• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aminnn inşallah canım Aminn sakız olsun yapışsın bana 😅🤲şimdi içeride ne yapiyordur acaba tutunacak bir yer arıyordur belkim 😅dönüp duruyordur🤭
Sakız olsun yapışsın demek he 🤭 Ayy sen çok yaşa güldürdün beni 🤗
Belki tutunmuştur bile şimdiye 🥳

Aminnn inşallah canım Aminn sakız olsun yapışsın bana 😅🤲şimdi içeride ne yapiyordur acaba tutunacak bir yer arıyordur belkim 😅dönüp duruyordur🤭
Ahhh kuzum benim sımsıkı tutunsun sana minnoş 🤗😍😍şimdi eşim aklıma geldi transferin ertesi günü embriyo ile konuşuyo😂😂bana diyor ki içerde napiyorlar bisry hissediyor musun heee dedim halay çekiyorlardı ayakları birnirine değiyor 😀😀😀😁sımmsıkı tutunsun küçük kuzucuk rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak döndürsün inşallah hepsini 🤗🤗🤗😍😘😘

Sakız olsun yapışsın demek he 🤭 Ayy sen çok yaşa güldürdün beni 🤗
Belki tutunmuştur bile şimdiye 🥳
😅😅🤭Bir doktor sayfasında gördüm embriyo transferi sonrasi ultrason görüntüsü var böyle embriyo dönüyor. Tutunacak yer arıyormuş 🙈🤩
Ay inşallah canım ya 🤲🙏

Selam arkadaşlar şimdiden herkese bol şanslar diliyorum ben 3. Denemem de hamile kaldım şuan daha keseyi görmedik nasipse göreceği
Ilk denememi izmir medical parkta oldum negatif sonuçlandı 3. Günü embriyosu dondurulmuş
2. Denememi medical parktan su hastahanesi taşımıştık doktorum merkez değiştirdiği için oda kimyasal ile sonuçlandı değerim sadece 5 ti ertesi günü 6 ya yükselmişti ve olacaktı biraktirmisti 5. Günü embriyosu dondurulmuş
3. Denememi denizli özel sağlık hastahanesinde oldum sebebi doktor değişikliği hastahane çok ücret değiştirdi sık sık bizde degsitirmeye karar vermiştik embriyoları denizli hastahanesine taşıdık ve orada tamamladık tedaviyi genetik analiz testi istedi denizlideki doktorum yaptırdık çok şükür eşimde ve bende genetik dna testin bir sorum çıkmadı bende sadece üç genimde kan pıhtılaşması tromboli çıktı sonra doktorum histeroskopi istedi yaptırdık aynı zamanda rahime üç dört yerine çizik attı ve bir aybsonra transfer yapti 5. Ve 6. Günü embriyosu dondurulmuş ve çok şükür ilk değer 178 ile öğrendim hamile olduğumu hatta transferin 7 Günü evde gebelik testi ile net ikinci çizgiyi görmüştüm pozitifi anseferin ilk gününden itibaren kan sulandırıcı hapa başladı ve gebeliği rahim kabuknetsin diye bağışıklık düşürücü hap ya ilave etti neyse iki gün sonra 284 oldu bir iki gün sonra 460 ve diğer iki gün sonra çok şükür tam katlanarak 1129 oldu beta son kez yarın bir tets istedi doktorum beta ona gore kese randevusu oluşturacak bunu yazmamdaki sebep hem size umut olmak hemde bu şekilde bir tedavi sürecinden geçtiğimi paylaşmak istedim umarım sizlerde en yakın zamanda pozitif görüsüsünüz dualarım sizin ile 🥰🥰🤲🤲🙏
Maşallah ne kadar güzel sağlıkla kucağına da al ini canım🤲 medical parkta hangi doktora gidiyordun acaba ben de funda hocaya gidiyorum

Ahhh kuzum benim sımsıkı tutunsun sana minnoş 🤗😍😍şimdi eşim aklıma geldi transferin ertesi günü embriyo ile konuşuyo😂😂bana diyor ki içerde napiyorlar bisry hissediyor musun heee dedim halay çekiyorlardı ayakları birnirine değiyor 😀😀😀😁sımmsıkı tutunsun küçük kuzucuk rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak döndürsün inşallah hepsini 🤗🤗🤗😍😘😘
O da güzelmiş halay çekiyorlar 😅😅inşallah canım ya aminnn 🙏🙏 epey bir su içtim kabak çekirdeği çiğ badem yarım avakado(olmamıştı tam pek hoş değildi hatta acıydı:() hersey bebeğim için inşallah aşağıya gidiyordur da o da görür bunları tutunur 🤩🤭

Benim de bu çarşamba olacak, haberleşelim 😍 merak ediyorum aynı aşamalardaki kişilerin naptığını 🤗
Bende merak ediyorum yaa bu gece iğneler bitiyo son ovirelle vuracam gece koldan😬 karından vurmaya alıştım koldan hiç yapmadım nasıl olcak bilmiyorum.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bizimle kalırsan geleceğe yatırım olarak bilgi edinmiş olursun en azından 🤗🤗🤗🤗

Embriyo diyecektim ama arkadaşımız yazmış sağolsun 😂😂😂😂

🥰🥰🥰🥰🥰

Hoşgeldiniz tabiki 🌹

Merhaba gülüm senin ilk denemen mi inşallah sende opudan güzel haberlerle gelirsin aramıza hep birlikte sayım günlerine ulaşma dileğiyle inşallah 💖💖💖
Amiiinn teşekkür ederim hepimize hayırlı sonuçlar almak nasip olsun 🤲🏻

Bende merak ediyorum yaa bu gece iğneler bitiyo son ovirelle vuracam gece koldan😬 karından vurmaya alıştım koldan hiç yapmadım nasıl olcak bilmiyorum.
Aynen ben de 22 de ovitrelle vurucam. Heyecanlıyım 🤭 ben karından vurucam bana öyle dediler ama her doktor farklı uygulayabiliyormuş neye göre belirliyorlar acaba

Aynen ben de 22 de ovitrelle vurucam. Heyecanlıyım 🤭 ben karından vurucam bana öyle dediler ama her doktor farklı uygulayabiliyormuş neye göre belirliyorlar acaba
Ya dedim ille karından yapim alışığım diye ama koldan istediler emilimi daha iyi oluyomuş. Ben 12de vurulcam çarşamba 10.30da da uyutulcam. Çabuk geçti dimii tam ilaçlara alıştım bitti 😂

Selam arkadaşlar şimdiden herkese bol şanslar diliyorum ben 3. Denemem de hamile kaldım şuan daha keseyi görmedik nasipse göreceği
Ilk denememi izmir medical parkta oldum negatif sonuçlandı 3. Günü embriyosu dondurulmuş
2. Denememi medical parktan su hastahanesi taşımıştık doktorum merkez değiştirdiği için oda kimyasal ile sonuçlandı değerim sadece 5 ti ertesi günü 6 ya yükselmişti ve olacaktı biraktirmisti 5. Günü embriyosu dondurulmuş
3. Denememi denizli özel sağlık hastahanesinde oldum sebebi doktor değişikliği hastahane çok ücret değiştirdi sık sık bizde degsitirmeye karar vermiştik embriyoları denizli hastahanesine taşıdık ve orada tamamladık tedaviyi genetik analiz testi istedi denizlideki doktorum yaptırdık çok şükür eşimde ve bende genetik dna testin bir sorum çıkmadı bende sadece üç genimde kan pıhtılaşması tromboli çıktı sonra doktorum histeroskopi istedi yaptırdık aynı zamanda rahime üç dört yerine çizik attı ve bir aybsonra transfer yapti 5. Ve 6. Günü embriyosu dondurulmuş ve çok şükür ilk değer 178 ile öğrendim hamile olduğumu hatta transferin 7 Günü evde gebelik testi ile net ikinci çizgiyi görmüştüm pozitifi anseferin ilk gününden itibaren kan sulandırıcı hapa başladı ve gebeliği rahim kabuknetsin diye bağışıklık düşürücü hap ya ilave etti neyse iki gün sonra 284 oldu bir iki gün sonra 460 ve diğer iki gün sonra çok şükür tam katlanarak 1129 oldu beta son kez yarın bir tets istedi doktorum beta ona gore kese randevusu oluşturacak bunu yazmamdaki sebep hem size umut olmak hemde bu şekilde bir tedavi sürecinden geçtiğimi paylaşmak istedim umarım sizlerde en yakın zamanda pozitif görüsüsünüz dualarım sizin ile 🥰🥰🤲🤲🙏
Ne kadar güzel yazmissin 🥰 Allah'ım emekleeini boşa çıkarmamış çok şükür 🤲🏻 bizlere de moral oldu yazdıkların ❤️ benimde 3. Transferim olacak ilk ikisi negatifti. İnşallah bu sefer ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlarımda bu duyguyu tadarız 🤲🏻 bana da bu doktorum histeroskopi yapıp çizik attı umarım faydası olur 🤲🏻 sen faydası olduğunu düşünüyor musun peki pozitifi görmüşsün? Ve bağışıklık hapı vermiş bana da serumu verecek. Belirtilerin nelerdi peki? Yani böyle çok fazla adet olacak hissi kasık ağrısı vb oldu mu? Genelde tutan arkadaşlarda böyle oluyor

Kizlarr merhaba herkese transferim oldu bugun bebisimi aldım ben 🙈🙏😅simdi 10 gün bekleme kaldı 🤭ayyy karnımı sevip sevip duruyorum akıllı bebeğim anneni bırakma tutun die 🥰🤲🤲
Sımsıkı tutunsun bebeğin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Zor günler bitmiş güzel günler başlamış çok sevindim adına.inşallah bizlere de bu güzel haber nasip olur

Ya dedim ille karından yapim alışığım diye ama koldan istediler emilimi daha iyi oluyomuş. Ben 12de vurulcam çarşamba 10.30da da uyutulcam. Çabuk geçti dimii tam ilaçlara alıştım bitti 😂
Ya di mi başta korkulu rüya olmuştu nasıl onca ilacı kendi kendime enjekte edicem diye. Sonra o kadar alıştım ki şip şak 3 saniyede yapar oldum. Ve gerçekten de düşündüğümde kısa sürmüş gibi hissediyorum. 🤭

Ya di mi başta korkulu rüya olmuştu nasıl onca ilacı kendi kendime enjekte edicem diye. Sonra o kadar alıştım ki şip şak 3 saniyede yapar oldum. Ve gerçekten de düşündüğümde kısa sürmüş gibi hissediyorum. 🤭
Aynen sen ne kullandın ilaç olarak ben 225lik gonalf kullandım

O da güzelmiş halay çekiyorlar 😅😅inşallah canım ya aminnn 🙏🙏 epey bir su içtim kabak çekirdeği çiğ badem yarım avakado(olmamıştı tam pek hoş değildi hatta acıydı:KK43:) hersey bebeğim için inşallah aşağıya gidiyordur da o da görür bunları tutunur 🤩🤭
Afiyet olsun kuzum şifa olsun inşallah valla ben bu saydıklarından bisey yemedim🙈🙈ne kadar önceleri yemekten gına geldiyse😶😀can olsun kanolsun şifa olsun sımsıkı tutunsun inşallah rabbim ol desin inşallah canım benim 🤗🤗🤗😍

😅😅🤭Bir doktor sayfasında gördüm embriyo transferi sonrasi ultrason görüntüsü var böyle embriyo dönüyor. Tutunacak yer arıyormuş 🙈🤩
Ay inşallah canım ya 🤲🙏
Ya onu Bend e izlemiştim cok duygulandım izleyince kiyamam kuzucumm tutunacak yer arıyor rabbim hepsine tutunacak güç versin inşallah 🤗🤗😍😘

Aynen sen ne kullandın ilaç olarak ben 225lik gonalf kullandım
Gonalf yi çok duydum, çok meşhur galiba ama bana doktorum 300lük menopur yazmıştı. 7 gün menopur kullandım. Son ilacı da vurduk, şimdiden sonra tüm süreç beklemek üzerine 🤭

Hiç üzülme canım.Bunda da vardır bir hayır🤲🏻Ben nisanda negatif sonuc aldim haziranda ikinci transfer hazirligina basladik rahim kalinlasmadi tedavi yarida kaldi.sonrasinda kist olustu adetlerim düzensizlesti 45 günde bir adet oldum.sonrasinda 1 ay dogum kontrol hapi kullandim ve kist eridi gitti hemen ilk adetimle tedaviye basladik ve bugün pozitif sonucu aldim.Marttan beri tedavideyim anliyacagin ama sonu güzel oldu😊çok şükür🤲🏻Kist ilacla kayboluyor hic korkma.
Çok sevindim canim senin adına🧿🤍 Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Mutlu son🤍 insallah benimde sonu hayir olsun. Bir miktar üzüldüm tabi uzadıkça sabirsizlaniyor insan. Moral verdin gercekten Allah razı olsun🌸

Back
X