- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Sağol canımÇok geçmiş olsun mastit çeken bilir
Dr ilaç verdimi sana
İstersen yarın bi dr götürKizlar cok acil birsey soracagim lutfen bilen cebap verebilir mi? Gobek fitigi hafif var denmisti disa dogru cok gergin ortasi mor gibi olmus okdr cok ikiniyorki ne yapmaliyim acil durummu bu?
Iyi bir dr arastirip ins götüreceğim doktorlara da guven yok ya kac kere goturdum devletinkilere.ozelde de benim bildigim yok anadolu yakasinda cekmekoy umraniye civar bildigi olan varsa soyleyenlrmiİstersen yarın bi dr götür
Ojem de hala duruyorKontrolde yemek yeme planın geldi aklıma ondan dedim
Yünlü bişey giyip başını koluma koyup emziriyorsan kafası su içinde kalıyorKızlar bebekleriniz emerken alni terliyor mu
Daha çıkmadın mıNesef alamıyoruum bugün dışarı çıkmayı özledim diye oturdum ağladım bebişkomu emzire emzire
Dr gittiğinde sor bn unuttum yaKızlar bebişimin kafası böyle oluyor Konak mı deniyor buna? Nasıl geçer
5. Gün mü bn 40 bekliyorum boyatılmaz diye kaş bıyık bile orman oldu bekliyorumDaha çıkmadın mıBen 5. Gün saçımı boyatmaya gittim düzenli olarakda kv veya annem geliyor 2 saat çıkıp geziyorum bez mez alma ayağına Yoksa çok bunalır insan tabi…
ben 5. Gün gittim boyaya dibim orijinal dibe boya değdirmiyorum içimi öyle rahatlatıyorum kuaförüm bişey olmaz ben karımın saçını da boyadım dedi hatta 9. Gün keratine gittim5. Gün mü bn 40 bekliyorum boyatılmaz diye kaş bıyık bile orman oldu bekliyorum
Evet cnm KonakKızlar bebişimin kafası böyle oluyor Konak mı deniyor buna? Nasıl geçer
Bazen oluyor elimle tozutup üfleyince geçiyor anlamadımDr gittiğinde sor bn unuttum ya
Nasıl geçerEvet cnm Konak
Nasıl geçtiğini unuttum kafa gidik bnm parça börçük yazdım amaBazen oluyor elimle tozutup üfleyince geçiyor anlamadım
Bişey olmaz hatırlayınca yazarsınNasıl geçtiğini unuttum kafa gidik bnm parça börçük yazdım ama
İnşallah ama dr gidersen sor şampuanı mı değişmişti bişi yapmıştı ama bide zamanla geçiyor sanırımBişey olmaz hatırlayınca yazarsın
Ayy maşallah saçlara bakKızlar bebişimin kafası böyle oluyor Konak mı deniyor buna? Nasıl geçer
Kaka yapsa da mı değiştirmiyorsunuz? Pişmez mi poposuEvet cnm bn şimdiden başladım gece 12 gibi yeni takıyorum şuan 12 yattığımız için 10 da yatsa o zmn takıcam sabah 6-7-8 gibi açıyorum
Hem uyku düzeni için hemde alışması için 1 haftadır böyleyiz
Hakket okadar saate pişmiyormuki ben rahat edemiyorum her kalkışında değiştiriyorum ki dolu oluyorKaka yapsa da mı değiştirmiyorsunuz? Pişmez mi poposu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?