Bir çoğumuz o kadar uzun zamandır bekliyoruz ki 1 ay hiçbir şey değil ama sabretmek çok zor heyecan dorukta
Öncelikle sgk raporu ile ödedim ben ilaçları ama meraktan ezcacıya normal fiyatlarını da hep sorduk. Rapor ile 12 kutu menopur, 2 adet cetrotide, 1 adet otriville ve 1 adet antibiyotik aldık. Bunlar raporla 1155 tl tuttu eczacıya sorduğumuzsa rapor olmasaydı bu ilaçlar 7000 tl tutardı dedi ama menopurun yarısını kullanmadım. Sgk raporu ile aldığım için tüm yazılanı aldım ama. çünkü sgk reçetesini yalnızca 1 kez kullanma şansınız var. Parça parça alamıyormuşuz

ilave olarak 331 tl ye 1 tane daha cetrotide aldım. Yani raporlu ve fazla alımlarımla beraber 1486 lira ödedim. Raporsuz almış olsam 7500 lirayı bulacaktı. Raporsuz alacağım için menopuru fazla almazdım tabi. Tahmin ediyorum o zaman yarıya düşerdi çünkü zaten menopurun 1 kutusuna 450 tl demişti eczacı. İlaç kısmı biraz da kadının kan değerleri yumurta rezervine göre falan değişiyormuş. Ben ilaçları 1 hafta kadar kullanmış oldum. 8.gün olan bugün de sadece çatlatma iğnesiyle kapanışı yapıcam.
Güzel sonuçlar al inş

kaç yumurtan toplandı kaçı hangi güne kadar döllendi acaba?