- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 103
Araba olması güzel bişey tabi işte bende yukAyy evde otur otur daral bastı arabada emzirdim hephele bi güneş çıksın baharda güneşlenmeye çıkarız
Ben serum fizyolojik damlatıp otribebenin aspiratörüyle çekmeye çalıştığımda hiçbir şey gelmiyorBen Otribebe serum fizyolojik bide aspiratörünü almıştım. Aspiratörü çok kullanmayın diyolar ama sadece damlayla her zaman sümük gelmiyo malesef.
Emzirmeden önce uyumadan önce yada özellikle gece uyanınca 2ser 3er damla sıkıyorum hemen ters cevirip sırtına hafif vuruyorum öyle gelmediyse aspiratörle cekiyorum bazen önde görürsem aspiratör kullanmadan pecetenin ucunu kıvırıp alıyorum. Aspiratörle cekerken çok aglıyorha bide damlatınca her zaman sırtına vurmuyorum uykuluysa sadece dik tutuyorum nemleniyor o bile fayda ediyor
Evet bazen aspiratörle bende de gelmiyor. O yüzden aspiratörü çok sık kullanmıyorum görünürde varsa burnunun içi çok suluysa kullanıyorum.Ben serum fizyolojik damlatıp otribebenin aspiratörüyle çekmeye çalıştığımda hiçbir şey gelmiyorama ağzı açık uyuyor ve bazen burnundan hırıltı geliyor tıkalı gibi
Olur inşallahAraba olması güzel bişey tabi işte bende yuk
Aynı bizimde öyle bende o yüzden sordum canımBen de hic yapmadim burnundan hirilti geliyor bazen tikali ama sumuk yok gibi napmak lazm ozmn
Ozaman uyurken falan sür yavaşcaYağlarım ama şapka takma kısmını zor yaparım ortalığı yıkıyor bizimki
Sütümün yağlı olduğunu düşünüyorum çünkü çocuğun saçı sadece banyo yaptığı gün ve ertesi gün temiz kalıyor sonrası haftalardır yıkamıyormuşuz gibi yağlı bir halde
Muz kabız yapmaz mı amaKızlar çocuk doktoruna kontrole gittik. Benim kız da 2 gündür sarılık var bugün kan verdik yükselirse gözlem altında olması gerekirmiş. 2 saat arayla emziriyorum, doktorda böyle devam et dedi. Annem de muz da ye sarılık için dedi. Sizin öneriniz var mı?
Bizim de 14.5 a çıkmıştı sarılık 2 saatte bir mutlaka emzir uyusa bile uyandır biz o şekilde atlattık. Emzirmek dışında bir çaresi yok, diğer söylenen şeyler bana hurafe gibi geliyor açıkçası.Kızlar çocuk doktoruna kontrole gittik. Benim kız da 2 gündür sarılık var bugün kan verdik yükselirse gözlem altında olması gerekirmiş. 2 saat arayla emziriyorum, doktorda böyle devam et dedi. Annem de muz da ye sarılık için dedi. Sizin öneriniz var mı?
Bızımde 11 e düşmüştü ama hala teni sarı gelıyor benmı çok takıntı yaptım bılmıyorum ki. Tenının sarılığı gectı mı sizde.Bizim de 14.5 a çıkmıştı sarılık 2 saatte bir mutlaka emzir uyusa bile uyandır biz o şekilde atlattık. Emzirmek dışında bir çaresi yok, diğer söylenen şeyler bana hurafe gibi geliyor açıkçası.
Yüzünde vardı bizim o geçti gözlerde hafif var sadece. dr tekrar kan istemedi 2 gün sonra kontrol var bakalımBızımde 11 e düşmüştü ama hala teni sarı gelıyor benmı çok takıntı yaptım bılmıyorum ki. Tenının sarılığı gectı mı sizde.
Canim bana ilk zamanlar saat başı emzir demişti bebek hemşiresi, ona rağmen neredeyse sarılık olacaktı ucundan döndük. Bana kalırsa iki saati bekleme, ne kadar emerse o kadar kolay atlatır hem de sütün çok olur. İnşallah bir an önce kurtulursunuzKızlar çocuk doktoruna kontrole gittik. Benim kız da 2 gündür sarılık var bugün kan verdik yükselirse gözlem altında olması gerekirmiş. 2 saat arayla emziriyorum, doktorda böyle devam et dedi. Annem de muz da ye sarılık için dedi. Sizin öneriniz var mı?
Bizde de gözyaşı oluyor. Yoğun bakimdayken de görmüştüm. Hemşireye sordum ağladı mı yoksa enfeksiyon falan mı oldu gözü diye. Hatta daha olmaz herhalde gözyaşı dedim. Ağladı az önce dedi. Her bebekte olmaz diye birsey yokmuş, bazı bebeklerde olurmuş gözyaşı.Kızlar oğlum ağlayınca sağ gözünden yaş akiyo. Birde bu sabah çapak yapmıştı. Varmı göz yaşı sizinkilerde. Sömestr tatilinde çağırdı göz doktoru bizi. Ama daha çok var
Ay bizim de öyle oldu. 2 haftalik oldu bugün. İlk haftadan sonra öyle oluyorsa biz de geç kaldıkBizimki yogun bakimda kAldigi icin ilk hafta yaptiramadiksonra da hastaneden yeni cikti diye kiyamadik veee simdi de 32gunluk oldu
Dün aspiratör siparis ettim. Cok uygundu otribebe kalitesinde yazmış alanlar. Ben de uygun görünce aldım. Aynıysa fiyati atarım buraya da.Kızlar bebeklerinizin burun temizliğini neyle yapıyorsunuz ben şimdiye kadar hiç yapmadım sanki nefes alırken zorlanıyor sümükler birikmiş gibi burnuna ne tavsiye edersiniz ?
Süt ürünlerini ben de kestim mecburenCogu bizdede var sut urunu sadece peynir yiyorum bilmiyorum niye boyle meme de emmeye basliyor ikiniyor birakiyor cogunlukla bu sekilde napacagimi sasirdim
Balgam için ne yapmak gerekiyormuş ?Evet bazen aspiratörle bende de gelmiyor. O yüzden aspiratörü çok sık kullanmıyorum görünürde varsa burnunun içi çok suluysa kullanıyorum.
Benimkide bazen agzı acık uyuyor o hırıltı da hemsireye sormuştum balgamı oluncada hırıltı oluyormuş
Bana sağlık ocağındaki doktor muz yeme kabız yapar çocuğa da sana da demiştiKızlar çocuk doktoruna kontrole gittik. Benim kız da 2 gündür sarılık var bugün kan verdik yükselirse gözlem altında olması gerekirmiş. 2 saat arayla emziriyorum, doktorda böyle devam et dedi. Annem de muz da ye sarılık için dedi. Sizin öneriniz var mı?
Ben denemedim oyle bir durum olabilir mi acaba bir belirtisi varmiydi gaz hariciSüt ürünlerini ben de kestim mecburen
Yöresel bi peynir yediğim güm çocuk ağlamaktan kendine gelememişti
Tek süt ürünü laktozsuz süt içiyorum
Başka yok
Ben nerdeyse her gün yiyorum. İkimizde de öyle bir durum olmadı çok şükür. Bol sıvı aldıktan sonra bişey olmaz sankiBana sağlık ocağındaki doktor muz yeme kabız yapar çocuğa da sana da demişti
Ben ona yordum vallaBen denemedim oyle bir durum olabilir mi acaba bir belirtisi varmiydi gaz harici
Dr a da danis bakalik ne dicek alerji boyle birseymiymsBen ona yordum valla
Çünkü dşğer günlerden farklı olarak tek o peyniri yemiştim
Çocuk o gün öğleden itibaren çığlık çığlığa ağladı, kıvrandı ve çok zor uyudu
Öyle bi durum yaşamamıştık öncesinde
Alerji mi bilmiyorum da gaz yaptı bence daha çok o yediğim şeyDr a da danis bakalik ne dicek alerji boyle birseymiyms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?