2021 Aralık Anneleri

Resmen annenin ahı tutmuş
Üzgünüm

Neyse ben hala doğmuş halini tercih ederim
En azındab gözümün önünde
Ağlasa da uyumaaa da en azından iyi olduğuna eminim
Hamileyken çok stres oluyordum iyi mi yaşıyor mu diye

Bak aklıma ne geldi
Ben gelene çocuğu kakalıyorum anında
Sanırım herkes o yüzden kaçmaya yer arıyor
Gazı var d2se al çıkar diye verirdim anında

E yemeği 1 kişilik mi getiriyor bu kadın

Valla bn de artık geçen ayağımda salladım beşik zaten hep sallanıyor
Oğlan da ayağımda hep uyudu
Yani çünkü insan bütün yolları deniyo yemin ederim su bebelerin anne karnındaki hareket halı hoplama halleri var aşırı sancılı bebekleri susturmaya yariyo sende bak belki yapiyosun , inan onu yapmaktan bileklerim daha tutmuyo . İki elinin ortasında başı ile alt gövdesini hafiften boşlukta yani anne gogsune dayamadan yüzü bize bakacak şekilde indirip kaldırmak çok iyi geliyo. Bulamadım netten ki atayım buraya

Bak aklıma ne geldi

Kucağına mı alır
Geçen görümcem uyurken seviyor hiç ağlamıyor diyo bide hee dedi oğlum hiç susmuyor ki ağlayınca meme istiyor
İki kişilik de oğlanın sevdiği bişi yok zahmet etmeseydin diyorum kocan yesin diyor
Kendime zaten beklemiyorum zaten getirdiği de lohusaya hiç uygun değil
Git sor lafa gelince de biz büyüttük

Kız bnm adamın kafasına döküm tavayla vursam horultu kesilir mi

Bende stres oluyodum bir haftada 3,4 kere ultrason a doktora gidiyodum ki canlı canlı göreyim duyayım . Ama şuan ki hallerim resmen panik atak,kaygı bozukluğu filan o derecede takık haldeyim . Çocuk oksurse bir kere korkuyorum , dün anneme soruyorum ki bu çocuk niye bugün kaka yapamadı annem diyo ayyy ben senin gibi bir insan görmedim . 32 yaşındasın,olgun yaşta anne olmuşsun ,egitimlisin herşeyden bilgin var vs . Birde bize bak diyo . Diyorum keşke sizin gibi olaydım bu kadar obsesif olmazdım.

Aynen canım
Valla bi sırtımda taşımadığım kaldı
Hep göğsümde

Bak aklıma ne geldi

Emziği artık zorla verdim ağzına sallıyorum uyursa
Zaten bnm uyku otomatik olmuş kafayı yastığa koyunca kapanıyor gözler
Ik sesini duyunca açılıyor

Evde tekim diye eşim annesine kvalideye getirdi beni ,göre bana destek olacak ben hiç olmazsa bir kaç saat uyuyayım diye . Kadın gündüz 11 de uyanıyo ben gece bir fiil ayaktayım kızımla ve uykusuzum . Sırf eşimle zaten kötüyüm diye birkaç gün kalıp ayrilicam,yani zerre hani çocuğu alıp sakinlestireyim annesi dinlensin diye bişey yok ..ama annem öyle değil o yüzden sürekli üzülüp ağlıyorum elimde değil ,çünkü annemin yanından ayrılmadan geçen 18 saatlik ağlama nöbetimizde annemi kırdım üzdüm . Şuanda bin pişmanım. Annem resmen elim ayağım kurban olayım ben ona kadın uykusuz ise gidiyordu sırf ben 2 ,3 saat uyuyayım diye .

Zorla aldıracaksın
Bırak kaç
Sık sık tuvalette saklanıyotum ben
Kimsenin itiraz edemediği tek yer orası

Başkasının annesine sinirlenmek çok kolay
Ya kendi annen öyle olsaydı
Sötlensen söylenemiyorsun eşine dırdır edemiyorsun
Hey gidi

Ben horlama sesini avantaja çevirdim
Bebek horlamayı pışpış yerine sayıyor
Benim eşim panik öyle
Ona kalsa sürekli doktora gideriz
Ben niye panik değilim hiçbi fikrim yok
Uykusuzluktan algılayamıyor olabilirim ciddi bi tehlike varsa da
Fazla bilmek insanı daha yoruyor
Cahil olsaydın sorun yoktu

Zaten bnm uyku otomatik olmuş kafayı yastığa koyunca kapanıyor gözler
Ik sesini duyunca açılıyor
Ya bizimki sürekli ık mık ses çıkarıyor uyurken de üstelik
Onunla aynı odada asla uykumu alamıyorum ben
Mekik çeker gibi ha bire panikle uyanıyorum uyandı kesin diye
Karnım kas yaptı

Kendi gözümü değdirdim resmen çocuğa… Geceleri çok güzel düzenli uyuyor diyerek kendi Ayağıma sıktım. bugün akşama kadar çok normal düzenimizde 2saatte bir uyanarak uyuduk ay aman allahım akşam 6dan beri asla uyumuyor yani uyuyor ama abartısız maksimum 10 dakika sonra pıt diye gözler açılıyor ve çığlık eşliğindeki ağlama.. 4 defa 10 dakika uyudu uyandı eşimle yıkadık eşim devraldı kucağımda evi tavaf ettim resmen ağlamasın diye durduğum an ağlamaya başlıyor

Valla uykusuzluktan ses mes tın etmiyor
Hele bnm bi de rüyama giriyor kucağımda uyuyakalmışım ağlamış emzirememişim bi şıçrıyorum ki
Kız sen WC diyon Aheuyyy aheyyyy kucağına daha almadı ki
Gerçi oğlumu da 1 yalında anca almıştır tek kendi oğlunu aldığı için
Ağlamasın bebe yeter bu günlerde geçer bizde rahat uyuyacaz

Eşin mi kucağıba almıyor çocuğu

Kesinlikle ya da karekterim bu . Bir kere ultrason da bebeğin kordonunun iki kolunun ikisinden de geçtiğini gördüm sanki sırf çantası takmış,çantanın kulpu gibiydi .doktorum bişey demeyince sesim çıkmadı eve gittim geceyi sabahlayana dek anam ağladı düşünmekten sabah hemen tekrar gittim ki ,"dr.bey ben gördüm onlar kordondu ve dolanmisti kollarına sizde bana demediniz" diye . Adam evet dedi bilerek demedim çünkü sizi tanıyorum ama doğru bildiniz filan korkmayın henüz boğulması için çok küçük dedi de biraz rahatlamıştım. Çağımızın hastalığı aslında çok araştırma , öğrenme. Bazı şeyleri bilmemek en iyisi evhamli insanı resmen ruhsal olarak bitiriyo.

giggles B BitterCikilata ben dün uykusuzluktan memede yatakta emzirirken rüya gördüm gözüm açık eminim ,yastığa tuş diye bastım işaret parmagim ile . Kızda kucağımda ne gördüm telefon mu ,çamaşır bulaşık makinesinin düğmeleri mi sandım tusladim o kısmı hatırlamıyorum . Ama fakr ettim uyandım diyorum Allah'ım ben napiyorum kızımda göğsümde Allah'tan düşürmedim valla . hayatımda ilkkez böyle bişey yaşıyorum

Tepede var evet o bingildak die biliyorum ama bizim solda bi cokukluk var
Ayni solda bizde de var daha düz gibi acaba biz o tarafa çok mu yatırdık diyorum ama hep dikkat ettim kafasına gerçi 6 bingildak var yanlarda da var bingildak da olabilir belki ama kemik dokusu var yumuşak değil gibi
Kızlar 1.ayın aşısından sonra yan etkisi olarak ağrı ,huzursuzluk ,ağlama krizleri oldu mu bebeğinizde. Gözüm çok korkuyo
Bizde bişey olmadı bende ikinci aşıdan korkuyorum
Gaz damlası da çok bi işe yaramıyor ki
Bn bıraktım baktım daha çok kıvranıyor
Bende bıraktım vermiyorum
Bizim boynumuz pişik olmuş pişik kremi sürüyorum ama
Sudokrem sur canım o hemen geçiriyor
Ayy çok geçmiş olsun benimde en korktuğum şey allahım hergün her memede yaşıyoruz neredeyse Allâh kötüsünü yasatmasin

Çok geçmiş olsun canım benim Allah'ım korusun inşallah

Ya gaz damlasi yapmis olabilir mi kakasini okadar cok zor yapmaya basladiki dun geceden beri ikina ikina bir hal oldu napsam ya biraksammi damlayi denemek için

Seni çok iyi anlıyorum canım. Sağ salim büyütelim inş evlatlarımızı

Cok uzuldum cok gecmis olsun canim Allah yasatmasin bir daha kimseye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…