Biz yaptırdık bacakta yapıldı ateş filan olmadi ama gittiğimizde hava soğuktu bebek ya yel aldı yada aşıdan hiç durmadı sürekli emdi ağladı biraz bizim zor geçti yani.Kizlar bugun 1.ay asisini olacak bebegim, nereden yapiliyor ve yan etkileri neler? Yaptiran var mi
Bakarsın muhakkak da zorlanırsın. Kv görümce geç onları zatenEn yakın kv onunda bi faydası yok
Çok şükür bakıyorum eşim gündüz arada gelip gidiyor
Ben de sadece çıkan beyazları kapatacak şekilde boyuyordum eskiden ama gebelik sonrası saç kökleri çok zayıflayıp dökülüyormuş kimyasal sürmek dökülmeyi arttırır diyorlar.5. Gün mü bn 40 bekliyorum boyatılmaz diye kaş bıyık bile orman oldu bekliyorum
Dr vitamin verdiyse senin için onları kullan baya etkisi oluyor bnm uzamayan dökülen saçlar kendine geldi gebelikteBen de sadece çıkan beyazları kapatacak şekilde boyuyordum eskiden ama gebelik sonrası saç kökleri çok zayıflayıp dökülüyormuş kimyasal sürmek dökülmeyi arttırır diyorlar.
O yüzden ben de en az 40ı bekleyeceğim sonra duruma göre uzatırım vahim bir görüntü yok
Stres atıyoruz buraya yazarak yaz vallaBakarsın muhakkak da zorlanırsın. Kv görümce geç onları zatenKendi tarafından birileri olsaydı iyi olurdu ama yoksa da bir şekilde geçecek zor günler de.. Allahtan oğlun büyük. Benim küçük kız beklediğimin üstünde kıskançlık sergiliyor sinir katsayım fazlasıyla artıyor. Dengeyi kurmaya çalışıyorum. En son beşiğe ve anakucagina yatıp ben de bebeğim dedi. Sürekli bebeğin yüzüyle oynamak istiyor. Yemek yapıp ona da yedirmek istiyor oyuncaklarla ama ağzına sokarak. Yalnız 5 dakika bile bir arada bırakmaya güvenmiyorum. Büyük de elini uzattı tam yüzünde yakaladı annem. Her an herseyi yapabilecek kapasitede 2 çocuk var evde Nasıl selam verdim borçlu çıktım yorumu oldu seninki yada bir dokun bin ah işit
Canım süt yoğurt genel olarak zaten gaz yapıyor bebe de bn yemiyorum yine gazlıKızlar çok gazlı ve huzursuz bebeklerde alerji olabilirmiş. Ben süt yoğurt yiyince çok ağlamıştı, sürekli meme istiyor, tutamıyor ıkınıyordu,uyusa da 5 dkya ağlayarak kalkıyor bir de mukuslu kaka yaptı, yüzünde isilik gibi kırmızı noktalar çıktı. Artı kakasını fışkırtarak sesli yapıyor ve burnu kapalı gibi hırıltı geliyordu. Hepsi birleşince alerjisi olabilir diye süt ürünleri kestim bakalım denicem 1 hafta. Umarım yoktur ama süt ürünü yemeyince 1 günde işe yarar mı bilmem bugün uyudu zorla kaldırdım emzirdim hatta. Tabi ben doktor değilim teşhis koyamam ama kendimce çare arıyorum. Haftaya doktora götüreceğim bu durumları sormak için.
Çok şükür canım inşallah hiç problem olmasında .. internette gördüm gaz çıkarmamak tehlikeli ani bebek ölümüne sebep oluyor yazıyordu Allah korusunBenimki de hepsinde çıkarmıyor canim yan yatiriyorum sürekli zaten kusuyor bazen çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar
Ben emzirme sonrası sütümle temizliyorum göğsümü lansilohla kalkanda kullanıyorum tamamen geçti yaralar diyemem ama baya rahatladıKızlar göğüs ucu yarası için ne yapabilirim emziremiyorum artık sütüm zaten az iyice gidiyor çok üzülüyorum ya
Lansinoh krem ve göğüs kalkanı kullanıyorum acaba kalkan sürekli nemli tuttuğu içinmi iyileşmiyor.
Benim ilk çocukta hiç yara falan olmamıştı aşırı zormuş bu durum
Ay evet ya çocuğu yan yatırıyorum güzelce sonra bir kalkıp bakıyorum ki beşikte aşağılara gitmiş sırt üstü yatmış koyduğum yerde bulamıyorumReflü yatağı kullanan anneler sizin bebeler de kendini kaydırıyor mu gece bi bakıyorum yarıya kadar kaymış
Bizimde gece uğraşıyorum çıkmıyor yatırıyorumKızlar ya benim kızın her zaman gazı çıkmıyor her emzirmeden sonra gaz çıkarmak lazım diyorlar tehlikeli diyorlar ama ne yapacağımı şaşırdım bu konuda bende gazı çıkmayınca yan yatırıyorum siz napıyorsunuz
Vitaminler aynen devammDr vitamin verdiyse senin için onları kullan baya etkisi oluyor bnm uzamayan dökülen saçlar kendine geldi gebelikte
Bnm boya uçlarda kaldı bi de kestirmiştim tekrar eski haline nasıl getirecem bilmiyorum
Bnmki bi de depişip üstünü açıyor az daha zorlasa beşikten inecekAy evet ya çocuğu yan yatırıyorum güzelce sonra bir kalkıp bakıyorum ki beşikte aşağılara gitmiş sırt üstü yatmış koyduğum yerde bulamıyorum
Bende lansinos kullanıyorum geçmiyor ya benimkideKızlar göğüs ucu yarası için ne yapabilirim emziremiyorum artık sütüm zaten az iyice gidiyor çok üzülüyorum ya
Lansinoh krem ve göğüs kalkanı kullanıyorum acaba kalkan sürekli nemli tuttuğu içinmi iyileşmiyor.
muhtemelen kusar genzine kaçar diye çıkartın diyorlardır ama bazen ugrasmamiza rağmen çıkmıyor memede de uyuyor o zaman yapacak bisi olmuyorÇok şükür canım inşallah hiç problem olmasında .. internette gördüm gaz çıkarmamak tehlikeli ani bebek ölümüne sebep oluyor yazıyordu Allah korusun
Bizde de aynisi Anne sütü alınca kesinlikle bende cikartamiyorum zaten gaz yapacak bişey yememye çalışıyorum mama içince hemen çıkıyor böyle böyle 44 gün oldu 4. Ayı iple çekiyorum vallaKızlar ya benim kızın her zaman gazı çıkmıyor her emzirmeden sonra gaz çıkarmak lazım diyorlar tehlikeli diyorlar ama ne yapacağımı şaşırdım bu konuda bende gazı çıkmayınca yan yatırıyorum siz napıyorsunuz
E vitamini kapsül ve bir krem vermişti doktorum faydasını görmüştüm burda da yazdım arkadaslara kremin adını unuttum şimdiKızlar göğüs ucu yarası için ne yapabilirim emziremiyorum artık sütüm zaten az iyice gidiyor çok üzülüyorum ya
Aynı şeyler benim oğlumda da var bir aylıkken doktora sordum alerji demek için çok erken demişti yuzundeki ısilik için sürekli nemlendirici kullan dedi ara ara bioderma sürdüm geçirdi sivilceleri evı çok sıcak yapmayın havası kurumasin dediYüzünde isilik gibi kırmızı noktalar bizde de var burnu tikanik gibi nefes alıp veriyor.Kakasi normal ama sıkıntı yok ben dün yüzündeki isiligin fotosunu çekip doktora attım sivilce dedi hicbisey yapmayın kendiliğinden gecer alerji değil dedi.Sende sor bakalım bende bilgi alayım senden.
Bacaktan yapıyorlar yan etkisi yok canım hafif huysuzluk yapabilir amaKizlar bugun 1.ay asisini olacak bebegim, nereden yapiliyor ve yan etkileri neler? Yaptiran var mi
Hemde nasılReflü yatağı kullanan anneler sizin bebeler de kendini kaydırıyor mu gece bi bakıyorum yarıya kadar kaymış
Dik konumda yatırıyorum ben o yüzden reflü yatağındaÇok şükür canım inşallah hiç problem olmasında .. internette gördüm gaz çıkarmamak tehlikeli ani bebek ölümüne sebep oluyor yazıyordu Allah korusun
Dün gece bebiş ağlıyordu kalktım baktım beşikte yok eşime döndüm eşimde de yok beşiğin içinde kayaaa Kaya battaniyenin içine girmişReflü yatağı kullanan anneler sizin bebeler de kendini kaydırıyor mu gece bi bakıyorum yarıya kadar kaymış
Bende kalkan kullanıyordum dün çıkardım. Yara dahada iyileşti. Kalkanda nemli kalıyor ve iyileşme ihtimali uzuyor benceKızlar göğüs ucu yarası için ne yapabilirim emziremiyorum artık sütüm zaten az iyice gidiyor çok üzülüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?