2021 Aralık Anneleri

İyi fikir bnde yastık koyayım
Öyle bi kayıyor ki aklım çıkıyor gece koyduğum yerde bulamayınca

Ben madecassol ve gümüş kapakla çare buldum daha çok gümüş kapağın faydası olduğunu düşünüyorum her emzirmede ağlıyordum kanıyordu sütüm yok denecek kadar azalmıştı acıdan olduğunu düşünüyorum. Her emzirme öncesi ılık suyla yıkadım, emzirmeden önce sütümü sıkıp göğüs ucuna sürdüm. Tam olarak geçmedi ama çok çok azaldı çok şükür
Bu gönderi sana cevap olabilir

Bende kalkan kullanıyordum dün çıkardım. Yara dahada iyileşti. Kalkanda nemli kalıyor ve iyileşme ihtimali uzuyor bence
Aynen bende dün çıkardım ama benim sütüm az olmasına rağmen sürekli akıyor, kalkan olmayınca sütler hep boşa gidiyor şimdide

Ay kayınvalide olsa dırdır filan edeceğim eşime
Kendi annem olunca fark edilmesin diye bi de arkasını toplamam gerekiyor
Zor durumdayım
Ama yarın daha da zor durumda olacağım
Çünkü annem de gidecek kayınvalidem de gelemeyecek
Yarın baş başayız
Çok korkuyorum
Geceleri asla uyumuyor da çocuk
Hadi bakalım bekliyorum o zaman
Resim atacağım buraya görürsün

M Mutluuu06 bak cnm burda

Ahh ahh demi ana olunca bişi diyemiyob
Bn sabırsızlıkla bekliyorum
Bnde yarın hastaneye kahvaltıya gidicem artık bu bile lüks

Ahh ahh demi ana olunca bişi diyemiyob
Bn sabırsızlıkla bekliyorum
Bnde yarın hastaneye kahvaltıya gidicem artık bu bile lüks
E ne diyeyim kendi annem sonuçta
Atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Ni de fazla ürkütmemeliyim ki yine gelmeli sonra

Ben de çarşamba kendimle randevuya çıkacağım
Sosyalleşme anlayışımız berbat şekilde değişti hepimizin

Öyle cnm
Eşime diyorum hastaneye kahvaltıya gidelim niye diyor ee çocuğu de götürcez kahvaltı ısmarlarsın evde 2 den aşağı yapamıyorum bari hastane sayesinde erken yaparım
40 ım çıksın kuaföre gitçem
Arada oğlanı almaya gitsem yeter hatta çılgınlık yapıp bebeyle gitmeyi düşünüyorum

Öğretmen olan yada kamuda çalışan analar dogum izni bitince ne yapacaksiniz? Rapor almayı düşünen var mı, alabilir miyiz sizce :)) şu dönemde ücretsiz izne çıkmak zor her şey çok pahalı artık geçim zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…