- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
3 ayda diş çıkarandan 6 aylıkken yürütmesini beklerimZili erken düşünmüşsünatak biter diş başlar
yazı okudum 3 aylıkken diş çıkaran varmışinşallah bizler olmayız
Hangi program bende indireyim
Oof kaç haftalıkken oluyor bu atak bizimki tam gününde doğdu hesaplaması kolay
Fitili biz de çok mecbur kalmadıkça kullanma taraftarı değiliz ya ama bakalım inşallah ihtiyaç olmazGece için fitil hazırla bence Benim fitil hiç adetim değil ana dün gece keşke elinde olsaydı dedim.Doktorumuza ulaşamadım ulasabilseydim nobetci eczaneden alacaktım.
Bi sorayım döneyim canımHangi program bende indireyim
6 aylık değilde 10 aylık yürüyen evlada sahibim3 ayda diş çıkarandan 6 aylıkken yürütmesini beklerim
2.aya cok yuklenmeyelim 3.ayda yaptiralim mademBiz henüz yaptırmadık ne zaman yaptırırız hiç konuşmadık bir sorarımm
Burdan okudum ve karar verdim ben de 3.ayda yaptiricamBize 3.ayda yaptır dedi hem doktoru hem sağlık ocağındaki ebe. Rotavirüs ve bi tane daha özel aşı var 3.ayda yaptıracağız
Agizdan verilen o muymus 2.ay asilarinda?Evet rotavirus aşısı aldık eczaneden 348 tl iğne değil ağızdan veriliyor.Giderken alıp gittik ama reçete isteyen eczaneler varmis
Ay hastanenin asi gunleri haftaici, biz de bursaya gittigimiz icin hsonuna aliyoruz randevulari o yuzden mecbur aile hekimliginde yaptiricamBiz özelde 3. Ay yaptıracaz eczaneden almıcaz
Biz de oyle yapalim ya 2.aya yuklenmeyelim cok, kiyamiyorumÖzel aşı dediğin rotavirus asisiysa bu ay yaptırıcaz 3. Ve 5. Ayda iki doz şeklinde Eczaneden alıp doktorumuz yapacak
Bide menenkok mu ne var tam adını bilmiyorum onu sormadik haftaya kontrole gidince sorucam
Bizimde ikinci ay asimiz ateş yapmadı ama huzursuzluk yapmıştı ben ağrısını alsın diye calpol vermiştim
Bugun Nasılsıniz canım bebis nasıl toparladı mi biraz
Internete atak haftasi hesapla yaz cikiyo otomatik hesaplayan sayfalarDoğması gereken tarihe göre bi yerlerden hesapladı bi arkadaş 5inde bitmiş oluyodu bizimki hakikaten o ilginç huzursuzluk bitti. Bu değişik bi meme reddi bence .
Ama 40 haftaliga gore hesapliyorlarrrrOof kaç haftalıkken oluyor bu atak bizimki tam gününde doğdu hesaplaması kolay
Maşallah 2 kişilik yemiş tosuncukAz önceki bulanık çıkmış.Birde dün ebe bana bebeğin çok kilo almış mama veriyorsan verme dedi.Gunde 1 yada 2 kere 60 ml veriyorum o da hergun değil bazen sütüm az oluyo boş memeyi cekiyo o zaman sizinkilerin kilo alimi nasıl? Benim oğlan 40 günde 2 kilo almis
Bendeee6 aylık değilde 10 aylık yürüyen evlada sahibim
Ay çok sevindim inşallah eskisinden de iyi olur prensesÇok şükür canım iyiye gidiyor bugün iğneleri sondu
Dr gittik tekrar 3 gün iğne verdi inşallah tamamen bitecek
Amin inşallahAy çok sevindim inşallah eskisinden de iyi olur prenses
Tırnak keserken iltihap mı kaptı acabaKızlar oğlumun işaret parmağının tırnağının kenarında şöyle sarı iltihap gibi bir şey çıkmış sert elliyorum da. Normalde yüzünü hala çiziyor diye geceleri eldiven takıyordum bugün eldiveni çıkarınca farkettim ne sizce bekliyim mi doktora götürsem mi bilen var mı?
Ben de öyle düşündüm ya acaba biraz derin kesildi de tırnak çıkarken oraya mı battı . Ayy moralim bozuldu ya nasıl geçer kiTırnak keserken iltihap mı kaptı acaba
Ağızdan birtek o yapildi diğerleri 1 koldan 2 tane bacaktan2.aya cok yuklenmeyelim 3.ayda yaptiralim madem
2.ay asilarinin Hepsi igne miydi
Burdan okudum ve karar verdim ben de 3.ayda yaptiricam
Agizdan verilen o muymus 2.ay asilarinda?
Ay hastanenin asi gunleri haftaici, biz de bursaya gittigimiz icin hsonuna aliyoruz randevulari o yuzden mecbur aile hekimliginde yaptiricam
Biz de oyle yapalim ya 2.aya yuklenmeyelim cok, kiyamiyorum
Internete atak haftasi hesapla yaz cikiyo otomatik hesaplayan sayfalar
Ama 40 haftaliga gore hesapliyorlarrrr
Yada iltihap değilde deri sertliği olabilir miBen de öyle düşündüm ya acaba biraz derin kesildi de tırnak çıkarken oraya mı battı . Ayy moralim bozuldu ya nasıl geçer ki
Kuzum sert baya ya dokundurdum da deri gibi cidden ama iki gün önce yoktu nerden çıktı anlamadımYada iltihap değilde deri sertliği olabilir mi
Bi ucundan makası dokundur bakim
Dolamaya benziyor aynı bu. Eşimde çok oluyor tırnağı derin kesince kenarındaki şeytan tırnağını derin koparınca elin o kenarı mikrop kaptığı için oluyor. Devamlı eldiven takınca eğer derin kestiysen tırnağını mikrop rahatça üretip bulaşmış olabilir. Doktora bir göster krem verir büyük ihtimal geçmesi için. Ama umarım dolama falan değildir de kreme gerek kalmadan çabukça geçerKızlar oğlumun işaret parmağının tırnağının kenarında şöyle sarı iltihap gibi bir şey çıkmış sert elliyorum da. Normalde yüzünü hala çiziyor diye geceleri eldiven takıyordum bugün eldiveni çıkarınca farkettim ne sizce bekliyim mi doktora götürsem mi bilen var mı?
Yaz tabii ayıpsınHer yazdığına yazıyorum ama bizimki de aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?