2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İyi akşamlar kızlar benim de ekim başı 12 haftalık ama cinsiyet görünmüyor dedi de siz ogrenebildnz mi
Ben daha öğrenmedim. Ayın 21 ine gideceğim umarım o zamana öğrenirim. Hem CVS sonucum çıkacak CVS sonucunda cinsiyeti de kesin olarak yazıyormuş devletteki doktor söylerse öğrencem o zamana 15+4 oluyor

Ben daha öğrenmedim. Ayın 21 ine gideceğim umarım o zamana öğrenirim. Hem CVS sonucum çıkacak CVS sonucunda cinsiyeti de kesin olarak yazıyormuş devletteki doktor söylerse öğrencem o zamana 15+4 oluyor
Anladım hayırlısı olsun sizin içinde

Teşekkür ederim canım başka görüntüm yok şuan elimde.bu arada bende erkek hissediyorum

Hem kusup hem yiyorum ben iştah ta sıkıntı yok tek sıkıntı mide bulantısı benim
Aman aman ye canım çok iyi yapıyorsun o zaman. Çünkü insan yediğinin hepsini kusmazmış çoğu zaman. Kussak bile midemizde bebeğe yetecek kadar yemek vitamin kalıyordur çok şükür.

Aman aman ye canım çok iyi yapıyorsun o zaman. Çünkü insan yediğinin hepsini kusmazmış çoğu zaman. Kussak bile midemizde bebeğe yetecek kadar yemek vitamin kalıyordur çok şükür.
Bebişlerin keyfi yerindedir rabbimin izni ile sağ salim kucağımıza alsak huzur bulucağım

Aynı bende de oluyor son bir kaç gündür. Ama ben de doktora gitmedim henüz..bence normaldir. Yavaş yavaş büyüyor artık bebeklerimiz. İnşllah bir sıkıntı yoktur
Bende doktora gideceğim haftaya soracağım bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz

Benimde tansiyon normal ama nabzım biraz yüksek çıkıyor 90 küsür gibi ara ara oluyor ama sürekli değil. Bu hafta randevuya gideceğim kısmetse soracağım

Bulantı için günlük sakız iyi geliyor dendi. Henüz deneyemedim ama merak ediyorum şahsen.Ben Prilam kullanıyorum ama eğer moralim bozuk stresliysem ilaç içsem bile çıkarıyorum. Çok fazla yememek bulantımı azaltıyor benim. Sürekli salatalık yiyorum o kesinlikle iyi geliyor

Kizlar bende bugün idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum idrar kültürü istedi pazartesi çıkacakmış sonuc hem kontrole hem ikili test yapacakmış inşallah kötü bişey yoktur hiçbir ağrım sızım da yok bulantı ve kusma dışında

Arkadaşlar ben bir şeyden bahsetmek istiyorum dun resmen yemek yemeği unuttum. Sabah cok az kahvalti yapmistim. Aksam eşim gelinceye kadar hiçbir şey yemedim. 10da geldi midem bulandı tabi açlıktan ama ben ne olup bittiğini anlamadim sanki dün kafam durdu. Onca saat aç kaldım korkuyorum bebege bir şey olmus mudur diye . Neden böyle bir sey yaptığımda ilgili de en ufak fikrim yok ama pişmanım çok. Bundan sonra ara ara bir şeyler yemeğe çalışacağım. Beslenme alışkanlığım yok belki de ondan oyle oldu dun. Ama pişmanım bir şey olmaz değil mi? sanki oruç gibiydim keşke oruç tutsaymisim
Tesekkur ederim canım ya haklısın ama insan bu dönemde biraz hassaaslasinca her şeyi ince dusunuyor önüme gelen her şeye ağlamaya başladım bi de

Gunaydin tüm hamislere nasıl geçiyor kizlar?

Herkesi okuyamadım çok fazla sayfa var evde de bir minnoş var haliyle fazla giremiyorum inşallah herkes iyidir cinsiyet öğrenenler olmuş

Biz de geçen cuma gittik. 11+4tuk 12+6ciktik önden gidiyor dedi. Suyu keyfi çok iyiydi ense kalınlığı oluşmaya başlamış.kanama alanları tamamen geçmiş. Progestani paket bitene kadar günde 1kullan dedi. Feramat ve elevit baslatti. Cinsiyet için ise bacak arası açıktı bişey oluşmamış yüzde 51 kız ama değişebilir 4, 4bucuk aylıkken kesinlestiririz dedi. 29nisana tekrar çağırdı. İkili için kan tahlili de verdim 10gune çıkarmış. Bulantılarım devam ediyor özellikle akşam gün içinde yiyip sindiremedigim şeyleri akşam çıkartıyorum sanırım bu da 16.haftaya kadar devam edicek. Çok şükür bizde durumlar böyle

Amin inşallah tek dileğimiz o inşallah siz hangi iğne ve hapı kullanıyorsunuz.. Enox 4000 ve ecopirin kullanıyorum iğne çok yakıyor dr en iyisi cleaxane ama piyasada yok dedi
Aspirin 100 mg kullaniyorum doktor bana da enox 4000 yazdi ama eczanede olmadigi icin oksapar verdiler dr farketmez ayni dedigi icin kabul ettim. Bende anlamiyorum acaba igne yi yapma ile alakali mi bazen cok canim yaniyor bazen hic, bazen enjektor icine kan cekiliyor henuz anlayamadim. Birde benim doktorum her ay tiroid degerlerimi gormek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…