2021 Aralık Anneleri

40 çıkınca neler olumlu oluyor genelde canım yahut bilenler yazabilir mi ?

Kızlar benim kızım doysa bile memeyi ağzından çıkarmıyor sütü ağzında biriktiriyo bu yüzden de hep bir tıkanma ve kalpten anasını götürme anı yaşıyoruz . Bunu nasıl halledecem bilmiyorum

Bugün okula gidecek bizim ufaklık da. Gitsin valla yoksa ben gideceğim başımı alıp
Büyük kızım sağlıklı olsaydi ona rahatça birakabilecegim yaştaydı, nasip.. Ben de veriyorum ara ara ama yine de dibinde bitiyor. Kıskanmaz saniyordum bu kadar ama yanılttı beni.
Insallah eşin yokken rahatça geçer canım. Valla burası da olmasa ben kimseye anlatmam bunlari. Hele eşimi bile size şikayet ettim Çatlar kalırdım kimseye de demeyince.

Bugun bunu sorcaktim bende yaaa sanki ögürecek ama oğuremiyor kusacak ama cikmiyor gibi dimiiui
Aynen öyle bi tuhaf oluyor çocuk. Bir de mama ve memeden sonra dilinde beyaz süt pütürcükleri kalıyor sanki bazen dilini çıkarıp onları temizlemeye çalışıyo gibi oluyo sizin de öyle mi

Gitsin gitsin okula stresini atsın
prensesleri öpüyorum prensese sağlık sıhhat
Valla bnde burda atıyorum yoksa çatlarız

Hiç sarmiyormusun?Ben yarim kundak yapıyorum gaz içinde iyi oluyor karnı sıcak oluyor reflu yatagi bende aldım ama kemerli aldım kemeri bağlayınca kaymiyor ama benim oğlum puset dışında biryerde uyumuyor
Ayaklarını sarıyorum göğsünü de örtüyorum ama depişip ayakları bile açıyor

Aynen öyle bi tuhaf oluyor çocuk. Bir de mama ve memeden sonra dilinde beyaz süt pütürcükleri kalıyor sanki bazen dilini çıkarıp onları temizlemeye çalışıyo gibi oluyo sizin de öyle mi
Bizde o yok..ama bu ögurme benzeri sey surekli var videosunu cekip doktorada atacagim hatta korkuyorum ben ya bogulacak gibi oluyor ALLAH korusun dili bogazina falan kacacak

Arkadaslar bu bebislerin alninda yuzunde ince cansiz tüyler var ya hatta bi arkadas bebisini baska seyler icin paylasincada fark ettim genelde yuzde 90 olurmus bebeklerde o tüyler ne zaman dokulecek annem sütünü sür yuzune süt döker diyor ama cok mantikli gelmiyor bana tecrubesi olan yada nasil dokulecegini duyan var mi

Süt sürünce mi ilk kez duydum zamanla dökülür bizimde alın kulakta çokmuş var zamanla dökülür bnce

Kızlar oğlum ağlayınca sağ gözünden yaş akiyo. Birde bu sabah çapak yapmıştı. Varmı göz yaşı sizinkilerde. Sömestr tatilinde çağırdı göz doktoru bizi. Ama daha çok var

Kızlar oğlum ağlayınca sağ gözünden yaş akiyo. Birde bu sabah çapak yapmıştı. Varmı göz yaşı sizinkilerde. Sömestr tatilinde çağırdı göz doktoru bizi. Ama daha çok var
Var olmaz mı gözyaşı
Gözüne sütünü sürüp temizleyebilirsin

Battaniyeyle pusete nasıl bağlıyorsun ben beceremedim sanırım doktora falan giderken hiç kullanamadım o yüzden

Ay yine hayallerim suya düştü
Çarşamba doktora gidemiyorum
Annem bu akiam gidiyor
Sözde ben tek bi iki gün duracaktım
Kayınvalidem de hasta olmuş
Yapayalnız kaldım

Annem de bi kenardan sıkıştırıyor kalk memlekete gidelim o zaman diye
Dil altı olan var mı içinizde

Bir ay senelik iznim var onu alıcam sonrasında iki uc ay rapor ayarlayabilirsem süper olacak işyerinde doğum yapanlar hep rapor aldı valla inşallah bende alabilirim sonrasında süt izni ile eve gitti gel yaparım evim işyerine yakın hayırlısı bakalım
Doktordan geldik. Bu ay 800 gram almis 5 cm uzamis. Normal mi ya
Birde yuzundeki sivilceleri sordum .
Normal dedi.asqllqh
Maşallah canım bence gayet
güzel dr bişey demedi mi
40 çıkınca neler olumlu oluyor genelde canım yahut bilenler yazabilir mi ?
40 ı çıkmış biri olarak yazayım
Uykular biraz daha düzenli oluyor maşallah diyeyim 3 saat kesintisiz uyumaya başladı
Gazını da kendi alttan çıkarmayı daha iyi yapıyor
Ben simdi gece gündüz kavramına alissin diye gece lambasinda uyutuyorum, altını da kaka olmadığı sürece üç saatten önce açmiyorum onuda Los ışıkta yapıyorum çünkü öteki türlü fal taşı gibi açıyor gözleri geri uyuması bir iki saat sonra
Asimizi yaptirdik
1ayda 1250 kg almis bebisim, kalca ultrasonu da guzel cikti sukur
Sunnet icin 5-6. Aylari oneriyorum dedi ama doktorumuz ben hemen yaptirmak istiyordum ama anestezi etkilerini bu aylarda istemiyoruz dedi
Maşallah çok güzel almış
Biz doğduğunda yaptırdık sünnet çok çok rahat ettik hemen iyileşti anastezi olmadan uyusturup yaptılar
İlk on gün öyle yapiyorlarmış sonrasında anastezi ile,o zaman da aç kalması gerekiyormuş
Bizde o yok..ama bu ögurme benzeri sey surekli var videosunu cekip doktorada atacagim hatta korkuyorum ben ya bogulacak gibi oluyor ALLAH korusun dili bogazina falan kacacak
Gazı olduğu için yapıyor olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…