2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayırlı olsun :) benim de bir düşüğüm oldu ve travmatik bir olay olduğunu düşünüyorum. Sonrasında bir çocuğum oldu ama suan pozitifi gördüğüm andan itibaren aklımda ya birsey olursa sorusu dolanıyor

Aynen benimde ilk hamileliğimde geç döllenme idi son adetten 2 ay sonra duymuştum kalp atışını kalbini ferah tut
Hadi inslaah ...kotu oldum biraz cuma gunu gidene kadar bakalim dayanmaliyim arti k .dr.haftaya gel kalp atisi için dedi direk bu arada birsey olsa böyle demezdi degil mi

Merhabalar bende 5+2 deyim. Tüp bebek yaptırdım. 1 tane kondu. Bana 4 martta gel dediler. Erken gidince görülmeyince stres yapılıyor diye. Bem de daha hiç gitmedim. Benim de belimde kasıkta ağrı var. Senin de inşallah sıkıntı yoktur.

Bence pozitif düşün geçicek gidicek az kaldı bi kalp atışlarını duysam o 9 ay bile çabuk geçer eminim

Merhaba kızlar bugün 5+3 oldum. Hâlâ daha doğru düzgün belirtim yok korkuyorum. Ve bugün her yerim dökülüyor başım ağrıyor hasta olcak bir şey yapmadım dışarı çıkmadım normal midir
Bende 5+2 Deyim. 3.gündür hiç belirtim yoktu. Ağrım sızım kalmadı. Korktum bir şey mi oldu diye. Bugün bel kasık ağrım başladı. Şimdi de korkuyorum bir şey mi oldu diye. Belirti olsa bir türlü olmasa bir türlü.

Aşağı yukarı hepsi aynı. Türkiye’de laboratuvar olduğunu ilk kez burda okudum. Ama fiyatının farklı olduğunu sanmıyorum.

Verifi yetkilisiyle görüşmüştüm daha önce yazdığım gibi ve çok iddialı onlar. Biz en iyiyiz diyorlar ( Hepsi öyle der de )
Zaten paketleri de kademeli.Allah nasip ederse, 9. Hafta gibi tekrar arayacağım. Ama önce Serenity için de bilgi alacağım. Öyle işte bakalım , hayırlısı

Peki aynı güvenilirlikte mi acaba diğerleri ?

Bence de ya aklım fikrim hep olumsuz ne kadar kötüyü çağırmak istemesemde olmuyor 9. Haftaya gelsem de rahatlasam biraz.Teşekkür ederim

Karından mi vajinal mi baktirdiniz?

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, doktor bebeğin yaşaması için az şans veriyor, kalp atışının yavaş olmasının sebebi yolk sac kesesi normalinden büyük,buda embriyo nün büyümesi ni engelliyor maalesef, dua edin Benim için morelim çok bozuk

Şimdi tavan fiyat 750 dolar dediler, baya yüksekmiş sizin ödediğiniz rakam, belki aracı kurum çok almıştır.
Ya da o zaman , 2016’da yani , Dolar, Pound dengesi öyleydi. Hatırlayamıyorum.

Evet anneden kan alınıyor . Ozaman Amerika’ya gönderilmişti ama duanda Türkiye de bakılabiliyor. Ben 2016 yılında 1000 dolar ödemiştim

Şimdi tavan fiyat 750 dolar dediler, baya yüksekmiş sizin ödediğiniz rakam, belki aracı kurum çok almıştır.
Ya da o zaman , 2016’da yani , Dolar, Pound dengesi öyleydi. Hatırlayamıyorum.
Ozaman bu kadar yapan yer yoktu aslında yapan yer belki ondandır .

İyi akşamlar kızlar. Yarın 7+2 oluyorum kontrolüm var bebeği ve kalp atışını görmek için çok heyecanlıyım vede biraz korkuyorum ya gozukmezse diye. Mide bulantılarım iki gündür arttı benimde arada baş agrilarimda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…