2021 Aralık Anneleri

Ya istediği renk olsun tabi yeter ki saglıkli olsunlar. Ama şu an çok ilginç ya gri resmen.
Gerçek rengini alması uzun sürüyor.. Kuzenimin kızı 6 aylık olana kadar masmaviydi, şimdi 1.5 yaşında, hala ne renk belli değil bal rengi ela yeşil arası gidip geliyor

Kafasını tutmaya başlayıp bu gaz kusma işi geçene kadar sanırım
Kafasini bir aydir tutuyor ama zatenbide benimki kusacagi zaman kafasini yan ceviriyo. Yani bisey olsa arabayi saga ceker bakariz nolcakki ya valla skildimn
Ben bunun yıllar alacağını düşünüyorum
Tovbe bir ay daha dayanamam, skiliyorum muziklerin kontrolu bende olmayinca
Kendi koltuğuna oturmaya baslayinca ben kendim kullandigimda mecbur pusette ablasiyla arkada oturuyor eşim varken bende Yanlarında
E oturuyo iste onun koltugu puseti
Ben ilk çocuğum 3 yaşındayken yeni öne geçmiştim şimdi hopp ikinci oldu gerisin geri arkaya tabi biz emsal değiliz benim ilk oğlumdan sebep hiç durmazdı çünkü sürekli oyalamak gerekirdi
Ay benimki arabaya bindigi gibi uyuyo ya

Teybe kumanda alın beybisi

Kızlar doktor oğluma çok gazlı olduğu için biogaia verdi. Düzenli olarak nurse harveys şurup kullanıyorum onunla beraber ver dedi. Ama çocuğa biogaia vermeye başladığımdan beri kakasını geç yapmaya ya da yapamamaya başladı. Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Biz de ilk verdiğimiz zamanlar 3 4 günde bir yapmaya başlamıştı. Bir haftadır vermiyorum, 1.5 2 günde yapıyor

Sağ göğsüm cok aciyor bütün vücudum agriyor. Şu saat oldu uyuyamadim. Mastit mi oldum acaba. Nasil bi sey mastit

Biz tabi ki çocuğu kucağa alıştırdık. Uyanıksa hep gezcekmiş ayakta
Offf ay yeminle bizde de durum aynı. Hayır birde bize dönük olmayacak dışarı doğru bakacak yüzü. Sabit de durulmayacak oturulmayacak. Hafif zıplayarak tüm ev turlanacak. Turlamazsam vay halime ağla babam ağla susmuyor çocuk

Bizimki de mavi gibi henuz donmedi cok merak ediyorum sizinki mavis olabilir

Evet bize de israrla kullan dediler kullaniyorum ama kaka sorunu bitmiyor kendi basina yapamiyor cok ugrasiyoruz

Teybe kumanda alın beybisi
Kiz var mi oyle bisi
Aman yok bahanem o benim, arkada bi basima oturmamak benim derdim. Evladim hemen uyuyo sikiliyorum sanki 24 saat yol gidiyormusuz gibi tribe girdim
Bize doktorumuz 4. Ayda dedi. Erken doğdu ama o zaman başlatacak
Hepsi baska kafada, neyse ben yine sorayim 3.ay kontrolunde o zaman

Neyse ki benimki şu an zıplatmalı diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…