40 çıkınca neler olumlu oluyor genelde canım yahut bilenler yazabilir mi ?Kız yok çıktım çıkmaz olurmuyum kahve içmeye markete okula avmye
40 çıkınca daha çok uyumasını Ümit ediyorum O yüzden 40 diyorum
Ama kuaföre gitmedim işte onun için 40 bekliyorum neyseki pazar günü çıkıyor
40ım çıkınca anlatıcam40 çıkınca neler olumlu oluyor genelde canım yahut bilenler yazabilir mi ?
Hiç sarmiyormusun?Ben yarim kundak yapıyorum gaz içinde iyi oluyor karnı sıcak oluyor reflu yatagi bende aldım ama kemerli aldım kemeri bağlayınca kaymiyor ama benim oğlum puset dışında biryerde uyumuyorBnmki bi de depişip üstünü açıyor az daha zorlasa beşikten inecek
Ay inşallah inşallah hepimizin ki. Benim kızın uykusu uykuya geçme süresi vs hiç hiç yok40ım çıkınca anlatıcamoğlandan bişi hatırlamıyorum
Ama uyku düzeni az çok düzene girer
Bugün okula gidecek bizim ufaklık da. Gitsin valla yoksa ben gideceğim başımı alıpStres atıyoruz buraya yazarak yaz valla
Evet çok şükü bnmki de kucağına istiyor dedim oğlum bn vereyim ne zmn istersen ama gizli aşmak yok sakın çok şükür böyle devam ediyoruz ne zmn isterse ikiletmeden veriyorum
Senin kızlar cidden fenaymış pusuda bekliyorlar
Oğlanı sırf kıskanmasın diye hamileyken okulun kış okuluna spora yazdırdım biraz orda kafa dağıtıyor Allahtan
Mecburen yanında bazen bırakıp bi WC anca yapıyorum getir götür işlerimi bile yapıyor yavrum
10 gün sonra eşim bi hafta şehir dışına çıkıcak bakalım o zmn ne yapacaz
Aynen öyle bi tuhaf oluyor çocuk. Bir de mama ve memeden sonra dilinde beyaz süt pütürcükleri kalıyor sanki bazen dilini çıkarıp onları temizlemeye çalışıyo gibi oluyo sizin de öyle miBugun bunu sorcaktim bende yaaa sanki ögürecek ama oğuremiyor kusacak ama cikmiyor gibi dimiiui
Gitsin gitsin okula stresini atsınBugün okula gidecek bizim ufaklık da. Gitsin valla yoksa ben gideceğim başımı alıp
Büyük kızım sağlıklı olsaydi ona rahatça birakabilecegim yaştaydı, nasip.. Ben de veriyorum ara ara ama yine de dibinde bitiyor. Kıskanmaz saniyordum bu kadar ama yanılttı beni.
Insallah eşin yokken rahatça geçer canım. Valla burası da olmasa ben kimseye anlatmam bunlari. Hele eşimi bile size şikayet ettimÇatlar kalırdım kimseye de demeyince.
Ayaklarını sarıyorum göğsünü de örtüyorum ama depişip ayakları bile açıyorHiç sarmiyormusun?Ben yarim kundak yapıyorum gaz içinde iyi oluyor karnı sıcak oluyor reflu yatagi bende aldım ama kemerli aldım kemeri bağlayınca kaymiyor ama benim oğlum puset dışında biryerde uyumuyor
Bizde o yok..ama bu ögurme benzeri sey surekli var videosunu cekip doktorada atacagim hatta korkuyorum ben ya bogulacak gibi oluyor ALLAH korusun dili bogazina falan kacacakAynen öyle bi tuhaf oluyor çocuk. Bir de mama ve memeden sonra dilinde beyaz süt pütürcükleri kalıyor sanki bazen dilini çıkarıp onları temizlemeye çalışıyo gibi oluyo sizin de öyle mi
Masallah zaman prenseseAyaklarını sarıyorum göğsünü de örtüyorum ama depişip ayakları bile açıyor
Süt sürünce mi ilk kez duydum zamanla dökülür bizimde alın kulakta çokmuş var zamanla dökülür bnceArkadaslar bu bebislerin alninda yuzunde ince cansiz tüyler var ya hatta bi arkadas bebisini baska seyler icin paylasincada fark ettim genelde yuzde 90 olurmus bebeklerde o tüyler ne zaman dokulecek annem sütünü sür yuzune süt döker diyor ama cok mantikli gelmiyor bana tecrubesi olan yada nasil dokulecegini duyan var mi
Var olmaz mı gözyaşıKızlar oğlum ağlayınca sağ gözünden yaş akiyo. Birde bu sabah çapak yapmıştı. Varmı göz yaşı sizinkilerde. Sömestr tatilinde çağırdı göz doktoru bizi. Ama daha çok var
Annem oyle diyor da cok mantikli gelmiyor yaSüt sürünce mi ilk kez duydum zamanla dökülür bizimde alın kulakta çokmuş var zamanla dökülür bnce
Battaniyeyle pusete nasıl bağlıyorsun ben beceremedim sanırımNormal kıyafet penye battaniye sarıyorum bi de nohut battaniyesini üstüne pusetin örtüsü de var ama sokakda gezmedik rüzgar örtüyü açıyor hep kapalı alan oldu
Kucağına alacaksan yanına bi hırka yada yelek koyabilirsin
Emzirme odası soğuktu hafif penyeyi örttüm üstüne
Puset örtüsünü gittiğim yerde açmıyorum
Bir ay senelik iznim var onu alıcam sonrasında iki uc ay rapor ayarlayabilirsem süper olacak işyerinde doğum yapanlar hep rapor aldı valla inşallah bende alabilirim sonrasında süt izni ile eve gitti gel yaparım evim işyerine yakın hayırlısı bakalımÖğretmen olan yada kamuda çalışan analar dogum izni bitince ne yapacaksiniz? Rapor almayı düşünen var mı, alabilir miyiz sizce :)) şu dönemde ücretsiz izne çıkmak zor her şey çok pahalı artık geçim zor
Maşallah canım bence gayetDoktordan geldik. Bu ay 800 gram almis 5 cm uzamis. Normal mi ya
Birde yuzundeki sivilceleri sordum .
Normal dedi.asqllqh
40 ı çıkmış biri olarak yazayım40 çıkınca neler olumlu oluyor genelde canım yahut bilenler yazabilir mi ?
Maşallah çok güzel almışAsimizi yaptirdik
1ayda 1250 kg almis bebisim, kalca ultrasonu da guzel cikti sukur
Sunnet icin 5-6. Aylari oneriyorum dedi ama doktorumuzben hemen yaptirmak istiyordum ama anestezi etkilerini bu aylarda istemiyoruz dedi
Gazı olduğu için yapıyor olmasınBizde o yok..ama bu ögurme benzeri sey surekli var videosunu cekip doktorada atacagim hatta korkuyorum ben ya bogulacak gibi oluyor ALLAH korusun dili bogazina falan kacacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?