• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar ben size bişi sorucam, ben henüz covid aşısı olmadim ve bugün olmayı düşünüyorum ama bi 20 güne adet olup transfer sürecine başlayacağız. Transfere yakın olduğu için herhangi bir olumsuz etkisi olur mu sizce?

Bir de ben şuan da Trisequens diye adet hormon düzenleyici bir ilaç kullanıyorum aynı estrofeme benziyor druma sordum onu bugün içme iğne olacaksan çünkü östrojen hormonu salgılatıyor o ilaç sana ve igneninde pıhtı yapma olasılığı var sıkıntı olmasın ilacı bugün içme dedi. Ama ben yine tedirgin oldum açıkçası
Canım ben aşı olduğumda doktorum bi ay ara vermemiz gerekiyor demişti bende negatifi alınca hemen yaptırmıştın araya histeroskopi falan girdi iki dozu da çıkarttım aradan. Doktorun ne düşünüyor bu konuda transfere ara vermen gerekiyor falan dedi mi

Kızlaar 2 aralık transfer günüm 2 gün önce hatırlarsanız erken gebelikte silik çizgi çıkmıştı. Bugün beta hcg verdim veeee sonuç 94 🤲🏻 Nasıl sizce kızlar devamı gelir umarım 🥺🤲🏻
Cnm değerin çok güzel çıkmış.Bu kadar erken olmasına rağmen🧿Hayırlısıyla değerin katlanarak artsın inş🤲🏻

Kızlar ben size bişi sorucam, ben henüz covid aşısı olmadim ve bugün olmayı düşünüyorum ama bi 20 güne adet olup transfer sürecine başlayacağız. Transfere yakın olduğu için herhangi bir olumsuz etkisi olur mu sizce?

Bir de ben şuan da Trisequens diye adet hormon düzenleyici bir ilaç kullanıyorum aynı estrofeme benziyor druma sordum onu bugün içme iğne olacaksan çünkü östrojen hormonu salgılatıyor o ilaç sana ve igneninde pıhtı yapma olasılığı var sıkıntı olmasın ilacı bugün içme dedi. Ama ben yine tedirgin oldum açıkçası
Cnm aşıdan sonra en az iki ay gebelik önerilmiyor.ben de nisandaki transferim negatif olunca yazın oldum iki doz aşımı.

Cnm aşıdan sonra en az iki ay gebelik önerilmiyor.ben de nisandaki transferim negatif olunca yazın oldum iki doz aşımı.
Of ya ihmalkarlik yaptım bende geçen aylarda olabilirdim aslında ama temmuzda da transfer oldum nisandan beri ilaçlarla geçiyor günler zamanda olmadı aşı olmaya. Dr da transferden önce ol aşını diyor madem öyle neden ol diyor

Canım ben aşı olduğumda doktorum bi ay ara vermemiz gerekiyor demişti bende negatifi alınca hemen yaptırmıştın araya histeroskopi falan girdi iki dozu da çıkarttım aradan. Doktorun ne düşünüyor bu konuda transfere ara vermen gerekiyor falan dedi mi
Bugun sorduğumda transferden önce en azından ilk dozu ol aradan çıksın dedi ama ara vermemiz lazım filan demedi ki bende işte bundan korkuyorum aşı olucam bir ay sonra da transfer oluyor ya transferi negatif etkilerde diye

Kızlaar 2 aralık transfer günüm 2 gün önce hatırlarsanız erken gebelikte silik çizgi çıkmıştı. Bugün beta hcg verdim veeee sonuç 94 🤲🏻 Nasıl sizce kızlar devamı gelir umarım 🥺🤲🏻
Daha test gününüz gelmemiş bile ve sonuç harika neden üzgün surat koydunuz 😍 hayırlısi olsun annesi sevinin

Milyaay Milyaay nasıl oldun canım doktorun ne diyor lekelenmen durdu mu

Allah'ım kucağına bağışlasın inşallah 😇

Evet benim de sürekli aklımda valla Milyaay Milyaay 🤲🏻

Ayyyy maşallah maşallah 🧿

Allah'ım hayırlısıyla bizede nasip eder inşallah bu güzel duyguyu ❤️🌹
Kızlar allah razı olsun şükürler olsun kanama durdu az önce muayene oldum cok şükür kanams alanı da dağılmış ama riske atmamak icin cumartesi taburcu edecek 🙏🙏rabbim hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin rabbim hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏😘💖💖

Back
X