Senin hamak nasıl hocam linki vs var mıBiz aldık hamak beşik bugün ilk kez kullandik başarılı oldu şükür :)) bizim de uykular kötü bu ara
Tamam canım çok teşekkür ederimBenimki bundan civil den almıştım link atmayı beceremedim civil de çok çeşit var ben portatif diye bunu seçtim memnunum tek kötü yanı kumaşı çıkıp yikanmiyormus alırken dikkat etmedim yıkanabilir olanlar var ama onların ayakları ayrılmıyor sanırım bunun atakları 4 parçaya ayrılıyor taşıması rahat
Canin ya yenimi oldu hep mi boyle derdi ne acaba. Bizimki gazindan uyumuyor biliyorum cunku cikarip duruo bitmeyen bir gaz var :sKizlar aranizda bizim gibi varmi? Hergece 4-5'lere kadar uyumuyor kizim ya bas bas ağlıyor yada surekli huysuz gercekten artik dayanacak sabrimda gucumde kalmadi hani desem gazi var oda yok gun ici sakin ama gece mahvetmis beni ins bir an once duzelir yoksa organlarim iflas edicek yorgunluktan uykusuzluktan
Allah yardimcimiz olsunBen varım. Bi ara 6 olmadan uyumuyordu benim bebe. 6 yı görünce küt gidiyordu. 6' ya kadar uyumuyor diye laf ediyordum sonra gece 1 de kalkıp ertesi akşam 7-8 e kadar uyumayınca keşke dedim laf etmeseydim. 1 hafta geceleri mışıl mışıl uyudu. Öyle olunca oh dedim düzene girdi herhalde. Ama nerdeee Şimdi son 3 gündür yine sabah 6 yı görünce uyuyoruz. Bakalım ne zaman düzene girecek merakla bekliyorum
Bende bugun bunu dusundum, aslinda boyle degildi uyku duzeni çok iyiydi 2 haftadir boyle kaşıkla süt icirdigimden dolqyi bence hava cok yutuyorCanin ya yenimi oldu hep mi boyle derdi ne acaba. Bizimki gazindan uyumuyor biliyorum cunku cikarip duruo bitmeyen bir gaz var :s
Dogrudur gazi var ve cikaramiyor olabilir:sBende bugun bunu dusundum, aslinda boyle degildi uyku duzeni çok iyiydi 2 haftadir boyle kaşıkla süt icirdigimden dolqyi bence hava cok yutuyor
Biri daha demişti paşa salıncağı al diye öyle diyorlarmışLinkini atmayı beceremedim civil den almıştım ben ayakları çıkarılıp taşındığı için bunu seçtim yeriniz genisse ahşap olanlar var civilde çok çeşit var.Resmen kurtarıcı
Aynen valla canları sagolsun napalm hız batarız çıkarız.☺Biri daha demişti paşa salıncağı al diye öyle diyorlarmışalalım bakalım battı balık yan gider
Benimki kundak olmuyorKızlar kundak yapıyor musunuz? Yarım kundak uykuyu çok etkiliyor. Diğer türlü hiç uyumuyor.
Senin hamak nasıl hocam linki vs var mı
Ne yediyse kusuyosa reflü filan olabilir. Emme konusu herkeste sıkıntılı bu araBenimki kundak olmuyor
Elleri hep yukarda olmak zorunda
Hemen bi sorum var size
Bizim bebek son 2 haftadır kusmaya başladı
Acaba normal midir?
Bazen oluyor ki 2 3 dk emiyor osnra ne yediyse kusuyor
Zaten emmeyi de sık ve çok aza indirdi
SSorn mu bunlat yoksa ben kuruyor muyum
Ilk zamanlar benim bebeğim de isyan ediyodu alıştı yoksa mümkin değil uyumuyor 5 dakika sonra geri uyanıyor. Kusma bizde de var 1 emiyor 5 kusuyor. Doktor reflu olabilir ama kilo alımı iyi olduğu için ilaç vermiyorum dedi.Benimki kundak olmuyor
Elleri hep yukarda olmak zorunda
Hemen bi sorum var size
Bizim bebek son 2 haftadır kusmaya başladı
Acaba normal midir?
Bazen oluyor ki 2 3 dk emiyor osnra ne yediyse kusuyor
Zaten emmeyi de sık ve çok aza indirdi
SSorn mu bunlat yoksa ben kuruyor muyum
Ben ne yediyse kustuğunu düşünüyorum ama bezi hiç kuru çıkmıyorNe yediyse kusuyosa reflü filan olabilir. Emme konusu herkeste sıkıntılı bu ara
Ben biraz kendi haline bıraktım uyku konusundaIlk zamanlar benim bebeğim de isyan ediyodu alıştı yoksa mümkin değil uyumuyor 5 dakika sonra geri uyanıyor. Kusma bizde de var 1 emiyor 5 kusuyor. Doktor reflu olabilir ama kilo alımı iyi olduğu için ilaç vermiyorum dedi.
Evet dalınca tam dalıyor. Gündüz zaten uykumuz yok bizim.Ben biraz kendi haline bıraktım uyku konusunda
Çünkü fark ettim ki uyumak istediğinde top patlasa uyanmıyor ama uyumak istemediğinde kendi karnının gurultusuna uyanıyor ses oldu diye
Bizim bu ara sakin bi hayatımız varEvet dalınca tam dalıyor. Gündüz zaten uykumuz yok bizim.
Olabilir benceBen ne yediyse kustuğunu düşünüyorum ama bezi hiç kuru çıkmıyor
Belki de tamamen kusmuyordur
Ama
3 dk emip sonra kusunca içerde bi şey kalmadı sanıyorum
2. Aydan sonra reflü olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?