2021 Aralık Anneleri

Ben bundan aldim guzel oluyor defactodan aldim gayet guzel memnunum Eki Görüntüle 2981050
M morruj1 Astronot tulumlar var ben ondan kullanıyorum 0-3 ay alabilirsin kullanır mayısa kadar pusete bağlaması da kolay üstüne de battaniye atıverirsin
Bende şu ürün var o yüzden bağlayamıyorum bilseydim ayaklı alırdım
Ben cesaret edemem bağlamadan çıkarmaya biraz daha kucakta idare edeceğiz

İlk günler bir parça yedim peynir kahvaltıda bu olaydan şüphelenince onu da kestim. İnş alerji çıkmaz ama görünen onu gösteriyor. Çok zor bu şekilde beslenmek. Zaten 1 saat aç kalsam süt olmuyor. E yicemi şaşırdım.

Şekerli su verin ılık ılık

Yaa inşallah olmaz
Su iç bol bol süt arttırıcı bişi kullanıyor musun
Arada ye bakalım peynir tekrar oluyor mu

Cogu bizdede var sut urunu sadece peynir yiyorum bilmiyorum niye boyle meme de emmeye basliyor ikiniyor birakiyor cogunlukla bu sekilde napacagimi sasirdim
Bnde tek peynir yiyorum
Arada yoğurt çorbası

Süt ürünlerini ben de kestim mecburen
Yöresel bi peynir yediğim güm çocuk ağlamaktan kendine gelememişti
Tek süt ürünü laktozsuz süt içiyorum
Başka yok
Bn kalsiyum ilacına devam ediyorum tek peynir yiyorum süzme

Bana kimse kalsiyum ilafı vermedi
Ben kemik erimesi mi olacağım ilerde
Bnm kadın doğumcu vitamin ve kalsiyum 40 çıkana kadar kullan dedi bn paket bitene kadar kan ilacı da kullanmaya devam

Anne sütü dışarı
Bende mama veriyorum mama ve süt ikisi bir arada. Bizimde ilk kontrol yarın inşallah bir sorun cikmaz

Yaa inşallah olmaz
Su iç bol bol süt arttırıcı bişi kullanıyor musun
Arada ye bakalım peynir tekrar oluyor mu
Bir hap aldım süt için, doktora gidene kadar kesicem süt ürünlerini çünkü doktor da gidince aynısını diyormuş denemek için. Şimdi yersem diyet boşa çıkar en azından 2 hafta kesip bakmak lazımmış. İnş olmaz çünkü psikolojim o kadar çöktü ki sürekli ağlıyorum.

Çok şükür canım inşallah hiç problem olmasında .. internette gördüm gaz çıkarmamak tehlikeli ani bebek ölümüne sebep oluyor yazıyordu Allah korusun
Allah korusun benimki de emince çıkarmıyor hiç, aada mama veriyorum o zaman çıkıyor ama emdiginde asla çıkarmıyor, alttan sürekli gaz çıkışı var ama ben de saliverdim artık uğraşmıyorum valla

Zeytinyağı sür. Ayva çekirdeğinden jel yapıp sür iyileştirir, ya da emzirmeden önce ve sonra sütünle sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…