Canım aynı şeyleri birebir yaşadım/yaşıyorum. Hatta daha fazlası bile diyebilirim. Benim dışta 4 dikişim vardı. Hepsi açıldı, enfeksiyon kaptı, apseler oluştu. Hastane hatası yüzünden pansuman yapmadım, ilaçları geç kullandım. Doktor bağırta bağırta apseler eliyle boşalttı

birde kızdı üstüne bağıracak birşey yapmıyorum diye. 3 gün yatış verdiler kabul etmedim. Kağıt imzaladım çıktım. Acil katından ağlaya ağlaya çıktım, hemşire halime acıdı üzülme canım iyileşirsin diye teselli etti düşün.
İki tane antibiyotik kullandım, madecassol krem kullandım. Atan dikişler düştü. Kontrole gittim. Doktor alel acele bakıp ben sana dikişleri ikinci çocukta hallederim, merak etme dedi açıklama yapmadan. İki hafta sonraya gün verdi. Bende başka bir özel kliniğe gittim. Meğerse iç dikişler havayla temas ettiği için hiçbir özelliği iyileştiriciliği kalıyormuş ve durdukça bunlarda enfeksiyon yapar dedi doktor. Yeni bir enfeksiyonun kıyısından döndüm yani. 2 hafta beklesem yine enfeksiyon kapacaktı belki.
Aynı şeyi bana da dedi doktor. Şuan dikiş atılmaz dedi. Yaranın kendi kendine iyileşmesini bekleyeceğiz, zamanla en geç 6 ay içinde yara kapanmış olur dedi. Ondan sonra azcık açıklık kalabilir, istersen o zaman estetik yaparız dedi. Temiz tutmaya, verdiği iki kremi sabah akşam kullanmaya devam edeceğim. Yara kapanınca hayatında, cinsel yaşamında hiçbir eksiklik zorluk olmaz korkma dedi.
Birde bana gün içinde bir saat yara yerine sarı ampul ışığı tut dedi canım. Sarı ışığın hücre iyileştirici etkisi var, yardımcı olur dedi. Işıktan sonra da verdiği kremden birini süreceğim. Işığı denemek istersen aklında olsun.
İnan psikolojik olarak bende bitik durumdayım. Yeni yeni kendime geliyorum diyebilirim. Harika bir deneyim olan normal doğum sonrası bana kabus oldu resmen. Zor bir süreç ama geçecek eminim. Sende güçlü olmaya çalış canım. Ben her tuvaletten sonra saç kurutma ile kurutuyorum. Kremleri kullanıyorum. Geçecek inşallah