Hayırlısı olsun canım inşallah çabucak ilerler doğum sürecin kolay geçerKizļar yatis yaptım. Suni sancı verdi ler acikkik 5 -6 cm.lavman yapildi.nst deyim
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallahKizļar yatis yaptım. Suni sancı verdi ler acikkik 5 -6 cm.lavman yapildi.nst deyim
Hadi hayırlısı insalalh canımKizlar yarin sezeryana giriyorum. Son zamanlarim cok sancili agrili gectigi icin bi an once dogurmak istiyorum. Heycanli degilim korkmuyorum da. Ama yarin kucagimda bebek olcagini dusununce nasil bakcam diye dusunuyorum. Bi de hala icimde annelik hissi yok. Dogunca gelir mi ki? Iyi bi anne olamiycam diye uzuluyorum.
Hayırlısı ile gelsin minnoş Rabb'im güç kuvvet versin canım inşallah kısa zamanda dogurursun alırsın kucağınaKizļar yatis yaptım. Suni sancı verdi ler acikkik 5 -6 cm.lavman yapildi.nst deyim
Hepimiz aynıyız sanırım evde geyşa gibi memeler fora yaşıyorum hep ağzı memede emmese de yanakları değecek illa beşik falan boşa almışımKizlar benim bebekde hep ağlıyor illa ağzında meme olacsk yada yanında olcam onun ağzında tutacam emziği öyle yatacsk eni sonunda kendimce uyuması için müzik buldum Tubidy e yazdım bebekler için uyku müziği ilk iki tanesini indirdim hişt pişt diyerek notalarla sakin rahat müzikaçmışım 10 dk dir yatıyor yatarken de gülüyor ayy insalalh beni kandırmiyo inşallah sever tek başına iken sorun etmez yatar hep bende işimi gücümü yaparım linkini bırakamadım bu müzikleri ilk iki tanesi
Doğunca yükleme geliyo merak etme hamilelikte hiç his yokmuş bende diyordum anne olamıcam heralde diyeKizlar yarin sezeryana giriyorum. Son zamanlarim cok sancili agrili gectigi icin bi an once dogurmak istiyorum. Heycanli degilim korkmuyorum da. Ama yarin kucagimda bebek olcagini dusununce nasil bakcam diye dusunuyorum. Bi de hala icimde annelik hissi yok. Dogunca gelir mi ki? Iyi bi anne olamiycam diye uzuluyorum.
Öyle ya beyfendi beşiğinde bile yatmiyo sakince yavaşça bırakıyorum yatağa yine başlıyor ağlamayaHepimiz aynıyız sanırım evde geyşa gibi memeler fora yaşıyorum hep ağzı memede emmese de yanakları değecek illa beşik falan boşa almışım
Çok şükür sizin adınıza da sevindim kendi adıma da bugün doktora gittik kontrol için. Çok şükür Rabbime tsh 8 e düşmüşÇok gecmis olsun insallah bisey cıkmayacaktir benimde bugunku tahlilimde normal cikti tsh degerim Allaha emanetler
Rabbim sağ salim kavuştursun bebeğine inşallahKizlar yarin sezeryana giriyorum. Son zamanlarim cok sancili agrili gectigi icin bi an once dogurmak istiyorum. Heycanli degilim korkmuyorum da. Ama yarin kucagimda bebek olcagini dusununce nasil bakcam diye dusunuyorum. Bi de hala icimde annelik hissi yok. Dogunca gelir mi ki? Iyi bi anne olamiycam diye uzuluyorum.
Sancı herkeste farklı hissediliyo bide hareket ediyor bebek ama çok değil ve sancı çok olunca zaten onu anlamıyorsun hareketinde olmuyor gözün yani benim sancım herkesten farklıydı kasılmam olmadı hiç kasıkta ağrım vardı nstde asla çıkmadı sancı 40 ı görmedi nst ama doğum ağrısı olunca anlıyor insan karıştırmazsın yani ben 10 gün sancı çektim ama 11. Gün bugün gelecek gibi dedim ve o gün nişanım geldi sabahı doğuma gittim öğlen doğurdumMerhaba kızlar sorum normal doğum yapan annelere sancınız olduğunda da bebek hareketlerini çok net bir şekilde hissediyor muydunuz ? Yada sancı başlamadan hemen önce vs bebeğiniz hareketli miydi ?
Bende ayni duygulardayim ama ben çok korkuyorum o da var yani annelik duygusu hic hissetmiyorum ilk cocuk diye belkide bilmiyorum ya da bebegide merak etmiyorum nasıl bisey diye halbuki elime kolayda gecmedi uğraşlar sonucu hamile kaldim ama sanırım can korkum daha baskın benim nasi olacak cok agrim olacakmı iyilesmem uzun surecekmi bi de vajinusmus gecirdim yani zaten korkak biriyim ondan heralde diyorum kendim içinKizlar yarin sezeryana giriyorum. Son zamanlarim cok sancili agrili gectigi icin bi an once dogurmak istiyorum. Heycanli degilim korkmuyorum da. Ama yarin kucagimda bebek olcagini dusununce nasil bakcam diye dusunuyorum. Bi de hala icimde annelik hissi yok. Dogunca gelir mi ki? Iyi bi anne olamiycam diye uzuluyorum.
Çok gecmis olsun çok sevindim sizin adınıza mama verin bencede mama ve sütle insallah atlatacaktir sariligi içini ferah tut cnmÇok şükür sizin adınıza da sevindim kendi adıma da bugün doktora gittik kontrol için. Çok şükür Rabbime tsh 8 e düşmüşdoktor problem yok dedi yani yenidoğan bebeklerde tsh yüksek olabiliyormuş ilkk etapta. Bizim zaten t4 düşüktü o da tsh ile yüksek olsa ilk testte o zaman tehlikeliydi.çok şükür yalnız sarılığı yenemedik mama başlattı doktor hem süt hem mama vericem sarılık 12 olmuş. 2 gün sonra tekrar test olacak eğer yüksekse hastaneye gidicez fototerapi dedi yine
Teşekkürler bende bi dinleyeyim kendimi bakalımSancı herkeste farklı hissediliyo bide hareket ediyor bebek ama çok değil ve sancı çok olunca zaten onu anlamıyorsun hareketinde olmuyor gözün yani benim sancım herkesten farklıydı kasılmam olmadı hiç kasıkta ağrım vardı nstde asla çıkmadı sancı 40 ı görmedi nst ama doğum ağrısı olunca anlıyor insan karıştırmazsın yani ben 10 gün sancı çektim ama 11. Gün bugün gelecek gibi dedim ve o gün nişanım geldi sabahı doğuma gittim öğlen doğurdum
Sen nasıl oldun canım, toparlanabildin mi?Sancı herkeste farklı hissediliyo bide hareket ediyor bebek ama çok değil ve sancı çok olunca zaten onu anlamıyorsun hareketinde olmuyor gözün yani benim sancım herkesten farklıydı kasılmam olmadı hiç kasıkta ağrım vardı nstde asla çıkmadı sancı 40 ı görmedi nst ama doğum ağrısı olunca anlıyor insan karıştırmazsın yani ben 10 gün sancı çektim ama 11. Gün bugün gelecek gibi dedim ve o gün nişanım geldi sabahı doğuma gittim öğlen doğurdum
Doğru diyorsun canım 2 hafta falan yeter diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum işte. Ev işlerini takmıyorum annem gün içinde gelip gider haftada bir iki defa ama devamlı kalamaz yaniCanım benim dikişlerim açılmamış olsa, ben 10 günden sonra tek başıma yapabilirmişim, onu anladım. Benim şuan annem yanımda, Allah razı olsun herşeyi yapıyor. Ama garip bir şekilde kendi düzenimi özledimkendi evimde anneme yük oluyor gibi hissediyorum bazen niyeyse
Doğum şekline göre 10-15 gün kalmasını isteyebilirsin canım belki. İnan bir haftadan sonra bebeği beslemeye alışınca, sana ev işleri yemek konusunda filan cesaret geliyor.
Zaten en fazla 2 hafta falan çekebilirim gibi geliyor canım kayınvalidemi. Çünkü gerçekten sevmiyorum öyle uzun süreli misafir. Eminim ihtiyacim olacaktır ama evde sürekli duzenimi değiştiren biri daha rahatsız edici geliyor şimdiden , düşüncesi bileYardımcı olacak , her şeye müdahale etmeyecekse kalması senin için daha iyi olur canım İnan her şeyi halledersin kızım 20 günlükken yalnız kaldım tek başıma banyo bile ettirdim
Benim eşim onu istemedi kuzum ya. Anneme gidip kalma imkanım vardı ama istemedi yani , kaldı ki ben de çok emin değilim benim düzenim, bebeğin düzeni hep burdayken oraya taşınmak biraz zor geliyor düşününce. Bı de haliyle eşim de orda kalacak kac gün boyunca ve o da rahat edemeyecek falan filan. Ben hiç kayınvalide ile yalniz kalmadım böyle yatılı , o yüzden çekebilir miyim gıcık mi giderim inan hiç bilmiyorumBen annemdeyim eşim doğumdan 1 hafta 10 gün sonra gidelim diyor annemi götürünce babam ziyan oluyor 40 çıkana kadar kalamaz bu defa kayınvaldemi lohusayken kesinlikle çekemem bende aynı dertten muzdaribim. Sezeryan olursan 15-20 Gün sonra ihtiyacın kalmaz kimseye ilk bebek olduğu için benim evde kızım da var 15 günlükken tek başıma başa çıkabilir miyim bilmiyorum. Her şey muallak
Kayınvalidem öyle hizmet bekleyecek biri değil canım , kendi evinde falan da benden bir şey beklemez ama ihtiyaçlarımı çok güzel giderir ondan eminim . Ama işte yine de uzun süre birlikte kalma fikri beni korkutuyor çünkü hiç yaşamadım bilmiyorum. Her şeye karışıp çok bilmişlik yaparsa diye korkuyorum. Saçma sapan şeyleri uygulamaya kalkarsa ne bileyimKayinvalideden kayinvalideye degisio cnm. Benim arkadaslarimdan kayonvalidesi gelip de hizmet bekleyen cok oldu. Cok ii bakan da oldu. Bunu da yasamadan bilemezsin. Bence 1 hafta kalsa yeter diye yola cik baktin ii gidio hersey yolunda biraz daha kalir misin fln dersin. Onceden 2 hafta kal diyip de sonra artik git diyemezsin ama biraz daha kal diyebilirsin. Benim annem kalcak once sonra kayinvalide ve gorumce. Ben de bilmiyorum nasil davrancaklar yasayip gorcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?