2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
benim de açık sarı akıntı oldu bir kaç kere geçti sonra, kokusuzdu ama. sanırım enfeksiyon olanlar kokulu oluyor ve uzun devam ediyor. doktora danışmakta tabi faydalı olabilir.

Sari Kokusuz ve pütürlü değilse sorun yok demisti doktorum yesil olursa falan enfeksiyon ilaci gerekirmiş.. bende progestana basladigimdan beri sanki daha cok sari akıntı geliyor yani neredeyse hergun bikez görür oldum
Kızlar kokusuz ağrısız pütürlü değil ama. kalp atışı duymaya gittiğim gün danışacağım teşekkür ederim

Kızlar koku hassasiyetim var hem de feci derecede. Özellikle yeni yıkanan çamaşırlara dayanamıyorum. Yumuşatıcı kullanmıyorum toz deterjanı da zaten az koyardım şimdi onu da yarıya indirdim yine de felaket kötü kokuyor. Bi öneriniz var mı?

Bakin ben kimseye kotu seyleri buraya yazmayin bizler etkileniyoruz,dusuk yaptiysaniz bize ne gidin evinizde aglayin demiyorum !burasi bir birini daha iyi,anne bacimizdan bile,anlaya bileceyimiz yer.dertlesiyoruz,uzuluyoruz.kirici olmayalim lutfen,kac kere oldu cocugum gitse bile konuyu takipte kaldim,arkadaslara iyi dualar ettim.bu kesde aynisi olacak.ne kadar hamilelik takib edersek o kadar cok tecrubemiz oluyor

Bende benze şekilde düşürdüm maalesef Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Kaybı olan arkadaşlarıma Allahtan sabır diliyorum acınızı derinden paylaşıyorum, dualarım sizinle dilerim kısa zamanda tekrar bu mutluluğu yaşarsınız ve Rabbim acınızı unutturur Ve bence biz burada hem mutluluğumuzu hemde acılarımızı paylaşabilmeliyiz belki birinin duası kabul olur bilemeyiz o yüzden çok çok rahatsız olanlar kendilerini biraz soyutlamalılar çünkü her ne olursa olsun acılar paylaştıkça azalır

Katılıyorum canım. Kayıp yaşayan arkadaşların yorumundan hemen sonra etkileniyoruz kötü oluyoruz vs yorumlar gerçekten incitici. Belki kötü niyet yok ama düşünüyorum da ben olsam üzülürdüm o yorumlara.

Kayıp yaşayan arkadaşlar için çok üzüldüm.geçmiş olsun En yakın zamanda sağlıklı gebeliklerle yavrunuzu kucağınıza alın inşallah belirti olmadan kayıp yaşayanlar varmıydı

Canım senin bu üçüncü kayıp galiba sebebi belli değil mi acaba araştırdınız mı
Evet 3. Kayıp oldu. İki kayıptan sonra sağlıklı bir doğumum var. Kayıplardan Öncesinde de var çok şükür. Genetik tahlilleri yaptırmıştım hiç bir şey çıkmamıştı. Zaten yeni bir gebelik düşünmüyordum bu sürpriz olmuştu hayırlısı artık

Arkadaslar farkindamisiniz son 1-2 gunu kayib haberleri artdi.acaba neden?havada mi birsey var suda mi,neyi yalniş yapmiş ola bilirizki?gerci ben alişdim.ama gercekden cok uzucu

Arkadaslar farkindamisiniz son 1-2 gunu kayib haberleri artdi.acaba neden?havada mi birsey var suda mi,neyi yalniş yapmiş ola bilirizki?gerci ben alişdim.ama gercekden cok uzucu
Nasip her şey canım ama evlerimizde etrafta çokça radyosyon yayan şeyler var ben bu durumun etkilediğini düşünüyorum açıkçası

Yediğimiz içtiğimiz her şeyde horman ve son dönemde sağlıklı gebelik benim çevremde de çok çok azaldı bilmediğimiz dünya kadar hastalık var ne kadar dikkat edersek edelim rabbim ne derse o olur

Bebeğini kaybeden annelere ; her haberi okudukça gerçekten üzülüyorum Allah sabır versin bu da bir imtihan belki doğsa sağlık sorunları olacaktı veya ilerleyen haftalarda kaybetseniz daha çok uzulecektiniz Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebeğe kavuştursun hepinizi benim çevremde özellikle 7 8 haftada kalp durması ve düşük daha çok oluyor geçen hafta 11 haftalık bebeğini kaybetti arkadaşım bende çok üzgün ve tedirginim hatta cuma kontrolde bunu doktora belirttim küçük daha böyle şeyler olabilir şimdi muayne ederiz hiç birşeyi yoktur ama 5 dk sonra kalbi durabilir dedi tedirgin olma kötü düşünme dedi .kontrole giderken bile gidiyorum ama kalbi durmuş olabilir bakalım hala sagliklimi diye gidiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun

kötü ihtimalleri düşünüp moral bozmayın kızlar, bu haftalarda bu tarz haberler normal. üst üste denk geldi sadece.
Bizim olumlu düşünmeye, mutu hissetmeye, stresden uzak durmaya ihtiyacımız var. stres olan bir süre buradan uzak durabilir, 12. haftadan sonra rahat edeceğiz burda gördüğüm ortalama 8. haftalarda çoğumuz zaten çoğu bitti azı kaldı sabır ve bol dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…