Odaya hava nemlendirici almayı düşünüyorum canım.Burun kanaması yok ama burnumda çok fazla tıkanıklık var silince kanla karışık geliyor. Sanırım kuruluktan oluyor canım. Kalorifere ıslak havlu koymak bi bardak su koymak iyi geliyor dediler nemli ortamda daha az kuruyormuş
Benimde aynı canım ya az önce bile kanadı, bir iki haftadır var, normal diye okumuştum ama bir önlemi varmı bilmiyorum, yapmamız gereken birşey varmı bilmiyorumKızlar burun kanaması yaşayan var mı? Benim burun damarımda çatlak var, normal zamanda da kabardı ara sıra. Bu aralar ağzım burnum çok kuruduğu için sanırım sürekli kanıyor. Böyle kanama yaşayan var mı benim gibi? Ne yapmak lazım? Uykudan burnumun kanamasına uyanıyorum.
Daha once gebelik kaybim oldugu icin istiyor sanirim doktorBende de aynısı oluyor bazen Çok iyi hiç acımıyor ama bazen iğne gitmiyor.. Benimde diğer gebeliğim de 3.23 çıkmıştı Tiroid eutryox 25 mg vermişti ilacı içince düzeldi ama hamileliğim devam etmedi.... Bende her ay dahiliyeye kan veriyorum normal değerlerde şükür... Siz neden kontrol ediyorsunuz Tiroid değerlerinzi
Ben yasamistim daha ilk haftalarda. Benimde burnum cok kuruyor. Her aksam petek ustune su koyuyorum 3 minik cam var biraz rahatlatiyor. Ama sildgimde bende kan goruyorum.Kızlar burun kanaması yaşayan var mı? Benim burun damarımda çatlak var, normal zamanda da kabardı ara sıra. Bu aralar ağzım burnum çok kuruduğu için sanırım sürekli kanıyor. Böyle kanama yaşayan var mı benim gibi? Ne yapmak lazım? Uykudan burnumun kanamasına uyanıyorum.
Korkma canim allahin izni ile hic birsey olmamistir. Yarin guzel haberlerini bekliyoruz icini ferah tut.Kızlar merhaba, ben bugün yağmurda kayganlaymış bayırda bayağı sert bir şekilde popomun üstüne düştüm. Hani böyle filmlerde muz kabuğunun üstüne basıp, uçup popo üstü yapışırlar ya, aynen öyle oldum. Hatta elimde cep telefonum vardı, ekranı birden çatlamış yere elimi çarpınca.
şimdi çok korkuyorum, bebeğime bir şey olmuş olabilir mi? Yarın doktor randevum var, heyecandan duramıyorum. Yarın bir de harmony testi yaptıracağım.
Col gecmis olsun. Umuyorum bir sikinti yoktur ama bnm ebem bana kosma, yurume, pilates, bisiklete binme her seyi yapabilrsin oyle kolay dusmez demisti bebek.. endiselenmeyin insallah bir seyiniz yoktur.. benim de haftaya harmony testim ve cok korkuyorum kotu bir sonuc gelme ihtimaline karsiKızlar merhaba, ben bugün yağmurda kayganlaymış bayırda bayağı sert bir şekilde popomun üstüne düştüm. Hani böyle filmlerde muz kabuğunun üstüne basıp, uçup popo üstü yapışırlar ya, aynen öyle oldum. Hatta elimde cep telefonum vardı, ekranı birden çatlamış yere elimi çarpınca.
şimdi çok korkuyorum, bebeğime bir şey olmuş olabilir mi? Yarın doktor randevum var, heyecandan duramıyorum. Yarın bir de harmony testi yaptıracağım.
17-18 hafta çok büyük değil mi düşük için zor oldu muBen de 17 ve 18 haftalık iki düşük yaptım. pıhtılaşma yoksa kullanmamalısın. Bana başka doktor vermişti enox ama kendi doktorum kullanmana gerek yok dedi. Eğer düşüğün ilk üç ayda olmuş olsaydı kullan derdim.Bence doktorunu değiştir canım. İki doğumdan sonra her şeyi araştırdım ve en iyi iki doktoru buldum ikisine takip oluyorum.
Canım geçecek unutma benim de aynı 6.haftada başladı rapor alıp eve kapattım kendimi zaman geçirmeye çalıştım üstelik bu 3. gebelik hepsi de aynı ve ben ebeyim , çocuk acil hemşiresiyim daha ne sıkıntılar atlattım ilk gebelik myomlarla ağrılarla kanamalarla kusmalarla geçti anlayacağın geçecek herşey sabretmen gerek sayılı gün gibi düşün lütfen sonunda bebeğine kavuşacaksınLütfen birşeyler söyleyin ne zaman gecer unuttum hamile olduğumu hic birşey umrumda değil zaten ağlamak istiyorum sadece
Acaba rapor mu alsam ev hanımı olmak var kafana göre yat kalk dinlen.Canım geçecek unutma benim de aynı 6.haftada başladı rapor alıp eve kapattım kendimi zaman geçirmeye çalıştım üstelik bu 3. gebelik hepsi de aynı ve ben ebeyim , çocuk acil hemşiresiyim daha ne sıkıntılar atlattım ilk gebelik myomlarla ağrılarla kanamalarla kusmalarla geçti anlayacağın geçecek herşey sabretmen gerek sayılı gün gibi düşün lütfen sonunda bebeğine kavuşacaksın
Sena morelini bozma sen en azından kusmuyorsun. 5. Hafta başladığından beri kusuyorum ve öğürüyorum. Tam 8 hafta inanılmaz kustum inanılmaz. 3.5 kilo verdim tek bir tencere yemek yapmadım. Hazır geleni bile ısıtıp yiyemedim. Ekmek arası ile beslenmeye çalıştım. Üstüne baş dönmesi yüzünden 15 gün evden dışarı adım atamadım, ekmek almaya bile gidemedim. Birkere merdivenden inerken ayağım kaydı iki merdiven indim az daha uçuyordum. İlkdefa dün az bi yürüyüş için evden çıktım. Dün bugün biraz daha iyiyim çok şükür. Bir- iki kere kusuyorum gün içinde.Kızlar 11 hafta 4günlük hamileyim 7. Haftadan beri yani 5haftadır mide bulantısı yaşıyorum. Pirilam dr kullanıyorum ama ne gecem belli ne gündüzüm öleyim diye dua ediyorum kusma yok ama sürekli bulantı var . Kalkıp kendimi yüksek bide yerden atasım var ne yediğim belli ne içtiğim hayattan zevk alamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.
Allah yardımcımız olsun gün sayıyorum zatenSena morelini bozma sen en azından kusmuyorsun. 5. Hafta başladığından beri kusuyorum ve öğürüyorum. Tam 8 hafta inanılmaz kustum inanılmaz. 3.5 kilo verdim tek bir tencere yemek yapmadım. Hazır geleni bile ısıtıp yiyemedim. Ekmek arası ile beslenmeye çalıştım. Üstüne baş dönmesi yüzünden 15 gün evden dışarı adım atamadım, ekmek almaya bile gidemedim. Birkere merdivenden inerken ayağım kaydı iki merdiven indim az daha uçuyordum. İlkdefa dün az bi yürüyüş için evden çıktım. Dün bugün biraz daha iyiyim çok şükür. Bir- iki kere kusuyorum gün içinde.
Sürekli dilimde olan cümle “çok açım, ben açım”
Okadar şiddetli dönem şükürler olsun allahıma azaldım 13 hafta ile birlikte. Bitecek inanıyorumsende inan sabret
3 çocuğunuz da doğdu mu isteyerek mi 3 tane olduCanım geçecek unutma benim de aynı 6.haftada başladı rapor alıp eve kapattım kendimi zaman geçirmeye çalıştım üstelik bu 3. gebelik hepsi de aynı ve ben ebeyim , çocuk acil hemşiresiyim daha ne sıkıntılar atlattım ilk gebelik myomlarla ağrılarla kanamalarla kusmalarla geçti anlayacağın geçecek herşey sabretmen gerek sayılı gün gibi düşün lütfen sonunda bebeğine kavuşacaksın
Hayır iki gün önce doktora gitmiştim rahim ağzım kapalı ve her şey normaldi bebekte iyiydi. Gerçekten çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın.ikincinin gelişimi 19 haftalıktı.260 gram erkek,boyu da 20 cm.ikinci düşükten sonra travma oldu çocuk doğuramayacağım diye. Normal doğumla doğurttular ikisini de.şans bu işler. Vücudum dirençliydi.Bu zamana kadar hiçbir sağlık sorunu yaşamamıştım düşüklere kadar.17-18 hafta çok büyük değil mi düşük için zor oldu mubende 12 hafta doldu diye seviniyordum. Doktor düşük riskinizin olduğunu söylemiş miydi Merak ettim
Her haline şükret canım bol bol uyu istersen. Çaresi nedir bilmiyorum.Benimde üç hafta sonra dikiş atılması gerek ama hamile kaldığımdan beri kanamam devam ediyor. İlaçlar durduramıyor böyle giderse dikiş atılamayacakKızlar 11 hafta 4günlük hamileyim 7. Haftadan beri yani 5haftadır mide bulantısı yaşıyorum. Pirilam dr kullanıyorum ama ne gecem belli ne gündüzüm öleyim diye dua ediyorum kusma yok ama sürekli bulantı var . Kalkıp kendimi yüksek bide yerden atasım var ne yediğim belli ne içtiğim hayattan zevk alamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.
Ben pek anlamam ama böyle kese şekli olan bebeklere erkek diyorlarBenim için de tahmin yaparmısınız 8 haftalık karından ultrason
Canım prilamı ne şekilde kullanıyorsun? Ben ilk zamanlar sabah 1 akşama doğru 1 tane kullanıyordum. Hafifleyince gece yatmadan içiyorum artık. Geçici bir süreç. Biliyorum çok zor ama az kaldı, atlatacağız inşallah bu günleri deLütfen birşeyler söyleyin ne zaman gecer unuttum hamile olduğumu hic birşey umrumda değil zaten ağlamak istiyorum sadece
Kayıpların için çok üzüldüm canım. Rabbim cennette bebeklerinle kavuştursun seniHayır iki gün önce doktora gitmiştim rahim ağzım kapalı ve her şey normaldi bebekte iyiydi. Gerçekten çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın.ikincinin gelişimi 19 haftalıktı.260 gram erkek,boyu da 20 cm.ikinci düşükten sonra travma oldu çocuk doğuramayacağım diye. Normal doğumla doğurttular ikisini de.şans bu işler. Vücudum dirençliydi.Bu zamana kadar hiçbir sağlık sorunu yaşamamıştım düşüklere kadar.
Canım gece yatmadan 2 tane içiyorumBen pek anlamam ama böyle kese şekli olan bebeklere erkek diyorlar
Canım prilamı ne şekilde kullanıyorsun? Ben ilk zamanlar sabah 1 akşama doğru 1 tane kullanıyordum. Hafifleyince gece yatmadan içiyorum artık. Geçici bir süreç. Biliyorum çok zor ama az kaldı, atlatacağız inşallah bu günleri de
Kayıpların için çok üzüldüm canım. Rabbim cennette bebeklerinle kavuştursun seniinşallah bu bebeğin sağ salim kucağına gelir Allahın izniyle.
Rahim ağzı açıklığını nasıl ve hangi haftalarda kontrol ediyor doktor? Her kontrolde bakıyor mu? Yoksa bizim mi hatırlatmamız gerek?
Aslında günü rahat geçirmen lazım ama kaçıncı haftandasın kuzum? Bulantı ve kusmaların pil yaptığı haftada mısın acaba? Prilamı da içmeye başlayınca biraz vakit geçince etki ediyor. Ben kendimde onu farketmiştim. Ne zamandır içiyorsun?o
Canım gece yatmadan 2 tane içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?