Canım hatay dayim ben dr um koray Altunay su ana kadarona gitmediğime pişmanım halbuki ayni merkezde başka dr da 3 denemem var hatta esimi ayni merkeze zor ikna ettim işte rabbim nasip edecekse dr falan bahane ankara'ya recai pabuçcu ya gitmiştik yazin en az yumurta o zaman toplandı ama nasip gerçekten o kadar başarılı bi yerde yibe negatif oldu
Bu dr da tedavi şekli herşey farklı ilerledi 20 yumurta toplandı 13 döllendi 5.gube 4 tane geldi dr donmuş yapalım bugüne dek sizde yapılmamış deneyelim dedi tamm dedik çizik atalım dedi esim şansımızı ne arttırır deneyin dedi cizik atıldı bi sonraki adet ile tranfer hazırlığı başladı transfer günü serum takıldı bağışıklık serumu ve hala haftafa 1 devam ediyor dr 2 3 aylik olana kadar devam edeceğini söylüyor dr a gittiğim an iste bu dedim adam öyle pozitif öyle pozitif ki aradığım dr buydu tedavide dr un moral vermesi falan cok önemli dr transfer odasına girdiği an pozitiflik saçıyor resmen tabiki bunların hepsi sadrce vesile rAbbim ol desin yeter ki