Hayırlı olsun :) benim de bir düşüğüm oldu ve travmatik bir olay olduğunu düşünüyorum. Sonrasında bir çocuğum oldu ama suan pozitifi gördüğüm andan itibaren aklımda ya birsey olursa sorusu dolanıyorHerkese merhaba,bende yeni katılıyorum aranıza ama sizi yaklaşık 3 haftadır takip ediyorum herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah
Yaşım 32
Sat 11 ocak
2. Çocuk
Daha önce 2 gebelik geçirdim ilk gebeliğim 7. Haftada sonlandı,2. gebeliğim de riskliydi ağrım ve kanamam oluyordu az az ilki düşük olunca da doktor baya iyi takip etti 16. Haftaya kadar yattım hep istirahat ettim ve Progestan kullandım her hafta ultarasona girdim kanama oluştu mu diye kese de çok şükür atlattım ve kızımı kucağıma aldım şimdi 7 yaşında.Tekrar hamileyim ve baştan beri ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oldu çok korktum açıkçası bel ağrım da var bi ara düşücek kesin dedim.adet olacağım gün beta hcg yaptırdım 621 çıktı değerim hemen doktoru aradım 1 hafta sonra gel ancak görünür kese dedi yani 5. Hafta da gittim gördük keseyiAğrılarımın normal olduğunu olabileceğini düşüğün önüne geçilemeyeceğini stres yapmamam gerektiğini söyledi bunda da progestan kullanmak istedim hayır hiç gerek yok dedi (bunda farklı doktora gittim) 8. Haftaya kalp atışı için randevu verdi bakalım hayırlısı inşallah sağsalim kucağımıza alırız 3 gündür baya bulantım vardı yemek hiç yiyemiyordum ama bugün hiç yok bulantı böylede olunca insanın morali bozuluyor.Kızımda bulantım oldu ama hiç kusmadım rahat bi hamilelik geçirmiştim...Birde cumartesi günü çok az kahverengi akıntım oldu ağrım oluyor sıkılıyorum hiçbir şey olmuyor ay bişey mi oldu diyorum bulantım oluyor öff diyorum bugün olmayınca moralim bozuldu bi ortam yok yani Daha önce düşük yaşayınca insanın hep aklı kötüye gidiyor hamileliğin ilk haftaları zor yani Allah kimseye yaşatmasın
Buzdolabını gördükçe tiksiniyorum ya. Bir insan yemek düşününce bile midesi bulanır mıAl bendende o kadar canım bu bulantılar beni mahfetti
Aynen canım evden herşeyden kendi kokumdan dahi tıksiniyorum oğlumda 14 haftada geçmişti inş bunda o kadar uzun sürmezBuzdolabını gördükçe tiksiniyorum ya. Bir insan yemek düşününce bile midesi bulanır mı
Hadi inslaah ...kotu oldum biraz cuma gunu gidene kadar bakalim dayanmaliyim arti k .dr.haftaya gel kalp atisi için dedi direk bu arada birsey olsa böyle demezdi degil miAynen benimde ilk hamileliğimde geç döllenme idi son adetten 2 ay sonra duymuştum kalp atışını kalbini ferah tut
İnşallah hemencik biter bulantılarımız yaAynen canım evden herşeyden kendi kokumdan dahi tıksiniyorum oğlumda 14 haftada geçmişti inş bunda o kadar uzun sürmez
Yok canım olmaz inşallah ama çok zorlanırsin diyim sana bin pişman olursunİnşallah hemencik biter bulantılarımız yaben bu cuma uçak yolculuğu da yapacağım. Bir tehlikesi olur mu ki
Mecburi yolculuk canım izne gidiyoruz. 1.5 saatte merkeze yol gideceğiz. Ne yapacağım bilmiyorum.Yok canım olmaz inşallah ama çok zorlanırsin diyim sana bin pişman olursun
Merhabalar bende 5+2 deyim. Tüp bebek yaptırdım. 1 tane kondu. Bana 4 martta gel dediler. Erken gidince görülmeyince stres yapılıyor diye. Bem de daha hiç gitmedim. Benim de belimde kasıkta ağrı var. Senin de inşallah sıkıntı yoktur.Yanıtınızı için teşekkürler :)
5+3 şuan hamileliğim.
Hangi makine bilmiyorum ama Şişli Memeorial'a gittim. Dün 4.666 çıkan değer bugün 6.700 çıktı. Şişli memorial'daki doktor sabah yine kese göremedi. İki küçük nokta gördüm dedi. Bahçeci tüp bebek kliğinide beni takip eden doktorum iki kez baktı ve sadece 2 küçük nokta gördü emin olamadı müdahale etmediler. Birkaç gün daha bekleyip anlayacağız dediler.
Bence pozitif düşün geçicek gidicek az kaldıBen hep kötüyü çağırıyorum niyeyse ya. Gözüm bulantım 16.haftada kesildi diyenlerde değil de 9 ay boyunca bulandı diyenlerde. Allahım inşallah öyle olmaz ya. Boğazıma balgam oturuyor, onu temizleyeyim diye öksürürken bile kusuyorum. Yemek düşünmek bile midemi bulandırıyor.
Bende 5+2 Deyim. 3.gündür hiç belirtim yoktu. Ağrım sızım kalmadı. Korktum bir şey mi oldu diye. Bugün bel kasık ağrım başladı. Şimdi de korkuyorum bir şey mi oldu diye. Belirti olsa bir türlü olmasa bir türlü.Merhaba kızlar bugün 5+3 oldum. Hâlâ daha doğru düzgün belirtim yok korkuyorum. Ve bugün her yerim dökülüyor başım ağrıyor hasta olcak bir şey yapmadım dışarı çıkmadım normal midir
Peki aynı güvenilirlikte mi acaba diğerleri ?
Bence de ya aklım fikrim hep olumsuz ne kadar kötüyü çağırmak istemesemde olmuyorHayırlı olsun :) benim de bir düşüğüm oldu ve travmatik bir olay olduğunu düşünüyorum. Sonrasında bir çocuğum oldu ama suan pozitifi gördüğüm andan itibaren aklımda ya birsey olursa sorusu dolanıyor
Karından mi vajinal mi baktirdiniz?Yanıtınızı için teşekkürler :)
5+3 şuan hamileliğim.
Hangi makine bilmiyorum ama Şişli Memeorial'a gittim. Dün 4.666 çıkan değer bugün 6.700 çıktı. Şişli memorial'daki doktor sabah yine kese göremedi. İki küçük nokta gördüm dedi. Bahçeci tüp bebek kliğinide beni takip eden doktorum iki kez baktı ve sadece 2 küçük nokta gördü emin olamadı müdahale etmediler. Birkaç gün daha bekleyip anlayacağız dediler.
Mecburi yolculuk canım izne gidiyoruz. 1.5 saatte merkeze yol gideceğiz. Ne yapacağım bilmiyorum.Yollarda kusup rezillik yaşamam inşallah ya.
Inş rahat geçer ama sen genede poşetini hazırda tutMecburi yolculuk canım izne gidiyoruz. 1.5 saatte merkeze yol gideceğiz. Ne yapacağım bilmiyorum.Yollarda kusup rezillik yaşamam inşallah ya.
İnşallah haftaya bebeği görürsünüz kafanıza takmayın. Doktorun söylediği doğru ama bence dile getirilmesine gerek yoktu. Hayatın içinde risk her zaman var. Üstelik sadece karnımızdaki bebekler için değil. Her an hepimizin başına bir şey gelebilir. Bu riskleri biliyoruz, böyle yaşıyoruz. Ama her evden çıktığımızda "karşıdan karşıya geçerken araba çarpmazsa yoluma devam ederim, çarparsa ölürüm" mü diyoruz? Kalp atışını duyma zamanı kişiden kişiye, cihazdan cihaza ve bebekten bebeğe değişiyor. Hamile insanlarız ve en ufak şeyi kafamıza takıyoruz. Bence bebeğinizin sağlığı için dua edin sadece ve kötü şeyleri aklınıza getirmeyin. Umarım her şey yolundadır. Güzel bir hafta geçirin ve inşallah haftaya güzel haberler alın.
İnşallah her şey yolundadır, belki dediği gibi geç döllenmedir. Umarım haftaya iyi haberler alırsınız. Bebeğin kalbinin düzensiz atmasının sorun yarattığını duymuştum ama sizinki öyle değil gibi duruyor. Umarım haftaya gümbür gümbür dolu dolu duyar ve rahatlarsınız.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, doktor bebeğin yaşaması için az şans veriyor, kalp atışının yavaş olmasının sebebi yolk sac kesesi normalinden büyük,buda embriyo nün büyümesi ni engelliyor maalesef, dua edin Benim için morelim çok bozukİnşallah haftaya bebeği görürsünüz kafanıza takmayın. Doktorun söylediği doğru ama bence dile getirilmesine gerek yoktu. Hayatın içinde risk her zaman var. Üstelik sadece karnımızdaki bebekler için değil. Her an hepimizin başına bir şey gelebilir. Bu riskleri biliyoruz, böyle yaşıyoruz. Ama her evden çıktığımızda "karşıdan karşıya geçerken araba çarpmazsa yoluma devam ederim, çarparsa ölürüm" mü diyoruz? Kalp atışını duyma zamanı kişiden kişiye, cihazdan cihaza ve bebekten bebeğe değişiyor. Hamile insanlarız ve en ufak şeyi kafamıza takıyoruz. Bence bebeğinizin sağlığı için dua edin sadece ve kötü şeyleri aklınıza getirmeyin. Umarım her şey yolundadır. Güzel bir hafta geçirin ve inşallah haftaya güzel haberler alın.
İnşallah her şey yolundadır, belki dediği gibi geç döllenmedir. Umarım haftaya iyi haberler alırsınız. Bebeğin kalbinin düzensiz atmasının sorun yarattığını duymuştum ama sizinki öyle değil gibi duruyor. Umarım haftaya gümbür gümbür dolu dolu duyar ve rahatlarsınız.
Evet anneden kan alınıyor . Ozaman Amerika’ya gönderilmişti ama duanda Türkiye de bakılabiliyor. Ben 2016 yılında 1000 dolar ödemiştim
Ozaman bu kadar yapan yer yoktu aslında yapan yer belki ondandır .Şimdi tavan fiyat 750 dolar dediler, baya yüksekmiş sizin ödediğiniz rakam, belki aracı kurum çok almıştır.
Ya da o zaman , 2016’da yani , Dolar, Pound dengesi öyleydi. Hatırlayamıyorum.
Bebim bir tanıdığım uçak sonrasında bebisini düşürdü Allah korusun ben olsam yapmazdım herhalde. Tabi ki o nasip işi ama ben yapamazdım herhaldeİnşallah hemencik biter bulantılarımız yaben bu cuma uçak yolculuğu da yapacağım. Bir tehlikesi olur mu ki
Aynen öle sıkıntı var gibi konuşmamış zaten haftan da erken rahat olHadi inslaah ...kotu oldum biraz cuma gunu gidene kadar bakalim dayanmaliyim arti k .dr.haftaya gel kalp atisi için dedi direk bu arada birsey olsa böyle demezdi degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?