2021 Aralık Anneleri

Biz 20 günlükten beri o şekildeyiz, toplamda 2 gece falan huzurlu uyumuştur, gündüz sayısı biraz daha fazla. Gece uykuya geçmekte de çok zorlanıyor. Memeden ayrılmak istemediği geceler yanıma alıp uzanarak emzirdim, emme bittikten sonra kıpırdatmadığım için daha iyi uyudu, diğer türlü yatağına koyar koymaz uyanıyordu. Ama kimseye bu şekilde yapın diyemem, o riski alamam, yapan da yapmayan da kendi bilir en doğrusunu

Bizim de gündüz uykuları daha huzurlu akşamları huzursuz olmaya başladı memede uyusa bile koyunca uyanıyor atak haftasında temas etmek isterlermis sürekli acaba ondan mı diyorum önceden gazdan diyordum ama gazını çıkarsa da devam ediyor huysuzluk. Ben yatarak emzirmeyi denedim ama beceremedim :)) oturarak bile bazen zor tutturuyoryz memeyi

Meme kavgası bizde gece oluyor tam ağzına oturtamiyor memeyi ondan sonra sinirlenip vuruyor falan ataktir inşallah 1 haftada geçiyormuş tabi ondan sonra 8.hafta atağı geliyor :))
Ben o atakları takip etmiyorum ya insanı strese sokuyor psikolojik olarak şartlıyor bence akışına bırakacağım

Ben o atakları takip etmiyorum ya insanı strese sokuyor psikolojik olarak şartlıyor bence akışına bırakacağım
Bnde takip etmiyordum ama oluyor ya
Ya analarımız 4-5 çocuk nasıl peş peşe büyütmüş helal olsun

Meme kavgası bizde gece oluyor tam ağzına oturtamiyor memeyi ondan sonra sinirlenip vuruyor falan ataktir inşallah 1 haftada geçiyormuş tabi ondan sonra 8.hafta atağı geliyor :))
Sanırım bugün aşı oldu onun huzursuzluğu da var

Bnde takip etmiyordum ama oluyor ya
Ya analarımız 4-5 çocuk nasıl peş peşe büyütmüş helal olsun
Ben bugün onu söyledim annemlere siz doğru düzgün ara vermeden bizi nasıl büyüttünüz diye yani aklım almıyor gerçekten
Senden iş bekleyen mi var yemek bekleyen mi var akşama kadar çocuğunla ilgilen işin ne diyor haklı ama yine zor

İş bekleyen yemek bekleyen yok ama valla yastığa kafamı kıyamıyorum
Abimizle bile ilgilenemiyorum yavrum sabah beni sabah uyandırmadan babasıyla çıkmış az kaldı anne 40 çıkınca rahat edersin diyor
Bn 40 çıkmasını bekliyom ya ondan

Biz doğduğundan beri böyleyiz. Koyar koymaz uyanıyor. Mecburen yanımda emerek uyutuyorum ama riskli

Yaa kıyamam aferin abisine kıskançlıktan sana hayatı zindan da edebilirdi

Yaa kıyamam aferin abisine kıskançlıktan sana hayatı zindan da edebilirdi
Veee ayağımda salladım uyudu kımıldayamıyorum uyanacak diye
Ayy aman aman olmasın bi kaç
Kişi kıskanıyor dedi az daha boğacaktım bütün uykusuzluğumun öfkesini ondan çıkaracaktım

Veee ayağımda salladım uyudu kımıldayamıyorum uyanacak diye
Ayy aman aman olmasın bi kaç
Kişi kıskanıyor dedi az daha boğacaktım bütün uykusuzluğumun öfkesini ondan çıkaracaktım
Ona buna yorum yapan insanlardan nefret ediyorum çıkar öfkeni hak ediyorlar
Bende bi tek babannem var öyle karnımı da yeterli büyüklükte görmüyordu hamileyken şimdi de sütüm olduğuna inanmıyor

Ona buna yorum yapan insanlardan nefret ediyorum çıkar öfkeni hak ediyorlar
Bende bi tek babannem var öyle karnımı da yeterli büyüklükte görmüyordu hamileyken şimdi de sütüm olduğuna inanmıyor
Ağzına telefon sokulan dayı gibi böylelerinin ağzına terlik sokasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…