2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Acilmadan dolayi mi yatis verdi ne oldu anlayamadım. Bebek buyuk olacak ondan dedi gerci acilma da gorunce ...dun gece acil deki dr.buyuk degil dedi bebek icin kendi dr.um konuşmuş onunla ...
Ewt canım benim bebek büyüktü. Ilkin normal doğumdu benim buda normal olsun dedik ultrasyonda 4171 görünüyordu tabi yanılma pagoda vardı 3905 doğdu ama 1 hafta daha gelseydi daha fazla doğup mecbur o zman sezeryan olacaktim

2.gebeligim bu arada .hafif adet oncesi pihti oluyor alttan baktiklari icin sanirim

Ha bana da ilki buyuk bu da buyuk gorunuyor dedi.yani gitsem daha iyi sanki degil mi ? Beklemek daha da büyütür se

Suni sanci serum takiyorlar sanirim.surekli o saate kadar sanci ile yatakta mi yattin mesela .anlatir msiin
Yok canım sadece nst bide altan muamelede yataktaydimt. Daha sonra düş alıyordum plates falan yapıyordum yatakta kalmak daha berbattı benim için

O zaman suni serumla verilip dogum sureci bekleniyor oyle mi
Aynen öyle canım. Ama benim doktor hızlansın diye bir çok şey yaptı erkenden geldi suyumu patlattı elle muane çok yaptı bunlar baya bana zor geldi . Ilkinde boyle seyler yaşamamıştım

Ilki 3.780 dogdu bu da o civarda dedi bana .hem de daha 39 +0 da böyle
Tahminim buda öyle doğar o zman . Inan ne kadar kilo az olursa doğum o kadar rahat oluyo . Ama şükür benim kesi çok azdı ilkin çok fazlaydi bunda sadece 3 dikiş vardı

Normal yine sıkıntı değil ama iyi vsllshi yap kurtulursun o kilolardan
Nasıl oldunuz gece rahat uyuduniz mu

Hic bir bilgim yoktu çevremdeki kimse yapmadı bende normal dogumda yaptım seseryrn sonra da yaptım kimse birşey demedi yine hsmile ksldim sezeyrn oldu gerçekten sezeryrn oldukça rahimi de kesiyorlar yapışıklık olabiliyor rahim küçük olabiliyorda yani sen o dikisi almadan olmaz mı benden niye birşey istemedielr böyle tam anlamadım senin rahminde sıkıntı yok insalalah

Kavimler göçü ha bende öyleyim sepetim her daim yanimda elimin sltinda herşey A,dan Z ye daha kolay pratik

Hala evdeyim .1 saat sicak suda bekledim. Yeni ciktim hala sancim yok
İnatçı bebek iki günün kaldi gelmek istemiyor mu
Belini de sıcak tut eğer bulunduğunuz şehir soğuk ise soba yakiyorsaniz belini sobaya doğru dön ist sıcak tut kardeşim öyle yaptı sancıları başladı dogurdu

Kızlar merhaba ,
Dökülüyorum 8Ekimden beri yani doğumdan bu yana uyku yok .Açıkçası en zoru emzirme ya .Emmiyor bebeğim .Sarılığımız sınırda .Göğüslerim süt dolu sağıp vermekten yara içinde kaldı .Memeyi verdiğimde inanılmaz bağırıyor Ayrıca boğulacak diye de korkuyorum garip garip ses çıkarıyor .Bugün çocuk kardiyolojisine de götüreceğiz üfürüm var mı diye .Anne baba olmak çok çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…