- 10 Temmuz 2012
- 677
- 595
- 303
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.101
RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN :) BELIRTILERIN VAR MIYDI?Canım merhaba ben bugün kan testi verdim gebeyim çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN :) BELIRTILERIN VAR MIYDI?Canım merhaba ben bugün kan testi verdim gebeyim çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Amin canım sadece adet olucakmışım gibi agrım vardı cuma günü bugün bir anda test yapmak geldi içimden cift cizgi cıktı kan verdim cıktı şükürRABBİM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN :) BELIRTILERIN VAR MIYDI?
AMİNNN CANIMAmin canım sadece adet olucakmışım gibi agrım vardı cuma günü bugün bir anda test yapmak geldi içimden cift cizgi cıktı kan verdim cıktı şükürRabbim isteyen herkese nasip etsin
KACINCI GUN EMBRIYOSUYDU VE TRANSFER GUNUN NEZAMANDI? COK SORDUM KUSURA BAKMA CANIMAllah tamamına erdirmeyi sağlıkla kucağını almayı nasip etsin canım bize de o mutlu günleri gösterir inşallah darısı bize de bulaşsınCanım merhaba ben bugün kan testi verdim gebeyim çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin
![]()
İnşallahHepimiz çok güzel pozitif sonuçlar alalım inşallah
3 gün embriyosu canım 1 aralık transfer günüm sorun yok bu arada sorabilirsin istediğiniAMİNNN CANIMKACINCI GUN EMBRIYOSUYDU VE TRANSFER GUNUN NEZAMANDI? COK SORDUM KUSURA BAKMA CANIM
Maşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eylesin inşallahCanım merhaba ben bugün kan testi verdim gebeyim çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mübarek cuma gününde herkesin duaları kabul olsunMaşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eylesin inşallah![]()
Amin inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahAllah tamamına erdirmeyi sağlıkla kucağını almayı nasip etsin canım bize de o mutlu günleri gösterir inşallah darısı bize de bulaşsın
Amin canım.. ben Ağrı'da çalışıyorum geçici olarak buraya yakın tüp Bebek merkezleri ile ilgili iyi şeyler konusmuyorlarİnşallahbence size yakın mesafe de iyi bir yer araştırın sizin için daha iyi olur Allah yavrunuza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Günaydın, hayırlı cumalar kızlar ..
benim bugün transferimin 3. günü ve ben hiçbir belirti hissetmiyorum birazda korkuyorum bu yüzden. Kasık agrisi , bel sırt agrisi hicbirsey yok. Benim için diğer günler gibi sadece bol bol uzanıyorum. Pozitif olan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi acaba ?
Kızlar benimde olmadı sadece 4.gunden sonra sancim oldu adet olcam sandım herkese belirti olmuyor7.günüm bende de hiçbir belirti yok malesef![]()
5.gün trst yapmış biri olarak yapmayın desem inanacan miKızlar nonononono
Lütfen aklımızla oynamayın bakın bizde gaza geliyoruz olmuyor böyle ama
Şimdi test yapın desek olmaz yapmayın desek te olmaz![]()
İdrar testi yaptımCuma yaparım diye şartlamıştım kendimi
Laaaa bariz belli neresi gözünü şaşı ettiYolluyorum testi sizce ikinci çizgi var mı?
Yaa benımde 3.gun embriyosu banada 3 unde transfer oldu yarın sabah deneyeyım ıdrar testı dıyorumm bakalım3 gün embriyosu canım 1 aralık transfer günüm sorun yok bu arada sorabilirsin istediğini![]()
İnşallah canım benim senin oğlun varmış sanırım bende erkek istiyorum tabi rabbim bilir en iyisini ama gönlümden geçen buPazar günü birbirimize güzel haberler vermek nasip olsun![]()
Günden güne koyulasacak o takip etÖnce baktim hic cizgi gözükmüyor dedim,yine olmadıbir dk sonra elime aldim dikkatlice baktim hayalet cizgi gordum sevindim,ağladım
sonra cizgi belirginlesmedi
bir karamsalik çöktü.o bir dakika bir ömür gibi geldi.Rabbim aynı anda bütün duyguları yaşattı bana
![]()
Ya yeni gördüm yaniiii biraz değişik biri gibi, bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum beni tersledi. Bende biraz meraklıyım şu durumda doğal olarak soru soruyorum
Amin Rabbim hepinize nasip etsin inşallahAyyy vallaha bu güzel haberleri aldıkça biz de çok mutlu oluyoruz umutlanıyoruz inşallah bizler de bu mutlu güzel haberi verebiliriz
Hayırlı olsun sag salım gelsin inşallahAmin canım sadece adet olucakmışım gibi agrım vardı cuma günü bugün bir anda test yapmak geldi içimden cift cizgi cıktı kan verdim cıktı şükürRabbim isteyen herkese nasip etsin
Dualarım hepinizle canım rabbim herkese bu mutluluğu yasatsin inşallahAyyy vallaha bu güzel haberleri aldıkça biz de çok mutlu oluyoruz umutlanıyoruz inşallah bizler de bu mutlu güzel haberi verebiliriz