2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
ya siz nasıl öyle detaylı hissediyorsunuz kafasını, bacağını.. ben şişko olduğum için mi anlamıyorum acaba, artık hareketler hissediyorum, ama karnımın neresinde, şu anda bebek burada, kafası şurda diyebileceğim gibi değil yani

Benm oldugum ilcede de gecici kadin dogumcu war. Ilgilenmiyor ve ters ters konusuyo azarlar gibi. Baska ilceye gidiyorum kontrollere. Ama bana ilk hamile oldugumu ogrendigimde kan tahlili yapilmisti. Sonra hic yapmadi doktorum ozel oldugu halde. Tetenos yapilirken aile hekimim tahlil aldi. Konyada arkadasim war her ay tahlil aliyomus doktoru. Kayseride arkadasim war ondan da sadec ilk basta tahlil almislar. Kardesim de niye almiyolar almalari gerek diyo. Bilmiom hepsi farkli galiba

bir kaç gün gerilik ve ilerilik bence önemli değil, onlar da mükemmelen ölçemiyorlardır zaten. Detaylıda mühim olan, organları düzgün mü, sağlığı yerinde mi, bu gibi konular. Eğer bunlar yolundaysa, üzmeyin kendinizi

Tatlım hiç sıkma bir hafta ileri bir hafta geri normal dedi doktorum benim .Ki aramazda da bunları yaşayanlar var .onlar geliştikçe tamamlayacaklar

15 dakikada bitmesi beni düşündürdü daha çok. Nasıl her yerine bakabilir bu kısa zaman içerisinde

Canim bu ara surekli kahve icmek istiyor. yaklasik 1 cay kasigi ile yapiyorum cok zarari olmasin diye. Gunde 2 kez iciyorum. 2 tanede cok acik cay iciyorum cocuklarin paşa cayi tarzda. Ondan mi kesmiyor anlamiyorum. Telveyi bile yiyesim var.

Canim bu ara surekli kahve icmek istiyor. yaklasik 1 cay kasigi ile yapiyorum cok zarari olmasin diye. Gunde 2 kez iciyorum. 2 tanede cok acik cay iciyorum cocuklarin paşa cayi tarzda. Ondan mi kesmiyor anlamiyorum. Telveyi bile yiyesim var.
Ben bir tatlı kaşığı ile bir kez içiyorum valla diğer türlü çok su gibi olmuyor mu canım. Bence ondan kesmiyordur

Selam kızlar 21+1 olduk bugün detaylı ultrason normal dediler çok şükürr. Ve kızım olacağını öğrendim Allah kısmet ederse
Merhaba canım ben de 21+2 yim dün yaptırdım. Boyu kaç dedi bebeğin benim 23 cm dedi biraz kısa geldi açıkçası çünkü ben de eşim de baya uzun boyluyuz bu haftada biraz daha uzun olması gerekmiyor mu

Merhaba canım ben de 21+2 yim dün yaptırdım. Boyu kaç dedi bebeğin benim 23 cm dedi biraz kısa geldi açıkçası çünkü ben de eşim de baya uzun boyluyuz bu haftada biraz daha uzun olması gerekmiyor mu
benimde 21+2 de 27 cm di sanirim bu haftalardan sonra hizli uzama ve kilo alma donemi baslayacak

Ben de sadece ilk öğrendiğimde tam kan sayımı yaptırdım o kadar, bir de işte gelecek hafta yaptırıcam. Arada hiç kan ya da idrar testi yaptırmadım. Yeni doktoruma da sordum bu durumu, “Normali bu, ikide bir test yaptırmaya gerek yok ilk tahlilerde bir sıkıntı yoksa. Bir başta istiyoruz bir de 20’li haftalarda istiyoruz bu tahlilleri.” dedi. Şu ana kadar üç doktor gördüm, üçü de gereksiz vitamin (D vitamini hariç), ilaç alımına ve sürekli tahlil yapılmasına karşıydı. Omega’yı bile biri vermeyecekti de pek balık yemediğimi söyleyince verdi artık.

Atıyorum sürekli ağrı ya da idrar yolu enfeksiyonu gibi şikayet varsa tabii yapılmalı ama ben de sürekli tahlil, test vs istemedikleri için mutluyum açıkçası.

Doktor bana günde 4-5 fincan Türk kahvesi içebilirsin dedikten sonra ben artık kahve olayını saldım, klasik 1 fincan kahvemi içiyorum İnternette günde maksimum 200 mg kafein yazıyor, doktor 300 demişti, Türk kahvesinde de 50 mg varmış o yüzden onda bir sorun yok dedi. Diğer kahvelerde de kafein oranına bakarak içebilirsin dedi, bir tek Nescafe gibi granül kahveleri yasakladı onlar zararlıymış.

Bence de ya bir şey olmaz Allahin izniyle

Ben özel doktora gidiyorum, aynen dediğiniz gibi bir ilk başta kan testi yaptırdı, bir de son gittiğimde. İdrar testi sadece bir kere yapıldı, o da son gittiğimde. Bence devlet kurumları çok ısrarlı bu sürekli test yapılmasında, neden bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…