Selam arkadaşlar benimde 2.tup bebek denemem bu ayin 4unde oldu. Ondan öncede bir aşılamam vardi, esimde varikosel sorunu vardi ameliyat oldu ama yinede olmayinca beklemeyip tup bebege basladik. Ali Rustu Ergure gidiyorum tavsiye uzerine muayenehanesinde başladık,operasyonları da medamericanda yapıyor. Ilaclari anlaşmalı eczanelerinden temin ettiriyo ve fiyatları piyasaya göre daha uygun.
Ilk denemem adet olmamla başarısız sonuçlanmıştı 2.denememde merak edip 6.gun idrar testi yaptim silik çıktı sonra kan tahlili verdim 43 cıktı, 8.gun tekrar baktirdim 107 çıktı. 16sinda doktor test istemişti onu bekliyorum artik insallah bu sefer tutar.
Ek olarak drun fiyatlarida uygun kesinlikle tavsiye ederim, okuduklarıma gore yasiniz gencse 2 transfer yapmazken bizim doktor 2 taneyi transfer etti şansımız artsin dedi.
Bir arkadas hic belirtim yok demis hic stres yapma ben bundan önce çok kere belirtiler yaşadım oldu vs sandım bu sefer nerdeyse hic belirti yok. Kisiden kisiye degisiyo moral bozmak yok..
Herkese bol sanslar diliyorum guzel haberleriniz gelsin tez zamanda