- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Biz 20 günlükten beri o şekildeyiz, toplamda 2 gece falan huzurlu uyumuştur, gündüz sayısı biraz daha fazla. Gece uykuya geçmekte de çok zorlanıyor. Memeden ayrılmak istemediği geceler yanıma alıp uzanarak emzirdim, emme bittikten sonra kıpırdatmadığım için daha iyi uyudu, diğer türlü yatağına koyar koymaz uyanıyordu. Ama kimseye bu şekilde yapın diyemem, o riski alamam, yapan da yapmayan da kendi bilir en doğrusunuKızlar bebesi 5. hafta atağı yaşayan yada yaşadığından suphelenen var mı?biz daha 5te değiliz ama bazen erken de olabiliyormus. Karnı tok, altı temiz gazını kakasini da yaptı ama memeden ayrılınca huysuzlaniyor son iki gündür. Baktım netten 5. hafta atağı olabilir diyor ama bilemedim
Bizim de gündüz uykuları daha huzurlu akşamları huzursuz olmaya başladı memede uyusa bile koyunca uyanıyor atak haftasında temas etmek isterlermis sürekli acaba ondan mı diyorum önceden gazdan diyordum ama gazını çıkarsa da devam ediyor huysuzluk. Ben yatarak emzirmeyi denedim ama beceremedim :)) oturarak bile bazen zor tutturuyoryz memeyiBiz 20 günlükten beri o şekildeyiz, toplamda 2 gece falan huzurlu uyumuştur, gündüz sayısı biraz daha fazla. Gece uykuya geçmekte de çok zorlanıyor. Memeden ayrılmak istemediği geceler yanıma alıp uzanarak emzirdim, emme bittikten sonra kıpırdatmadığım için daha iyi uyudu, diğer türlü yatağına koyar koymaz uyanıyordu. Ama kimseye bu şekilde yapın diyemem, o riski alamam, yapan da yapmayan da kendi bilir en doğrusunu
Meme kavgası bizde gece oluyor tam ağzına oturtamiyor memeyi ondan sonra sinirlenip vuruyor falanBiz bizmemeyle ağlayarak kavga ediyoruz
Gelsin gelsin dört gözle bekliyorumMeme kavgası bizde gece oluyor tam ağzına oturtamiyor memeyi ondan sonra sinirlenip vuruyor falanataktir inşallah 1 haftada geçiyormuş tabi ondan sonra 8.hafta atağı geliyor :))
Ben o atakları takip etmiyorum ya insanı strese sokuyor psikolojik olarak şartlıyor bence akışına bırakacağımMeme kavgası bizde gece oluyor tam ağzına oturtamiyor memeyi ondan sonra sinirlenip vuruyor falanataktir inşallah 1 haftada geçiyormuş tabi ondan sonra 8.hafta atağı geliyor :))
Bnde takip etmiyordum ama oluyor yaBen o atakları takip etmiyorum ya insanı strese sokuyor psikolojik olarak şartlıyor bence akışına bırakacağım
Sanırım bugün aşı oldu onun huzursuzluğu da varMeme kavgası bizde gece oluyor tam ağzına oturtamiyor memeyi ondan sonra sinirlenip vuruyor falanataktir inşallah 1 haftada geçiyormuş tabi ondan sonra 8.hafta atağı geliyor :))
Ben bugün onu söyledim annemlere siz doğru düzgün ara vermeden bizi nasıl büyüttünüz diye yani aklım almıyor gerçektenBnde takip etmiyordum ama oluyor ya
Ya analarımız 4-5 çocuk nasıl peş peşe büyütmüş helal olsun
İş bekleyen yemek bekleyen yok ama valla yastığa kafamı kıyamıyorumBen bugün onu söyledim annemlere siz doğru düzgün ara vermeden bizi nasıl büyüttünüz diye yani aklım almıyor gerçekten
Senden iş bekleyen mi var yemek bekleyen mi var akşama kadar çocuğunla ilgilen işin ne diyor haklı ama yine zor
Ben 5.hafta atağını bile bilmiyordum canım belirtileri araştırınca öğrenmiş oldun malesefBen o atakları takip etmiyorum ya insanı strese sokuyor psikolojik olarak şartlıyor bence akışına bırakacağım
Biz de haftaya olacaz aşıyı bakalım bi değişiklik olacak mı, insallah hemencecik geçerSanırım bugün aşı oldu onun huzursuzluğu da var
Biz doğduğundan beri böyleyiz. Koyar koymaz uyanıyor. Mecburen yanımda emerek uyutuyorum ama riskliBiz 20 günlükten beri o şekildeyiz, toplamda 2 gece falan huzurlu uyumuştur, gündüz sayısı biraz daha fazla. Gece uykuya geçmekte de çok zorlanıyor. Memeden ayrılmak istemediği geceler yanıma alıp uzanarak emzirdim, emme bittikten sonra kıpırdatmadığım için daha iyi uyudu, diğer türlü yatağına koyar koymaz uyanıyordu. Ama kimseye bu şekilde yapın diyemem, o riski alamam, yapan da yapmayan da kendi bilir en doğrusunu
Yaa kıyamam aferin abisine kıskançlıktan sana hayatı zindan da edebilirdiİş bekleyen yemek bekleyen yok ama valla yastığa kafamı kıyamıyorum
Abimizle bile ilgilenemiyorum yavrum sabah beni sabah uyandırmadan babasıyla çıkmışaz kaldı anne 40 çıkınca rahat edersin diyor
Bn 40 çıkmasını bekliyom ya ondan
Veee ayağımda salladım uyudu kımıldayamıyorum uyanacak diyeYaa kıyamam aferin abisine kıskançlıktan sana hayatı zindan da edebilirdi
Amin AminBiz de haftaya olacaz aşıyı bakalım bi değişiklik olacak mı, insallah hemencecik geçer
Ona buna yorum yapan insanlardan nefret ediyorum çıkar öfkeni hak ediyorlarVeee ayağımda salladım uyudu kımıldayamıyorum uyanacak diye
Ayy aman aman olmasın bi kaç
Kişi kıskanıyor dedi az daha boğacaktım bütün uykusuzluğumun öfkesini ondan çıkaracaktım
Ağzına telefon sokulan dayı gibi böylelerinin ağzına terlik sokasım geliyorOna buna yorum yapan insanlardan nefret ediyorum çıkar öfkeni hak ediyorlar
Bende bi tek babannem var öyle karnımı da yeterli büyüklükte görmüyordu hamileyken şimdi de sütüm olduğuna inanmıyor
Ay ben buna çok güldümAğzına telefon sokulan dayı gibi böylelerinin ağzına terlik sokasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?