Ben daha öğrenmedim. Ayın 21 ine gideceğim umarım o zamana öğrenirim. Hem CVS sonucum çıkacak CVS sonucunda cinsiyeti de kesin olarak yazıyormuş devletteki doktor söylerse öğrencem o zamana 15+4 oluyorİyi akşamlar kızlar benim de ekim başı 12 haftalık ama cinsiyet görünmüyor dedi de siz ogrenebildnz mi
Cvs ne oluyo acaba herkes yaptiriyomuBen daha öğrenmedim. Ayın 21 ine gideceğim umarım o zamana öğrenirim. Hem CVS sonucum çıkacak CVS sonucunda cinsiyeti de kesin olarak yazıyormuş devletteki doktor söylerse öğrencem o zamana 15+4 oluyor
Anladım hayırlısı olsun sizin içindeBen daha öğrenmedim. Ayın 21 ine gideceğim umarım o zamana öğrenirim. Hem CVS sonucum çıkacak CVS sonucunda cinsiyeti de kesin olarak yazıyormuş devletteki doktor söylerse öğrencem o zamana 15+4 oluyor
Bebeğin eşinden parça alınıyorCvs ne oluyo acaba herkes yaptiriyomu
Benim gündüz bulantıları bitti, akşam oluyor artık. Yatmadan bir tane prilam içiyorum, gündüz de sakin geçiyor.Kızlar benim akşam akşam midem bulanıyor sizinde oldumu hiç akşamları geceleri mide bulantınız?
Ben pek zayıf sayılmamCanım ben ilk gebeliğim de de 15 haftada hissettim. Hem zayıfım hemde üçüncü gebeliğim.
Teşekkür ederim canım başka görüntüm yok şuan elimde.bu arada bende erkek hissediyorumMerhaba canım valla tam anlaşılmıyor plasentanın yeri. parlak alan sol üstte gibi duruyor buna göre karındansa bu ultrason cinsiyeti erkek gibi. Başka görüntün varsa da 6-7 haftalık.özelden mesaj at burda meşgul etmeyelim
Bende doktoru arıycam artık çoğaldı gece bulantılarım insallah banada verir..Benim gündüz bulantıları bitti, akşam oluyor artık. Yatmadan bir tane prilam içiyorum, gündüz de sakin geçiyor.
İyi geliyor canım, dayanamayınca içiliyor mecbur Napalım. Yemek yiyemryip hep kusmak daha kötü.Bende doktoru arıycam artık çoğaldı gece bulantılarım insallah banada verir..
Hem kusup hem yiyorum benİyi geliyor canım, dayanamayınca içiliyor mecbur Napalım. Yemek yiyemryip hep kusmak daha kötü.
Aman aman ye canım çok iyi yapıyorsun o zaman. Çünkü insan yediğinin hepsini kusmazmış çoğu zaman. Kussak bile midemizde bebeğe yetecek kadar yemek vitamin kalıyordur çok şükür.Hem kusup hem yiyorum beniştah ta sıkıntı yok tek sıkıntı mide bulantısı benim
Bebişlerin keyfi yerindedirAman aman ye canım çok iyi yapıyorsun o zaman. Çünkü insan yediğinin hepsini kusmazmış çoğu zaman. Kussak bile midemizde bebeğe yetecek kadar yemek vitamin kalıyordur çok şükür.
Bende doktora gideceğim haftaya soracağım bakalım inşallah bi sıkıntı olmazAynı bende de oluyor son bir kaç gündür. Ama ben de doktora gitmedim henüz..bence normaldir. Yavaş yavaş büyüyor artık bebeklerimiz. İnşllah bir sıkıntı yoktur
Benimde tansiyon normal ama nabzım biraz yüksek çıkıyor 90 küsür gibi ara ara oluyor ama sürekli değil. Bu hafta randevuya gideceğim kısmetse soracağımÇarpıntı benim oluyor canım, tansiyonum normal çıkıyor ama çarpıntı başlayınca nefes alış veriş ritmim değişiyor sanki, hamilelikte normal diye görmüştüm doktora sormayıda unuttum, eğer devam ederse bir dahaki randevuda not alıcam unutmamak için sorucam inşaAllah, ama senin aşırı varsa doktoruna danış istersen
Tesekkur ederim canım ya haklısın ama insan bu dönemde biraz hassaaslasinca her şeyi ince dusunuyor önüme gelen her şeye ağlamaya başladım bi deYok canım birşey olmaz merak etme ben ilk gebeliğim de 18 yaşındaydım bebeğim 3 aylık olana kadar saat 4e kadar ya birşey yemezdim yada bir kekle dururdum turp gibide oğlum oldu. Tabi yaptığım iyi birşey değildi şimdiki aklım olsa mutlaka birşeyler yerdim. Sende kafama takma birşey olmamıştır Allah'ın izniyle hem şöyle düşün kimisi bulantidan hiçbir şey yiyemiyor yese bile çıkartıyor olsa onların bebeklerine olur. Bundan sonra biraz dikkatli ol canın birşey istemese bile birşeyler atıştır az ye sık ye
Aspirin 100 mg kullaniyorum doktor bana da enox 4000 yazdi ama eczanede olmadigi icin oksapar verdiler dr farketmez ayni dedigi icin kabul ettim. Bende anlamiyorum acaba igne yi yapma ile alakali mi bazen cok canim yaniyor bazen hic, bazen enjektor icine kan cekiliyor henuz anlayamadim. Birde benim doktorum her ay tiroid degerlerimi gormek istiyorAmin inşallah tek dileğimiz o inşallahsiz hangi iğne ve hapı kullanıyorsunuz.. Enox 4000 ve ecopirin kullanıyorum iğne çok yakıyor dr en iyisi cleaxane ama piyasada yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?