2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Malesef bebegimin kalbi durmuş. En son on gün kadar önce kalp sesini duymuştum ama İki haftadır gelişim gösterememis. Düne kadar bulantılarım devam ediyordu. Lekelenmenin sebebinin ağır kaldırmak ve ilişki olabileceğini ama düşük sebebinin bebeğin sağlıksız olması nedeniyle gerçekleştiğini söyledi. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağıniza alırsınız.
Kedilervekitaplar beni listeden çıkartabilirsin.

Bende bebeğimi kaybettim.
Gece boyu kasık ve bel ağrısı yaşadım sabah tuvalette kayıp düştü. Dr a gittim kalan parçalar için kürtaj oldum.
Bu haftaya kadar her şey normaldi. Çarşamba kahverengi lekelenme oldu hafif ağrı başladı. Perşembe kontrole gittim kalbi atıyordu ancaK suyu yarı yarıya azalmıştı. 8 haftalıktı. Progestan verdi ve dinlen dedi. Dün akşam yine kasık ve bel ağrısı vardı sabah daha da şiddetlendi. Ve son
Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Çok geçmiş olsun haftamız da aynıymış. Bir dahakine sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah
Bende sabah kürtaj oldum

Size de geçmiş olsun. Tez zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz insallah

Bende pazartesi günü kalp atışı için gidecem canım inşallah

Hayirli olsun insallah canim gercekten supriz olmus

blanco ayse-gul rabbim sabır versin kızlar.
Ben de ilk bebeğimi bu yaz kalbinin durması sebebiyle kaybetmiştim. Çok zor biliyorum. Umarım sevdiklerinizin desteği ile biraz olsun kolay atlatabilirsiniz bu günleri bundan sonrası güzel olsun

Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkesin kucaklarını doldursun sende bir an evvel sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah.

Yaaa çok üzüldüm, tez zamanda sağlıklı gebelik ve bebeğin olur inşallah sağlıksız devam etmesindense başında olması daha iyi olmuş ne diyelim

Allah sabır versin canım kötü olmuş. rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik ve annelik nasip etsin inşallah

selam bana da 12. Haftaya kadar sadece folik asit başka bişeye gerek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…