2021 Aralık Anneleri

Bizde de oluyor gözyaşı kanalları tıkalı iltihap yapıyor o da. Bebek kafasından üşüyüncede olurmuş ılık suyla devamlı sil masaj yap geçiyor geçmezse damla veriyor doktor
Valla hep yapıyorum canım ama geçmedi kontrole gittiğimizde damla yazdırcam

Naşallah ya be güzel çok çıkıyor sütünüz ben sağıyorum iki göğüsten anca 30-40 çıkıyor
Sağım sütün göstergesi değil merak etme, sağıma alışkın olmayan memeden az çıkması da normal. Sağarak vermiyosan hiç takılma, hatta sağma bile. Moralin bozulur durduk yere.

merve aynı gün sağdığın sütleri birleştirebilirsin ama aynı sıcaklıkta olması gerek. Yani dolapta soğuduktan sonra diğerinin üstüne ekle. Biri soğul biri sıcak olmasın.

Soran kimdi unuttum, atak haftasını hesaplayan harika haftalar diye ücretli bir uygulama.
Ayrıca ataklar bitiyor sendromlar başlıyor. Terrible two var mesela 2 yaş sendromu. Benim kızım 3 yaş sendromunda, bebekten daha çok yoruyor. Sürekli ağlıyor, bağırıyor, çığlık atıyor. Kafa beyin kalmadı yeminle. 2 hafta kreşe göndermedik, bu hafta başladı yeniden. Bebeğim uykuya hasret kalmış, sessizlikte saatlerce uyuyor abla geldi mi daha kapıda başlıyor çığlık atmaya.

Bir de rota virüs aşısı için besin alerjisini tetikliyor diyorlar. Alerji şüphesi olanlar özellikle araştırsınlar bu konuyu.

Kızlar aranızda hamak kullanan var mı benim bebikim hiç uyumuyor uyusa bile sürekli kucağımda az dalıyor. Kesintisiz bir saat uykumuz yok hele de gündüzleri . Yatağa koyunca yine başa sarıyoruz ya da tavsiye verecek olan var mı

Yatqģını kullanmıyoz Benle yatıyo

Ben kullanmıyorum hamak kolik bebek olunca ya pusette yada hamskda yatiriyorun iyiki almışım,bide kundak yapmaya alıştırdım kollarını sarıyorum 11.5 da yatırdım 4 e kadar uyur bide kipirdayinca hamak sallanıyor o yuzden uyanmıyor

Hamağın linkini atar mısınız bakayım benimki de kolik

Kizlar aranizda bizim gibi varmi? Hergece 4-5'lere kadar uyumuyor kizim ya bas bas ağlıyor yada surekli huysuz gercekten artik dayanacak sabrimda gucumde kalmadi hani desem gazi var oda yok gun ici sakin ama gece mahvetmis beni ins bir an once duzelir yoksa organlarim iflas edicek yorgunluktan uykusuzluktan

Puset sevmedi benimki. Ne tür bi hamak senin canım link atar mısın ben de alcam pek bilgim yok hangisi işimi görür

Şu an hala kucağımda salliyorum kaç saat oldu bilmiyorum

Ben varım. Bi ara 6 olmadan uyumuyordu benim bebe. 6 yı görünce küt gidiyordu. 6' ya kadar uyumuyor diye laf ediyordum sonra gece 1 de kalkıp ertesi akşam 7-8 e kadar uyumayınca keşke dedim laf etmeseydim. 1 hafta geceleri mışıl mışıl uyudu. Öyle olunca oh dedim düzene girdi herhalde. Ama nerdeee Şimdi son 3 gündür yine sabah 6 yı görünce uyuyoruz. Bakalım ne zaman düzene girecek merakla bekliyorum

Biz aldık hamak beşik bugün ilk kez kullandik başarılı oldu şükür :)) bizim de uykular kötü bu ara

Hamağın linkini atar mısınız bakayım benimki de kolik
Linkini atmayı beceremedim civil den almıştım ben ayakları çıkarılıp taşındığı için bunu seçtim yeriniz genisse ahşap olanlar var civilde çok çeşit var.Resmen kurtarıcı

Eklentiler

• Screenshot_20220211-052608_Civilim.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 36
Puset sevmedi benimki. Ne tür bi hamak senin canım link atar mısın ben de alcam pek bilgim yok hangisi işimi görür
Benimki bundan civil den almıştım link atmayı beceremedim civil de çok çeşit var ben portatif diye bunu seçtim memnunum tek kötü yanı kumaşı çıkıp yikanmiyormus alırken dikkat etmedim yıkanabilir olanlar var ama onların ayakları ayrılmıyor sanırım bunun atakları 4 parçaya ayrılıyor taşıması rahat

Eklentiler

• Screenshot_20220211-052608_Civilim.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…