- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Benimkinde yok gözyaşıVar olmaz mı gözyaşı
Gözüne sütünü sürüp temizleyebilirsin
Ayy bizim hastanede bile gelmiştiBenimkinde yok gözyaşıyeni doganlarda gözyaşı kanalları tıkalı olurmuş zamanla açılırmis
Ben bunu da doktora sorayım bizde niye hala yok gözyaşı
Bağlamıyorum şuan çünkü eşim bi gün çıkartırken az kalsın bacağını çıkarıyordu çocuğun battaniyeye sarmayınca bağlanıyor zaten şuan hareket de edemiyor içinde ama önümüzdeki aydan itibaren bağşlarım hareketlenirBattaniyeyle pusete nasıl bağlıyorsun ben beceremedim sanırımdoktora falan giderken hiç kullanamadım o yüzden
Altına battaniyeyi serip bağlayıp kenarlardan üstüne atabilirsinBattaniyeyle pusete nasıl bağlıyorsun ben beceremedim sanırımdoktora falan giderken hiç kullanamadım o yüzden
Çok teşekkür ederimVar olmaz mı gözyaşı
Gözüne sütünü sürüp temizleyebilirsin
Bizim de sadece sağ gözünde var nedendir bilmem. Yaa çok tatlı ama büyüsün istiyorum artıkBenimkinde yok gözyaşıyeni doganlarda gözyaşı kanalları tıkalı olurmuş zamanla açılırmis
Bizimki yogun bakimda kAldigi icin ilk hafta yaptiramadikBir ay senelik iznim var onu alıcam sonrasında iki uc ay rapor ayarlayabilirsem süper olacak işyerinde doğum yapanlar hep rapor aldı valla inşallah bende alabilirim sonrasında süt izni ile eve gitti gel yaparım evim işyerine yakın hayırlısı bakalım
Maşallah canım bence gayet
güzel dr bişey demedi mi
40 ı çıkmış biri olarak yazayım
Uykular biraz daha düzenli oluyor maşallah diyeyim 3 saat kesintisiz uyumaya başladı
Gazını da kendi alttan çıkarmayı daha iyi yapıyor
Ben simdi gece gündüz kavramına alissin diye gece lambasinda uyutuyorum, altını da kaka olmadığı sürece üç saatten önce açmiyorum onuda Los ışıkta yapıyorum çünkü öteki türlü fal taşı gibi açıyor gözlerigeri uyuması bir iki saat sonra
Maşallah çok güzel almış
Biz doğduğunda yaptırdık sünnet çok çok rahat ettik hemen iyileşti anastezi olmadan uyusturup yaptılar
İlk on gün öyle yapiyorlarmış sonrasında anastezi ile,o zaman da aç kalması gerekiyormuş
Gazı olduğu için yapıyor olmasın
Biz de senelik izin yok malesef, raporu da nasıl alıyorlar acaba bazı özeller parayla veriyormuş diyorlar ama gene de tanıdık olması lazım galibaBir ay senelik iznim var onu alıcam sonrasında iki uc ay rapor ayarlayabilirsem süper olacak işyerinde doğum yapanlar hep rapor aldı valla inşallah bende alabilirim sonrasında süt izni ile eve gitti gel yaparım evim işyerine yakın hayırlısı bakalım
güzel dr bişey demedi mi
Uykular biraz daha düzenli oluyor maşallah diyeyim 3 saat kesintisiz uyumaya başladı
Ben simdi gece gündüz kavramına alissin diye gece lambasinda uyutuyorum, altını da kaka olmadığı sürece üç saatten önce açmiyorum onuda Los ışıkta yapıyorum çünkü öteki türlü fal taşı gibi açıyor gözlerigeri uyuması bir iki saat sonra
Maşallah çok güzel almış
Biz doğduğunda yaptırdık sünnet çok çok rahat ettik hemen iyileşti anastezi olmadan uyusturup yaptılar
İlk on gün öyle yapiyorlarmış sonrasında anastezi ile,o zaman da aç kalması gerekiyormuş
Olur ya her bebiştr farklı. Oluyor demekkiBenimkinde yok gözyaşıyeni doganlarda gözyaşı kanalları tıkalı olurmuş zamanla açılırmis
Ben bundan aldim guzel oluyor defactodan aldim gayet guzel memnunumDışarı çıkarken ne giydiriyorsun İçim bir türlü rahat etmiyor hep üşüyor sanıyorum
Doktor guzel almis dedi.Bir ay senelik iznim var onu alıcam sonrasında iki uc ay rapor ayarlayabilirsem süper olacak işyerinde doğum yapanlar hep rapor aldı valla inşallah bende alabilirim sonrasında süt izni ile eve gitti gel yaparım evim işyerine yakın hayırlısı bakalım
güzel dr bişey demedi mi
Maşallah çok güzel almış
Cogu bizdede var sut urunu sadece peynir yiyorum bilmiyorum niye boyle meme de emmeye basliyor ikiniyor birakiyor cogunlukla bu sekilde napacagimi sasirdimKızlar çok gazlı ve huzursuz bebeklerde alerji olabilirmiş. Ben süt yoğurt yiyince çok ağlamıştı, sürekli meme istiyor, tutamıyor ıkınıyordu,uyusa da 5 dkya ağlayarak kalkıyor bir de mukuslu kaka yaptı, yüzünde isilik gibi kırmızı noktalar çıktı. Artı kakasını fışkırtarak sesli yapıyor ve burnu kapalı gibi hırıltı geliyordu. Hepsi birleşince alerjisi olabilir diye süt ürünleri kestim bakalım denicem 1 hafta. Umarım yoktur ama süt ürünü yemeyince 1 günde işe yarar mı bilmem bugün uyudu zorla kaldırdım emzirdim hatta. Tabi ben doktor değilim teşhis koyamam ama kendimce çare arıyorum. Haftaya doktora götüreceğim bu durumları sormak için.
Icinde biraz morluk var etrafinda yok cnm sizin nasil suan cnmBizimkinin göbeği de öyle. Doktor etrafı patlıcan moru gibi olursa beklemeden getirin dedi. Sen yine koyabilirsen bir fotoğraf koyar mısın bakalım
Ben de hic yapmadim burnundan hirilti geliyor bazen tikali ama sumuk yok gibi napmak lazm ozmnKızlar bebeklerinizin burun temizliğini neyle yapıyorsunuz ben şimdiye kadar hiç yapmadım sanki nefes alırken zorlanıyor sümükler birikmiş gibi burnuna ne tavsiye edersiniz ?
Hepsi benimkinde de var hatta sadece yüzünde değil vücudunda da kırmızı noktalar bende şüphelendim alerji mi diye ama doktora götürmedim henüz. Sordugunda beni de etiketler misin acaba?Kızlar çok gazlı ve huzursuz bebeklerde alerji olabilirmiş. Ben süt yoğurt yiyince çok ağlamıştı, sürekli meme istiyor, tutamıyor ıkınıyordu,uyusa da 5 dkya ağlayarak kalkıyor bir de mukuslu kaka yaptı, yüzünde isilik gibi kırmızı noktalar çıktı. Artı kakasını fışkırtarak sesli yapıyor ve burnu kapalı gibi hırıltı geliyordu. Hepsi birleşince alerjisi olabilir diye süt ürünleri kestim bakalım denicem 1 hafta. Umarım yoktur ama süt ürünü yemeyince 1 günde işe yarar mı bilmem bugün uyudu zorla kaldırdım emzirdim hatta. Tabi ben doktor değilim teşhis koyamam ama kendimce çare arıyorum. Haftaya doktora götüreceğim bu durumları sormak için.
Aspiratör kullanıyorum chicconun. Çok kullanışlı. Burnu tıkalı olduğu zaman ememiyor. Banyodan sonra daha rahat cekiliyo.Kızlar bebeklerinizin burun temizliğini neyle yapıyorsunuz ben şimdiye kadar hiç yapmadım sanki nefes alırken zorlanıyor sümükler birikmiş gibi burnuna ne tavsiye edersiniz ?
Maşallahın var vallaO zmn en çok çıkan bn olmuşumoğlanı almaya gittim markete avmye kayfe içmeye
Ben Otribebe serum fizyolojik bide aspiratörünü almıştım. Aspiratörü çok kullanmayın diyolar ama sadece damlayla her zaman sümük gelmiyo malesef.Kızlar bebeklerinizin burun temizliğini neyle yapıyorsunuz ben şimdiye kadar hiç yapmadım sanki nefes alırken zorlanıyor sümükler birikmiş gibi burnuna ne tavsiye edersiniz ?
Ayy evde otur otur daral bastı arabada emzirdim hepMaşallahın var vallaben ya hastaneye ya saglık ocagına başka çıkısım yok sadece bi kere saglık ocagından dönerken yol üstünde çay içtim onda da hep tedirgin ya aglarsa diye
kucagımdan ayrılmıyor ki yataga koyuyorum ıkınıyor kıpır kıpr uyanıyor neyse kanguru aldım şimdi onunla daha rahat olur heralde güneşli günlerde hemen cıkıveririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?