2021 Aralık Anneleri

En yakın kv onunda bi faydası yok
Çok şükür bakıyorum eşim gündüz arada gelip gidiyor
Bakarsın muhakkak da zorlanırsın. Kv görümce geç onları zaten Kendi tarafından birileri olsaydı iyi olurdu ama yoksa da bir şekilde geçecek zor günler de.. Allahtan oğlun büyük. Benim küçük kız beklediğimin üstünde kıskançlık sergiliyor sinir katsayım fazlasıyla artıyor. Dengeyi kurmaya çalışıyorum. En son beşiğe ve anakucagina yatıp ben de bebeğim dedi. Sürekli bebeğin yüzüyle oynamak istiyor. Yemek yapıp ona da yedirmek istiyor oyuncaklarla ama ağzına sokarak. Yalnız 5 dakika bile bir arada bırakmaya güvenmiyorum. Büyük de elini uzattı tam yüzünde yakaladı annem. Her an herseyi yapabilecek kapasitede 2 çocuk var evde Nasıl selam verdim borçlu çıktım yorumu oldu seninki yada bir dokun bin ah işit

5. Gün mü bn 40 bekliyorum boyatılmaz diye kaş bıyık bile orman oldu bekliyorum
Ben de sadece çıkan beyazları kapatacak şekilde boyuyordum eskiden ama gebelik sonrası saç kökleri çok zayıflayıp dökülüyormuş kimyasal sürmek dökülmeyi arttırır diyorlar.
O yüzden ben de en az 40ı bekleyeceğim sonra duruma göre uzatırım vahim bir görüntü yok

Dr vitamin verdiyse senin için onları kullan baya etkisi oluyor bnm uzamayan dökülen saçlar kendine geldi gebelikte
Bnm boya uçlarda kaldı bi de kestirmiştim tekrar eski haline nasıl getirecem bilmiyorum

Stres atıyoruz buraya yazarak yaz valla
Evet çok şükü bnmki de kucağına istiyor dedim oğlum bn vereyim ne zmn istersen ama gizli aşmak yok sakın çok şükür böyle devam ediyoruz ne zmn isterse ikiletmeden veriyorum
Senin kızlar cidden fenaymış pusuda bekliyorlar
Oğlanı sırf kıskanmasın diye hamileyken okulun kış okuluna spora yazdırdım biraz orda kafa dağıtıyor Allahtan
Mecburen yanında bazen bırakıp bi WC anca yapıyorum getir götür işlerimi bile yapıyor yavrum
10 gün sonra eşim bi hafta şehir dışına çıkıcak bakalım o zmn ne yapacaz

Canım süt yoğurt genel olarak zaten gaz yapıyor bebe de bn yemiyorum yine gazlı orası ayrı mukuslu kakayı takip et
Sivilce eşin sakallılıysa öpüyorsa o da oluyor bnmki öptüğünden çıkmıştı geçti öpmeyi bırakınca
Peynir yiyormusun peki

Y yorgunnn_anne aa bi de bizim bebek arabası kavgamız var dışarı çıkınca eşimle oğlan o diyo bn sürücem o diyo bn en son kızdım kim çocuk diye yarı yarıya sürün diyorum giderken sen dönerken sen diye

Benimki de hepsinde çıkarmıyor canim yan yatiriyorum sürekli zaten kusuyor bazen çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar
Çok şükür canım inşallah hiç problem olmasında .. internette gördüm gaz çıkarmamak tehlikeli ani bebek ölümüne sebep oluyor yazıyordu Allah korusun

Ben emzirme sonrası sütümle temizliyorum göğsümü lansilohla kalkanda kullanıyorum tamamen geçti yaralar diyemem ama baya rahatladı

Bizimde gece uğraşıyorum çıkmıyor yatırıyorum
Gündüz çok zor çıkıyor ağızdan 1 saat sıvazllamak gerekiyor
Zaten çıkaramadıpından çok huzursuz olur biraz evde gezdir sıvazla çıkar bizim öyle çıkıyor

Dr vitamin verdiyse senin için onları kullan baya etkisi oluyor bnm uzamayan dökülen saçlar kendine geldi gebelikte
Bnm boya uçlarda kaldı bi de kestirmiştim tekrar eski haline nasıl getirecem bilmiyorum
Vitaminler aynen devamm
Sorma benim de hamilelikte 2 katına çıktı saçlar. Ödüm kopuyor dökülür zayıflarlar diye

Ay evet ya çocuğu yan yatırıyorum güzelce sonra bir kalkıp bakıyorum ki beşikte aşağılara gitmiş sırt üstü yatmış koyduğum yerde bulamıyorum
Bnmki bi de depişip üstünü açıyor az daha zorlasa beşikten inecek

Bende lansinos kullanıyorum geçmiyor ya benimkide

Çok şükür canım inşallah hiç problem olmasında .. internette gördüm gaz çıkarmamak tehlikeli ani bebek ölümüne sebep oluyor yazıyordu Allah korusun
muhtemelen kusar genzine kaçar diye çıkartın diyorlardır ama bazen ugrasmamiza rağmen çıkmıyor memede de uyuyor o zaman yapacak bisi olmuyor

Bizde de aynisi Anne sütü alınca kesinlikle bende cikartamiyorum zaten gaz yapacak bişey yememye çalışıyorum mama içince hemen çıkıyor böyle böyle 44 gün oldu 4. Ayı iple çekiyorum valla
E vitamini kapsül ve bir krem vermişti doktorum faydasını görmüştüm burda da yazdım arkadaslara kremin adını unuttum şimdi
Aynı şeyler benim oğlumda da var bir aylıkken doktora sordum alerji demek için çok erken demişti yuzundeki ısilik için sürekli nemlendirici kullan dedi ara ara bioderma sürdüm geçirdi sivilceleri evı çok sıcak yapmayın havası kurumasin dedi
Kizlar bugun 1.ay asisini olacak bebegim, nereden yapiliyor ve yan etkileri neler? Yaptiran var mi
Bacaktan yapıyorlar yan etkisi yok canım hafif huysuzluk yapabilir ama
Reflü yatağı kullanan anneler sizin bebeler de kendini kaydırıyor mu gece bi bakıyorum yarıya kadar kaymış
Hemde nasıl ayak ucuna destek yapıyorum bi yerde duruyor ilerleme
Dik konumda yatırıyorum ben o yüzden reflü yatağında

Reflü yatağı kullanan anneler sizin bebeler de kendini kaydırıyor mu gece bi bakıyorum yarıya kadar kaymış
Dün gece bebiş ağlıyordu kalktım baktım beşikte yok eşime döndüm eşimde de yok beşiğin içinde kayaaa Kaya battaniyenin içine girmiş eşimde bende gece 40 sefer yukarı çekiyorduk eşim gece ayak ucuna küçük yastık koydu az itiyor artık kendini yastık durduruyor gitmesini iyi oldu

Kızlar benim oğlum sanki boğazına bir şey takılmış gibi sürekli yutkunuyor tuhaf tuhaf hareketler yapıyor sizinkiler de ypıyor mu

Bende kalkan kullanıyordum dün çıkardım. Yara dahada iyileşti. Kalkanda nemli kalıyor ve iyileşme ihtimali uzuyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…