Çok geçmiş olsun haftamız da aynıymış. Bir dahakine sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallahMalesef bebegimin kalbi durmuş. En son on gün kadar önce kalp sesini duymuştum ama İki haftadır gelişim gösterememis. Düne kadar bulantılarım devam ediyordu. Lekelenmenin sebebinin ağır kaldırmak ve ilişki olabileceğini ama düşük sebebinin bebeğin sağlıksız olması nedeniyle gerçekleştiğini söyledi. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağıniza alırsınız.
Kedilervekitaplar beni listeden çıkartabilirsin.
Size de geçmiş olsun. Tez zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz insallahBende bebeğimi kaybettim.
Gece boyu kasık ve bel ağrısı yaşadım sabah tuvalette kayıp düştü. Dr a gittim kalan parçalar için kürtaj oldum.
Bu haftaya kadar her şey normaldi. Çarşamba kahverengi lekelenme oldu hafif ağrı başladı. Perşembe kontrole gittim kalbi atıyordu ancaK suyu yarı yarıya azalmıştı. 8 haftalıktı. Progestan verdi ve dinlen dedi. Dün akşam yine kasık ve bel ağrısı vardı sabah daha da şiddetlendi. Ve son
Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende pazartesi günü kalp atışı için gidecem canım inşallahBende hamilelik belirtilerim olmadığında korkuyorum sonra başlıyor her zaman olmak zorunda değil midemiz bulanmadigina sevinmeliyiz
Pazartesi kalp atışı için gidecegim ben de inşallah hepimiz sağlıcakla duyar kucağımiza almak nasip olsun
Hayirli olsun insallah canim gercekten supriz olmusBen inanılmaz karın ağrısı ve ishalle acile gittim hiç aklımdan geçmedi ihtimal. hatta şakasını yaptık hergün adet olcam diye ped takıyordum kesin bugün olcam diye.
İdrar istediler ve sonra dr odaya elinde pozitif testle geldişok oldum
ben zehirlendim sanmıştım meğer hamileymişim ve inanırmısınız daha 5.5 aylık bi bebeğim var. 2. Bebeği bi kaç ay sonra istiyorduk araları yakın olsun diye ama
İlki okdar zor olmuştu ki hiç ihtimal vermemiştim sürpriz yaptı bize ufaklık
Kan testlerim yapılıyor ultrasonda çok küçük kalp atışı henüz duyamadık
Kahvaltı sonrası ağrılarım anormal derecede mide bulantısı da var beni çok yoruyor
Bugün kan verdim tekrar sanırım dış gebelik mi diye ona bakacaklar umarım değildir
Sürprizli bebek geliyo olsun
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkesin kucaklarını doldursun sende bir an evvel sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah.
Yaaa çok üzüldüm, tez zamanda sağlıklı gebelik ve bebeğin olur inşallahMalesef bebegimin kalbi durmuş. En son on gün kadar önce kalp sesini duymuştum ama İki haftadır gelişim gösterememis. Düne kadar bulantılarım devam ediyordu. Lekelenmenin sebebinin ağır kaldırmak ve ilişki olabileceğini ama düşük sebebinin bebeğin sağlıksız olması nedeniyle gerçekleştiğini söyledi. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağıniza alırsınız.
Kedilervekitaplar beni listeden çıkartabilirsin.
Allah sabır versin canım kötü olmuş. rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik ve annelik nasip etsin inşallahBende bebeğimi kaybettim.
Gece boyu kasık ve bel ağrısı yaşadım sabah tuvalette kayıp düştü. Dr a gittim kalan parçalar için kürtaj oldum.
Bu haftaya kadar her şey normaldi. Çarşamba kahverengi lekelenme oldu hafif ağrı başladı. Perşembe kontrole gittim kalbi atıyordu ancaK suyu yarı yarıya azalmıştı. 8 haftalıktı. Progestan verdi ve dinlen dedi. Dün akşam yine kasık ve bel ağrısı vardı sabah daha da şiddetlendi. Ve son
Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bugün doktoruma sordum bu ağrılar çok normal dediSelam evet bende 6 haftalığım sırt kasık ağrıları adet olacakmışım gibi ağrılar geçmedi hala :/
Onlar çok değişken hiç takılma, benim mide bulantım yok gibi neredeyse çok az çok kokan bir şey olursa oluyor.Kızlar benim her sabah mide bulantılarım oluyordu bu sabah yok kötü bir şey yoktur di mi
selam bana da 12. Haftaya kadar sadece folik asit başka bişeye gerek yok dedi.Merhabalar, 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışını duyduk. Ancak doktorum ekstra vitamin vermedi folik asit kullanmaya devam ediyorum. Bir sonraki gelişimde verecekmiş. Sizin doktorlarınız bu haftalarda hangi vitaminlere başlattı ?
Bazılarında ara kanama oluyormuş umarım sizin de öyle bir durumdur.Forumda bebeyini kaybedenleri okudum,cok uzuldum,korkdum.yatiyordum bi wc ye gideyim dedim.benimde kanama baslamiş malesev
InşâAllah oyledir.ama ayni adet oldugumdaki renk ve mikdarBazılarında ara kanama oluyormuş umarım sizin de öyle bir durumdur.
Bı hemen acile gitsen en azından Allah korusun ters bir şey varsa bile belki önlem alınabilirInşâAllah oyledir.ama ayni adet oldugumdaki renk ve mikdar
Kalp atışını bir duyabilseydimOnlar çok değişken hiç takılma, benim mide bulantım yok gibi neredeyse çok az çok kokan bir şey olursa oluyor.
hastane uzak,gidene kadar duser diye korkuyom.sirt ustu uzaniyorum simdilik,bakalim duracakmi?Bı hemen acile gitsen en azından Allah korusun ters bir şey varsa bile belki önlem alınabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?