2021 Aralık Anneleri

Babası da bugün nöbete gidecek diye onu kaldırmayayım dedim ama sabah çok pişmandım
Gözümü karartıp emzik vereyim dedim ilk defa onu da öğürdü attı hayallerimle beraber
Son pişmanlık neye yarar
Benim kızda almıyor mide bulandırıyor anca çok ağlıyorken açsa alıyor

Babası da bugün nöbete gidecek diye onu kaldırmayayım dedim ama sabah çok pişmandım
Gözümü karartıp emzik vereyim dedim ilk defa onu da öğürdü attı hayallerimle beraber
Ya bi dr olarak bu ağlamalara ne diyor
Gaza bi çare var mı
Veee bebeleri nasıl uyuturuz
Ne yapmalıyız sen bizim sözcümüz ol

Bitecek tabiki annesi ama bu dönemler zor tabi. Ben doğduğunun üçüncü günü felan emzik vermiştim. Sakinleştirici diye. Öyle de oldu. Emzik yoksa meme istiyo sürekli. Sonrada fazla geldiği için mide rahatsız oluyo ve kusuyo. Kolik değiliz ama. İns sizin de çabucak geçer

Ya bi dr olarak bu ağlamalara ne diyor
Gaza bi çare var mı
Veee bebeleri nasıl uyuturuz
Ne yapmalıyız sen bizim sözcümüz ol
Valla çareler çaresiz
Yapacak bişey yok diyor kolik olmadığına şükretmeliymişiz
Karnı ve ayakları sıcak tutmak gerekirmiş biz ayaklarını kalın giydirip karnına sıcak havlu koyuyoruz
Biogaia ve nurse harveys damla başladık
Bir de rezene çayı artık asla önerilmiyormuş kimyon çayı aldım ben de yemek yerken de tabağıma kimyon serpiştiriyorum daha da ne yapayım
Şu an için öyle krizi ağlamalarımız olmadı bakalım zaman ne gösterir

primayi gece de denedim baya da durdu çiş dolmuştu ama sızdırma yapmamış. Sızdırma ve pişik olmasın da çok bez degisruemeye razıyız napalim :)

Rezene neden önerilmiyor

Kizlar dun aksam yemekte sarimsak soslu bi corba icmistim ve hic gaz problemi olmayan oglusum SABAHA KADAR uyur vaziyetteyken bile ikinip ikinip gaz cikarmaya calisti ustelik soylenerek. Gram uyku uyuyamadim onun soylenmeleri ve ikinmalari yuzunden
Allahtan annem bizde sabah direkt onun kucagina atip bu saate kadar uyudum
Sarimsak gaz yapiyormuydu bu kadar yaaa

Soğan sarımsak da yapıyor
Yada sizin şimdi başlıyor erken doğmuştu ya olabilir mi
Ya bn artık sadece su içmeyi düşünüyorum

Evet yapar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…