Öyle mi okurum inşallahSen okursan daha iyi diyolar canım
İlk 40’gün veya 2 ay insan korku ile yasıyorda sonra geçiyor allahın iZni ileKızlar merhaba ,
Dökülüyorum 8Ekimden beri yani doğumdan bu yana uyku yok .Açıkçası en zoru emzirme ya .Emmiyor bebeğim .Sarılığımız sınırda .Göğüslerim süt dolu sağıp vermekten yara içinde kaldı .Memeyi verdiğimde inanılmaz bağırıyorAyrıca boğulacak diye de korkuyorum garip garip ses çıkarıyor .Bugün çocuk kardiyolojisine de götüreceğiz üfürüm var mı diye .Anne baba olmak çok çok zor
Allah yardımcın olsınCanım Inan bunları hep denedim . Ilk oğlumda bu yöntemler yaradı ama şimdi nedense fayda etmddal
Bnde batıl olduğunu düşünmüyorum ama ne kadr etkili onuda bilmiyom
Bizde güne sepetle, çok düzenli bir şekilde başlıyoruz. Akşam odamıza taşınma vakti gelince her birini bir yerden topluyorum, nasıl dağılıyor benim de bir fikrim yokKavimler göçü habende öyleyim sepetim her daim yanimda elimin sltinda herşey A,dan Z ye daha kolay pratik
Üfürüm için bir belirti mi vardı canım? Ondan mı götürüyorsunuz?Kızlar merhaba ,
Dökülüyorum 8Ekimden beri yani doğumdan bu yana uyku yok .Açıkçası en zoru emzirme ya .Emmiyor bebeğim .Sarılığımız sınırda .Göğüslerim süt dolu sağıp vermekten yara içinde kaldı .Memeyi verdiğimde inanılmaz bağırıyorAyrıca boğulacak diye de korkuyorum garip garip ses çıkarıyor .Bugün çocuk kardiyolojisine de götüreceğiz üfürüm var mı diye .Anne baba olmak çok çok zor
Canım benim dikişlerim açılmamış olsa, ben 10 günden sonra tek başıma yapabilirmişim, onu anladım. Benim şuan annem yanımda, Allah razı olsun herşeyi yapıyor. Ama garip bir şekilde kendi düzenimi özledimKızlar merhaba , benim küçük kardeşim var 7 yaşında , okula gidiyor. O yüzden annem doğumdan sonra büyük ihtimal yanımda kalamayacak. Bu duruma hem çok içerliyorum hem de yapacak pek bir şey olmadığı için takmamaya çalışıyorum. Muhtemelen kayınvalidem gelecek ama ondan da uzun uzun kalmasını ister miyim bilmiyorum açıkçası..
Sizce ne kadar bir süre kayınvalidemden kalmasını istemeliyim? Kendim halledebilir miyim sizce ? İlk bebeğim olacak inşallah
Yardımcı olacak , her şeye müdahale etmeyecekse kalması senin için daha iyi olur canım İnan her şeyi halledersin kızım 20 günlükken yalnız kaldım tek başıma banyo bile ettirdimKızlar merhaba , benim küçük kardeşim var 7 yaşında , okula gidiyor. O yüzden annem doğumdan sonra büyük ihtimal yanımda kalamayacak. Bu duruma hem çok içerliyorum hem de yapacak pek bir şey olmadığı için takmamaya çalışıyorum. Muhtemelen kayınvalidem gelecek ama ondan da uzun uzun kalmasını ister miyim bilmiyorum açıkçası..
Sizce ne kadar bir süre kayınvalidemden kalmasını istemeliyim? Kendim halledebilir miyim sizce ? İlk bebeğim olacak inşallah
Canım bende rahim ağzı yetmezligi var, 12. Haftada rahim ağzına dikiş atıldı şimdide o dikiş alınacak canım. Bu dikiş olduğu icin normal doğum yapamazdim. Serklaj dikiş deniyor buna. Benim gibi 14. Haftadan sonra düşük yapanlarin problemi herkesde olmuyor.Hic bir bilgim yoktu çevremdeki kimse yapmadı bende normal dogumda yaptım seseryrn sonra da yaptım kimse birşey demedi yine hsmile ksldim sezeyrn oldu gerçekten sezeryrn oldukça rahimi de kesiyorlar yapışıklık olabiliyor rahim küçük olabiliyorda yani sen o dikisi almadan olmaz mı benden niye birşey istemedielr böyle tam anlamadımsenin rahminde sıkıntı yok insalalah
Canım doğumdan sonra kontrole gelen doktor söyledi üfürüm duyuyorum diye .Genelde yeni doğanların çoğunda duyuyorlarmış .Zamanla geçiyormuş .inşallah ciddi bir durum değildir .Bizde güne sepetle, çok düzenli bir şekilde başlıyoruz. Akşam odamıza taşınma vakti gelince her birini bir yerden topluyorum, nasıl dağılıyor benim de bir fikrim yok
Üfürüm için bir belirti mi vardı canım? Ondan mı götürüyorsunuz?
Benimki de bazen memeyi verdiğim halde sinirleniyor, kızıyor, ağzına almıyor. Almadıkça daha çok bağırıyor, sanki ben memeyi saklıyorumara sıra kriz tutuyor valla cadılaşıyor
Canım benim dikişlerim açılmamış olsa, ben 10 günden sonra tek başıma yapabilirmişim, onu anladım. Benim şuan annem yanımda, Allah razı olsun herşeyi yapıyor. Ama garip bir şekilde kendi düzenimi özledimkendi evimde anneme yük oluyor gibi hissediyorum bazen niyeyse
Doğum şekline göre 10-15 gün kalmasını isteyebilirsin canım belki. İnan bir haftadan sonra bebeği beslemeye alışınca, sana ev işleri yemek konusunda filan cesaret geliyor.
Anladım csnim benim kuzende de vardı bir süre sonra rahimde açılma oluyordu düşük tehlikesi oluyordu düşük de yaptı bu yüzden ondan sonra hamile kalınca bir süre haftadan sonra dediğin gibi dikiş attı öyle bebeğini 9 ay taşıyabildi sonrası doğum yaptı sağlıklı şekilde Allah'tan bunlaların çözümü de var şükürCanım bende rahim ağzı yetmezligi var, 12. Haftada rahim ağzına dikiş atıldı şimdide o dikiş alınacak canım. Bu dikiş olduğu icin normal doğum yapamazdim. Serklaj dikiş deniyor buna. Benim gibi 14. Haftadan sonra düşük yapanlarin problemi herkesde olmuyor.
Allah bağışlasın canımKizlar ben de doğum yaptım bu sabah. Cuma günü planlı sezaryenim vardi ama beklemedi kızım. Gece 4 te suyum gelmeye başladı. Cok fazla degildi basta emin olamadım ama sancim da başlayınca geldik hastaneye. 8.40 ta kızımı kucağıma aldım şükür. Uyuşma etkisi geçince ağrım var tabi ama insallah cabucak toparlarız. Bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum.
Ben annemdeyim eşim doğumdan 1 hafta 10 gün sonra gidelim diyor annemi götürünce babam ziyan oluyor 40 çıkana kadar kalamaz bu defa kayınvaldemi lohusayken kesinlikle çekemem bende aynı dertten muzdaribim. Sezeryan olursan 15-20 Gün sonra ihtiyacın kalmaz kimseye ilk bebek olduğu için benim evde kızım da var 15 günlükken tek başıma başa çıkabilir miyim bilmiyorum. Her şey muallakKızlar merhaba , benim küçük kardeşim var 7 yaşında , okula gidiyor. O yüzden annem doğumdan sonra büyük ihtimal yanımda kalamayacak. Bu duruma hem çok içerliyorum hem de yapacak pek bir şey olmadığı için takmamaya çalışıyorum. Muhtemelen kayınvalidem gelecek ama ondan da uzun uzun kalmasını ister miyim bilmiyorum açıkçası..
Annenle aynı şehirde misiniz? En azından ilk 1 hafta annen olsun yanında. Inan kayınvaldeni ne kadar seversen sev doğumda olmuyor.Kızlar merhaba , benim küçük kardeşim var 7 yaşında , okula gidiyor. O yüzden annem doğumdan sonra büyük ihtimal yanımda kalamayacak. Bu duruma hem çok içerliyorum hem de yapacak pek bir şey olmadığı için takmamaya çalışıyorum. Muhtemelen kayınvalidem gelecek ama ondan da uzun uzun kalmasını ister miyim bilmiyorum açıkçası..
İnşallah geçicidir canımCanım doğumdan sonra kontrole gelen doktor söyledi üfürüm duyuyorum diye .Genelde yeni doğanların çoğunda duyuyorlarmış .Zamanla geçiyormuş .inşallah ciddi bir durum değildir .
Allah kolaylik versin cnm. Ins hersey bi an once duzene girer. Ufurum de gecmistir ins cnmKızlar merhaba ,
Kayinvalideden kayinvalideye degisio cnm. Benim arkadaslarimdan kayonvalidesi gelip de hizmet bekleyen cok oldu. Cok ii bakan da oldu. Bunu da yasamadan bilemezsin. Bence 1 hafta kalsa yeter diye yola cik baktin ii gidio hersey yolunda biraz daha kalir misin fln dersin. Onceden 2 hafta kal diyip de sonra artik git diyemezsin ama biraz daha kal diyebilirsin. Benim annem kalcak once sonra kayinvalide ve gorumce. Ben de bilmiyorum nasil davrancaklar yasayip gorcemKızlar merhaba , benim küçük kardeşim var 7 yaşında , okula gidiyor. O yüzden annem doğumdan sonra büyük ihtimal yanımda kalamayacak. Bu duruma hem çok içerliyorum hem de yapacak pek bir şey olmadığı için takmamaya çalışıyorum. Muhtemelen kayınvalidem gelecek ama ondan da uzun uzun kalmasını ister miyim bilmiyorum açıkçası..
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cnmKizlar ben de doğum yaptım bu sabah. Cuma günü planlı sezaryenim vardi ama beklemedi kızım. Gece 4 te suyum gelmeye başladı. Cok fazla degildi basta emin olamadım ama sancim da başlayınca geldik hastaneye. 8.40 ta kızımı kucağıma aldım şükür. Uyuşma etkisi geçince ağrım var tabi ama insallah cabucak toparlarız. Bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum.
Allah’ın izni ile yavrunu kucağına alırsın umarım canım. O his açıkçası şu an bende de yok. Bazen hareketlerini hissederken çok duygulanıyorum ama genel olarak hala kendimi anne gibi hissetmiyorum. 3 boyutlu fotoğraflarını gösteriyor doktor, sanki içimdeki bir canlıya ait değil gibi geliyor. Çevremden duyduğum hep doğurunca asıl o hissin geldiği. O yüzden bence düşünme bunları şimdilik sadece kucağına alacağın ana odaklan. Güzel haberlerini bekliyoruzKizlar yarin sezeryana giriyorum. Son zamanlarim cok sancili agrili gectigi icin bi an once dogurmak istiyorum. Heycanli degilim korkmuyorum da. Ama yarin kucagimda bebek olcagini dusununce nasil bakcam diye dusunuyorum. Bi de hala icimde annelik hissi yok. Dogunca gelir mi ki? Iyi bi anne olamiycam diye uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?