2021 Aralık Anneleri

Tamam canım çok teşekkür ederim dikkat edeyim o zaman ona

Canin ya yenimi oldu hep mi boyle derdi ne acaba. Bizimki gazindan uyumuyor biliyorum cunku cikarip duruo bitmeyen bir gaz var :s

Allah yardimcimiz olsun uykuyu cok seviyorum uykumu alamayinca cok gergin oluyorum esim yanimdan gecmeye korkuyor

Sabaha kadar yatiriom yarim saate kalkiyor birdaha cikariyor da aslinda ama surekli var:s

Linkini atmayı beceremedim civil den almıştım ben ayakları çıkarılıp taşındığı için bunu seçtim yeriniz genisse ahşap olanlar var civilde çok çeşit var.Resmen kurtarıcı
Biri daha demişti paşa salıncağı al diye öyle diyorlarmış alalım bakalım battı balık yan gider

Kızlar kundak yapıyor musunuz? Yarım kundak uykuyu çok etkiliyor. Diğer türlü hiç uyumuyor.
Benimki kundak olmuyor
Elleri hep yukarda olmak zorunda

Hemen bi sorum var size
Bizim bebek son 2 haftadır kusmaya başladı
Acaba normal midir?
Bazen oluyor ki 2 3 dk emiyor osnra ne yediyse kusuyor
Zaten emmeyi de sık ve çok aza indirdi
SSorn mu bunlat yoksa ben kuruyor muyum

Ne yediyse kusuyosa reflü filan olabilir. Emme konusu herkeste sıkıntılı bu ara

Ilk zamanlar benim bebeğim de isyan ediyodu alıştı yoksa mümkin değil uyumuyor 5 dakika sonra geri uyanıyor. Kusma bizde de var 1 emiyor 5 kusuyor. Doktor reflu olabilir ama kilo alımı iyi olduğu için ilaç vermiyorum dedi.

Ne yediyse kusuyosa reflü filan olabilir. Emme konusu herkeste sıkıntılı bu ara
Ben ne yediyse kustuğunu düşünüyorum ama bezi hiç kuru çıkmıyor
Belki de tamamen kusmuyordur
Ama
3 dk emip sonra kusunca içerde bi şey kalmadı sanıyorum

2. Aydan sonra reflü olur mu ki?

Ben biraz kendi haline bıraktım uyku konusunda
Çünkü fark ettim ki uyumak istediğinde top patlasa uyanmıyor ama uyumak istemediğinde kendi karnının gurultusuna uyanıyor ses oldu diye

Kızlar biz demin 2.ay aşılarını olduk bugün bizi neler bekliyor olabilir? Ateş, huysuzluk,uykusuzluk vs yapıyor mu ? asilari olanlar neler yaşadı? calpol aldım mor olandan ateşi olursa 6 saatte bir çay kaşığı ver dedi ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…