2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım merak ettim neden suni şancı vermiyo . Benim bebeğim 3905 doğdu. 4 kiloya kadar doktorum olumlu bakıyordu. Bence kötüyü düşünme bol bol yürüyüş yap bya faydası oluyor

Bana şöyle bir örnek verdi "diş macununum kapağı kapalıyken üstten bastırsak nolur? işte sende de rahim ağzı kapalı sancı versek de olmaz" dedi. İnan bilemiyorum... Belki de başka bi doktora da görünmek gerek fikir almak için. İnan yürümeyi bırak tuvalete gidecek mecali zor buluyorum. Mide bulantısı, yanması, ekşimesi cabası... Hayırlısıyla bi doğursam çocuk sevindirecem artık.

Canım benim doktorum da 4 kg’ya kadar normal diyor kilo için. Doğum kanalına da son dakikada bile inebiliyorlarmış ama sende esas sıkıntı çapraz durması gibi. Bazı doktorlar makat gelişi bile normal doğurtmayı göze alıyorlar ama çapraz geliş direkt sezaryen sebebi bildiğim kadarıyla. Hayırlısı neyse o olsun, sezaryen olunca günlerce yatıcam diye de düşünme bence, birçok arkadaşım sezaryenden sonra çok rahat toparlamışlardı.

Valla canım benim doktorda doğum zamanı daha çatala gelmeden elle bişiyler yaptı o an bana anlattı kafasını oturtmam gerek o sancıyla onu çok fazla dinleyemedim bence bi başka doktora daha görünebilirsin. Mide yanması için doktorum bi ilaç vermişti bana o hiç bir şey bırakmıyordu panspat dene istersen

Kilosu değil de bebek dönmemişse mecburen sezaryen düşünülecek canım Allah yardımcın olsun vardır inşallah bunda da bir hayır kendini üzme lütfen

Canım ben sezaryen oldum, korseyi doktora sordum, gerek yok dedi

Ayva çekirdeğini denedin mi canım
Yok canım duydum çok iyi diyorlar ama bu Almanya da ayva görmedim hiç bugün de medela purelan lanolin krem aldım o çok iyidir ilk haftada kullandım küçük paketti bitti ama geçmişti insalalh yinede geçirir bugün sürdüm emzirdikten sorna bakalım ne zaman duzelecek insalalah iyileşir de silikonsuz gönlümce emziririm gececgunduz bl

Reactions: The
Bende medela purelan lanolin krem aldım bugün başladım sürmeye her emzoeden osnta surcem kapatcsm bakalım inşallah çabucak geçer sende krem al canım insalalh geçer

Ay canım bende bu yarlardan dert yanıyorum. Zeytin yaği sür strecle kapat birazda olsa iyi geliyo ama devamlı ara ara yap

Dünden beri 3 tane düştü canım benim gibi sen de kaygılanma demek düşüyormuş ilk doğumumda 10 günde filan düşmüştü bu defa uzayınca alınacak mı diye düşünüyordum
Ay inşallah benimde düşer canım senin kasiniyormudyu son zamanlarda benim ki şu an kaşınıyor inşalalh iyileşiyordur ve bende hemn düşer umarım yok bana dedi düşer onlar kendi benimde 11 gün oldu doğum olalı
Bende medela purelan lanolin krem aldım bugün başladım sürmeye her emzoeden osnta surcem kapatcsm bakalım inşallah çabucak geçer sende krem al canım insalalh geçer
Canım bende krem aldım adı dermolife lanolin krem eşim aldı ben isim de bilmiyordum benim daha ilk emzirmede parçalandı o acı çok kötü gerçekten daha dünden beri çok şükür biraz düzelmiş bide benim ucu yoktu ondan öyle oldu bende uc çok önemli kim ne derse desin inşallah seninde biran önce geçer de rahatlarsın benim daha ilk ağzına alışında sizi var hala kanıyor ama ağrı biraz azalmış

Bi gerilme hissediyordum canım birkaç gündür kaşıntı hissi gibi düşsünler de rahat edelim artık

Çok gerekmedikce temizlemene gerek yok. Ben kızımın burnunu hoc aspiratörle temizlemedim 2 buçuk yasına yaklaştı. Burnunun hafif tıkandığını hissedersen başucuna soğan kesip koy.

Benim gibi 2. Çocuğu olacakların duyguları nasıl? Sürekli kızımı aldatmış, onu çok üzecekmişim gibi hissediyorum 7,5 yaşında aslında kardeş de istiyor ama içten içe bi durgunluğu var sanki doğumdan sonra ona yetememe düşüncesi beni mahvediyor illaki uykusuz kalcam zorlancam bu sefer ona daha az ilgi göstermiş olcam offf offf

Benim ki hassas 2.gebeliktede yara oldu yani benimki emzirme ile pozisyon ille alakasi yok Gogus içim vsrckicuk ama emzirdikce çıkıyor bebek o kahverengi kısmını bile ağzına vuruyor sadece uç ağzına gitmiyor ama işte yine de oluyor çok teşekkür ederim canım inşallah geçer bugün sürdükçe hafifledi ağrıları ama emziirince yanmalar oluyor bakalım krem çok iyi o yüzden güveniyorum geçirecek insalalh

Ay canım bende bu yarlardan dert yanıyorum. Zeytin yaği sür strecle kapat birazda olsa iyi geliyo ama devamlı ara ara yap
Başlarda yaptım geçti kremde kullanmıştım sonra baktim benim bebek zamsn geçtikçe gazlı emzirirken kendini sıkıyor mememi ağzında çekiyor kafasını geri atıyor hıncını meme den çıkardi diye öyle oldu yoksa böyle birşey yoktu i yizden oyle yapınca meme korktu ya herhalde 1haftasiecyumusak sismiyor saglamkrn öyle değildi gececgunduz siserdi bakalım krem aldım iyileşsin de eski haline gelsin inşallah senin yaralar da geçer rahat emzirirsin

Benim ki de heralde hem hasas canım normalde de dokunmaya korkardim bi de iki gün süte girmedi ekmekten oldu vala ben beceremdim hala bile dikiş yüzünden düz gün emziremiyorum canım benim ilk gebelik tecrubesizimdeinşallah en kısa zamanda kurtulursun canım benim inşalalh çok çabuk toparlanır ❣
Aynen bebek kucağındayken oturup kalkmak hele kalçadan kuvvet almayı gerektirdiği için çok fena
Evet birtanem vala ayaklarımın üstüne oturuyorum her yerim ayrı ağrıyor inan emzirmeyi beceremdim zaten oda ayrı bi sorunu yani inşalalh en kısa zamanda hepimiz toparlaniriz canım benim sende beebgine by saaten sonra daha iyi bakarsın çok şükür geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…