En büyük kötülüğü gene hemcinslerimiz yapıyo. Bariz kiskancliktan deliye dönmüşler. Sen gül geç daha sinir olsunlar. Zaten değerli vaktini onlara değil bebisine vermen lazım.Dün benim de küs olduğum görümcem geldi, şey diyo ben senin gibiyken sütlerim aşağı eğilince foş foş akardıaynısını kaynanam da dedi. İyi ki sütüm geldi takmadım, gelmese ne kadar üzülürdüm. Terbiyesiz bazı insanlar cidden.
Hepatit b 2. DozAnam bu ne aşısı istemem öyle şey bu ne ya bi topuk kanı alırlar bi aşı yaparlar bu çocuklar gülmeyecek mi
Yarın bi de sünnetimiz var çık kırkiyirimm
He zaten akıl verenlerin hep foş akıyorDün benim de küs olduğum görümcem geldi, şey diyo ben senin gibiyken sütlerim aşağı eğilince foş foş akardıaynısını kaynanam da dedi. İyi ki sütüm geldi takmadım, gelmese ne kadar üzülürdüm. Terbiyesiz bazı insanlar cidden.
Doğru diyor ya halimize şükür her imkan varAnnem bugün diyor ki biz gaz falan çıkarmazdık sonradan çıktıDedim ne kolay büyütmüşsünüz gaz çıkarmak yok, kendi halinde kolayca büyümüş çocuklar falan. Yaaa kolaydı diyor. Bez yıka, yokluk çek, yardım eden kimse yok.. Düşününce bebeklerin sıkıntısı üstüne bide imkansızlıklar olsa ayvayı yedik
Her beslenmesi sonrası kaynatılırsa daha iyi olurKızlar günaydın biberonlari her beslenme sonrası kaynatiyormusunuz. Kaç günde bir bu işlemi yapiyorsunuz
Kıyamam kuzuya yaİnşallah olmaz ya
Valla o sabah bak akşam oldu hiç mi uyumaz bi bebe kucaktan inince hop ağlıyor ıkınıyor gazdan karnı sert
Artık farklı tarihle yazdırılmıyor. Hastaneden aldığınız doğum belgesini götürüyorsunuz belgede ne yazıyorsa ona göre işlem yapılıyormerhaba 3gün önce doğum yaptım aranızda aralık son haftasında doğum yapıp bebeğin doğum tarihini 1 ocak yazdırmayı düşünen varmı ve böyle bi uygulamayı yapıyolarmı merak ettim etraftan eş dost 3 gün için 2021li yazdırmayın dediler bilemedim
Sorma bn çekmeye razıyım o sancıyı yeterki bebe çekmesinKıyamam kuzuya yaay onlar sancı çektikçe insan çok kötü hissediyor kendini
Teşekkür ederimHer beslenmesi sonrası kaynatılırsa daha iyi olur
4. Ayda artık hareketlenmeler başlıyor ya inşallah çabucak geçer günlerDün doktora gittik göbeği dışarıdaydı oğlumun. Fıtıkmış meğerse. Gaz konusunu da konuştuk çok ıkınıyordu ama aralıksız ıkınmaya başlamıştı asla rahat bir uykusu yok bugünlerde. Doktor şuan zirvesini yaşıyorsunuz gazın çok normal dedi. 4. Aya kadar gaz sorunu devam eder sonra çözülür merak etmeyin dedi ama nasıl geçecek bu 2 ay bilemiyorumbirde sabah akşam bir çay kaşığı zeytinyağı içir onu rahatlatır dedi gaz masajı gösterdi. bu arada biogaia gaz ilacı değilmiş bağırsak düzenleyiciymiş bize birde ayrı olarak gaz damlası yazdı.
Rica ederimTeşekkür ederimbirşey daha sorayım sizin bebelerinde kakası sarı mi hala. Bizim altın sarısı gibi bu normal mi. Az önce yatağıma kadar fışkırttı. Cikmiyo da lekesi. Leke çıkarıcı almam şart oldu
Evet ya mahvoldu nevresimRica ederim
Evet sarı alt açma örtüsü komple sermek lazım evegazla birlikte yapınca fışkırıyor demi
Altını açıp uyandır annesiKızlar benim bebiş sürekli uyuyordoktor sarılık yüzünden çok uyur dedi ama emzirmek istiyorum bazen çok iştahlı emiyor ama bazen de asla emziremiyorum uyansın diye yapmadığımız kalmadı ama memeye gelince biraz emip yine uyuyor
Bebeğim zaten senden görüp aldım madecassol ve gümüş kapak kullanıyorum bu 2 ya da 3. Gün , günleri karıştırır oldumCanım daha önce yazdım meme ucuna madecassol sür ama temizle emzirmeden bana çok faydası oldu bir de gümüş kapak hep takıyorum uyurken bile. h
Kesinlikle 2 saatten fazla uyumasına izin verme riskli günler çünkü, az da olsa sık sık emzirmeye çalış ayağının altına vurabilirsin sırtını kaşıyabilirsin altını açabilirsin , bunlarla uyanmazsa porselen kaşığa sütümü sağıp veriyordum uyanıyordu, bir de doktor tavsiyesi karnına ve koltuk altlarına ıslak mendil koy diyordu. Kış olduğu için onu hiç yapmadımKızlar benim bebiş sürekli uyuyordoktor sarılık yüzünden çok uyur dedi ama emzirmek istiyorum bazen çok iştahlı emiyor ama bazen de asla emziremiyorum uyansın diye yapmadığımız kalmadı ama memeye gelince biraz emip yine uyuyor
Evet cok rahatsiz bisey kasindiriyor gibi geliyorBenim sütüm normalde kendiliğinden değil de birini emzirirken diğerinden akıyor sadece o sırada göğüs pedi koyuyorum ben de.
Yoksa benim de normalde kullanabileceğim bişey değil rahatsız hissettiriyor
Nasıl oldu göğüslerin ateş falan yapıyor mu?
Evet sarı lekeyi ben asperos sarı güçle çıkardım o çıkarıyor birde ebebekte çamaşır suyu tozu var renklerde kullanılan o da çıkarıyorTeşekkür ederimbirşey daha sorayım sizin bebelerinde kakası sarı mi hala. Bizim altın sarısı gibi bu normal mi. Az önce yatağıma kadar fışkırttı. Cikmiyo da lekesi. Leke çıkarıcı almam şart oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?