2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende 3 hafta önce oldum eğer doğum başlamış olsaydı eğitim araştırma hastanesinde covidli gebeler bölümünde doğum yapacaktım malesef burda özeller almıyor
Malesef burdada almiyolarmiş sabahtan beri agliyorum üstelik delta varyantliyim agirmi gecirecem bebege bise olacakmi bilmiyorum sizin kac gunde negatife dondu acaba ve neler yaptiniz benimde negatife dönmezse 1 haftaya benimde òyle olacak malesef o kdr emek masraf boşa gitmiş olacak cocugumu goremicem 😔 birileri bana bisey desin nolur 😔

Kizlar ben de haber vereyim size. Pazartesi günü oğlumu kucağıma aldım kombine sezaryen yöntemiyle. Hastanede birkaç gün kaldıktan sonra eve geldik, ama lohusa depresyonu müdür nedir sürekli aglayasim geliyor. Uykusuzluk yorgunluk ve meme uçlarında yaralar... Gerçekten kendimi çok çok kötü hissediyorum.
Okuyamadigim kırk küsur sayfa var, umarım hepiniz iyisinizdir her şey yolunda gitsin Allah yolunuzu kolaylastirsin. 🙏

Kizlar ben de haber vereyim size. Pazartesi günü oğlumu kucağıma aldım kombine sezaryen yöntemiyle. Hastanede birkaç gün kaldıktan sonra eve geldik, ama lohusa depresyonu müdür nedir sürekli aglayasim geliyor. Uykusuzluk yorgunluk ve meme uçlarında yaralar... Gerçekten kendimi çok çok kötü hissediyorum.
Okuyamadigim kırk küsur sayfa var, umarım hepiniz iyisinizdir her şey yolunda gitsin Allah yolunuzu kolaylastirsin. 🙏
Canım benim tebrik ederim gözün aydın Allah bağışlasın hepsi geçecek biliyorum adapte olması zor bir dönem hele ilk çocuksa ve zorlu bir bebekse bulduğun her fırsatı uyku ve dinlenmeye ayır kendini öyle daha sağlam hissedebilirsin

Canım benim tebrik ederim gözün aydın Allah bağışlasın hepsi geçecek biliyorum adapte olması zor bir dönem hele ilk çocuksa ve zorlu bir bebekse bulduğun her fırsatı uyku ve dinlenmeye ayır kendini öyle daha sağlam hissedebilirsin
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattin. Ayiramiyorum valla duvarlar üstüme geliyor bir de bu yüzden suçluluk hissediyorum. Neyse umarım kısa sürede geçer

Canım çok sağol demek ki doğum sancısı olunca anlayacağım ben de 😂 yarın NST'ye gireceğim bakalım kasılma çıkacak mı 🙏
Sende sağol canım benim 🥰evet inan analrsin zaten insan hissediyor farklı birşey var canım 😃🥰
Canim benim gözün aydın rabim sana bağışlasın inşallah şu an beni anlatın inan seni anlıyorum kıyamam ilk bebek galiba bende doğum yaptım artık beni bi kaç gün ağlama krizi tutu alışamadım göğüs uçlarım parça parça çok açıyordu şu an biraz iyi de yine aynı ama alisicaksin vakit olmuyor zaten bide şu an babamlardayim ona rağmen tuvalete tek vakit bulabiliyorum geçicek inşallah hiç kendini üzme zamanla herşey daha güzel olucak canım 🥰

Kızlar doğum yapip afedersiniz vajinada bi ağrı hisedeniniz var mı benim sanki içerde çok ağrıyor normal mi acaba doğrulamıyorum bile bazen acaba rahim toparlanıyor diye mı öyle böyle birşey yasanınız var mı yanma gibi boyle😇

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattin. Ayiramiyorum valla duvarlar üstüme geliyor bir de bu yüzden suçluluk hissediyorum. Neyse umarım kısa sürede geçer
Düzelir inşallah canım her şey benim kızım resmen kolikmiş hep ağlayacak sanıyordum dediğin gibi doğum oldu aileler gitti 20 günlükken yalnız kaldım bebekle alttan dikişler batıyor çocuk bi uyanıyor bi daha uyutamıyorum sürekli ağlıyor meme uçlarım yara kabız olmuşum ıkınmaya korkuyorum dikişlerim atacak diye doğumda fazla ıkınmaktan bağırsak tembelliği olmuş tuvalet hissiyatı hiç yok bildiğin lavman ile tuvaletimi yapabiliyordum evde bi tas çorba yok temizlik desen hak getire eşim işten gelince kapıda onun kucağına verip onlara en uzak odaya geçiyordum biraz ağlama sesinden uzaklaşmak için ve kendim hüngür hüngür ağlamaya başlıyordum ben bu çocuğa bakamıyorum ben bu çocuğu uyutamıyorum ben anneliği beceremiyorum diye şükür büyüdü o günler geçti kuzum abla oldu kardeşine bez, ıslak mendil getiriyor ☺️

Kızlar doğum yapip afedersiniz vajinada bi ağrı hisedeniniz var mı benim sanki içerde çok ağrıyor normal mi acaba doğrulamıyorum bile bazen acaba rahim toparlanıyor diye mı öyle böyle birşey yasanınız var mı yanma gibi boyle😇
fazla mı ayakta kalıyorsun canım ben ilk zamanlar fazla ayakta kalınca bu hissiyat oluyordu
Emzirmeyle ilgili sorun yaşayan arkadaşlar için özellikle paylaşayım, Cumartesi günü saat 12:00’de Meme Reddi ve Çözümleri eğitimi var, sorularınızı da sorabilirsiniz katılıp. Ben Sevim Hanım’ın eğitimlerini çok beğeniyorum, çok güzel anlatıyor bence.

Meme Reddi ve Çözümleri | Bebeğiniz İçin Uzman Desteği İlkadımlarım Akademi
Harikasın dostum 😍
turtless turtless sen de bi bak Canım 👆🏻

Canım ben bi bakım yapmadım 7 gün sonra düştü ikinci günde banyo yaptırdık banyo bence daha iyi ve etkili sen üstüne böyle yumuşak bi ağız mendili köy onunla kuru kalsın hemen düşün bizim galiba makas pismis mikrop kapmıştı ilk günden ama çok şükür düştü

Benim bebek her kalktığında emziriyorum mama kullanmadığım için bilmiyorum ama genelde gece 1 5 saate kalalar gündüzde rahatsız olmadığı sürece 2 saate falan kalkar emziririm

Sakın onunla çok ağama benimde sütüm iki üç gün gelmedi sonra da geldi ve goguslerim patlıyordu bebekte emiyordu hep bi kaç gün sağdım teyzemden aldım makineyi teyzem çok atma dedi sütünü keser dedi sakin çok falza kulanma bende fark etim azalıyordu sütum çok mecbur kalmasan kulanma ha emiyor demişin bide alıştırma ya çalış inşallah tutar canım inşallah sütun azalmaz

Bende kasılmaları anlamiyordum😃ama karnım hep birden taş oluyordu bi 20 saniyeye geçiyordu kasılma o heralde taş gibi oluyordu birden ama şancı çok farklı adet ağrısının beş katı 🤦‍♀️😃son anlarda daha da artıp bacaklara ve bele vuruyor yani benim öyleydi

Vala ben birşey kulanamdim düşene kadarda 7. Günde düştü canım şu anda birşey kullanmıyorum sadece yumuşak bi bezle örtüyoruz kuru ve temiz kalsın diye bazen karnına zeytin yağı sürüyorum rahatlıyor gaz sancısı bazen bizde çok oluyor
Oyle mi diyorsun canim bi de benim gogus ucum yok ya silikon uç olmadan bi dk bile agzina almiyor bebeğim. Memeyle kavga ediyor biberona alismis 8 gun kuvezde kaldi cunku...

Oyle mi diyorsun canim bi de benim gogus ucum yok ya silikon uç olmadan bi dk bile agzina almiyor bebeğim. Memeyle kavga ediyor biberona alismis 8 gun kuvezde kaldi cunku...
Valla benim oğlanda öyle canım. Zorla tutturuyorum . Seninki gene silikon ucu sevmiş benimki onu bile sevemedi

fazla mı ayakta kalıyorsun canım ben ilk zamanlar fazla ayakta kalınca bu hissiyat oluyordu
Evet canım acaba ondan mı oluyor babamlardayim gerçi onlar otur diyor ama oturmuyorum hiç anneme yardım falan ediyim diyorum kıyamıyorum bu günde benim için misafir vardı geçer mı acaba inşalalh kötü birşey değildir dedim bende o yüzden sormak istedim
Öyle tabi geçicek benim de hiç yok tü inan çok açıyorlardı hala da o acı var silikon üç ta denedim bi hafta sonra falan bebeğim istemedi hep zor günleri emzirerek atlatim onu emiyordu ilk gün bende biberon verdim ama istemiyordu hep acti o yüzden memeye baş vurdum alisicak inşallah sürekli dene emzirmeye çalış inşalalh göğüslerin en kısa zamanda düzelir 😇🥰

Kızlar sancılarım 5 dk da 1 gelmeye başladı yoldayım hastaneye gidiyorum, duanızı eksik etmeyin.
Hadi sağ salim inşallah canım sağlıcakla kucağına al
Evet canım acaba ondan mı oluyor babamlardayim gerçi onlar otur diyor ama oturmuyorum hiç anneme yardım falan ediyim diyorum kıyamıyorum bu günde benim için misafir vardı geçer mı acaba inşalalh kötü birşey değildir dedim bende o yüzden sormak istedim
Ben de hastaneden çıktığımdan beri ataktayım canım evin işi yemeği e bi de kızım var 3 buçuk yaşında ne zaman ayakta çok kalsam dediğin gibi bende de o tip ağrılar oluyor

Malesef burdada almiyolarmiş sabahtan beri agliyorum üstelik delta varyantliyim agirmi gecirecem bebege bise olacakmi bilmiyorum sizin kac gunde negatife dondu acaba ve neler yaptiniz benimde negatife dönmezse 1 haftaya benimde òyle olacak malesef o kdr emek masraf boşa gitmiş olacak cocugumu goremicem 😔 birileri bana bisey desin nolur 😔
Ben 14 gün bitince tekrar test yaptırmadım yani ne zaman negatife döndü bilmiyorum. Benim de deltaydı hafif geçirdim ama ben 3 sinovac olmuştum siz aşı oldunuz mu? Ama olmadıysanız da üzülmeyin çoğu kişi sorun olmadan atlatıyor

Ben 14 gün bitince tekrar test yaptırmadım yani ne zaman negatife döndü bilmiyorum. Benim de deltaydı hafif geçirdim ama ben 3 sinovac olmuştum siz aşı oldunuz mu? Ama olmadıysanız da üzülmeyin çoğu kişi sorun olmadan atlatıyor
Yok cnm olmadim benim 14 gun bekleme şansim yok dogumuma 10 gun kaldi yani dayansa bile 2 gun oncesi denilse 3 gundurde bende var 10 11. Gun test verecem insallah negatife döner o zamana kadarda bebegim gelmez inşallah bi de neler kullandin ben antibiyotikte kullaniom largopen 1mg sabah aksam dun basladim

Geçmiş olsun canım hiç üzülme doktorum bana hoc korkma pozitif de olsan içeride kalmayacak alacağız dedi. Sonuçta doğum bu başlatılabilecek bir şey değil
Malesef burda özeller almiyo devlettte normale zorluyo doktorlar ilgilenmiyo yani bi nevi insallah 40 haftasinida gecer gelmez ben negatife dönene kadar gelmez inşallah

Back
X