- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Kolik sadece aglamayla olmuyor o zaman oyle miBenim bebe bildiğin büyük adamların homurdaması gibi homurduyo garip garip sesler komik ve güzel ama sancidan bazen iç cekiyo orda çok üzülüyorum.
Kızlar 1.ayın aşısından sonra yan etkisi olarak ağrı ,huzursuzluk ,ağlama krizleri oldu mu bebeğinizde. Gözüm çok korkuyo
Ay nasıl yokHiç bi fark yok
Kaç gün kullandınGaz damlası da çok bi işe yaramıyor ki
Bn bıraktım baktım daha çok kıvranıyor
Ay benimki de öyle ıh mıh keh köh edip duruyor gazı varken veyw uyurken ya da her zaman işteBenim bebe bildiğin büyük adamların homurdaması gibi homurduyo garip garip sesler komik ve güzel ama sancidan bazen iç cekiyo orda çok üzülüyorum.
1 hafta dan fazla kullandık çocuk hiç duramıyordu bi gün vermeyi unuttum baktım daha rahat bıraktımAy nasıl yok
İlk günle 1 ay aynı mı tamamen
Bu beni yıkar
Kaç gün kullandın
Bana işe yaraması 1 ayı bulacak dedi
Sen zeytinyağ iç faydası olurBenim bebe de kızlar son bi kaç gündür kakasını yapmıyor. Yapamayınca da sanırım gaz oluyor onu da çıkartamıyor. Halbuki günde 5-6 kere yapıyordu.
Ay nasıl yok
İlk günle 1 ay aynı mı tamamen
Bu beni yıkar
Kaç gün kullandın
Bana işe yaraması 1 ayı bulacak dedi
Bana da işe yaraması 20 gün 1 ayı bulacak verip rahatlarım gibi düşünme dedi1 hafta dan fazla kullandık çocuk hiç duramıyordu bi gün vermeyi unuttum baktım daha rahat bıraktım
Beni çok üzdün şu anValla 32 günlük oldu son 4-5 gündür huy değiştiriyor her günüm farklı geçiyor
Sen zeytinyağ iç faydası olur
Çok kabız olursa bebeğe de 1 çay kaşığı içirebilirsin
Beni çok üzdün şu an
Hiç rutini olmayacak mı 1 ay dolunca da bu çocuğun
E biz böyle sonsuza kadar her gece sabaha kadar hiç uyumayacak mıyız1 aya doğru yaklaşınca bence anne olarak sen alışıyorsun tek fark bence bu
Ben artik kaldirmiyorum ne zaman isterse emziriyirumE biz böyle sonsuza kadar her gece sabaha kadar hiç uyumayacak mıyız
Kaldırmama gerek yok kiBen artik kaldirmiyorum ne zaman isterse emziriyirum
Yok cnm 2. Ay sonrası düzene girerE biz böyle sonsuza kadar her gece sabaha kadar hiç uyumayacak mıyız
Hyr cnm sezeryanNormal doğum mu yaptın canım
Bn 2 yemek kaşığı içiyorumBen bi kere içtim ama biraz zorla oldu daha sık içeyim. Bir tatlı kaşığı içtim ama ne kadar içmek gerekir ki?
Bir de tam 1. Günün sonunda da olsa bi seferlik yapıyor sonra rahatlıyor. O yüzden şimdilik sadece ben içsem eğer bi kaç günü geçerse içerirsem daha iyi olur sanki değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?