2021 Aralık Anneleri

Bende nişasta ve buğdaydan şüpheleniyorum, domateste olabilir. Çocuk akşam yemeklerinden sonra çok rahatsız oluyor. Saydıkların hep var bizde de. Yemiyorum farkettiklerimi daha iyi gibi

Çok geçmiş olsun. Kafayı biraz dik konumlandırma biraz olsun önler sen de bilirsin ama, kollarda derman kalmıyor her zaman yapamıyor insan.
Benim küçük kızım da ağlarken katılırdı bir defasında kolumda kendinden geçti gibi oldu eyvah gitti dedim. Ben kendimden geçtim o an. Sonra sonra düzeldi nefessiz kalırdı ağlarken.. O hissi iyi anlıyorum Son olsun inşallah..
Ben size demiştim o kitapları okumayın yazdığı gibi olmuyor hicbirsey diye
Annen yapınca daha zoruna gidiyor insanın gerçekten.. Benim de annem geliyor hergün yalnız kalmayım diye ama çocuklarla ilgilense yetiyor. Temizliği eşim haftasonu yapıyor sagolsun. Yemeği de birlikte annemle hallediyoruz. Şimdilik böyle, daha yoğun ağlamalı günler başlamadı diye. Insallah sonra da zorlamaz beni sıpam.
Allah yardımcın olsun canim. Tek başına kalmak çok zor olur. Ailenden kimse yok mu yakınlarda?
Ojem de hala duruyor
Vakit bulup süremedim
Ama kendimi doktıra götürürken bi çılgınlık yapacağım görürsün
Çocuğu kayınvalideme bırakıp kendim tek çıkacağım
Hadi bakalım bekliyorum o zaman
Zeytinyağla yağlayıp biraz beklet. Sonra tarakla yavaş yavaş temizleyerek tara. Sonrasında yıka. Bu şekilde geçer konaksa ama, tek seferde bitmeyebilir.

Son düzenleme:
Kizlar cok acil birsey soracagim lutfen bilen cebap verebilir mi? Gobek fitigi hafif var denmisti disa dogru cok gergin ortasi mor gibi olmus okdr cok ikiniyorki ne yapmaliyim acil durummu bu?
Bizimkinin göbeği de öyle. Doktor etrafı patlıcan moru gibi olursa beklemeden getirin dedi. Sen yine koyabilirsen bir fotoğraf koyar mısın bakalım

Şöyle bişey var neredeyse süt ürünü tüketimi yapmıyorum yoğurt,süt ,peynir gibi tüketimim hiç yok . Tabi en güzeli Dr ile ilerlemek ama dr lar ile bizim mantık bazen çelişiyor anne olarak bunu anlamış oldum .

Ayy maşallah saçlara bak

Yumuşak saç fırçası aldıysan onunla hafif bebe yağı sürerek masaj yapa yapa tarayabilirsin canım
Teşekkür ederizzz döküldü biraz ama

Evet fırçamız var bi deneyeyim bakalım geçecek mi

Zeytinyagi yada bebe yagi surup tara sacini.. bi sapka tak beklet... tabi bu soledigimi bebeye duş aldirmadan 4,5 saat once yap
Zamanla gecer tekrarla..
Nekadar dogru bilmiyorum ama anne sutu yagliysa(bu iyi bisey) ondan oluyor derler...
Yağlarım ama şapka takma kısmını zor yaparım ortalığı yıkıyor bizimki

Sütümün yağlı olduğunu düşünüyorum çünkü çocuğun saçı sadece banyo yaptığı gün ve ertesi gün temiz kalıyor sonrası haftalardır yıkamıyormuşuz gibi yağlı bir halde

Kızlar ya benim kızın her zaman gazı çıkmıyor her emzirmeden sonra gaz çıkarmak lazım diyorlar tehlikeli diyorlar ama ne yapacağımı şaşırdım bu konuda bende gazı çıkmayınca yan yatırıyorum siz napıyorsunuz

Benimki de hepsinde çıkarmıyor canim yan yatiriyorum sürekli zaten kusuyor bazen çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar

Kızlar göğüs ucu yarası için ne yapabilirim emziremiyorum artık sütüm zaten az iyice gidiyor çok üzülüyorum ya
Lansinoh krem ve göğüs kalkanı kullanıyorum acaba kalkan sürekli nemli tuttuğu içinmi iyileşmiyor.
Benim ilk çocukta hiç yara falan olmamıştı aşırı zormuş bu durum

En yakın kv onunda bi faydası yok
Çok şükür bakıyorum eşim gündüz arada gelip gidiyor

Iyi bir dr arastirip ins götüreceğim doktorlara da guven yok ya kac kere goturdum devletinkilere.ozelde de benim bildigim yok anadolu yakasinda cekmekoy umraniye civar bildigi olan varsa soyleyenlrmi
Ana sayfaya yazsana ordan daha çok tavsiye gelir

Sütünü sürüp kurumasını bekle nemli kalmasın krem kullanıyorsan onu da sürebilirsin

Yüzünde isilik gibi kırmızı noktalar bizde de var burnu tikanik gibi nefes alıp veriyor.Kakasi normal ama sıkıntı yok ben dün yüzündeki isiligin fotosunu çekip doktora attım sivilce dedi hicbisey yapmayın kendiliğinden gecer alerji değil dedi.Sende sor bakalım bende bilgi alayım senden.

Kizlar bugun 1.ay asisini olacak bebegim, nereden yapiliyor ve yan etkileri neler? Yaptiran var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…