2021 Aralık Anneleri

En büyük kötülüğü gene hemcinslerimiz yapıyo. Bariz kiskancliktan deliye dönmüşler. Sen gül geç daha sinir olsunlar. Zaten değerli vaktini onlara değil bebisine vermen lazım.

Anam bu ne aşısı istemem öyle şey bu ne ya bi topuk kanı alırlar bi aşı yaparlar bu çocuklar gülmeyecek mi
Yarın bi de sünnetimiz var çık kırkiyirimm
Hepatit b 2. Doz
2 şubatta bizim verem aşısı
Yaşına kadar bi sürü var
Aşı maalesef yapılması gerekince katlanılıyor
Hayırlı olsun sünnetiniz çabucak iyileşir inşallah paşa

He zaten akıl verenlerin hep foş akıyor
Hiç takma getir onu da Boğazlıyan
İşte bnmkidee oğlana takmış kıskanıyor diyor em son dedim uyuyan devi mi uyandıcan ne kıskanması çocuk seviyor kıskanırsa da hakkı yani

Doğru diyor ya halimize şükür her imkan var
Ama gazda olmayaydı iyiydi

Kızlar günaydın biberonlari her beslenme sonrası kaynatiyormusunuz. Kaç günde bir bu işlemi yapiyorsunuz

Dün doktora gittik göbeği dışarıdaydı oğlumun. Fıtıkmış meğerse. Gaz konusunu da konuştuk çok ıkınıyordu ama aralıksız ıkınmaya başlamıştı asla rahat bir uykusu yok bugünlerde. Doktor şuan zirvesini yaşıyorsunuz gazın çok normal dedi. 4. Aya kadar gaz sorunu devam eder sonra çözülür merak etmeyin dedi ama nasıl geçecek bu 2 ay bilemiyorum birde sabah akşam bir çay kaşığı zeytinyağı içir onu rahatlatır dedi gaz masajı gösterdi. bu arada biogaia gaz ilacı değilmiş bağırsak düzenleyiciymiş bize birde ayrı olarak gaz damlası yazdı.

Artık farklı tarihle yazdırılmıyor. Hastaneden aldığınız doğum belgesini götürüyorsunuz belgede ne yazıyorsa ona göre işlem yapılıyor

4. Ayda artık hareketlenmeler başlıyor ya inşallah çabucak geçer günler
Bnde dün verdim zeytinyağı ıkınıp durdu
Aman gaz ilaçları da biogaia da bi fayd etmedi ki bize bnde bıraktım

Rica ederim
Evet sarı alt açma örtüsü komple sermek lazım eve gazla birlikte yapınca fışkırıyor demi

Kızlar benim bebiş sürekli uyuyor doktor sarılık yüzünden çok uyur dedi ama emzirmek istiyorum bazen çok iştahlı emiyor ama bazen de asla emziremiyorum uyansın diye yapmadığımız kalmadı ama memeye gelince biraz emip yine uyuyor

Altını açıp uyandır annesi
Sarılık artmasın bu sefer hastanede yatmak zorunda kalır 2 saatte bir muhakkak kaldır

Canım daha önce yazdım meme ucuna madecassol sür ama temizle emzirmeden bana çok faydası oldu bir de gümüş kapak hep takıyorum uyurken bile. h
Bebeğim zaten senden görüp aldım madecassol ve gümüş kapak kullanıyorum bu 2 ya da 3. Gün , günleri karıştırır oldum henüz bir ilerleme yok sanki

Kesinlikle 2 saatten fazla uyumasına izin verme riskli günler çünkü, az da olsa sık sık emzirmeye çalış ayağının altına vurabilirsin sırtını kaşıyabilirsin altını açabilirsin , bunlarla uyanmazsa porselen kaşığa sütümü sağıp veriyordum uyanıyordu, bir de doktor tavsiyesi karnına ve koltuk altlarına ıslak mendil koy diyordu. Kış olduğu için onu hiç yapmadım

Evet cok rahatsiz bisey kasindiriyor gibi geliyor
Cok sukur ilk gunden antibiyotige basladigim icin ates falan olmadan baya duzeldi hemen mudahale etmek sartmis

Evet sarı lekeyi ben asperos sarı güçle çıkardım o çıkarıyor birde ebebekte çamaşır suyu tozu var renklerde kullanılan o da çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…