- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Değişse de değişmese de dünyanın en güzel gözleri yavrularımızın gözleri, çok da şaapmamak lazımDeğişir diyollaa
Ya istediği renk olsun tabi yeter ki saglıkli olsunlar. Ama şu an çok ilginç ya gri resmen.Değişse de değişmese de dünyanın en güzel gözleri yavrularımızın gözleri, çok da şaapmamak lazım
Gerçek rengini alması uzun sürüyor.. Kuzenimin kızı 6 aylık olana kadar masmaviydi, şimdi 1.5 yaşında, hala ne renk belli değilYa istediği renk olsun tabi yeter ki saglıkli olsunlar. Ama şu an çok ilginç ya gri resmen.
He şimdiki rengi zor renkmiş o öyle giderGerçek rengini alması uzun sürüyor.. Kuzenimin kızı 6 aylık olana kadar masmaviydi, şimdi 1.5 yaşında, hala ne renk belli değilbal rengi ela yeşil arası gidip geliyor
Kafasini bir aydir tutuyor ama zatenKafasını tutmaya başlayıp bu gaz kusma işi geçene kadar sanırım
Tovbe bir ay daha dayanamam, skiliyorum muziklerin kontrolu bende olmayincaBen bunun yıllar alacağını düşünüyorum
E oturuyo iste onun koltugu pusetiKendi koltuğuna oturmaya baslayincaben kendim kullandigimda mecbur pusette ablasiyla arkada oturuyor eşim varken bende Yanlarında
Ay benimki arabaya bindigi gibi uyuyo yaBen ilk çocuğum 3 yaşındayken yeni öne geçmiştim şimdi hopp ikinci oldu gerisin geri arkaya tabi biz emsal değiliz benim ilk oğlumdan sebep hiç durmazdı çünkü sürekli oyalamak gerekirdi
Teybe kumanda alın beybisiKafasini bir aydir tutuyor ama zatenbide benimki kusacagi zaman kafasini yan ceviriyo. Yani bisey olsa arabayi saga ceker bakariz nolcakki ya valla skildimn
Tovbe bir ay daha dayanamam, skiliyorum muziklerin kontrolu bende olmayinca
E oturuyo iste onun koltugu puseti
Ay benimki arabaya bindigi gibi uyuyo ya
Biz de ilk verdiğimiz zamanlar 3 4 günde bir yapmaya başlamıştı. Bir haftadır vermiyorum, 1.5 2 günde yapıyorKızlar doktor oğluma çok gazlı olduğu için biogaia verdi. Düzenli olarak nurse harveys şurup kullanıyorum onunla beraber ver dedi. Ama çocuğa biogaia vermeye başladığımdan beri kakasını geç yapmaya ya da yapamamaya başladı. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Demek ki ondan. Çocuğun düzeni bozuldu resmen rahatsız oldu keseyim damlayıBiz de ilk verdiğimiz zamanlar 3 4 günde bir yapmaya başlamıştı. Bir haftadır vermiyorum, 1.5 2 günde yapıyor
Biz tabi ki çocuğu kucağa alıştırdık. Uyanıksa hep gezcekmiş ayakta
Aman bee napalım beeBenim de koca kafalı kocam alıştırdı ne zaman biraz çocuğa bak desem aliyo evi turluyo şimdi de asla yatmıyor kiz
Bize doktorumuz 4. Ayda dedi. Erken doğdu ama o zaman başlatacakBizim yogun bakim doktoru yogun bakim bebeklerine erken basliyoruz bu ay baslayabiliriz demisti de ondan sorayim dedim
Offf ay yeminle bizde de durum aynı. Hayır birde bize dönük olmayacak dışarı doğru bakacak yüzü. Sabit de durulmayacak oturulmayacak. Hafif zıplayarak tüm ev turlanacak. Turlamazsam vay halime ağla babam ağla susmuyor çocukBiz tabi ki çocuğu kucağa alıştırdık. Uyanıksa hep gezcekmiş ayakta
Insallah ise yarar sallanmayi severlerBizimki de sürekli çıkarıyor ama gazı da bitmiyor bi türlü ikinmaya ağlamaya devam ediyor sırtüstü yatmak ne mümkün zaten o yüzden hamak beşik aldık bakalım işe yarar umarım
Bizimki de mavi gibi henuz donmedi cok merak ediyorum sizinki mavis olabilirKızlar bebislerin göz rengi ne durumda dönen değişen oldu mu ? Bizimki lacivertti suan gri maviye döndü. Babası mavi gözlü ben kahverengi ne olacak merak ediyorumbu arada her gören babasının kopyası diyor her şeyini ondan almış yani inşallah göz de dahildir
Evet bize de israrla kullan dediler kullaniyorum ama kaka sorunu bitmiyor kendi basina yapamiyor cok ugrasiyoruzKızlar doktor oğluma çok gazlı olduğu için biogaia verdi. Düzenli olarak nurse harveys şurup kullanıyorum onunla beraber ver dedi. Ama çocuğa biogaia vermeye başladığımdan beri kakasını geç yapmaya ya da yapamamaya başladı. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Kiz var mi oyle bisiTeybe kumanda alın beybisi
Hepsi baska kafada, neyse ben yine sorayim 3.ay kontrolunde o zamanBize doktorumuz 4. Ayda dedi. Erken doğdu ama o zaman başlatacak
Neyse ki benimki şu an zıplatmalı diilOfff ay yeminle bizde de durum aynı. Hayır birde bize dönük olmayacak dışarı doğru bakacak yüzü. Sabit de durulmayacak oturulmayacak. Hafif zıplayarak tüm ev turlanacak. Turlamazsam vay halime ağla babam ağla susmuyor çocuk
Ben de başka marka kullaniyodum. 12 gün kakasini yapamadı. Sonra haftada 1 falan derken bıraktım. Şimdi her gün yapıyor. Doktor da olabileceğini söyledi.Biz de ilk verdiğimiz zamanlar 3 4 günde bir yapmaya başlamıştı. Bir haftadır vermiyorum, 1.5 2 günde yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?