2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar doğumun üzerinden 3 haftayi geçti ben hala yeni düzene alışamıyorum basta annem kaldı sonra 1 hafta kayinvalidem şimdi yine annem yanımda.. sezeryan oldugumdan yalnız bırakmıyorlar. Her konuda yardımcı oluyorlar yemek temizlik yetişemedim yerde bebek.. Ben toparladım aslında ama sanki yalnız kalsam hiç biseyin üstesinden gelemicem gibi geliyor.

Bebegim basta cok ememedi sütüm de azdı. sarilik geçirdiği için anne sütünü iyi alsın dedik sağarak biberonla vermeye basladim. Şimdi de buna alıştı emzirsem bile illa biberon istio sinirlenio memede Haliyle çok yorucu oluyor benim için. Hem emzir hem sağarak sütü hazır bulundur. Gunde 2 sefer mama vermek zorunda kalıyorum süt fazla çıkmadiginda doymuyor. Duzenli emmiyo biberonla veriom diye ayri üzülüyorum mama yiyor diye ayri üzülüyorum ..

Herseyi kafaya takıyorum, bebekle alakalı, işle alakalı. Yorgunluk stres üzüntü derken sonuç belimde zona çıktı. Daha önce geçiren oldu mu aranızda? Saglik ocağına gittim yalnız krem verebildi. Simdilik çok ağrımıyor ama bi kaç güne nasıl olur blmiorum..

Hadi hayırlısı insalalh canım sağ slaim al kucağına onun sglama sesuni duyunca o senin parmağını tutunca belki iç fudulerin canlanır anneliği yaşarsın i hissi alırsın cnim saatler kaldı kazasız belasız geldim inslalah
Kizļar yatis yaptım. Suni sancı verdi ler acikkik 5 -6 cm.lavman yapildi.nst deyim
Hayırlısı ile gelsin minnoş Rabb'im güç kuvvet versin canım inşallah kısa zamanda dogurursun alırsın kucağına Rabb'im korusun sizleri

Hepimiz aynıyız sanırım evde geyşa gibi memeler fora yaşıyorum hep ağzı memede emmese de yanakları değecek illa beşik falan boşa almışım

Doğunca yükleme geliyo merak etme hamilelikte hiç his yokmuş bende diyordum anne olamıcam heralde diye

Hepimiz aynıyız sanırım evde geyşa gibi memeler fora yaşıyorum hep ağzı memede emmese de yanakları değecek illa beşik falan boşa almışım
Öyle ya beyfendi beşiğinde bile yatmiyo sakince yavaşça bırakıyorum yatağa yine başlıyor ağlamaya emziği ağzında tutamiyor çıktı mı başlıyor ağlamaya bu müzikle biraz sakin duruyor uyudu guriltude uyutmayi alistiryom biryandan seslizlige alışmasın çok zor işimiz şu 40 i mız bitsinde bakalım huyları suylari ne olacsk degisecekler mi

Dün doğum fotoğraflarım geldi doğum yaptığımı bile ancak idrak ettim fotoğrafları görünce . Doğumdan beri emzirme savaşı veriyorum sütüm hala yetmiyor sürekli emiyor o yüzden hiç bişi anlamıyorum günlerden

Merhaba kızlar sorum normal doğum yapan annelere sancınız olduğunda da bebek hareketlerini çok net bir şekilde hissediyor muydunuz ? Yada sancı başlamadan hemen önce vs bebeğiniz hareketli miydi ?

Çok gecmis olsun insallah bisey cıkmayacaktir benimde bugunku tahlilimde normal cikti tsh degerim Allaha emanetler
Çok şükür sizin adınıza da sevindim kendi adıma da bugün doktora gittik kontrol için. Çok şükür Rabbime tsh 8 e düşmüş doktor problem yok dedi yani yenidoğan bebeklerde tsh yüksek olabiliyormuş ilkk etapta. Bizim zaten t4 düşüktü o da tsh ile yüksek olsa ilk testte o zaman tehlikeliydi.çok şükür yalnız sarılığı yenemedik mama başlattı doktor hem süt hem mama vericem sarılık 12 olmuş. 2 gün sonra tekrar test olacak eğer yüksekse hastaneye gidicez fototerapi dedi yine

Rabbim sağ salim kavuştursun bebeğine inşallah doğunca gelir o his içine

Sancı nasıl başlıyor ? Yani nasıl tarif edebilirsiniz? Ben anlamıyorum şu an sancım mı var gaz ağrısı mı diye bebekte hareketli çok aşağıda da hissetmiyorum hareketlerini. Bugün büyük tuvaletimede çok sık çıktım sürekli tuvaletim var gibi, hafif hafif arada karnım ağrıyor sancı giriyor gibi sol bacağımın üst kısmında uyuşma var gibi

Merhaba kızlar sorum normal doğum yapan annelere sancınız olduğunda da bebek hareketlerini çok net bir şekilde hissediyor muydunuz ? Yada sancı başlamadan hemen önce vs bebeğiniz hareketli miydi ?
Sancı herkeste farklı hissediliyo bide hareket ediyor bebek ama çok değil ve sancı çok olunca zaten onu anlamıyorsun hareketinde olmuyor gözün yani benim sancım herkesten farklıydı kasılmam olmadı hiç kasıkta ağrım vardı nstde asla çıkmadı sancı 40 ı görmedi nst ama doğum ağrısı olunca anlıyor insan karıştırmazsın yani ben 10 gün sancı çektim ama 11. Gün bugün gelecek gibi dedim ve o gün nişanım geldi sabahı doğuma gittim öğlen doğurdum

Bende ayni duygulardayim ama ben çok korkuyorum o da var yani annelik duygusu hic hissetmiyorum ilk cocuk diye belkide bilmiyorum ya da bebegide merak etmiyorum nasıl bisey diye halbuki elime kolayda gecmedi uğraşlar sonucu hamile kaldim ama sanırım can korkum daha baskın benim nasi olacak cok agrim olacakmı iyilesmem uzun surecekmi bi de vajinusmus gecirdim yani zaten korkak biriyim ondan heralde diyorum kendim için

Çok gecmis olsun çok sevindim sizin adınıza mama verin bencede mama ve sütle insallah atlatacaktir sariligi içini ferah tut cnm

Teşekkürler bende bi dinleyeyim kendimi bakalım

Sen nasıl oldun canım, toparlanabildin mi?

Doğru diyorsun canım 2 hafta falan yeter diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum işte. Ev işlerini takmıyorum annem gün içinde gelip gider haftada bir iki defa ama devamlı kalamaz yani
Yardımcı olacak , her şeye müdahale etmeyecekse kalması senin için daha iyi olur canım İnan her şeyi halledersin kızım 20 günlükken yalnız kaldım tek başıma banyo bile ettirdim
Zaten en fazla 2 hafta falan çekebilirim gibi geliyor canım kayınvalidemi. Çünkü gerçekten sevmiyorum öyle uzun süreli misafir. Eminim ihtiyacim olacaktır ama evde sürekli duzenimi değiştiren biri daha rahatsız edici geliyor şimdiden , düşüncesi bile
Benim eşim onu istemedi kuzum ya. Anneme gidip kalma imkanım vardı ama istemedi yani , kaldı ki ben de çok emin değilim benim düzenim, bebeğin düzeni hep burdayken oraya taşınmak biraz zor geliyor düşününce. Bı de haliyle eşim de orda kalacak kac gün boyunca ve o da rahat edemeyecek falan filan. Ben hiç kayınvalide ile yalniz kalmadım böyle yatılı , o yüzden çekebilir miyim gıcık mi giderim inan hiç bilmiyorum
Kayınvalidem öyle hizmet bekleyecek biri değil canım , kendi evinde falan da benden bir şey beklemez ama ihtiyaçlarımı çok güzel giderir ondan eminim . Ama işte yine de uzun süre birlikte kalma fikri beni korkutuyor çünkü hiç yaşamadım bilmiyorum. Her şeye karışıp çok bilmişlik yaparsa diye korkuyorum. Saçma sapan şeyleri uygulamaya kalkarsa ne bileyim ne bileyim işte dediğin gibi öyle uzun bir zaman dilimi belirtmeyeyim diyorum. Şey derim herhalde anne bir hafta on gün falan gel, idare edebilirsem sonra evine geçersin. Çünkü her gün olmasa dahi ara ara kayinbabam da gelecek hâliyle akşamları ve insan lohusalıkta kayinbabasini falan görmek istemez diye düşünüyorum, 7/24 meme açık gezmek isteyeceğim belki vs. Ayrı odalarda bile olsa rahat edemem ya bilmiyorum kafam allak bullak bu halimde annem yanımda olmayacağı için çok sinirleniyorum içten içe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…