- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.061
Evet benim de 13 Aralık test günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim de 13 Aralık test günüm
Çift çizgiyi gördün mü?İdrar testi yaptımCuma yaparım diye şartlamıştım kendimi
Gözüm şaşı oldu çift çizgi görmek içinÇift çizgiyi gördün mü?![]()
Eee hani neredeeİdrar testi yaptımCuma yaparım diye şartlamıştım kendimi
Yaa ümidini kaybetme, ben çok okudum burada testte çıkmayıp pozitif olanKızlar valla ben test yaptığım günden beri aşırı saldım dün avmye gittim dolaştım gerçekten hiç belirtide yok zaten ama gerçekten erken öğrenmem iyi oldu kendimi alıştırdım![]()
Sonuç canım ne çıktıİdrar testi yaptımCuma yaparım diye şartlamıştım kendimi
Beni öylesi bulmazki hiç süpriz yaşamadım hayatım vallahiEee hani neredee
Yaa ümidini kaybetme, ben çok okudum burada testte çıkmayıp pozitif olan![]()
Aaa yaptın mı merak ettik sonucuGözüm şaşı oldu çift çizgi görmek için![]()
Yolluyorum testi sizce ikinci çizgi var mı?Eee hani neredee
Yaa ümidini kaybetme, ben çok okudum burada testte çıkmayıp pozitif olan![]()
Negatif galiba cnmAaa yaptın mı merak ettik sonucu![]()
Gölge gibi bir çizgi var canım bende oda yoktu yarın daha belli olurYolluyorum testi sizce ikinci çizgi var mı?
Ben çok silik görüyorumYolluyorum testi sizce ikinci çizgi var mı?
Evet gölge gibi bir çizgi var ama pembe değil çizgi.pembe olmasi gerekmiyor muGölge gibi bir çizgi var canım bende oda yoktu yarın daha belli olur
Canım gölge gibi bir çizgi var yarın tekrar yap bence daha netleşirYolluyorum testi sizce ikinci çizgi var mı?
Eğerki beta hcg düşükse normaldir daha yeni salgılanıyordur idrara çok az geçmiş yarın denersen daha net olabilirEvet gölge gibi bir çizgi var ama pembe değil çizgi.pembe olmasi gerekmiyor mu
İnş vardırBen çok silik görüyorum![]()
Yarın cesaret edip yapamamEğerki beta hcg düşükse normaldir daha yeni salgılanıyordur idrara çok az geçmiş yarın denersen daha net olabilir
Ama çook erkendi sen yaptığında...Gölge gibi bir çizgi var canım bende oda yoktu yarın daha belli olur
Hahaha aynı benYarın cesaret edip yapamam![]()
Önemli olan görmen canımGözüm şaşı oldu çift çizgi görmek için![]()
Önce baktim hic cizgi gözükmüyor dedim,yine olmadıCanım gölge gibi bir çizgi var yarın tekrar yap bence daha netleşir