Suni sanci serum takiyorlar sanirim.surekli o saate kadar sanci ile yatakta mi yattin mesela .anlatir msiinKız benimde suni sabah 10 da taktilar öglen 16:25 geldi bEnimde 3 cm acilmam vardi
Ewt canım benim bebek büyüktü. Ilkin normal doğumdu benim buda normal olsun dedik ultrasyonda 4171 görünüyordu tabi yanılma pagoda vardı 3905 doğdu ama 1 hafta daha gelseydi daha fazla doğup mecbur o zman sezeryan olacaktimAcilmadan dolayi mi yatis verdi ne oldu anlayamadım. Bebek buyuk olacak ondan dedi gerci acilma da gorunce ...dun gece acil deki dr.buyuk degil dedi bebek icin kendi dr.um konuşmuş onunla ...
2.gebeligim bu arada .hafif adet oncesi pihti oluyor alttan baktiklari icin sanirimAma canım daha 2 günün var . Birde ilk gebelikse geçde gelebiliyor. Bende sancısız gittim hastaneye ama benim mecburcu daha sonra suni şancı verdiler inanılmaz zor geldi sürekli birde altan gelip baktılar bence biraz daha sabret
Ha bana da ilki buyuk bu da buyuk gorunuyor dedi.yani gitsem daha iyi sanki degil mi ? Beklemek daha da büyütür seEwt canım benim bebek büyüktü. Ilkin normal doğumdu benim buda normal olsun dedik ultrasyonda 4171 görünüyordu tabi yanılma pagoda vardı 3905 doğdu ama 1 hafta daha gelseydi daha fazla doğup mecbur o zman sezeryan olacaktim
Yok canım sadece nst bide altan muamelede yataktaydimt. Daha sonra düş alıyordum plates falan yapıyordum yatakta kalmak daha berbattı benim içinSuni sanci serum takiyorlar sanirim.surekli o saate kadar sanci ile yatakta mi yattin mesela .anlatir msiin
Ne kadar canım şuan. Genellikle 200 300 gram yanılma payı oluyorHa bana da ilki buyuk bu da buyuk gorunuyor dedi.yani gitsem daha iyi sanki degil mi ? Beklemek daha da büyütür se
O zaman suni serumla verilip dogum sureci bekleniyor oyle miYok canım sadece nst bide altan muamelede yataktaydimt. Daha sonra düş alıyordum plates falan yapıyordum yatakta kalmak daha berbattı benim için
37+2 bugünHaftanız kaç acaba.
Aynen öyle canım. Ama benim doktor hızlansın diye bir çok şey yaptı erkenden geldi suyumu patlattı elle muane çok yaptı bunlar baya bana zor geldi . Ilkinde boyle seyler yaşamamıştımO zaman suni serumla verilip dogum sureci bekleniyor oyle mi
Tahminim buda öyle doğar o zman . Inan ne kadar kilo az olursa doğum o kadar rahat oluyo . Ama şükür benim kesi çok azdı ilkin çok fazlaydi bunda sadece 3 dikiş vardıIlki 3.780 dogdu bu da o civarda dedi bana .hem de daha 39 +0 da böyle
Korkma canım sadece ağız kuruluğu yapıyor yoksa zaten sancı çekiyorsun işi kolaylaştırıyor aslındaSuni sanci konusunda korkuttular. Benim de kafam karisik
Normal yine sıkıntı değil ama iyi vsllshi yap kurtulursun o kilolardanEvet canım galiba da inşallah bundan sonra daha dikat edicem bu günde dediğin gibi yazma dikkat etik insallahngece de uyur da uyutur bizi
Vala bende kendime hayret etim.inan üç gündür onunla yatıp kalkiyorymzor oluyor tabi vala inan bu bana bile zor geliyor sezeryan olsam takmazdım heralde asla
Hala evdeyim .1 saat sicak suda bekledim. Yeni ciktim hala sancim yokKorkma canım sadece ağız kuruluğu yapıyor yoksa zaten sancı çekiyorsun işi kolaylaştırıyor aslında
Hic bir bilgim yoktu çevremdeki kimse yapmadı bende normal dogumda yaptım seseryrn sonra da yaptım kimse birşey demedi yine hsmile ksldim sezeyrn oldu gerçekten sezeryrn oldukça rahimi de kesiyorlar yapışıklık olabiliyor rahim küçük olabiliyorda yani sen o dikisi almadan olmaz mı benden niye birşey istemedielr böyle tam anlamadımAynen canım bende 2 saatte bir baktım 2 saati geçti aliyorum kucağıma çünkü bezi kakali oluyor pişik yapio 2 saatte bir değiştirmeden ve şuanda da pişik oldu biraz. Bana hastanede ilk 15 gun çiğ meyve ve baklagiller yeme dediler gaz yapar sıkıntı olur o yüzden bende fazla yememeye calisiyorum sende şimdilik ara ver istersen.
Annemde yardım ediyor canım yoksa nerdeeeeee yemekleri o yapıyor bende çocuklarla ilgileniyorum ama büyük olan biraz delirtmek üzere beni
Ben direk salona çöktum beşikte burda. Hatta sabah kalkiyorum 10 tane bezi hazırlayıp çocuğun yatağına koyuyorum oradan alması kolay oluyor. Bir iki yedek kıyafetinde yatağına koyuyorum el altında olsun diye. Alt açma ortusude yatağının kenarında duruyor. Herşeyi hazırlıyorum, gardımı alıyorum ondan sonra yansın geceler Pelinsu eceler aman sabahlar olmasin
florence nightingale Hastanesi'nde çalışan hemşire bir arkadaşım, plastik cerrahi servisindeki doktorlardan dikiş izleri için ilaç ismi aldı : siliskar jel isminde. Bunuda alacağım ama seninkini de denerim eminim öyledir. Belki iyi gelir.
Sadece hoşaf yani kuru üzüm, elma, şeftali gibi meyvelerden az şekerli yapıyor annem sağolsun. Ama dedİgin gibi her sabah yumurta yiyorum, sebze yemeği yapıyor genellikle... İlkinde 9 ay emzirebilmistim bunda daha fazla emzirmeyi düşünüyorum insallah
Almanya'da miydin sen canım? Çocuğun canı iki kere yanmasın diye 2. Kez vermedim zaten gerek görmediler. Açıkçası 1 gün yeterli değil aslında ben 2. Gün öğlene doğru kendime ancak gelebilmiştim bence 2 tam gün hastanede yatmak çok iyi oluyor toparlanmak için.
Yaaaa kıyamam bende öyle çok yorgun olduğumda sayikliyorum eşimde konuşturuyormus beni
Rahim ağzındaki dikisi sezeryan olduğu için almadı, rahim kuculursr daha kolay alırız dedi. Rahmin küçülmesi 1 ayı biliyormuş. İlki normal olmuştu o yüzden 37. Hafta dikişler alınmıştı. Şimdi bu ayın sonunda gidip dikişleri aldiricam canım. Aşağıdan 5 dakikada alıyorlarmis canım, sonrasında çok hafif bir kanama ve sizi seklinde ağrı oluyor canimm. Ama neticede öğlene kadar ancak kendine geliyorsun.
Kavimler göçü haİlk hafta saat başı emiyordu canım, şimdi gündüz 1.5 saat, gece 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum. Cokcok emip duruyor, iliğimi kuruttu zilli kız
Süt için ekstra bişry yapmadım, meyveyi çok yiyorum sadece. Birde uyuduğum, dinlediğim günler çok oluyor sütüm hissediyorum. Seninde maşallahın var ay, harikasın valla ne güzel onca şeye rağmen bebişe ne güzel bakıyorsun kız
Bizde sabah salona, akşam yatak odasına taşınıyoruz dediğin gibi. Bildiğin kavimler göçü gibi, bir dünya malzeme taşıyoruz her günsavaşa hazırlanır gibi herşey yanımızda
İnatçı bebek iki günün kaldi gelmek istemiyor muHala evdeyim .1 saat sicak suda bekledim. Yeni ciktim hala sancim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?