- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
benim de açık sarı akıntı oldu bir kaç kere geçti sonra, kokusuzdu ama. sanırım enfeksiyon olanlar kokulu oluyor ve uzun devam ediyor. doktora danışmakta tabi faydalı olabilir.
Kızlar kokusuz ağrısız pütürlü değil ama. kalp atışı duymaya gittiğim gün danışacağım teşekkür ederimSari Kokusuz ve pütürlü değilse sorun yok demisti doktorum yesil olursa falan enfeksiyon ilaci gerekirmiş.. bende progestana basladigimdan beri sanki daha cok sari akıntı geliyor yani neredeyse hergun bikez görür oldum
Benimde var canım doktora sordum normal dedi kokusuz ve idrarda yanma yoksa diye
Yok kuzum kokusuz ve yanmam yok çok şükürBenimde var canım doktora sordum normal dedi kokusuz ve idrarda yanma yoksa diye
InşâAllahHadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım
Bende benze şekilde düşürdüm maalesefBende bebeğimi kaybettim.
Gece boyu kasık ve bel ağrısı yaşadım sabah tuvalette kayıp düştü. Dr a gittim kalan parçalar için kürtaj oldum.
Bu haftaya kadar her şey normaldi. Çarşamba kahverengi lekelenme oldu hafif ağrı başladı. Perşembe kontrole gittim kalbi atıyordu ancaK suyu yarı yarıya azalmıştı. 8 haftalıktı. Progestan verdi ve dinlen dedi. Dün akşam yine kasık ve bel ağrısı vardı sabah daha da şiddetlendi. Ve son
Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Katılıyorum canım. Kayıp yaşayan arkadaşların yorumundan hemen sonra etkileniyoruz kötü oluyoruz vs yorumlar gerçekten incitici. Belki kötü niyet yok ama düşünüyorum da ben olsam üzülürdüm o yorumlara.Kaybı olan arkadaşlarıma Allahtan sabır diliyorum acınızı derinden paylaşıyorum, dualarım sizinle dilerim kısa zamanda tekrar bu mutluluğu yaşarsınız ve Rabbim acınızı unuttururVe bence biz burada hem mutluluğumuzu hemde acılarımızı paylaşabilmeliyiz belki birinin duası kabul olur bilemeyiz o yüzden çok çok rahatsız olanlar kendilerini biraz soyutlamalılar çünkü her ne olursa olsun acılar paylaştıkça azalır
Canım benim akıntım hiç kesilmedi, ara ara sarımtrak da oluyor. Sakıncalı bir durum yok çok şükür
Hemen git ihmal etmeForumda bebeyini kaybedenleri okudum,cok uzuldum,korkdum.yatiyordum bi wc ye gideyim dedim.benimde kanama baslamiş malesev
Evet 3. Kayıp oldu. İki kayıptan sonra sağlıklı bir doğumum var. Kayıplardan Öncesinde de var çok şükür. Genetik tahlilleri yaptırmıştım hiç bir şey çıkmamıştı. Zaten yeni bir gebelik düşünmüyordum bu sürpriz olmuştu hayırlısı artıkCanım senin bu üçüncü kayıp galiba sebebi belli değil mi acaba araştırdınız mı
Korkma canım Allah’ın izniyle bir şey olmazYaa çok korkuyorum
Nasip her şey canım ama evlerimizde etrafta çokça radyosyon yayan şeyler var ben bu durumun etkilediğini düşünüyorum açıkçasıArkadaslar farkindamisiniz son 1-2 gunu kayib haberleri artdi.acaba neden?havada mi birsey var suda mi,neyi yalniş yapmiş ola bilirizki?gerci ben alişdim.ama gercekden cok uzucu
Yediğimiz içtiğimiz her şeyde horman ve son dönemde sağlıklı gebelik benim çevremde de çok çok azaldı bilmediğimiz dünya kadar hastalık var ne kadar dikkat edersek edelim rabbim ne derse o olurArkadaslar farkindamisiniz son 1-2 gunu kayib haberleri artdi.acaba neden?havada mi birsey var suda mi,neyi yalniş yapmiş ola bilirizki?gerci ben alişdim.ama gercekden cok uzucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?