Selam arkadaşlar şimdiden herkese bol şanslar diliyorum ben 3. Denemem de hamile kaldım şuan daha keseyi görmedik nasipse göreceği
Ilk denememi izmir medical parkta oldum negatif sonuçlandı 3. Günü embriyosu dondurulmuş
2. Denememi medical parktan su hastahanesi taşımıştık doktorum merkez değiştirdiği için oda kimyasal ile sonuçlandı değerim sadece 5 ti ertesi günü 6 ya yükselmişti ve olacaktı biraktirmisti 5. Günü embriyosu dondurulmuş
3. Denememi denizli özel sağlık hastahanesinde oldum sebebi doktor değişikliği hastahane çok ücret değiştirdi sık sık bizde degsitirmeye karar vermiştik embriyoları denizli hastahanesine taşıdık ve orada tamamladık tedaviyi genetik analiz testi istedi denizlideki doktorum yaptırdık çok şükür eşimde ve bende genetik dna testin bir sorum çıkmadı bende sadece üç genimde kan pıhtılaşması tromboli çıktı sonra doktorum histeroskopi istedi yaptırdık aynı zamanda rahime üç dört yerine çizik attı ve bir aybsonra transfer yapti 5. Ve 6. Günü embriyosu dondurulmuş ve çok şükür ilk değer 178 ile öğrendim hamile olduğumu hatta transferin 7 Günü evde gebelik testi ile net ikinci çizgiyi görmüştüm pozitifi anseferin ilk gününden itibaren kan sulandırıcı hapa başladı ve gebeliği rahim kabuknetsin diye bağışıklık düşürücü hap ya ilave etti neyse iki gün sonra 284 oldu bir iki gün sonra 460 ve diğer iki gün sonra çok şükür tam katlanarak 1129 oldu beta son kez yarın bir tets istedi doktorum beta ona gore kese randevusu oluşturacak bunu yazmamdaki sebep hem size umut olmak hemde bu şekilde bir tedavi sürecinden geçtiğimi paylaşmak istedim umarım sizlerde en yakın zamanda pozitif görüsüsünüz dualarım sizin ile