2021 Aralık Anneleri

Kaldırmama gerek yok ki
Zaten gece hiç uyumuyor çocuk

1 ayı dolunca belki gece uyumaya başlar demiştim
Bi umut
Benim 2 saatte bir uyanan kızım dün gece 23 den 4.30 a kadar uyudu. Ondada ben uyandırdım emzirmek için, göğüslerim şişmişti iyice, belki daha çok uyuyacaktı. Bakalım bu gece nasıl uyuyacak Bir umut var yani

Gece bizimki de durmuyor Daha doğrusu sürekli emmek istiyor ve kıvranıyor gazini çıkartmak için. Gündüz gerçekten de iyi uyuyor seninki gibi.

Bize de dr NBL probotik verdi. Daha almadım. Kullanan var mı diye soracaktım ben de hem gaz hem bağırsaklar içinmiş.

Yok cnm 2. Ay sonrası düzene girer
Ay hadi inşallah valla
Hayalimdeki hayatı yaşıyorsun
Ben de uyku saatlerini paylaşmak isterdim ama uyuduğu bi saat yok

Bizimki de öyle işte
Sürekli bi huzursuz
Yatırmaya niyetlenince başlıyor ağlamaya
Diğer zamanlar da kıvranıyor zaten
Saat başı emme istiyor filan

Bana bugün yine hemşire i akrabam ver gitsim probiyotik zararı olmaz dedi
Vereceğim sanırım

Gündüz rahatça altına yapıyor. Gece neden yapamiyor anlamış değilim. Dün gece artık dayanamadım yatarak emzirdim. Yine de kafam kazan gibi. Mastit oldum bide ter içindeyim şu an

Ben kullanıyorum her şeyi yiyorum aşırı gazimiz da yok probiyotikle alakası var mı bilmiyorum.

akşamları ikinma sancı girmesi vs bizde de var gündüz olmayan şey neden akşamları oluyor anlamış değilim :)) 40ini beklemeden bugün çıkardık biz dışarı 2 saat kadar gezdik arabasında uyudu tam eve gelince uyandı gezmeyi sevdi diye düşündük ay hadi inşallah

Ya sarılık için şerbet diyo bazı drlar ve büyük anneler bir çay kaşığı arada versen gün olarak ? İnşallah geçer biran önce halbuki epey olmuş yavrum ya
Ben korkarım canim öyle şeyler vermeye hiç denemedim ne bileyim en Son 8 é kadar düşmüştü bir hafta oldu olctureli bakalim birdaha kı ölcmede dusmemisse bi cesaret denerim :) doktor düşer artık dedi çünkü 18lere kadar çıkmıştı ben anlıyorum ama yine anlı sarı tam geçmedi

Zıbınının içinden ütüyle ısıtılmış küçük bir havlu ya da müslin bez sar karın çevresine alt değiştirdikçe onu da ısıtıp yenilersin ben faydasını gördüğümü düşünüyorum bir de ayakları kalın giydir

Maşallah biz de 11 günlük oldukkorseyi Ben bi kez taktım çok zor darlandım doktorum takma hiç bi olayı yok spor yap diyor şu an hiç bi reaksiyon alamadım yani
Bende bugün itibari ile çarşafla sardım bakalım limonlu su içiyorum kalın giyip terliyorum böle tavsiye ettiler bakalım sonuç ne olacak

Gündüz rahatça altına yapıyor. Gece neden yapamiyor anlamış değilim. Dün gece artık dayanamadım yatarak emzirdim. Yine de kafam kazan gibi. Mastit oldum bide ter içindeyim şu an
Çok geçmiş olsun mastit çeken bilir
Dr ilaç verdimi sana

İnan ger şeyi yapıyorum
2 saniye işe yarasa sonra hiçbi işe yaramıyor hiçbiri
Kiraz çekirdeği ısıtıp koyuyorum mesela
Ama tamamen kendiviicdanım için filan bence
Çocuk canı isterse susuyor
Ay varya onları da video çekeyim yarın büyüyünce gösteririm neler cektiriyolar 1.5 adana boylari ile bize
Ben çocuk büyüyene kadar kafayı yiyeceğim sanırım
Eski güzel günlerimi görmek için çekmem gerekecek bu gidişle

Kimin probiyotiği etki ederse haber etsin giggles

Bana daha çok sakinleştirici filan lazım şu an
7den beri memedeyiz sırtım pert
adam koltukta horluyor
oğlan masa tenisi raketiyle top sektiriyor
Evi zaten artık saldım
Kız memede ohh ıhhh diye kavgada
Ya memedeyken bile aranıyor
Tek istediğim biran önce yatsın
Ve uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…