- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 83
- 35
Valla hep yapıyorum canım ama geçmedi kontrole gittiğimizde damla yazdırcamBizde de oluyor gözyaşı kanalları tıkalı iltihap yapıyor o da. Bebek kafasından üşüyüncede olurmuş ılık suyla devamlı sil masaj yap geçiyor geçmezse damla veriyor doktor
Bilmiyorum ki çsre bulursan bana da yaz doktora gidersen bi teşhis koyarsaYaz tabii ayıpsınAcaba her bebekte olan bir durum mu yoksa bizimkilere özel mi
Sağım sütün göstergesi değil merak etme, sağıma alışkın olmayan memeden az çıkması da normal. Sağarak vermiyosan hiç takılma, hatta sağma bile. Moralin bozulur durduk yere.Naşallah ya be güzel çok çıkıyor sütünüz ben sağıyorum iki göğüsten anca 30-40 çıkıyor
E benimkini 40ta aldılar tamAma 40 haftaliga gore hesapliyorlarrrr
Yatqģını kullanmıyozKızlar aranızda hamak kullanan var mı benim bebikim hiç uyumuyor uyusa bile sürekli kucağımda az dalıyor. Kesintisiz bir saat uykumuz yok hele de gündüzleri . Yatağa koyunca yine başa sarıyoruzya da tavsiye verecek olan var mı
Benimki uyusa sabaha kadar razıyım ama bir bebek nasil saatlerce uyumaz yorulmadanYatqģını kullanmıyozBenle yatıyo
Aaa evetE benimkini 40ta aldılar tam
Ben kullanmıyorum hamak kolik bebek olunca ya pusette yada hamskda yatiriyorun iyiki almışım,bide kundak yapmaya alıştırdım kollarını sarıyorum 11.5 da yatırdım 4 e kadar uyur bide kipirdayinca hamak sallanıyor o yuzden uyanmıyorKızlar aranızda hamak kullanan var mı benim bebikim hiç uyumuyor uyusa bile sürekli kucağımda az dalıyor. Kesintisiz bir saat uykumuz yok hele de gündüzleri . Yatağa koyunca yine başa sarıyoruzya da tavsiye verecek olan var mı
tamam canım yazarım mutlakaBilmiyorum ki çsre bulursan bana da yaz doktora gidersen bi teşhis koyarsa
Hamağın linkini atar mısınız bakayım benimki de kolikBen kullanmıyorum hamak kolik bebek olunca ya pusette yada hamskda yatiriyorun iyiki almışım,bide kundak yapmaya alıştırdım kollarını sarıyorum 11.5 da yatırdım 4 e kadar uyur bide kipirdayinca hamak sallanıyor o yuzden uyanmıyor
Puset sevmedi benimki. Ne tür bi hamak senin canım link atar mısın ben de alcam pek bilgim yok hangisi işimi görürBen kullanmıyorum hamak kolik bebek olunca ya pusette yada hamskda yatiriyorun iyiki almışım,bide kundak yapmaya alıştırdım kollarını sarıyorum 11.5 da yatırdım 4 e kadar uyur bide kipirdayinca hamak sallanıyor o yuzden uyanmıyor
Şu an hala kucağımda salliyorum kaç saat oldu bilmiyorumKizlar aranizda bizim gibi varmi? Hergece 4-5'lere kadar uyumuyor kizim ya bas bas ağlıyor yada surekli huysuz gercekten artik dayanacak sabrimda gucumde kalmadi hani desem gazi var oda yok gun ici sakin ama gece mahvetmis beni ins bir an once duzelir yoksa organlarim iflas edicek yorgunluktan uykusuzluktan
Kizlar aranizda bizim gibi varmi? Hergece 4-5'lere kadar uyumuyor kizim ya bas bas ağlıyor yada surekli huysuz gercekten artik dayanacak sabrimda gucumde kalmadi hani desem gazi var oda yok gun ici sakin ama gece mahvetmis beni ins bir an once duzelir yoksa organlarim iflas edicek yorgunluktan uykusuzluktan
Biz aldık hamak beşik bugün ilk kez kullandik başarılı oldu şükür :)) bizim de uykular kötü bu araKızlar aranızda hamak kullanan var mı benim bebikim hiç uyumuyor uyusa bile sürekli kucağımda az dalıyor. Kesintisiz bir saat uykumuz yok hele de gündüzleri . Yatağa koyunca yine başa sarıyoruzya da tavsiye verecek olan var mı
Linkini atmayı beceremedim civil den almıştım ben ayakları çıkarılıp taşındığı için bunu seçtim yeriniz genisse ahşap olanlar var civilde çok çeşit var.Resmen kurtarıcıHamağın linkini atar mısınız bakayım benimki de kolik
Benimki bundan civil den almıştım link atmayı beceremedim civil de çok çeşit var ben portatif diye bunu seçtim memnunum tek kötü yanı kumaşı çıkıp yikanmiyormus alırken dikkat etmedim yıkanabilir olanlar var ama onların ayakları ayrılmıyor sanırım bunun atakları 4 parçaya ayrılıyor taşıması rahatPuset sevmedi benimki. Ne tür bi hamak senin canım link atar mısın ben de alcam pek bilgim yok hangisi işimi görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?