- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
İyi gidiyor canım maşallah diyeyim 3 haftada 5 Kilo verdimNasıl gidiyor diyetisyen kg vermeye başladın mı
Bnde 3. Ay başlıcam
Nemlendiriyorum ama geçmiyor tekrarlıyor bizimkindeKabuklaniyordu 2 3 kere nemlendirici sürdüm geçti.
Humana da içtim ben arada yine kacamak yapıp içiyorum O da arttırıyor sütü bestlac damla kullanıyorum ben birdeBaklagiller gaz yapiyor diye yemiyorum hic baharat, kuruyemis,tahin vs. alerji dolayisiyla tuketemiyorum boyle gid3rs3 sutum bitecek dogruduzgun birsey yiyemedigim icin bunlari gordum ebebekte ben de bir de humana cayi vardi o nasil acaba
24 Kilo aldım ben hamilelikte doğumda 10 Kilo gitti 14 kalmıştı diyetle veriyorum yavas yavaş hamile kaldığım kiloya 5 kilom kaldiKac kg fazlaniz var herkes cocuk buyudukce kosturdukca gider diyo benim dw suan hamile kaldigim kilonun 5 6kg fazlasi var
Süper gitmişİyi gidiyor canım maşallah diyeyim 3 haftada 5 Kilo verdim
İdeal kiloma 4 Kilo kaldı ama benim olmak istediğim kiloya 8 Kilo var dahasutum de azalır diye düşünmüştüm ama çok şükür azalma olmadı
Nemlendiriyorum ama geçmiyor tekrarlıyor bizimkinde
Humana da içtim ben arada yine kacamak yapıp içiyorum O da arttırıyor sütü bestlac damla kullanıyorum ben birde
Benim oglus 3 aylık olacak gaz sorunumuz bitti sayılır baklagilde nohut ve kuru fasulye hariç diğerlerini yiyorum
24 Kilo aldım ben hamilelikte doğumda 10 Kilo gitti 14 kalmıştı diyetle veriyorum yavas yavaş hamile kaldığım kiloya 5 kilom kaldi
Çocuk büyüdükçe verme durumu yok bende ya aksine alıyorum ben
Bnm bünye diyetsiz vermiyor yaKac kg fazlaniz var herkes cocuk buyudukce kosturdukca gider diyo benim dw suan hamile kaldigim kilonun 5 6kg fazlasi var
Ben de 20kg almistimİyi gidiyor canım maşallah diyeyim 3 haftada 5 Kilo verdim
İdeal kiloma 4 Kilo kaldı ama benim olmak istediğim kiloya 8 Kilo var dahasutum de azalır diye düşünmüştüm ama çok şükür azalma olmadı
Nemlendiriyorum ama geçmiyor tekrarlıyor bizimkinde
Humana da içtim ben arada yine kacamak yapıp içiyorum O da arttırıyor sütü bestlac damla kullanıyorum ben birde
Benim oglus 3 aylık olacak gaz sorunumuz bitti sayılır baklagilde nohut ve kuru fasulye hariç diğerlerini yiyorum
24 Kilo aldım ben hamilelikte doğumda 10 Kilo gitti 14 kalmıştı diyetle veriyorum yavas yavaş hamile kaldığım kiloya 5 kilom kaldi
Çocuk büyüdükçe verme durumu yok bende ya aksine alıyorum ben
Insallah bakalim ne olacak ama gobegim hamur gibi doktor direkt hic spor yapmamisim dedi cok utandimBnm bünye diyetsiz vermiyor ya
Sen verirsin o zmn
Nasıl bi yol izliyosun biraz bahseder misin ? 9 ay diyet önerilmiyor ama senin sütün azalmadan böyle sonuç çok iyi neler tüketiyosun kaç öğün yiyosun ani açlık tatlı krizlerinde napıyosunİyi gidiyor canım maşallah diyeyim 3 haftada 5 Kilo verdim
Ben hic veremiyorum ya oylece duruyor kilolarmBnm bünye diyetsiz vermiyor ya
Sen verirsin o zmn
Doğum sonrası için mi öyleyse ameliyattan çıkışta mı başlıcajtın kiInsallah bakalim ne olacak ama gobegim hamur gibi doktor direkt hic spor yapmamisim dedi cok utandim
1ay sonra basla dmeisti banaDoğum sonrası için mi öyleyse ameliyattan çıkışta mı başlıcajtın ki
Öksürük varsa bence götür ishalse önemliArkadaşlar merhaba biz 52 günlük olduk sizlerden benzer şeyleri yaşamış olanlar eminim vardır. Ben İstanbul ve ortalık virüs kaynarken doktora götürmeli miyim diye size sorayım dedim. Şöyle ki birkaç gündür öksürük var sık sık değil ama var hapşırma var kakası sarı aşırı sıvı şeklinde ve bazen içinde mukus oluyor. Aşırı gazı var huzursuz o yüzden. Bi de memede emerken hem çok emmek istiyor hem de bağırarak kendini atıyor resmen savaş veriyor. Bunlar hepsi başka şeylerin belirtisi olabilir tabiki ama bu tarz şikayetlerle doktora giden veya bilgisi olan var mı acaba doktora götürsem mi? Ateşi yok bu arada çok şükür
Öksürük dışında hepsi var bizde, hapşırdık da baba covitti bu hafta ondan sonra başladı. Diğerleri için gittim alerji dediler canım.Arkadaşlar merhaba biz 52 günlük olduk sizlerden benzer şeyleri yaşamış olanlar eminim vardır. Ben İstanbul ve ortalık virüs kaynarken doktora götürmeli miyim diye size sorayım dedim. Şöyle ki birkaç gündür öksürük var sık sık değil ama var hapşırma var kakası sarı aşırı sıvı şeklinde ve bazen içinde mukus oluyor. Aşırı gazı var huzursuz o yüzden. Bi de memede emerken hem çok emmek istiyor hem de bağırarak kendini atıyor resmen savaş veriyor. Bunlar hepsi başka şeylerin belirtisi olabilir tabiki ama bu tarz şikayetlerle doktora giden veya bilgisi olan var mı acaba doktora götürsem mi? Ateşi yok bu arada çok şükür
Yok canım doktor vermedi burda anneler paylaşmışti galactogo damla biz eczanelerde bulamayınca aynı içerik olan bestlac damlayi almıştıkBBen de
Ben de 20kg almistimbakalim ben ilk dogumum verebilecek miyim anne sutu cayi varmis bir de o ne acaba beslac damlati doktor mu verdi cnm
6 ay ağır spor yasak bebekten başka bişey kaldırmak yasak demişti bana doktorum1ay sonra basla dmeisti banaben tabi ilk dogum sezeryan dikis yerlerine birsey olur diye korktum keza yorgunluktan hic de ona gozum yemedi cok da vaktim olmadi zaten
Normal diyet listesi aslında sadece sıvı tüketimi fazla 3 ana öğün 4 araogunum var aralarda rezene kimyon isirganotu çayı çay kahve Vs içmek serbest en az 3 buçuk litre su kesin icilecek felan öyle ekstra süt olsun diye özellikle tarif yok canımNasıl bi yol izliyosun biraz bahseder misin ? 9 ay diyet önerilmiyor ama senin sütün azalmadan böyle sonuç çok iyi neler tüketiyosun kaç öğün yiyosun ani açlık tatlı krizlerinde napıyosun
Bence götür canım öksürük ve ishal doktorsuz geçmez sanki ilerlemesin geçmiş olsunArkadaşlar merhaba biz 52 günlük olduk sizlerden benzer şeyleri yaşamış olanlar eminim vardır. Ben İstanbul ve ortalık virüs kaynarken doktora götürmeli miyim diye size sorayım dedim. Şöyle ki birkaç gündür öksürük var sık sık değil ama var hapşırma var kakası sarı aşırı sıvı şeklinde ve bazen içinde mukus oluyor. Aşırı gazı var huzursuz o yüzden. Bi de memede emerken hem çok emmek istiyor hem de bağırarak kendini atıyor resmen savaş veriyor. Bunlar hepsi başka şeylerin belirtisi olabilir tabiki ama bu tarz şikayetlerle doktora giden veya bilgisi olan var mı acaba doktora götürsem mi? Ateşi yok bu arada çok şükür
Bizdede oldu geceleri hiç kaka yapamıyordu.Ama bagırsakları düzene sokuyormuş. Bi kaç gün sonra normale döndü bizmkiDemek ki ondan. Çocuğun düzeni bozuldu resmen rahatsız oldu keseyim damlayı
Denk gelirse seviyo emcüklemeyiSizin bebeler de ellerini yiyor mu?1 haftadır ellerini ağzına tepiyor, tok da olsa yapıyor. Emzirip yatıyorum, yarım saat olmadan elini yiye yiye ağlıyor
Yeni öğrendi komple yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyorDenk gelirse seviyo emcüklemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?