2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Allah şifa versin, en kısa zamanda atlaticaksin insallah canim.. Önemli olan moralini çok yüksek tutman. Sakın karamsarlığa kapılma. Bebişin çok iyi ve sağlıkla büyücek karnında ona pozitif enerjini gönder birlikte çok güçlüsünüz ve bu zorluğu yeneceksiniz

Ah canım ya, dualarımız seninle inşallah güzel haberlerini de yazacaksın buradan inanıyorum buna. Arkadaşların dediği gibi moralini yüksek tutmaya çalış, en önemlisi o. İyileştiğini düşün, bu düşünceye odaklan. Sancıların yüksekmiş evet ama inşallah Allah’ın izniyle onlar da kesilecektir.

Oğluna bakacak kimse yok mu canım, aslında yatışın olsa senin için daha iyi olurdu daha hızlı toparlardın.

Canim yatis yapsan serum verseler seni rahatlatmaz mi acaba ? Of belki cok sacma olacak ama bol su ic magnezyum kullaniyormusun ? Elma sirkesi bal limon sicak su ile karisim yapsan oksurugune biraz iyi gelir belki.

İnşallah doktorun dediği olmaz korkma Allah büyük. Coviti atlatsan canım düzelir herşey ya. Yine de stres yapma. Çok geçmiş olsun
İnşallah canım ya çok sağol
sağol canım zaten korkum yoktu acildeki doktora kasılmalarım oluyo bide karnım sertleşiyo dedim doğumhane ye gönderdi doktor çok korkuttu beni

Canım zaten kayınlarım kaynanam hep aynı apartmandayız ama ambulansa bindiğimi görünce çocuk kormuş bahçede oturmuş ben gelene kadar kimseye gitmemiş onun için döndüm eve geldiğimde beni görünce ağladı kuzum bende onu öyle görünce dayanamadım oturup çocuk gibi ağladım

Canim yatis yapsan serum verseler seni rahatlatmaz mi acaba ? Of belki cok sacma olacak ama bol su ic magnezyum kullaniyormusun ? Elma sirkesi bal limon sicak su ile karisim yapsan oksurugune biraz iyi gelir belki.
acilde bi serum yaptılar zaten magnezyum kullanıyorum zaten öksürük içinde ballı süt içiyorum pekmez ısıtıp içiyorum kessin diye

Ah kıyamam ona, ne korkmuştur. Ama şimdi sizi görünce rahatlamıştır, siz artık hastaneye yatsanız çok iyi olur, gerekirse serum oksijen verirler, bir durum olursa müdahale ederler…

Ah kıyamam ona, ne korkmuştur. Ama şimdi sizi görünce rahatlamıştır, siz artık hastaneye yatsanız çok iyi olur, gerekirse serum oksijen verirler, bir durum olursa müdahale ederler…
Doktora sordum hani tedavi olarak ne uygulayacaksınız diye sadece durumunu takip edicez dedi bi de ağrı kesici o kadar bende o yüzden gitmiycem canım evimde daha rahatım en azından ağrım falan olursa yine giderim hastaneye

Canım benim tez vakitte toparlanırsın inşallah öksürmemeye çalış öksürüğünü engelleyecek şeyler dene bol su, pekmez, bal, cevizin iç zarını kaynat iç şifa olur inşallah

Bende cuma günü 23+1 olucam yani 24 ün içine girmiş oluyorum bir ümit gidip Dr a sorcam rapor yazarsa 1 temmuza kadar evde durayım bari 3-4 gün de olsa
Benim rapor aldığım doktor 24 hafta olunca veriyoruz demişti ben 23te gimiştim.
Ben de öğretmenim. İnşallah bitmez idari izin ama biterse de sanki bizi çok etkilemiyor 2 gün için normal rapor alabiliriz diye düşünüyorum.

Ben hem biraz zayıfım hemde derim İnce sanırım ondan hissediyorum galiba canım. Nefesimi içime çekince karnım küçülüyor bebeğin büyüklüğü kalıyor sanırım geriye.
Benimde şuan gittiğim doktor özel olmasına rağmen hiç kan almadı. Ben hep sağlık ocağında aylık kan verdim, değerlerimi kendim araştırdım iyi mi kötü mü diye. Bazıları sanki baştan savma gibi oluyor doktorların ya
Selam kızlar 21+1 olduk bugün detaylı ultrason normal dediler çok şükürr. Ve kızım olacağını öğrendim Allah kısmet ederse
Maşallah canım Allah bağışlasın
Canım ultrason biraz kısa sürmüş, en az yarım saat olmalı ama belki doktor o sürede herşeyi görmüştür öyle düşün. 4 günlük gelişim geriliğini de asla kafana takma. Bu cihazlar karından yüzde yüz haftasına uyumlu söyleyemez zaten. Bana doktor bir hafta geriden ileride gelebilir sıkıntı olmaz, o geriliği yada ileride olmayı cihazın yanılma payı olarak ele alıyoruz demişti. Hiç canını sıkma yani 4 gün geride diye. Benim ilk başta 1 hafta geir çıkmıştı, şimdi iki iç gün ileri çıkıyor. Bi kere tam haftasında çıkıyor. Değişken bir değer yaniö
Canim bu ara surekli kahve icmek istiyor. yaklasik 1 cay kasigi ile yapiyorum cok zarari olmasin diye. Gunde 2 kez iciyorum. 2 tanede cok acik cay iciyorum cocuklarin paşa cayi tarzda. Ondan mi kesmiyor anlamiyorum. Telveyi bile yiyesim var.
Bir ara bende öyleydim canım. Resmen heryerde kahve kokuyordu burnuma. Birde marka seçiyorum, x markanın değil z markanın kahvesini istiyordu
Canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. Belki bebeğin strese ve hastalığına bağlı nstde sancılı çıkıyordur, kendini rahatlatmaya çalış. Annem biz küçükken öksürünce Pekmez ve karabiber karıştırıp içirirdi. Karabiberin zararı olmazsa öyle yapabilirsin. Elma dilimler sobada biraz pişirir boğazımıza sarardı ılıkken, o ağrıyı alırdı. Onu da deneyebilirsin. Beslenmene dikkat et, bol bol dinlen. Allahın izniyle atlatırsın canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Oy kıyamam Allah kolaylık versin

Benim doktorum da sadece d vitamini verdi, hatta balık yemememe rağmen OMEGA vermedi demir eksikligim var onu da sanırım birkaç hafta sonra başlatacak. Minimumda veriyor her şeyi nedense

Umarım hemen iyilesirsiniz ama yine de çok az daha kotu olsanız bile hastaneye yatisinizin yapılması daha iyi olur en azından onlar takip ederler. Siz oksijen seviyenizi falan evde olcemezsiniz.

Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bir an önce atlatırsınız. Dualarım sizinle.

Çok geçmiş olsun okuduğum an içim cız etti lütfen kendinize dikkat edin.
Asla ama asla moral bozmak istemiyorum beni yanlış anlamayın sadece ciddiyeti bildiğim için bir sağlıkçı olarak tavsiye vermek istedim.
Geçen sene Kasım da vakalar arttığı dönemde covid servisinde çalıştım. Evde çocuğu olduğu için, yanına refakatçi alınmadığı için veya alınsa da refakatçisi elini kolunu sallaya sallaya sigara içmeye çıkamadığı için erkenden taburcu olan, tedaviyi reddeden çok hamile gördüm. Sonucunda da birçok kez anne bebek ölümüne şahit oldum ne yazık ki (Rabbim korusun tabiki)
Bence hekiminizi dinleyin, sadece ağrı kesici bile taksalar profesyonel bir alanda takipli olmanız çok daha iyi olacaktır
Oksijen seviyenizin takip edilmesi gerek, nst dr sancı da görüldü diyorsunuz..elbette siz kendiniz ve yavrularınız için en iyisini bilirsiniz, ben sadece söylemek istedim.. Bu gece sizin için dua edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…