Şanısınızı bir deneyin bende 2 temmuza kadar kullanıcam 2 hafta..Bende cuma günü 23+1 olucam yani 24 ün içine girmiş oluyorum bir ümit gidip Dr a sorcam rapor yazarsa 1 temmuza kadar evde durayım bari 3-4 gün de olsa
Allah şifa versin, en kısa zamanda atlaticaksin insallah canim.. Önemli olan moralini çok yüksek tutman. Sakın karamsarlığa kapılma. Bebişin çok iyi ve sağlıkla büyücek karnında ona pozitif enerjini gönder birlikte çok güçlüsünüz ve bu zorluğu yeneceksinizKızlar bana dua edin durumum biraz ağırlaştı çok öksürüyorum ve öksürdüğüm için karnımda kasılmalar ne sancı var kadın doğuma geldim nst ye bağladılar 50 60 larda bazen 80 e kadar çıkan düzenli sancı var ama hiç bişey yapmıyolar hastanenin bahçesinde bekletiyolar hala doğum başlasada hiç bişey yapamayız dedi doktor
Kızlar bana dua edin durumum biraz ağırlaştı çok öksürüyorum ve öksürdüğüm için karnımda kasılmalar ne sancı var kadın doğuma geldim nst ye bağladılar 50 60 larda bazen 80 e kadar çıkan düzenli sancı var ama hiç bişey yapmıyolar hastanenin bahçesinde bekletiyolar hala doğum başlasada hiç bişey yapamayız dedi doktor
Canim yatis yapsan serum verseler seni rahatlatmaz mi acaba ? Of belki cok sacma olacak ama bol su ic magnezyum kullaniyormusun ? Elma sirkesi bal limon sicak su ile karisim yapsan oksurugune biraz iyi gelir belki.Kızlar bana dua edin durumum biraz ağırlaştı çok öksürüyorum ve öksürdüğüm için karnımda kasılmalar ne sancı var kadın doğuma geldim nst ye bağladılar 50 60 larda bazen 80 e kadar çıkan düzenli sancı var ama hiç bişey yapmıyolar hastanenin bahçesinde bekletiyolar hala doğum başlasada hiç bişey yapamayız dedi doktor
İnşallah canım ya çok sağolİnşallah doktorun dediği olmaz korkma Allah büyük. Coviti atlatsan canım düzelir herşey ya. Yine de stres yapma. Çok geçmiş olsun
sağol canım zaten korkum yoktu acildeki doktora kasılmalarım oluyo bide karnım sertleşiyo dedim doğumhane ye gönderdi doktor çok korkuttu beniAllah şifa versin, en kısa zamanda atlaticaksin insallah canim.. Önemli olan moralini çok yüksek tutman. Sakın karamsarlığa kapılma. Bebişin çok iyi ve sağlıkla büyücek karnında ona pozitif enerjini gönder birlikte çok güçlüsünüz ve bu zorluğu yeneceksiniz
Canım zaten kayınlarım kaynanam hep aynı apartmandayız ama ambulansa bindiğimi görünce çocuk kormuş bahçede oturmuş ben gelene kadar kimseye gitmemiş onun için döndüm eve geldiğimde beni görünce ağladı kuzum bende onu öyle görünce dayanamadım oturup çocuk gibi ağladımAh canım ya, dualarımız seninle inşallah güzel haberlerini de yazacaksın buradan inanıyorum buna. Arkadaşların dediği gibi moralini yüksek tutmaya çalış, en önemlisi o. İyileştiğini düşün, bu düşünceye odaklan. Sancıların yüksekmiş evet ama inşallah Allah’ın izniyle onlar da kesilecektir.
Oğluna bakacak kimse yok mu canım, aslında yatışın olsa senin için daha iyi olurdu daha hızlı toparlardın.
acilde bi serum yaptılar zaten magnezyum kullanıyorum zaten öksürük içinde ballı süt içiyorum pekmez ısıtıp içiyorum kessin diyeCanim yatis yapsan serum verseler seni rahatlatmaz mi acaba ? Of belki cok sacma olacak ama bol su ic magnezyum kullaniyormusun ? Elma sirkesi bal limon sicak su ile karisim yapsan oksurugune biraz iyi gelir belki.
Ah kıyamam ona, ne korkmuştur. Ama şimdi sizi görünce rahatlamıştır, siz artık hastaneye yatsanız çok iyi olur, gerekirse serum oksijen verirler, bir durum olursa müdahale ederler…Canım zaten kayınlarım kaynanam hep aynı apartmandayız ama ambulansa bindiğimi görünce çocuk kormuş bahçede oturmuş ben gelene kadar kimseye gitmemiş onun için döndüm eve geldiğimde beni görünce ağladı kuzum bende onu öyle görünce dayanamadım oturup çocuk gibi ağladım
Doktora sordum hani tedavi olarak ne uygulayacaksınız diye sadece durumunu takip edicez dedi bi de ağrı kesici o kadar bende o yüzden gitmiycem canım evimde daha rahatım en azından ağrım falan olursa yine giderim hastaneyeAh kıyamam ona, ne korkmuştur. Ama şimdi sizi görünce rahatlamıştır, siz artık hastaneye yatsanız çok iyi olur, gerekirse serum oksijen verirler, bir durum olursa müdahale ederler…
En kısa zamanda iyileş inşallah canımDoktora sordum hani tedavi olarak ne uygulayacaksınız diye sadece durumunu takip edicez dedi bi de ağrı kesici o kadar bende o yüzden gitmiycem canım evimde daha rahatım en azından ağrım falan olursa yine giderim hastaneye
sağol canım teşekkürlerEn kısa zamanda iyileş inşallah canım
Canım benim tez vakitte toparlanırsın inşallah öksürmemeye çalış öksürüğünü engelleyecek şeyler dene bol su, pekmez, bal, cevizin iç zarını kaynat iç şifa olur inşallahKızlar bana dua edin durumum biraz ağırlaştı çok öksürüyorum ve öksürdüğüm için karnımda kasılmalar ne sancı var kadın doğuma geldim nst ye bağladılar 50 60 larda bazen 80 e kadar çıkan düzenli sancı var ama hiç bişey yapmıyolar hastanenin bahçesinde bekletiyolar hala doğum başlasada hiç bişey yapamayız dedi doktor
Benim rapor aldığım doktor 24 hafta olunca veriyoruz demişti ben 23te gimiştim.Bende cuma günü 23+1 olucam yani 24 ün içine girmiş oluyorum bir ümit gidip Dr a sorcam rapor yazarsa 1 temmuza kadar evde durayım bari 3-4 gün de olsa
Ben de öğretmenim. İnşallah bitmez idari izin ama biterse de sanki bizi çok etkilemiyor 2 gün için normal rapor alabiliriz diye düşünüyorum.Dünden beri aynı şeyi düşünüyorum. ben öğretmenim 2 temmuz son gün okulun. Ben 1 hafta erken ayrilacaktim ailemin yanina gitmek için uçak bileti aldık(bi de inanilmaz pahalı). Benim gene 2 ay tatilim var calisacak olanları çok iyi anliyorum cunku okula gittik biz sürekli ve kıl payı hep pozitif ogrencilerden kapmadim. Her neyse 1 temmuz ve 2 temmuz okula gitmem gerek 2 gün için de biletimi yakmak istemiyorum. Bilseydim almazdık zaten
Ben hem biraz zayıfım hemde derim İnce sanırım ondan hissediyorum galiba canım. Nefesimi içime çekince karnım küçülüyor bebeğin büyüklüğü kalıyor sanırım geriye.ya siz nasıl öyle detaylı hissediyorsunuz kafasını, bacağını.. ben şişko olduğum için mi anlamıyorum acaba, artık hareketler hissediyorum, ama karnımın neresinde, şu anda bebek burada, kafası şurda diyebileceğim gibi değil yani
Benimde şuan gittiğim doktor özel olmasına rağmen hiç kan almadı. Ben hep sağlık ocağında aylık kan verdim, değerlerimi kendim araştırdım iyi mi kötü mü diye. Bazıları sanki baştan savma gibi oluyor doktorların yaBenm oldugum ilcede de gecici kadin dogumcu war. Ilgilenmiyor ve ters ters konusuyo azarlar gibi. Baska ilceye gidiyorum kontrollere. Ama bana ilk hamile oldugumu ogrendigimde kan tahlili yapilmisti. Sonra hic yapmadi doktorum ozel oldugu halde. Tetenos yapilirken aile hekimim tahlil aldi. Konyada arkadasim war her ay tahlil aliyomus doktoru. Kayseride arkadasim war ondan da sadec ilk basta tahlil almislar. Kardesim de niye almiyolar almalari gerek diyo. Bilmiom hepsi farkli galiba
Maşallah canım Allah bağışlasınSelam kızlar 21+1 olduk bugün detaylı ultrason normal dediler çok şükürr.Ve kızım olacağını öğrendim Allah kısmet ederse
Canım ultrason biraz kısa sürmüş, en az yarım saat olmalı ama belki doktor o sürede herşeyi görmüştür öyle düşün. 4 günlük gelişim geriliğini de asla kafana takma. Bu cihazlar karından yüzde yüz haftasına uyumlu söyleyemez zaten. Bana doktor bir hafta geriden ileride gelebilir sıkıntı olmaz, o geriliği yada ileride olmayı cihazın yanılma payı olarak ele alıyoruz demişti. Hiç canını sıkma yani 4 gün geride diye. Benim ilk başta 1 hafta geir çıkmıştı, şimdi iki iç gün ileri çıkıyor. Bi kere tam haftasında çıkıyor. Değişken bir değer yaniöKizlar bikac gun giremedim. Persembe detayliya girdik. Cok kisa geldi suresi 15 dakda bitti. 4 gun gelisim geriligi war dedi radyolog moralim cok bozuldu. Kendi doktoruma gosterdik sonuclari. 4 gun gerilik onemli dgl canini sikma dedi. Oyle iste kizlar
Bir ara bende öyleydim canım. Resmen heryerde kahve kokuyordu burnuma. Birde marka seçiyorum, x markanın değil z markanın kahvesini istiyorduCanim bu ara surekli kahve icmek istiyor.yaklasik 1 cay kasigi ile yapiyorum cok zarari olmasin diye. Gunde 2 kez iciyorum. 2 tanede cok acik cay iciyorum cocuklarin paşa cayi tarzda. Ondan mi kesmiyor anlamiyorum. Telveyi bile yiyesim var.
Canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. Belki bebeğin strese ve hastalığına bağlı nstde sancılı çıkıyordur, kendini rahatlatmaya çalış. Annem biz küçükken öksürünce Pekmez ve karabiber karıştırıp içirirdi. Karabiberin zararı olmazsa öyle yapabilirsin. Elma dilimler sobada biraz pişirir boğazımıza sarardı ılıkken, o ağrıyı alırdı. Onu da deneyebilirsin. Beslenmene dikkat et, bol bol dinlen. Allahın izniyle atlatırsın canım güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar bana dua edin durumum biraz ağırlaştı çok öksürüyorum ve öksürdüğüm için karnımda kasılmalar ne sancı var kadın doğuma geldim nst ye bağladılar 50 60 larda bazen 80 e kadar çıkan düzenli sancı var ama hiç bişey yapmıyolar hastanenin bahçesinde bekletiyolar hala doğum başlasada hiç bişey yapamayız dedi doktor
Oy kıyamam Allah kolaylık versinCanım zaten kayınlarım kaynanam hep aynı apartmandayız ama ambulansa bindiğimi görünce çocuk kormuş bahçede oturmuş ben gelene kadar kimseye gitmemiş onun için döndüm eve geldiğimde beni görünce ağladı kuzum bende onu öyle görünce dayanamadım oturup çocuk gibi ağladım
Benim doktorum da sadece d vitamini verdi, hatta balık yemememe rağmen OMEGA vermediBen de sadece ilk öğrendiğimde tam kan sayımı yaptırdım o kadar, bir de işte gelecek hafta yaptırıcam. Arada hiç kan ya da idrar testi yaptırmadım. Yeni doktoruma da sordum bu durumu, “Normali bu, ikide bir test yaptırmaya gerek yok ilk tahlilerde bir sıkıntı yoksa. Bir başta istiyoruz bir de 20’li haftalarda istiyoruz bu tahlilleri.” dedi. Şu ana kadar üç doktor gördüm, üçü de gereksiz vitamin (D vitamini hariç), ilaç alımına ve sürekli tahlil yapılmasına karşıydı. Omega’yı bile biri vermeyecekti de pek balık yemediğimi söyleyince verdi artık.
Atıyorum sürekli ağrı ya da idrar yolu enfeksiyonu gibi şikayet varsa tabii yapılmalı ama ben de sürekli tahlil, test vs istemedikleri için mutluyum açıkçası.
Umarım hemen iyilesirsiniz ama yine de çok az daha kotu olsanız bile hastaneye yatisinizin yapılması daha iyi olur en azından onlar takip ederler. Siz oksijen seviyenizi falan evde olcemezsiniz.Doktora sordum hani tedavi olarak ne uygulayacaksınız diye sadece durumunu takip edicez dedi bi de ağrı kesici o kadar bende o yüzden gitmiycem canım evimde daha rahatım en azından ağrım falan olursa yine giderim hastaneye
Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bir an önce atlatırsınız. Dualarım sizinle.Kızlar bana dua edin durumum biraz ağırlaştı çok öksürüyorum ve öksürdüğüm için karnımda kasılmalar ne sancı var kadın doğuma geldim nst ye bağladılar 50 60 larda bazen 80 e kadar çıkan düzenli sancı var ama hiç bişey yapmıyolar hastanenin bahçesinde bekletiyolar hala doğum başlasada hiç bişey yapamayız dedi doktor
Çok geçmiş olsun okuduğum an içim cız etti lütfen kendinize dikkat edin.Kızlar bana dua edin durumum biraz ağırlaştı çok öksürüyorum ve öksürdüğüm için karnımda kasılmalar ne sancı var kadın doğuma geldim nst ye bağladılar 50 60 larda bazen 80 e kadar çıkan düzenli sancı var ama hiç bişey yapmıyolar hastanenin bahçesinde bekletiyolar hala doğum başlasada hiç bişey yapamayız dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?