- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
Benim 2 saatte bir uyanan kızım dün gece 23 den 4.30 a kadar uyudu. Ondada ben uyandırdım emzirmek için, göğüslerim şişmişti iyice, belki daha çok uyuyacaktı. Bakalım bu gece nasıl uyuyacakKaldırmama gerek yok ki
Zaten gece hiç uyumuyor çocuk
1 ayı dolunca belki gece uyumaya başlar demiştim
Bi umut
Gece bizimki de durmuyorNapıyosunuz genşler
Biz sancıdan sabahlara kadar uyumuyoruz
Geceleri sabaha kadar çığlık kıyamet uyanık gündüzleri vurgun yemiş gibi uyuyor yorgunluktan
Bi tur doktora götürdük ilk gecenin sonunda maflor mu ne bi probiyotik verdi
Ama son şansın olana kadar kullanma dedi
1 aylık olunca umarım kendi doktoruns götürebiliriz randevu bulunca belki o ni gaz damlası verir
Ama artık kaderimizi kabullendik
Gündüz maksimum uyuyup gece bakıyoruz birbirimize
Ay hadi inşallah vallaYok cnm 2. Ay sonrası düzene girer
Hayalimdeki hayatı yaşıyorsunBenim 2 saatte bir uyanan kızım dün gece 23 den 4.30 a kadar uyudu. Ondada ben uyandırdım emzirmek için, göğüslerim şişmişti iyice, belki daha çok uyuyacaktı. Bakalım bu gece nasıl uyuyacakBir umut var yani
Bizimki de öyle işteGece bizimki de durmuyorDaha doğrusu sürekli emmek istiyor ve kıvranıyor gazini çıkartmak için. Gündüz gerçekten de iyi uyuyor seninki gibi.
Bize de dr NBL probotik verdi. Daha almadım. Kullanan var mı diye soracaktım ben de hem gaz hem bağırsaklar içinmiş.
Gündüz rahatça altına yapıyor. Gece neden yapamiyor anlamış değilim. Dün gece artık dayanamadım yatarak emzirdim. Yine de kafam kazan gibi. Mastit oldum bide ter içindeyim şu anBizimki de öyle işte
Sürekli bi huzursuz
Yatırmaya niyetlenince başlıyor ağlamaya
Diğer zamanlar da kıvranıyor zaten
Saat başı emme istiyor filan
Bana bugün yine hemşire i akrabam ver gitsim probiyotik zararı olmaz dedi
Vereceğim sanırım
Yarı kırk olmuşsun sen. Dışarı çıkıp bi yemek yemeye ne dersinAy hadi inşallah valla
Hayalimdeki hayatı yaşıyorsun
Ben de uyku saatlerini paylaşmak isterdim ama uyuduğu bi saat yok
Gece de rahat yaparsa uyurGündüz rahatça altına yapıyor. Gece neden yapamiyor anlamış değilim. Dün gece artık dayanamadım yatarak emzirdim. Yine de kafam kazan gibi. Mastit oldum bide ter içindeyim şu an
Dışarı çıkmak mıYarı kırk olmuşsun sen. Dışarı çıkıp bi yemek yemeye ne dersin
Ben kullanıyorum her şeyi yiyorum aşırı gazimiz da yok probiyotikle alakası var mı bilmiyorum.Gece bizimki de durmuyorDaha doğrusu sürekli emmek istiyor ve kıvranıyor gazini çıkartmak için. Gündüz gerçekten de iyi uyuyor seninki gibi.
Bize de dr NBL probotik verdi. Daha almadım. Kullanan var mı diye soracaktım ben de hem gaz hem bağırsaklar içinmiş.
Ben korkarım canim öyle şeyler vermeye hiç denemedim ne bileyim en Son 8 é kadar düşmüştü bir hafta oldu olctureli bakalim birdaha kı ölcmede dusmemisse bi cesaret denerim :) doktor düşer artık dedi çünkü 18lere kadar çıkmıştı ben anlıyorum ama yine anlı sarı tam geçmediYa sarılık için şerbet diyo bazı drlar ve büyük anneler bir çay kaşığı arada versen gün olarak ? İnşallah geçer biran önce halbuki epey olmuş yavrum ya
Zıbınının içinden ütüyle ısıtılmış küçük bir havlu ya da müslin bez sar karın çevresine alt değiştirdikçe onu da ısıtıp yenilersin ben faydasını gördüğümü düşünüyorum bir de ayakları kalın giydirNapıyosunuz genşler
Biz sancıdan sabahlara kadar uyumuyoruz
Geceleri sabaha kadar çığlık kıyamet uyanık gündüzleri vurgun yemiş gibi uyuyor yorgunluktan
Bi tur doktora götürdük ilk gecenin sonunda maflor mu ne bi probiyotik verdi
Ama son şansın olana kadar kullanma dedi
1 aylık olunca umarım kendi doktoruns götürebiliriz randevu bulunca belki o ni gaz damlası verir
Ama artık kaderimizi kabullendik
Gündüz maksimum uyuyup gece bakıyoruz birbirimize
Bende bugün itibari ile çarşafla sardım bakalım limonlu su içiyorum kalın giyip terliyorum böle tavsiye ettiler bakalım sonuç ne olacakMaşallah biz de 11 günlük oldukkorseyi Ben bi kez taktım çok zor darlandım doktorum takma hiç bi olayı yok spor yap diyor şu an hiç bi reaksiyon alamadım yani
Ay varya onları da video çekeyim yarın büyüyünce gösteririmAy benimki de öyle ıh mıh keh köh edip duruyor gazı varken veyw uyurken ya da her zaman işte
Bilmiyorum belki tepkileri derin uykuda iken bu kadar olabilir çünkü benimki bildiğin iç cekiyo acıdan , diğer halleride pöfürdemek gibiKolik sadece aglamayla olmuyor o zaman oyle mi
Çok geçmiş olsun mastit çeken bilirGündüz rahatça altına yapıyor. Gece neden yapamiyor anlamış değilim. Dün gece artık dayanamadım yatarak emzirdim. Yine de kafam kazan gibi. Mastit oldum bide ter içindeyim şu an
İnan ger şeyi yapıyorumZıbınının içinden ütüyle ısıtılmış küçük bir havlu ya da müslin bez sar karın çevresine alt değiştirdikçe onu da ısıtıp yenilersin ben faydasını gördüğümü düşünüyorum bir de ayakları kalın giydir
Ben çocuk büyüyene kadar kafayı yiyeceğim sanırımAy varya onları da video çekeyim yarın büyüyünce gösteririmneler cektiriyolar 1.5 adana boylari ile bize
Kimin probiyotiği etki ederse haber etsinGece bizimki de durmuyorDaha doğrusu sürekli emmek istiyor ve kıvranıyor gazini çıkartmak için. Gündüz gerçekten de iyi uyuyor seninki gibi.
Bana daha çok sakinleştirici filan lazım şu anKimin probiyotiği etki ederse haber etsingiggles
7den beri memedeyiz sırtım pertBana daha çok sakinleştirici filan lazım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?