Şu lohusalıkta öğrendim ki ,Evde tekim diye eşim annesine kvalideye getirdi beni ,göre bana destek olacak ben hiç olmazsa bir kaç saat uyuyayım diye . Kadın gündüz 11 de uyanıyo ben gece bir fiil ayaktayım kızımla ve uykusuzum . Sırf eşimle zaten kötüyüm diye birkaç gün kalıp ayrilicam,yani zerre hani çocuğu alıp sakinlestireyim annesi dinlensin diye bişey yok ..ama annem öyle değil o yüzden sürekli üzülüp ağlıyorum elimde değil ,çünkü annemin yanından ayrılmadan geçen 18 saatlik ağlama nöbetimizde annemi kırdım üzdüm . Şuanda bin pişmanım. Annem resmen elim ayağım kurban olayım ben ona kadın uykusuz ise gidiyordu sırf ben 2 ,3 saat uyuyayım diye .
Ćok gecmis olsunn.Allah yasatmasin bir dahaSlm kızlar 1 saat önce acilden geldik. Yiğit emerken süt genzine kaçtı. Kızlar elimde eridi çocuk resmen. Mosmor oldu. Elim ayağım titredi. Bir cesaret parmağımı boğazına soktum kusturdum. Az rahatlattı ama yinede kötüydü. Aldık acile koştuk. Hemen müdahale ettiler. Doktor iyiki kusturmuşsun dedi. Allah km kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Korkudan tansiyonum düşmüş orda düştüm bayıldım uyandım şükür oğlum iyiydi. Çok kötüydü düşündükçe deli oluyorum inanın. Ne olur dikkat edin sizde.
Yok kız kvEşin mi kucağıba almıyor çocuğu
Çok geçmiş olsun Allah korumuş. Emzirirken kafasını biraz yukarda tutmaya çalışıyorumSlm kızlar 1 saat önce acilden geldik. Yiğit emerken süt genzine kaçtı. Kızlar elimde eridi çocuk resmen. Mosmor oldu. Elim ayağım titredi. Bir cesaret parmağımı boğazına soktum kusturdum. Az rahatlattı ama yinede kötüydü. Aldık acile koştuk. Hemen müdahale ettiler. Doktor iyiki kusturmuşsun dedi. Allah km kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Korkudan tansiyonum düşmüş orda düştüm bayıldım uyandım şükür oğlum iyiydi. Çok kötüydü düşündükçe deli oluyorum inanın. Ne olur dikkat edin sizde.
Benim kayinvalide de boyle diyoKızlar benim bir tanıdığım 40ı çıktıktan sonra geceleri altını değiştirme dedi niye diye sorduğumda şöyle söyledi “ 40tan sonra yavaş yavaş uyku düzeni oturtmaya başlar 2-3-4 saatte bir uyanmak gibi ama altını değiştirmeye alıştırırsan ilerleyen aylarda kesintisiz hiç uyuyamaz altı doldukça uyanır” sizce doğru mu? Tecrübeli anneler ne düşünüyor?
Geceleri kaka yapmadigi surece altini degistirmedim kizimin. Hic sorun yasamadik. Eger bez cok doluyorsa bir beden buyuk bez takilabilir.Kızlar benim bir tanıdığım 40ı çıktıktan sonra geceleri altını değiştirme dedi niye diye sorduğumda şöyle söyledi “ 40tan sonra yavaş yavaş uyku düzeni oturtmaya başlar 2-3-4 saatte bir uyanmak gibi ama altını değiştirmeye alıştırırsan ilerleyen aylarda kesintisiz hiç uyuyamaz altı doldukça uyanır” sizce doğru mu? Tecrübeli anneler ne düşünüyor?
Kesinlikle diğerleri boş yani boşu geçtim sahte . Doğum yaptığımdan beri annem peşimden gezip tutuşturdu ,yeni ilk anneyim bu konularda bilinçli değilim çorabını giyin,yelek,hırka giyin vs. Derken öğrendim ki gerçekten sıcak bakılması lazımmış kendime . Yani sadece bu boyutu da değil her manada , ameliyat sonrası annem torununu şuan herşeyden çok sevmesine rağmen bana üzüldü ve düşündü. Şu hayatta anne kadar önemli bir evlat var ,tüm gerçek bundan ibaretmis ben anne olunca daha iyi anlayanlardanim kuzummŞu lohusalıkta öğrendim ki ,
İnsana sadece kendi anası üzülüp acıyor.
Evet cnm bn şimdiden başladım gece 12 gibi yeni takıyorum şuan 12 yattığımız için 10 da yatsa o zmn takıcam sabah 6-7-8 gibi açıyorumKızlar benim bir tanıdığım 40ı çıktıktan sonra geceleri altını değiştirme dedi niye diye sorduğumda şöyle söyledi “ 40tan sonra yavaş yavaş uyku düzeni oturtmaya başlar 2-3-4 saatte bir uyanmak gibi ama altını değiştirmeye alıştırırsan ilerleyen aylarda kesintisiz hiç uyuyamaz altı doldukça uyanır” sizce doğru mu? Tecrübeli anneler ne düşünüyor?
Öyle duruyor mu ki bizimki ortalığı ayağa kaldırıyor sadece çiş bile olsa gece kaç bez değiştiriyoruz bilmiyorumEvet cnm bn şimdiden başladım gece 12 gibi yeni takıyorum şuan 12 yattığımız için 10 da yatsa o zmn takıcam sabah 6-7-8 gibi açıyorum
Hem uyku düzeni için hemde alışması için 1 haftadır böyleyiz
Maşallah diyim duruyorÖyle duruyor mu ki bizimki ortalığı ayağa kaldırıyor sadece çiş bile olsa gece kaç bez değiştiriyoruz bilmiyorum
Benim için hayal olur bu yöntem gibi
Benim kayinvalide de boyle diyo
Geceleri kaka yapmadigi surece altini degistirmedim kizimin. Hic sorun yasamadik. Eger bez cok doluyorsa bir beden buyuk bez takilabilir.
Bende bu gece 1 defa değiştirdim banyo yaptığı için uyuyor diye sadece emzirip bıraktım ama baktım değiştirmememden rahatsız olmadı artık böyle yapayım diyorumEvet cnm bn şimdiden başladım gece 12 gibi yeni takıyorum şuan 12 yattığımız için 10 da yatsa o zmn takıcam sabah 6-7-8 gibi açıyorum
Hem uyku düzeni için hemde alışması için 1 haftadır böyleyiz
Benimki de yumusak degil sert...o tarafa cok yatirmamla alakali degildir cunku çöküklük üstte kalio yatincaAyni solda bizde de var daha düz gibi acaba biz o tarafa çok mu yatırdık diyorum ama hep dikkat ettim kafasınagerçi 6 bingildak var yanlarda da var bingildak da olabilir belki ama kemik dokusu var yumuşak değil gibi
Bizde bişey olmadı bende ikinci aşıdan korkuyorum
Bende bıraktım vermiyorum
Sudokrem sur canım o hemen geçiriyor
Ayy çok geçmiş olsun benimde en korktuğum şey allahım hergün her memede yaşıyoruz neredeyse Allâh kötüsünü yasatmasin
Kesinlikle dogru.. Ben yavastan basladim.Kızlar benim bir tanıdığım 40ı çıktıktan sonra geceleri altını değiştirme dedi niye diye sorduğumda şöyle söyledi “ 40tan sonra yavaş yavaş uyku düzeni oturtmaya başlar 2-3-4 saatte bir uyanmak gibi ama altını değiştirmeye alıştırırsan ilerleyen aylarda kesintisiz hiç uyuyamaz altı doldukça uyanır” sizce doğru mu? Tecrübeli anneler ne düşünüyor?
Lohusalıkmış onun adıgiggles B BitterCikilata ben dün uykusuzluktan memede yatakta emzirirken rüya gördüm gözüm açık eminim ,yastığa tuş diye bastım işaret parmagim ile . Kızda kucağımda ne gördüm telefon mu ,çamaşır bulaşık makinesinin düğmeleri mi sandım tusladim o kısmı hatırlamıyorum . Ama fakr ettim uyandım diyorum Allah'ım ben napiyorum kızımda göğsümde Allah'tan düşürmedim valla . hayatımda ilkkez böyle bişey yaşıyorum
Eşine alıştır çocuğu ya ne demek durmuyorYok kız kv
Eşim alıyor da bebe durmuyor
Benim bildiğim yok öyle bi yerOgretmen arkadaslar biz dogum yapinca aldigimiz bi para var mi basvurmamiz gereken bi yer falan
keşke olsaOgretmen arkadaslar biz dogum yapinca aldigimiz bi para var mi basvurmamiz gereken bi yer falan
bi umut dedim sorayimkeşke olsa
Bana zaten ağlayan çocuktan başka hiçbi şey yokbi umut dedim sorayimsinif ogretmeniyim ben ilksandan aldik azcik bise baska sinifci varsa giggles sen ingilizce ogretmeniydin sana kesin yok ilksan
Benimki çok aşırı komik ve tuhaftıLohusalıkmış onun adı
Ben ilk haftalar kaç ke4e çocuk kucağımdayken çocuk nerde nereye koydun diye eşime kızdım veya eşime çocuğun babası nerde diye sordum filan
Lohusalık bitince geçecek dediler
Eşine alıştır çocuğu ya ne demek durmuyor
Benim bildiğim yok öyle bi yer
Varsa bana da söyleyin
Gerçi oraya başvurmaya bile gidemem sanırım
Evden çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?