2021 Aralık Anneleri

Şu lohusalıkta öğrendim ki ,
İnsana sadece kendi anası üzülüp acıyor.

Ćok gecmis olsunn.Allah yasatmasin bir daha

Çok geçmiş olsun Allah korumuş. Emzirirken kafasını biraz yukarda tutmaya çalışıyorum

Kızlar benim bir tanıdığım 40ı çıktıktan sonra geceleri altını değiştirme dedi niye diye sorduğumda şöyle söyledi “ 40tan sonra yavaş yavaş uyku düzeni oturtmaya başlar 2-3-4 saatte bir uyanmak gibi ama altını değiştirmeye alıştırırsan ilerleyen aylarda kesintisiz hiç uyuyamaz altı doldukça uyanır” sizce doğru mu? Tecrübeli anneler ne düşünüyor?

Benim kayinvalide de boyle diyo

Geceleri kaka yapmadigi surece altini degistirmedim kizimin. Hic sorun yasamadik. Eger bez cok doluyorsa bir beden buyuk bez takilabilir.

Şu lohusalıkta öğrendim ki ,
İnsana sadece kendi anası üzülüp acıyor.
Kesinlikle diğerleri boş yani boşu geçtim sahte . Doğum yaptığımdan beri annem peşimden gezip tutuşturdu ,yeni ilk anneyim bu konularda bilinçli değilim çorabını giyin,yelek,hırka giyin vs. Derken öğrendim ki gerçekten sıcak bakılması lazımmış kendime . Yani sadece bu boyutu da değil her manada , ameliyat sonrası annem torununu şuan herşeyden çok sevmesine rağmen bana üzüldü ve düşündü. Şu hayatta anne kadar önemli bir evlat var ,tüm gerçek bundan ibaretmis ben anne olunca daha iyi anlayanlardanim kuzumm

Evet cnm bn şimdiden başladım gece 12 gibi yeni takıyorum şuan 12 yattığımız için 10 da yatsa o zmn takıcam sabah 6-7-8 gibi açıyorum
Hem uyku düzeni için hemde alışması için 1 haftadır böyleyiz

Son düzenleme:
Öyle duruyor mu ki bizimki ortalığı ayağa kaldırıyor sadece çiş bile olsa gece kaç bez değiştiriyoruz bilmiyorum
Benim için hayal olur bu yöntem gibi

Öyle duruyor mu ki bizimki ortalığı ayağa kaldırıyor sadece çiş bile olsa gece kaç bez değiştiriyoruz bilmiyorum
Benim için hayal olur bu yöntem gibi
Maşallah diyim duruyor
İlk gün çok uyandı sonra alıştı artık gündüzde kaka yapınca açıyorum yavaş yavaş sürelerini uzat dene bnce
Bize eziyet bebelerinde uykusu açılıyor
Uyusunlar da analar rahat etsin

Benim kayinvalide de boyle diyo

Geceleri kaka yapmadigi surece altini degistirmedim kizimin. Hic sorun yasamadik. Eger bez cok doluyorsa bir beden buyuk bez takilabilir.

Bende bu gece 1 defa değiştirdim banyo yaptığı için uyuyor diye sadece emzirip bıraktım ama baktım değiştirmememden rahatsız olmadı artık böyle yapayım diyorum

Benimki de yumusak degil sert...o tarafa cok yatirmamla alakali degildir cunku çöküklük üstte kalio yatinca

Kesinlikle dogru.. Ben yavastan basladim.
İlk basta surekli uyansin diye 2 saatte bir aliyordum. Simdi sadece 1 kere aliyorum.

Lohusalıkmış onun adı
Ben ilk haftalar kaç ke4e çocuk kucağımdayken çocuk nerde nereye koydun diye eşime kızdım veya eşime çocuğun babası nerde diye sordum filan
Lohusalık bitince geçecek dediler
Yok kız kv
Eşim alıyor da bebe durmuyor
Eşine alıştır çocuğu ya ne demek durmuyor
Ogretmen arkadaslar biz dogum yapinca aldigimiz bi para var mi basvurmamiz gereken bi yer falan
Benim bildiğim yok öyle bi yer
Varsa bana da söyleyin
Gerçi oraya başvurmaya bile gidemem sanırım
Evden çıkamıyorum

bi umut dedim sorayim sinif ogretmeniyim ben ilksandan aldik azcik bise baska sinifci varsa giggles sen ingilizce ogretmeniydin sana kesin yok ilksan
Bana zaten ağlayan çocuktan başka hiçbi şey yok
Yalnız eşim işe gidip geldikçe çok işe başlayasım geliyor
Ben yokken çocuğun 1 2 saat de olsa büyüme ihtimali beni çok heyecanlandırmaya başladı

Benimki çok aşırı komik ve tuhaftı düşünsene yastığı tuşluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…