2021 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun mastit çeken bilir
Dr ilaç verdimi sana
Sağol canım Mastit için mi? Onun için soruyorsan gitmedim dr a. Normal taburcu olurken antibiyotik ve ağrı kesici vermişti. Makineyle sağdım dün göğsümü, bir de dr un verdiği ağrı kesiciden içtim. Hayatımda terlemediğim kadar terledim sonrasında. Ondan beri iyiyim çok şükür. Ben hamileyken de bikac kez olmuştum hatırlarsan ama o zaman sağma olayı falan olmadığı için daha zor toparlamıştım.

Kizlar cok acil birsey soracagim lutfen bilen cebap verebilir mi? Gobek fitigi hafif var denmisti disa dogru cok gergin ortasi mor gibi olmus okdr cok ikiniyorki ne yapmaliyim acil durummu bu?

Kızlar bebişimin kafası böyle oluyor Konak mı deniyor buna? Nasıl geçer

Eklentiler

• F81AB580-47DF-43A0-8D6B-EA1F10636EA3.webp
    37 KB · Görüntüleme: 80
Nesef alamıyoruum bugün dışarı çıkmayı özledim diye oturdum ağladım bebişkomu emzire emzire
Daha çıkmadın mı Ben 5. Gün saçımı boyatmaya gittim düzenli olarakda kv veya annem geliyor 2 saat çıkıp geziyorum bez mez alma ayağına Yoksa çok bunalır insan tabi…

Daha çıkmadın mı Ben 5. Gün saçımı boyatmaya gittim düzenli olarakda kv veya annem geliyor 2 saat çıkıp geziyorum bez mez alma ayağına Yoksa çok bunalır insan tabi…
5. Gün mü bn 40 bekliyorum boyatılmaz diye kaş bıyık bile orman oldu bekliyorum

5. Gün mü bn 40 bekliyorum boyatılmaz diye kaş bıyık bile orman oldu bekliyorum
ben 5. Gün gittim boyaya dibim orijinal dibe boya değdirmiyorum içimi öyle rahatlatıyorum kuaförüm bişey olmaz ben karımın saçını da boyadım dedi hatta 9. Gün keratine gittim

Kaka yapsa da mı değiştirmiyorsunuz? Pişmez mi poposu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…