Bizimki de oyle ya.. Dun hatta parmakliktan asagiya sarkitmisti bacaginiReflü yatağı kullanan anneler sizin bebeler de kendini kaydırıyor mu gece bi bakıyorum yarıya kadar kaymış
İyi fikir bnde yastık koyayımDün gece bebiş ağlıyordu kalktım baktım beşikte yok eşime döndüm eşimde de yok beşiğin içinde kayaaa Kaya battaniyenin içine girmişeşimde bende gece 40 sefer yukarı çekiyorduk eşim gece ayak ucuna küçük yastık koydu az itiyor artık kendini yastık durduruyor gitmesini iyi oldu
Biz olduk perşembe günü bacaktan oluyorKizlar bugun 1.ay asisini olacak bebegim, nereden yapiliyor ve yan etkileri neler? Yaptiran var mi
Ah yavrum yaBizimki de oyle ya.. Dun hatta parmakliktan asagiya sarkitmisti bacagini
Ben madecassol ve gümüş kapakla çare buldum daha çok gümüş kapağın faydası olduğunu düşünüyorum her emzirmede ağlıyordum kanıyorduKızlar göğüs ucu yarası için ne yapabilirim emziremiyorum artık sütüm zaten az iyice gidiyor çok üzülüyorum ya
Lansinoh krem ve göğüs kalkanı kullanıyorum acaba kalkan sürekli nemli tuttuğu içinmi iyileşmiyor.
Benim ilk çocukta hiç yara falan olmamıştı aşırı zormuş bu durum
Kızlar ya benim kızın her zaman gazı çıkmıyor her emzirmeden sonra gaz çıkarmak lazım diyorlar tehlikeli diyorlar ama ne yapacağımı şaşırdım bu konuda bende gazı çıkmayınca yan yatırıyorum siz napıyorsunuz
Aynen bende dün çıkardım ama benim sütüm az olmasına rağmen sürekli akıyor, kalkan olmayınca sütler hep boşa gidiyor şimdideBende kalkan kullanıyordum dün çıkardım. Yara dahada iyileşti. Kalkanda nemli kalıyor ve iyileşme ihtimali uzuyor bence
Biz olduk perşembe günü bacaktan oluyor
Sağlık ocağında yaptık hiç sormayı Bile unuttum ağlayınca bebekDr. Ateş düşürücü ağrı kesici verdi mi bebek için?
Benimki zaten huysuz öğleden sonra gidicez birtane yazdirayim unutmadanSağlık ocağında yaptık hiç sormayı Bile unuttum ağlayınca bebek
Ama çok şükür ki ateş olmadı
Huysuzluğumuz oldu gerçi hep huysuzus
İnşallah canım çabucak geçsinBenimki zaten huysuz öğleden sonra gidicez birtane yazdirayim unutmadaninşallah ağrı ateş olmaz
Sağım yapabilirsin canimAynen bende dün çıkardım ama benim sütüm az olmasına rağmen sürekli akıyor, kalkan olmayınca sütler hep boşa gidiyor şimdide
Ay kayınvalide olsa dırdır filan edeceğim eşimeAnnen yapınca daha zoruna gidiyor insanın gerçekten.. Benim de annem geliyor hergün yalnız kalmayım diye ama çocuklarla ilgilense yetiyor. Temizliği eşim haftasonu yapıyor sagolsun. Yemeği de birlikte annemle hallediyoruz. Şimdilik böyle, daha yoğun ağlamalı günler başlamadı diye. Insallah sonra da zorlamaz beni sıpam.
Resim atacağım buraya görürsünHadi bakalım bekliyorum o zaman
İnşallah canım ..benim bebe meme aldıktan sonra veya mama hemen cikmiyo.gazi naparsam yapayım 10 kere aliyosa 6 si cikmiyo. Bu normal mi ?İnşallah canım çabucak geçsin
Birinci ay aşısında vermeye gerek yok demişti ikincide ateş yaparmış ateş dusürücü veriyorduk diye hatırlıyorum ama doktora sorarım kontrolde benDr. Ateş düşürücü ağrı kesici verdi mi bebek için?
Normalmiş cnm yukarda bi paylaşım yapılmış bi bak onaİnşallah canım ..benim bebe meme aldıktan sonra veya mama hemen cikmiyo.gazi naparsam yapayım 10 kere aliyosa 6 si cikmiyo. Bu normal mi ?
M Mutluuu06 bak cnm burdaBen madecassol ve gümüş kapakla çare buldum daha çok gümüş kapağın faydası olduğunu düşünüyorum her emzirmede ağlıyordum kanıyordusütüm yok denecek kadar azalmıştı acıdan olduğunu düşünüyorum. Her emzirme öncesi ılık suyla yıkadım, emzirmeden önce sütümü sıkıp göğüs ucuna sürdüm. Tam olarak geçmedi ama çok çok azaldı çok şükür
Bu gönderi sana cevap olabilirEmzirme Danışmanı Ebe Tülin Bulur on Instagram: "Vee gaz meselesi de gönderi olarak profildeki yerini aldı.. Kriz anlarında neler yapabiliriz bir daha sayalım; • Bebeğin karnına ılık su tutmak • Beraber duşa girmek • Arabayala gezdirmek • Bebek
1,329 likes, 63 comments - bebek.uzmani on October 25, 2021: "Vee gaz meselesi de gönderi olarak profildeki yerini aldı.. Kriz anlarında neler yapabiliriz bir daha sayalım; • Bebeğin karnına ılık su tutmak • Beraber duşa girmek • Arabayala gezdirmek • Bebek arabasıyla gezdirmek • Karnına...www.instagram.com
Ahh ahh demi ana olunca bişi diyemiyobAy kayınvalide olsa dırdır filan edeceğim eşime
Kendi annem olunca fark edilmesin diye bi de arkasını toplamam gerekiyor
Zor durumdayım
Ama yarın daha da zor durumda olacağım
Çünkü annem de gidecek kayınvalidem de gelemeyecek
Yarın baş başayız
Çok korkuyorum
Geceleri asla uyumuyor da çocuk
Resim atacağım buraya görürsün
E ne diyeyim kendi annem sonuçtaAhh ahh demi ana olunca bişi diyemiyob
Bn sabırsızlıkla bekliyorum
Bnde yarın hastaneye kahvaltıya gidicemartık bu bile lüks
Öyle cnmE ne diyeyim kendi annem sonuçta
Atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Ni de fazla ürkütmemeliyim ki yine gelmeli sonra
Ben de çarşamba kendimle randevuya çıkacağım
Sosyalleşme anlayışımız berbat şekilde değişti hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?