2021 Aralık Anneleri

Kızlar 1.ayın aşısından sonra yan etkisi olarak ağrı ,huzursuzluk ,ağlama krizleri oldu mu bebeğinizde. Gözüm çok korkuyo

Olmadı canım. Bir gün öncesinde ama hiç uyumamıştı hani yorgunluktan mı bilmiyorum ama. Hemşire bu aşı ağrı yapacak bir aşı değil dedi. Benimki daha sık uyanıp emmek istedi sadece

Benim bebe bildiğin büyük adamların homurdaması gibi homurduyo garip garip sesler komik ve güzel ama sancidan bazen iç cekiyo orda çok üzülüyorum.
Ay benimki de öyle ıh mıh keh köh edip duruyor gazı varken veyw uyurken ya da her zaman işte

Benim bebe de kızlar son bi kaç gündür kakasını yapmıyor. Yapamayınca da sanırım gaz oluyor onu da çıkartamıyor. Halbuki günde 5-6 kere yapıyordu.

Ay nasıl yok
İlk günle 1 ay aynı mı tamamen
Bu beni yıkar

Kaç gün kullandın
Bana işe yaraması 1 ayı bulacak dedi
1 hafta dan fazla kullandık çocuk hiç duramıyordu bi gün vermeyi unuttum baktım daha rahat bıraktım

Benim bebe de kızlar son bi kaç gündür kakasını yapmıyor. Yapamayınca da sanırım gaz oluyor onu da çıkartamıyor. Halbuki günde 5-6 kere yapıyordu.
Sen zeytinyağ iç faydası olur
Çok kabız olursa bebeğe de 1 çay kaşığı içirebilirsin

1 hafta dan fazla kullandık çocuk hiç duramıyordu bi gün vermeyi unuttum baktım daha rahat bıraktım
Bana da işe yaraması 20 gün 1 ayı bulacak verip rahatlarım gibi düşünme dedi
Ama kendi doktoru değildi gittiğim
can havliyle gittiğimiz bi doktordu

Sen zeytinyağ iç faydası olur
Çok kabız olursa bebeğe de 1 çay kaşığı içirebilirsin

Ben bi kere içtim ama biraz zorla oldu daha sık içeyim. Bir tatlı kaşığı içtim ama ne kadar içmek gerekir ki?

Bir de tam 1. Günün sonunda da olsa bi seferlik yapıyor sonra rahatlıyor. O yüzden şimdilik sadece ben içsem eğer bi kaç günü geçerse içerirsem daha iyi olur sanki değil mi

Kızlar bi de benim kakasını yapmayıp yapmayıp bi anda yaptığı için kıyafetlerine taşıyor. Hatta geçen kucağımdayken yapmıştı benim üstüme bile bulaşmış ben de leke çıkarıcı sıkıp makineye iki üç sefer attım ama çıkmadı lekesi. Var mıdır çıkaracak bir çözüm yoksa kıyafetine veda mı etmek gerekir

Bn 2 yemek kaşığı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…