Ben bugun saat 16:00 ya kadar hic birsey yapamadim. Esim geldi bebiş uyudu. Ev işlerine bi giristik.. ev mis olduNevresim takımını değiştirmem lazım bugün üşendim yapmadım gece nasıl yatıcam diye düşünüyorum akşam eşim gelince bebişi kucağına atıp bi ilahi güç gelirse hallederim diyorum yalan olmazsa
Gelen misafirler de R yapar, gızıımm maşallah sütün pek bol demeye başlar belkiAy ben buna çok güldümo dayı nasıl R yapmış gördün mü
Pazartesi bizimde asimiz var cok korkuyorumSanırım bugün aşı oldu onun huzursuzluğu da var
Senin babaanne bnm de patavatsız görümcemOna buna yorum yapan insanlardan nefret ediyorum çıkar öfkeni hak ediyorlar
Bende bi tek babannem var öyle karnımı da yeterli büyüklükte görmüyordu hamileyken şimdi de sütüm olduğuna inanmıyor
Sabahtan beri 1 saat anca o da parça parça uyku ağlama kriziPazartesi bizimde asimiz var cok korkuyorum
Yaa kiyamamSabahtan beri 1 saat anca o da parça parça uyku ağlama krizi
Çok şükür ki ateş yok
Aman yaşlı kadın diye hiç takmıyorum çocuğun ağzından süt taşması lazımmışSenin babaanne bnm de patavatsız görümcem
Var olduğuna niye inanmıyorne bekliyorlarsa
Anam bu ne aşısı istemem öyle şey bu ne ya bi topuk kanı alırlar bi aşı yaparlar bu çocuklar gülmeyecek miSabahtan beri 1 saat anca o da parça parça uyku ağlama krizi
Çok şükür ki ateş yok
Annem bugün diyor ki biz gaz falan çıkarmazdık sonradan çıktıBnde takip etmiyordum ama oluyor ya
Ya analarımız 4-5 çocuk nasıl peş peşe büyütmüş helal olsun
Annemin yanından ayrılmak zorunda kaldım ,annem çalışan kadın 1 aydır zaten bana fazlası ile baktı ama bebeğim bu kadar sancılı iken gündüzleri ben tekken çok telaşlı ve panik halinde resmen eriyorum . Eminim ki ben panik atak hastası oldum ya da depresyon bilmiyorum bebeğim biraz toparlansin psikiyatri ye gidecem. Dün gündüz iyi idi bebeğim ama gece 2bucuktan bundan 2 saat öncesine dek hiç uyumadı evet çok kriz halinde değildi ama huzursuz halde ne uykuya geçti ne de sakın durdu . Bugün sma mamasina gectik inşallah daha az gaz yapar . Sen nasılsın iyi misin sana yazamadım canım ,gittin mi Dr a ne dedi dikişlerin le ilgili inşallah iyisindir
Ben de bir an önce sünnet istiyorum, emeklemeye dönmeye başlamadan olsun diyorum ama oğlumun ağlamasını buna bağlarlar diye korkumdan bekliyorumAnam bu ne aşısı istemem öyle şey bu ne ya bi topuk kanı alırlar bi aşı yaparlar bu çocuklar gülmeyecek mi
Yarın bi de sünnetimiz var çık kırkiyirimm
Maşallah biz de 11 günlük oldukKızlar bizde 1 haftalık olduk göbüşümüz düştü sarılık çıktı biraz yarın kontrolumuz var ama nedicem normal doğumdan sonra ne zaman giydiniz korseyi birde gazınız çok oldumu ya ben çok gazlıyım
Bunların hepsini yapıyorumbol bol bulgur yiyordum o da mı gaz yapıyor moralimi asla yüksek tutamıyorum göğüslerim çok çatladı kanıyor ağlayarak emziriyorum artık. Gelen giden bana sütün yok senin olsa şöyle olurdu böyle olurdu dediği için psikolojik olarak buna inanmışta olabilirim. He bi de sütüm kaliteli değilmiş İç
Canım daha önce yazdım meme ucuna madecassol sür ama temizle emzirmeden bana çok faydası oldu bir de gümüş kapak hep takıyorum uyurken bile. hHer yemekten sonra kimyon içiyorum ona rağmen gazdan sabahlar olmuyor.
Ona buna yorum yapan insanlardan nefret ediyorum çıkar öfkeni hak ediyorlar
Bende bi tek babannem var öyle karnımı da yeterli büyüklükte görmüyordu hamileyken şimdi de sütüm olduğuna inanmıyor
Dün benim de küs olduğum görümcem geldi, şey diyo ben senin gibiyken sütlerim aşağı eğilince foş foş akardıSenin babaanne bnm de patavatsız görümcem
Var olduğuna niye inanmıyorne bekliyorlarsa
Hadsiz insanlar ya Allah gönüllerine göre versin gerçekten halden anlamak bu kadar zor değilDün benim de küs olduğum görümcem geldi, şey diyo ben senin gibiyken sütlerim aşağı eğilince foş foş akardıaynısını kaynanam da dedi. İyi ki sütüm geldi takmadım, gelmese ne kadar üzülürdüm. Terbiyesiz bazı insanlar cidden.
Benim sütüm normalde kendiliğinden değil de birini emzirirken diğerinden akıyor sadece o sırada göğüs pedi koyuyorum ben de.Gogus pedi kullanmayi biraktim.
Goguslere hava aldirmayip nemli biraktigi icin gogus uclarini daha cok yara yapiyormus. Yaralardan iceri enfeksiyon giriyormus ve o enfeksiyon da mastit oluyor iste.
Gogus pedi kullanmayinca da tshirtume kadar sut cikiyor, ay siz nasi bas ediyosunuz bu olayla yaaa
Keyfine göre takılıyor bizimki bazen istemiyor bazende emzik icin dogmus sankiKizlar bugun emzik denedik nuk damakli azcik tuttu ara ara denicem. Emzik verenler aglayinca tutuyormu cok merak ettim?
Aprol diye bir hap içtiğimDenk gelmiştir ya o kadar etkielemez bence parol vermedi mi?
Ben troit için gittiğimde 15 günlükken bana dahiliyeci vitamin bakıp b12 başladı birazcık düşük diye. Aile hekiminde bi baktır istersen?
40 i çıktı ya belki onun mucizevi etkisidir inşallah devam gelir çünkü kesintisiz uykuyu çok özledimKan ilacına 4 ay devam
decavit ve kalsiyum 1gün arayla devam bi kaç ay
Sanmam çok etkilemez ilaç ya maşallah uyusun uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?