2021 Aralık Anneleri

Benimkinde yok gözyaşı yeni doganlarda gözyaşı kanalları tıkalı olurmuş zamanla açılırmis
Ben bunu da doktora sorayım bizde niye hala yok gözyaşı
Ayy bizim hastanede bile gelmişti çok şiddetli ağlayınca geliyor

Battaniyeyle pusete nasıl bağlıyorsun ben beceremedim sanırım doktora falan giderken hiç kullanamadım o yüzden
Bağlamıyorum şuan çünkü eşim bi gün çıkartırken az kalsın bacağını çıkarıyordu çocuğun battaniyeye sarmayınca bağlanıyor zaten şuan hareket de edemiyor içinde ama önümüzdeki aydan itibaren bağşlarım hareketlenir

Battaniyeyle pusete nasıl bağlıyorsun ben beceremedim sanırım doktora falan giderken hiç kullanamadım o yüzden
Altına battaniyeyi serip bağlayıp kenarlardan üstüne atabilirsin
Bnm puset çok kullanışlı o yüzden rahatım

Var olmaz mı gözyaşı
Gözüne sütünü sürüp temizleyebilirsin
Çok teşekkür ederim Sütumle temizleyeyim ins işe yarar.
Benimkinde yok gözyaşı yeni doganlarda gözyaşı kanalları tıkalı olurmuş zamanla açılırmis
Bizim de sadece sağ gözünde var nedendir bilmem. Yaa çok tatlı ama büyüsün istiyorum artık

Bizimki yogun bakimda kAldigi icin ilk hafta yaptiramadiksonra da hastaneden yeni cikti diye kiyamadik veee simdi de 32gunluk oldu

Biz de senelik izin yok malesef, raporu da nasıl alıyorlar acaba bazı özeller parayla veriyormuş diyorlar ama gene de tanıdık olması lazım galiba

Olur ya her bebiştr farklı. Oluyor demekki

Doktor guzel almis dedi.
Cok sukur.
Mamayi da 15 gunlukken kestik.
Su an sadece anne sutu aliyor

Kızlar bebeklerinizin burun temizliğini neyle yapıyorsunuz ben şimdiye kadar hiç yapmadım sanki nefes alırken zorlanıyor sümükler birikmiş gibi burnuna ne tavsiye edersiniz ?

Cogu bizdede var sut urunu sadece peynir yiyorum bilmiyorum niye boyle meme de emmeye basliyor ikiniyor birakiyor cogunlukla bu sekilde napacagimi sasirdim

Kızlar bebeklerinizin burun temizliğini neyle yapıyorsunuz ben şimdiye kadar hiç yapmadım sanki nefes alırken zorlanıyor sümükler birikmiş gibi burnuna ne tavsiye edersiniz ?
Ben de hic yapmadim burnundan hirilti geliyor bazen tikali ama sumuk yok gibi napmak lazm ozmn

Hepsi benimkinde de var hatta sadece yüzünde değil vücudunda da kırmızı noktalar bende şüphelendim alerji mi diye ama doktora götürmedim henüz. Sordugunda beni de etiketler misin acaba?

Aspiratör kullanıyorum chicconun. Çok kullanışlı. Burnu tıkalı olduğu zaman ememiyor. Banyodan sonra daha rahat cekiliyo.

O zmn en çok çıkan bn olmuşum oğlanı almaya gittim markete avmye kayfe içmeye
Maşallahın var valla ben ya hastaneye ya saglık ocagına başka çıkısım yok sadece bi kere saglık ocagından dönerken yol üstünde çay içtim onda da hep tedirgin ya aglarsa diye
kucagımdan ayrılmıyor ki yataga koyuyorum ıkınıyor kıpır kıpr uyanıyor neyse kanguru aldım şimdi onunla daha rahat olur heralde güneşli günlerde hemen cıkıveririz

Ben Otribebe serum fizyolojik bide aspiratörünü almıştım. Aspiratörü çok kullanmayın diyolar ama sadece damlayla her zaman sümük gelmiyo malesef.
Emzirmeden önce uyumadan önce yada özellikle gece uyanınca 2ser 3er damla sıkıyorum hemen ters cevirip sırtına hafif vuruyorum öyle gelmediyse aspiratörle cekiyorum bazen önde görürsem aspiratör kullanmadan pecetenin ucunu kıvırıp alıyorum. Aspiratörle cekerken çok aglıyor ha bide damlatınca her zaman sırtına vurmuyorum uykuluysa sadece dik tutuyorum nemleniyor o bile fayda ediyor

Ayy evde otur otur daral bastı arabada emzirdim hep hele bi güneş çıksın baharda güneşlenmeye çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…