Ben bundan aldim guzel oluyor defactodan aldim gayet guzel memnunumEki Görüntüle 2981050
Bende şu ürün var o yüzden bağlayamıyorum
Ben cesaret edemem bağlamadan çıkarmaya biraz daha kucakta idare edeceğizBağlamıyorum şuan çünkü eşim bi gün çıkartırken az kalsın bacağını çıkarıyordu çocuğun battaniyeye sarmayınca bağlanıyor zaten şuan hareket de edemiyor içinde ama önümüzdeki aydan itibaren bağşlarım hareketlenir
İlk günler bir parça yedim peynir kahvaltıda bu olaydan şüphelenince onu da kestim. İnş alerji çıkmaz ama görünen onu gösteriyor. Çok zor bu şekilde beslenmek. Zaten 1 saat aç kalsam süt olmuyor. E yicemi şaşırdım.Canım süt yoğurt genel olarak zaten gaz yapıyor bebe de bn yemiyorum yine gazlıorası ayrı mukuslu kakayı takip et
Sivilce eşin sakallılıysa öpüyorsa o da oluyor bnmki öptüğünden çıkmıştı geçti öpmeyi bırakınca
Peynir yiyormusun peki
Aynen cnm gaz yapiyordur dogruAlerji mi bilmiyorum da gaz yaptı bence daha çok o yediğim şey
Şekerli su verin ılık ılıkKızlar çocuk doktoruna kontrole gittik. Benim kız da 2 gündür sarılık var bugün kan verdik yükselirse gözlem altında olması gerekirmiş. 2 saat arayla emziriyorum, doktorda böyle devam et dedi. Annem de muz da ye sarılık için dedi. Sizin öneriniz var mı?
Bızım bacaklarda karnında vardı yüzde gözde hıc olmadıYüzünde vardı bizim o geçti gözlerde hafif var sadece. dr tekrar kan istemedi 2 gün sonra kontrol var bakalım
Yaa inşallah olmazİlk günler bir parça yedim peynir kahvaltıda bu olaydan şüphelenince onu da kestim. İnş alerji çıkmaz ama görünen onu gösteriyor. Çok zor bu şekilde beslenmek. Zaten 1 saat aç kalsam süt olmuyor. E yicemi şaşırdım.
Bnde tek peynir yiyorumCogu bizdede var sut urunu sadece peynir yiyorum bilmiyorum niye boyle meme de emmeye basliyor ikiniyor birakiyor cogunlukla bu sekilde napacagimi sasirdim
Bn kalsiyum ilacına devam ediyorum tek peynir yiyorum süzmeSüt ürünlerini ben de kestim mecburen
Yöresel bi peynir yediğim güm çocuk ağlamaktan kendine gelememişti
Tek süt ürünü laktozsuz süt içiyorum
Başka yok
Bana kimse kalsiyum ilafı vermediBn kalsiyum ilacına devam ediyorum tek peynir yiyorum süzme
422, tela mıBende şu ürün var o yüzden bağlayamıyorumbilseydim ayaklı alırdım
Ben cesaret edemem bağlamadan çıkarmaya biraz daha kucakta idare edeceğiz
Bnm kadın doğumcu vitamin ve kalsiyum 40 çıkana kadar kullan dedi bn paket bitene kadar kan ilacı da kullanmaya devamBana kimse kalsiyum ilafı vermedi
Ben kemik erimesi mi olacağım ilerde
Bende mama veriyorum mama ve süt ikisi bir arada. Bizimde ilk kontrol yarın inşallah bir sorun cikmazKızlar çocuk doktoruna kontrole gittik. Benim kız da 2 gündür sarılık var bugün kan verdik yükselirse gözlem altında olması gerekirmiş. 2 saat arayla emziriyorum, doktorda böyle devam et dedi. Annem de muz da ye sarılık için dedi. Sizin öneriniz var mı?
Ben magnezyum ve demir hapı kullanıyorum sadeveBnm kadın doğumcu vitamin ve kalsiyum 40 çıkana kadar kullan dedi bn paket bitene kadar kan ilacı da kullanmaya devam
Bir hap aldım süt için, doktora gidene kadar kesicem süt ürünlerini çünkü doktor da gidince aynısını diyormuş denemek için. Şimdi yersem diyet boşa çıkar en azından 2 hafta kesip bakmak lazımmış. İnş olmaz çünkü psikolojim o kadar çöktü ki sürekli ağlıyorum.Yaa inşallah olmaz
Su iç bol bol süt arttırıcı bişi kullanıyor musun
Arada ye bakalım peynir tekrar oluyor mu
Magnezyum niyeBen magnezyum ve demir hapı kullanıyorum sadeve
Bi de dikişlerime krem
Kötü ama iyi diyim iyi olsun gece 1 den aşagı uyumuyoruzKızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl
Allah korusun benimki de emince çıkarmıyor hiç, aada mama veriyorum o zaman çıkıyor ama emdiginde asla çıkarmıyor, alttan sürekli gaz çıkışı var ama ben de saliverdim artık uğraşmıyorum vallaÇok şükür canım inşallah hiç problem olmasında .. internette gördüm gaz çıkarmamak tehlikeli ani bebek ölümüne sebep oluyor yazıyordu Allah korusun
Alttan gaz çıkardığında da yeterli oluyor mu? Her zaman ağızdan çıkarmıyorBenimki de hepsinde çıkarmıyor canim yan yatiriyorum sürekli zaten kusuyor bazen çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar
Zeytinyağı sür. Ayva çekirdeğinden jel yapıp sür iyileştirir, ya da emzirmeden önce ve sonra sütünle silKızlar göğüs ucu yarası için ne yapabilirim emziremiyorum artık sütüm zaten az iyice gidiyor çok üzülüyorum ya
Lansinoh krem ve göğüs kalkanı kullanıyorum acaba kalkan sürekli nemli tuttuğu içinmi iyileşmiyor.
Benim ilk çocukta hiç yara falan olmamıştı aşırı zormuş bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?