2021 Aralık Anneleri

Ben bugun saat 16:00 ya kadar hic birsey yapamadim. Esim geldi bebiş uyudu. Ev işlerine bi giristik.. ev mis oldu
Ben de duş alinca nevresim takimini illa degistirirdim. Ama simdi yataga yatsam dua ediyorum

Ona buna yorum yapan insanlardan nefret ediyorum çıkar öfkeni hak ediyorlar
Bende bi tek babannem var öyle karnımı da yeterli büyüklükte görmüyordu hamileyken şimdi de sütüm olduğuna inanmıyor
Senin babaanne bnm de patavatsız görümcem
Var olduğuna niye inanmıyor ne bekliyorlarsa

Kızlar bizde 1 haftalık olduk göbüşümüz düştü sarılık çıktı biraz yarın kontrolumuz var ama nedicem normal doğumdan sonra ne zaman giydiniz korseyi birde gazınız çok oldumu ya ben çok gazlıyım

Aman yaşlı kadın diye hiç takmıyorum çocuğun ağzından süt taşması lazımmış
Halbuki sütten göğüslerim tıkandı onca sıkıntı çektim yine ikna olmamış hahaha

Bnde takip etmiyordum ama oluyor ya
Ya analarımız 4-5 çocuk nasıl peş peşe büyütmüş helal olsun
Annem bugün diyor ki biz gaz falan çıkarmazdık sonradan çıktı Dedim ne kolay büyütmüşsünüz gaz çıkarmak yok, kendi halinde kolayca büyümüş çocuklar falan. Yaaa kolaydı diyor. Bez yıka, yokluk çek, yardım eden kimse yok.. Düşününce bebeklerin sıkıntısı üstüne bide imkansızlıklar olsa ayvayı yedik

M Mutluuu06 nasil gecti bugununuz...

Surekli aklimdasin ya
Annemin yanından ayrılmak zorunda kaldım ,annem çalışan kadın 1 aydır zaten bana fazlası ile baktı ama bebeğim bu kadar sancılı iken gündüzleri ben tekken çok telaşlı ve panik halinde resmen eriyorum . Eminim ki ben panik atak hastası oldum ya da depresyon bilmiyorum bebeğim biraz toparlansin psikiyatri ye gidecem. Dün gündüz iyi idi bebeğim ama gece 2bucuktan bundan 2 saat öncesine dek hiç uyumadı evet çok kriz halinde değildi ama huzursuz halde ne uykuya geçti ne de sakın durdu . Bugün sma mamasina gectik inşallah daha az gaz yapar . Sen nasılsın iyi misin sana yazamadım canım ,gittin mi Dr a ne dedi dikişlerin le ilgili inşallah iyisindir

Anam bu ne aşısı istemem öyle şey bu ne ya bi topuk kanı alırlar bi aşı yaparlar bu çocuklar gülmeyecek mi
Yarın bi de sünnetimiz var çık kırkiyirimm
Ben de bir an önce sünnet istiyorum, emeklemeye dönmeye başlamadan olsun diyorum ama oğlumun ağlamasını buna bağlarlar diye korkumdan bekliyorum
Allah yardımcınız olsun iyi geçsin sünnetiniz

Maşallah biz de 11 günlük oldukkorseyi Ben bi kez taktım çok zor darlandım doktorum takma hiç bi olayı yok spor yap diyor şu an hiç bi reaksiyon alamadım yani

Her yemekten sonra kimyon içiyorum ona rağmen gazdan sabahlar olmuyor.
Canım daha önce yazdım meme ucuna madecassol sür ama temizle emzirmeden bana çok faydası oldu bir de gümüş kapak hep takıyorum uyurken bile. h

Gogus pedi kullanmayi biraktim.
Goguslere hava aldirmayip nemli biraktigi icin gogus uclarini daha cok yara yapiyormus. Yaralardan iceri enfeksiyon giriyormus ve o enfeksiyon da mastit oluyor iste.
Gogus pedi kullanmayinca da tshirtume kadar sut cikiyor, ay siz nasi bas ediyosunuz bu olayla yaaa

Ona buna yorum yapan insanlardan nefret ediyorum çıkar öfkeni hak ediyorlar
Bende bi tek babannem var öyle karnımı da yeterli büyüklükte görmüyordu hamileyken şimdi de sütüm olduğuna inanmıyor

Dün benim de küs olduğum görümcem geldi, şey diyo ben senin gibiyken sütlerim aşağı eğilince foş foş akardı aynısını kaynanam da dedi. İyi ki sütüm geldi takmadım, gelmese ne kadar üzülürdüm. Terbiyesiz bazı insanlar cidden.

Hadsiz insanlar ya Allah gönüllerine göre versin gerçekten halden anlamak bu kadar zor değil

Benim sütüm normalde kendiliğinden değil de birini emzirirken diğerinden akıyor sadece o sırada göğüs pedi koyuyorum ben de.
Yoksa benim de normalde kullanabileceğim bişey değil rahatsız hissettiriyor
Nasıl oldu göğüslerin ateş falan yapıyor mu?

merhaba 3gün önce doğum yaptım aranızda aralık son haftasında doğum yapıp bebeğin doğum tarihini 1 ocak yazdırmayı düşünen varmı ve böyle bi uygulamayı yapıyolarmı merak ettim etraftan eş dost 3 gün için 2021li yazdırmayın dediler bilemedim

Kizlar bugun emzik denedik nuk damakli azcik tuttu ara ara denicem. Emzik verenler aglayinca tutuyormu cok merak ettim?
Keyfine göre takılıyor bizimki bazen istemiyor bazende emzik icin dogmus sanki sanırım açlık durumuna göre değişiyor istegi
Denk gelmiştir ya o kadar etkielemez bence parol vermedi mi?
Ben troit için gittiğimde 15 günlükken bana dahiliyeci vitamin bakıp b12 başladı birazcık düşük diye. Aile hekiminde bi baktır istersen?
Aprol diye bir hap içtiğim
Acaba göğüste süt birikti ondan mı oldu diyorum gogiluslerim ateş gibi yanıyor ateş ölçerle baktım 40 derece:)
Kan ilacına 4 ay devam
decavit ve kalsiyum 1gün arayla devam bi kaç ay
Sanmam çok etkilemez ilaç ya maşallah uyusun uyusun
40 i çıktı ya belki onun mucizevi etkisidir inşallah devam gelir çünkü kesintisiz uykuyu çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…