Resmen annenin ahı tutmuşZaten çaresizlikten olay ,bende aşırı kolikmisim . Annem diyo seni sallaya sallaya battaniye arasında hastaneye götürürdük yolda gorenler halimize acirdi. Gitti geldi evladım anasına aynısını yapiyo . Ay çok zor giggles çocuk büyütmek hamilelikte yasadiklarima bakıyorum ne kolaymış meğer . Herşey nanay çocuk doğduktan sonra anladım ki hamilelik Şam'da kaysıönemli olan doğduktan sonrası imiş .
Bak aklıma ne geldiValla geçen kv gelmiş gazı var kıvranıyor dedi aaa gerçekten mi dedim dayanamadım
bide oğluna yemek getirmiş bn yapmıyorum diye ama bnm oğlumu düşünen yok
Zaten kimse için yapmadığımız için takma
Ve beşikte sallıyorum hala gözler faltaşı gibi açıkayy oğlanda böylemiydim de hatırlamıyorum
Yani çünkü insan bütün yolları deniyo yemin ederim su bebelerin anne karnındaki hareket halı hoplama halleri var aşırı sancılı bebekleri susturmaya yariyo sende bak belki yapiyosun , inan onu yapmaktan bileklerim daha tutmuyo . İki elinin ortasında başı ile alt gövdesini hafiften boşlukta yani anne gogsune dayamadan yüzü bize bakacak şekilde indirip kaldırmak çok iyi geliyo. Bulamadım netten ki atayım burayaValla bn de artık geçen ayağımda salladım beşik zaten hep sallanıyor
Oğlan da ayağımda hep uyudu
Kucağına mı alırBak aklıma ne geldi
Ben gelene çocuğu kakalıyorum anında
Sanırım herkes o yüzden kaçmaya yer arıyor
Gazı var d2se al çıkar diye verirdim anında
E yemeği 1 kişilik mi getiriyor bu kadın
Bende stres oluyodumResmen annenin ahı tutmuş
Üzgünüm
Neyse ben hala doğmuş halini tercih ederim
En azındab gözümün önünde
Ağlasa da uyumaaa da en azından iyi olduğuna eminim
Hamileyken çok stres oluyordum iyi mi yaşıyor mu diye
Aynen canımYani çünkü insan bütün yolları demiyo yemin ederim su bebelerin anne karnındaki hareket halı hoplama halleri var aşırı sancılı bebekleri susturmaya yariyo sende bak belki yapiyosun , inan onu yapmaktan bileklerim daha tutmuyo . İki elinin ortasında başı ile alt gövdesini hafiften boşlukta yani anne gogsune dayamadan yüzü bize bakacak şekilde indirip kaldırmak çok iyi geliyo. Bulamadım netten ki atayım buraya
Valla bana çok iyi gelirBütün anlar bi evde mi kalsak
Emziği artık zorla verdim ağzına sallıyorumBak aklıma ne geldi
Ben gelene çocuğu kakalıyorum anında
Sanırım herkes o yüzden kaçmaya yer arıyor
Gazı var d2se al çıkar diye verirdim anında
E yemeği 1 kişilik mi getiriyor bu kadın
Evde tekim diye eşim annesine kvalideye getirdi beni ,göre bana destek olacak ben hiç olmazsa bir kaç saat uyuyayım diye . Kadın gündüz 11 de uyanıyo ben gece bir fiil ayaktayım kızımla ve uykusuzum . Sırf eşimle zaten kötüyüm diye birkaç gün kalıp ayrilicam,yani zerre hani çocuğu alıp sakinlestireyim annesi dinlensin diye bişey yok ..ama annem öyle değil o yüzden sürekli üzülüp ağlıyorum elimde değil ,çünkü annemin yanından ayrılmadan geçen 18 saatlik ağlama nöbetimizde annemi kırdım üzdüm . Şuanda bin pişmanım. Annem resmen elim ayağım kurban olayım ben ona kadın uykusuz ise gidiyordu sırf ben 2 ,3 saat uyuyayım diye .Valla geçen kv gelmiş gazı var kıvranıyor dedi aaa gerçekten mi dedim dayanamadım
bide oğluna yemek getirmiş bn yapmıyorum diye ama bnm oğlumu düşünen yok
Zaten kimse için yapmadığımız için takma
Ve beşikte sallıyorum hala gözler faltaşı gibi açıkayy oğlanda böylemiydim de hatırlamıyorum
Zorla aldıracaksınKucağına mı alır
Geçen görümcem uyurken seviyor hiç ağlamıyor diyo bide hee dedi oğlum hiç susmuyor kiağlayınca meme istiyor
İki kişilik de oğlanın sevdiği bişi yok zahmet etmeseydin diyorum kocan yesin diyor
Kendime zaten beklemiyorumzaten getirdiği de lohusaya hiç uygun değil
Git sor lafa gelince de biz büyüttük
Kız bnm adamın kafasına döküm tavayla vursam horultu kesilir mi
Benim eşim panik öyleBende stres oluyodumbir haftada 3,4 kere ultrason a doktora gidiyodum ki canlı canlı göreyim duyayım . Ama şuan ki hallerim resmen panik atak,kaygı bozukluğu filan o derecede takık haldeyim . Çocuk oksurse bir kere korkuyorum , dün anneme soruyorum ki bu çocuk niye bugün kaka yapamadı annem diyo ayyy ben senin gibi bir insan görmedim . 32 yaşındasın,olgun yaşta anne olmuşsun ,egitimlisin herşeyden bilgin var vs . Birde bize bak diyo . Diyorum keşke sizin gibi olaydım bu kadar obsesif olmazdım.
Ya bizimki sürekli ık mık ses çıkarıyor uyurken de üstelikZaten bnm uyku otomatik olmuş kafayı yastığa koyunca kapanıyor gözler
Ik sesini duyunca açılıyor
Valla uykusuzluktan ses mes tın etmiyorZorla aldıracaksın
Bırak kaç
Sık sık tuvalette saklanıyotum ben
Kimsenin itiraz edemediği tek yer orası
Başkasının annesine sinirlenmek çok kolay
Ya kendi annen öyle olsaydı
Sötlensen söylenemiyorsun eşine dırdır edemiyorsun
Hey gidi
Ben horlama sesini avantaja çevirdim
Bebek horlamayı pışpış yerine sayıyor
Benim eşim panik öyle
Ona kalsa sürekli doktora gideriz
Ben niye panik değilim hiçbi fikrim yok
Uykusuzluktan algılayamıyor olabilirim ciddi bi tehlike varsa da
Fazla bilmek insanı daha yoruyor
Cahil olsaydın sorun yoktu
Ya bizimki sürekli ık mık ses çıkarıyor uyurken de üstelik
Onunla aynı odada asla uykumu alamıyorum ben
Mekik çeker gibi ha bire panikle uyanıyorum uyandı kesin diye
Karnım kas yaptı
Eşin mi kucağıba almıyor çocuğuValla uykusuzluktan ses mes tın etmiyor
Hele bnm bi de rüyama giriyor kucağımda uyuyakalmışım ağlamış emzirememişimbi şıçrıyorum ki
Kız sen WC diyon Aheuyyy aheyyyy kucağına daha almadı ki
Gerçi oğlumu da 1 yalında anca almıştır tek kendi oğlunu aldığı için
Ağlamasın bebe yeter bu günlerde geçer bizde rahat uyuyacaz
Kesinlikle ya da karekterim bu . Bir kere ultrason da bebeğin kordonunun iki kolunun ikisinden de geçtiğini gördüm sanki sırf çantası takmış,çantanın kulpu gibiydi .doktorum bişey demeyince sesim çıkmadı eve gittim geceyi sabahlayana dek anam ağladı düşünmektenZorla aldıracaksın
Bırak kaç
Sık sık tuvalette saklanıyotum ben
Kimsenin itiraz edemediği tek yer orası
Başkasının annesine sinirlenmek çok kolay
Ya kendi annen öyle olsaydı
Sötlensen söylenemiyorsun eşine dırdır edemiyorsun
Hey gidi
Ben horlama sesini avantaja çevirdim
Bebek horlamayı pışpış yerine sayıyor
Benim eşim panik öyle
Ona kalsa sürekli doktora gideriz
Ben niye panik değilim hiçbi fikrim yok
Uykusuzluktan algılayamıyor olabilirim ciddi bi tehlike varsa da
Fazla bilmek insanı daha yoruyor
Cahil olsaydın sorun yoktu
Ya bizimki sürekli ık mık ses çıkarıyor uyurken de üstelik
Onunla aynı odada asla uykumu alamıyorum ben
Mekik çeker gibi ha bire panikle uyanıyorum uyandı kesin diye
Karnım kas yaptı
Valla uykusuzluktan ses mes tın etmiyor
Hele bnm bi de rüyama giriyor kucağımda uyuyakalmışım ağlamış emzirememişimbi şıçrıyorum ki
Kız sen WC diyon Aheuyyy aheyyyy kucağına daha almadı ki
Gerçi oğlumu da 1 yalında anca almıştır tek kendi oğlunu aldığı için
Ağlamasın bebe yeter bu günlerde geçer bizde rahat uyuyacaz
Ayni solda bizde de var daha düz gibi acaba biz o tarafa çok mu yatırdık diyorum ama hep dikkat ettim kafasınaTepede var evet o bingildak die biliyorum ama bizim solda bi cokukluk var
Bizde bişey olmadı bende ikinci aşıdan korkuyorumKızlar 1.ayın aşısından sonra yan etkisi olarak ağrı ,huzursuzluk ,ağlama krizleri oldu mu bebeğinizde. Gözüm çok korkuyo
Bende bıraktım vermiyorumGaz damlası da çok bi işe yaramıyor ki
Bn bıraktım baktım daha çok kıvranıyor
Sudokrem sur canım o hemen geçiriyorBizim boynumuz pişik olmuş pişik kremi sürüyorum ama
Ayy çok geçmiş olsun benimde en korktuğum şey allahım hergün her memede yaşıyoruz neredeyse Allâh kötüsünü yasatmasinSlm kızlar 1 saat önce acilden geldik. Yiğit emerken süt genzine kaçtı. Kızlar elimde eridi çocuk resmen. Mosmor oldu. Elim ayağım titredi. Bir cesaret parmağımı boğazına soktum kusturdum. Az rahatlattı ama yinede kötüydü. Aldık acile koştuk. Hemen müdahale ettiler. Doktor iyiki kusturmuşsun dedi. Allah km kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Korkudan tansiyonum düşmüş orda düştüm bayıldım uyandım şükür oğlum iyiydi. Çok kötüydü düşündükçe deli oluyorum inanın. Ne olur dikkat edin sizde.
Çok geçmiş olsun canım benim Allah'ım korusun inşallahSlm kızlar 1 saat önce acilden geldik. Yiğit emerken süt genzine kaçtı. Kızlar elimde eridi çocuk resmen. Mosmor oldu. Elim ayağım titredi. Bir cesaret parmağımı boğazına soktum kusturdum. Az rahatlattı ama yinede kötüydü. Aldık acile koştuk. Hemen müdahale ettiler. Doktor iyiki kusturmuşsun dedi. Allah km kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Korkudan tansiyonum düşmüş orda düştüm bayıldım uyandım şükür oğlum iyiydi. Çok kötüydü düşündükçe deli oluyorum inanın. Ne olur dikkat edin sizde.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Sağ salim büyütelim inş evlatlarımızıAllah'ım yaşatmasın bir daha canım benim ,ne sana ne de bir başkasına .
Ben zaten lohusalıkta bayağı psikolojim bozuldu ,çocuğumu memeye alınca da kalbim ağzımda emziriyorum çünkü gün aşırı tıkanıyor ,görmen lazım kan ter içinde kalıyorum o takı memeyi ağzından çıkarana dek . Derin bir ohh diyorum bitince . Tikaninca hemen sırtını döndürüp vurmamiz lazım yahut iki kası ortası ile burun arasında kalan yeri burundan iki kaş ortasına parmakla çekmemiz lazım bunların hiçbiri fayda etmedi yüzüne üflemek yahut parmagimizi ağzına sokup nefes alması için çabalamak ,birde ferah ortama çıkarmakbiliyorum hepsi insanı yoran şeyler stresle . Çok zor çocuk yetiştirmek cokkk ,ben bu yüzden 2.ye şüphe ile.bakiyorum yaşım ise 32 ilk çocukta
Cok uzuldum cok gecmis olsun canim Allah yasatmasin bir daha kimseye deSlm kızlar 1 saat önce acilden geldik. Yiğit emerken süt genzine kaçtı. Kızlar elimde eridi çocuk resmen. Mosmor oldu. Elim ayağım titredi. Bir cesaret parmağımı boğazına soktum kusturdum. Az rahatlattı ama yinede kötüydü. Aldık acile koştuk. Hemen müdahale ettiler. Doktor iyiki kusturmuşsun dedi. Allah km kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Korkudan tansiyonum düşmüş orda düştüm bayıldım uyandım şükür oğlum iyiydi. Çok kötüydü düşündükçe deli oluyorum inanın. Ne olur dikkat edin sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?