Canım ben bi bakım yapmadım 7 gün sonra düştü ikinci günde banyo yaptırdık banyo bence daha iyi ve etkili sen üstüne böyle yumuşak bi ağız mendili köy onunla kuru kalsın hemen düşün bizim galiba makas pismis mikrop kapmıştı ilk günden ama çok şükür düştü
Benim bebek her kalktığında emziriyorum mama kullanmadığım için bilmiyorum ama genelde gece 1 5 saate kalalar gündüzde rahatsız olmadığı sürece 2 saate falan kalkar emziririm
Sakın onunla çok ağama benimde sütüm iki üç gün gelmedi sonra da geldi ve goguslerim patlıyordu bebekte emiyordu hep bi kaç gün sağdım teyzemden aldım makineyi teyzem çok atma dedi sütünü keser dedi sakin çok falza kulanma bende fark etim azalıyordu sütum çok mecbur kalmasan kulanma ha emiyor demişin bide alıştırma ya çalış inşallah tutar canım inşallah sütun azalmaz
Bende kasılmaları anlamiyordum

ama karnım hep birden taş oluyordu bi 20 saniyeye geçiyordu kasılma o heralde taş gibi oluyordu birden ama şancı çok farklı adet ağrısının beş katı

son anlarda daha da artıp bacaklara ve bele vuruyor yani benim öyleydi
Vala ben birşey kulanamdim düşene kadarda 7. Günde düştü canım şu anda birşey kullanmıyorum sadece yumuşak bi bezle örtüyoruz kuru ve temiz kalsın diye bazen karnına zeytin yağı sürüyorum rahatlıyor gaz sancısı bazen bizde çok oluyor