- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bende buraya bakıyorum yada eşimi dürtüyorum gözün bnde olsun diyeBeni annem korkuttu önce
Sonra da beraber uyumajla ilgili çok üzücü bi hikaye dinledim
O yüzden asla almıyorum yatağa
Emzirirken de kendime video açıyorum uyumayayım diye
E canım bebisle birlikte ciksaydin ya 40ini mi bekliyorsun? Ben bugün yine ciktim sahile gidip geldik uyudu yol boyunca kuzum ikimize de iyi geldiNesef alamıyoruum bugün dışarı çıkmayı özledim diye oturdum ağladım bebişkomu emzire emzire
O bende kaç kez oldu, bir kez kapıya indim pijama üstüne mont giyip…..Nesef alamıyoruum bugün dışarı çıkmayı özledim diye oturdum ağladım bebişkomu emzire emzire
E canım bebisle birlikte ciksaydin ya 40ini mi bekliyorsun? Ben bugün yine ciktim sahile gidip geldik uyudu yol boyunca kuzum ikimize de iyi geldi
Artık çıkılabilir bence de ama bebiş yeni sünnet oldu bazen alt değiştirirken çok ağlıyor ve sık yapıyor cesaret edemedim bikaç güne toparlasın başlicam en azından açık alanlarda yürüyüş yapmaya hava durumu el verdiği süreceO bende kaç kez oldu, bir kez kapıya indim pijama üstüne mont giyip…..
Kiz cik niye cikmadin?Nesef alamıyoruum bugün dışarı çıkmayı özledim diye oturdum ağladım bebişkomu emzire emzire
Hepsi benimkinde var canım ,dr.a gidince bana da etiketleyip yazar mısın?Kızlar çok gazlı ve huzursuz bebeklerde alerji olabilirmiş. Ben süt yoğurt yiyince çok ağlamıştı, sürekli meme istiyor, tutamıyor ıkınıyordu,uyusa da 5 dkya ağlayarak kalkıyor bir de mukuslu kaka yaptı, yüzünde isilik gibi kırmızı noktalar çıktı. Artı kakasını fışkırtarak sesli yapıyor ve burnu kapalı gibi hırıltı geliyordu. Hepsi birleşince alerjisi olabilir diye süt ürünleri kestim bakalım denicem 1 hafta. Umarım yoktur ama süt ürünü yemeyince 1 günde işe yarar mı bilmem bugün uyudu zorla kaldırdım emzirdim hatta. Tabi ben doktor değilim teşhis koyamam ama kendimce çare arıyorum. Haftaya doktora götüreceğim bu durumları sormak için.
Sorma bu hafta itibariyle niyetim öyleydi ama annane pozitif çıktı, babaanne rahatına düşkün istemem ondanKiz cik niye cikmadin?
Biz bebisi attik pusetine arkadaslarla bile bulustuk disarda
Arada bi anneanneye birakip yuruyuse de cikiyoruz
Tabi ki yazarım ama sen de dene istersen hangi gün çok kötüydü o gün ne yemiştin bunlara dikkat et bi. Zaten çok gazlı bebeklerde süt ürünü diyeti deneniyormuş. En güzeli doktorla ilerlemek ama annenin gözlemi de çok önemliHepsi benimkinde var canım ,dr.a gidince bana da etiketleyip yazar mısın?
Aynen canım 1 saat bile olsa çık yakın mesafe bisi olursa dönersin eve. Ben de ilk çıkarken çok tedirgindim ağlarsa falan naparim diye ama çok şükür sıkıntı olmadı. Hem bebis de temiz hava almış olur onlar bile bunalmistir bence sürekli evde olmaktan :)Artık çıkılabilir bence de ama bebiş yeni sünnet oldu bazen alt değiştirirken çok ağlıyor ve sık yapıyor cesaret edemedim bikaç güne toparlasın başlicam en azından açık alanlarda yürüyüş yapmaya hava durumu el verdiği sürece
Çık ya uyutup eşinle bi kahve iç gel çok iyi geliyorNesef alamıyoruum bugün dışarı çıkmayı özledim diye oturdum ağladım bebişkomu emzire emzire
O zmn en çok çıkan bn olmuşumO bende kaç kez oldu, bir kez kapıya indim pijama üstüne mont giyip…..
Biz 2 güne bir megadayız zaten gülüm o çıkmak sayılıyo diye daha çıkamıyomO zmn en çok çıkan bn olmuşumoğlanı almaya gittim markete avmye kayfe içmeye
Ya pipisi toparlasın 1 2 güne çıkalım diyorum da korkuyorum da etrafımızda çok covidli var bu ara tırmanıştaÇık ya uyutup eşinle bi kahve iç gel çok iyi geliyor
2-3 kere yaptım bebişte uyudu arabayı sallayınca
Gerçi ora da gezme oluyor rekor sendeBiz 2 güne bir megadayız zaten gülüm o çıkmak sayılıyo diye daha çıkamıyomel kadar bebe soğukta habire çıktık hastaneye gittik 17 günde 7 oldu sanırım
Kısa kollu giyersem kafası terliyor sanki ya da kolum bilmiyorum da kafasının altına bez seriyorum kolumaKızlar bebekleriniz emerken alni terliyor mu
Kontrolde yemek yeme planın geldi aklıma ondan dedimDışarı çıkmak mı
Çok hoş hayaller
Ben kazağımı belime kadar indirebilirsem şükrediyorum
Ben de bugün siparis verdim. Insallah bize de yarar, sizin de öyle devam ederBen kullanıyorum her şeyi yiyorum aşırı gazimiz da yok probiyotikle alakası var mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?