2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben varım ben de 95 ile hamile kaldım şuan 97yim. Ailem de dahil herkes 6.ayda bu kadar ağrının olamayacağını, benim abarttığımı söylediği için sessiz sakin yaşıyorum ağrılarımı :) dediğiniz gibi yürüyemeyen, yatırmayan, hareket bile ettirmeyen bir ağrı. Sanırım bu da yüksek vücut kitle indeksi ile hamile kalmanın dezavantajı :) sırf bu yuzden 1 aydır raporluyum çünkü imkansız bu durumda 10 saat hastanede hastalarla ilgilenmem.
Beyin ve sinirin dediklerini de paylaşır mısınız? Çalıştığım ve takipi olduğum hastane başka bir ilçede, ona göre cuma şeker yüklemeye gittiğimde ben de bir görünürüm.
Daha 3 ayımız var, size de sabir diliyorum umarım bir kolayını buluruz

Olabilir canım, peki bu demir ilacı kabızlık yaptı mı bir de son olarak onu sorayım

Bana doktor da eczaci da sabah ac karna icmemi soyledi. Yatmadan once mide tam bos olmadigi icin sonrasinda bisey yemesen bile emilim orani azaliyor. Ben sabah 7 bucuk 8 bucuk gibi uyanip demirimi icip geri yatiyorum. En az 1 saat sonra kalkip normal gune devam ediyorum. Hem bulantim olmuyo hem de oncesinde ve sonrasinda bisey yememis oluyorum. Kabizlik yapmadi bende. Sadece diskinin rengi koyulasiyo siyaha yakin bi renk oluyoki bu da demirin iyi emildiginin bi gostergesi

Anladım canım. Ben zaten güne 5-5.30 gibi başladığım için ne ara kalkıp içip geri yatarım pek emin olamadım, alarm kurup belki öncesinde yapabilirim dediğini. İnşallah bugün deneyecegim bakalım, bulantıdan çok çektim çünkü eski günlerime dönmek istemiyorum

Ben tetanozdan 11 gün sonra biontech oldum doktor sorun olmaz demişti bana

Decavit gibi bir şey alıyor musunuz? Alıyorsanız, onu ne zaman içiyorsunuz, o da mı sabah aç karnına?

Maşallah canım sen kendin de bilinçliymissin galiba o yüzden de sana iyi davranmislar sabah 10dan 4e kadar sürekli mi sancin oldu? Ne zaman ikinmaya başladın Ay ne çok soru sordum ama gerçekten merak ediyorum
Gel bana sor demir kan ilacı kabız yaptı beni hala da yapıyor

Benim gece 2.30 da kanlı akıntılı nisanim geldi hasteneye gittik o gece dogumhaneye alındım yeme içme yasaklandı açılma yoktu gelen geçen parmakl yapıp gidiyorlardı açılma yok derlerdi takı sbah olana kadar biraz 3,4 cm açıldı öğlen 12 olunca geldiler yine parmakla olctuler dediler 7 cm güzel gidiyot dedi sonra ayrı odaya aldılar çatala çıktım erkek doktor geldi parmağını ileri götürdü suyumu patlattı o su bir geldi sonrası kıyamet o 1.30 saat sancılar kasılmalar çoğaldı öldüm ya eni sonunda acilmam öldü dediler hadi gel sıra sende öyle bir sevindim ki sorana geldi diekurtulacsktim yani bu Agridan neyseki çatal a çıktım bağırdım çağırdım ikindim 5 dk içinde çıktı kızımbir şaşırdım ki dedim ne kadar kolay oldu ama kestiler alttan 9 dikişim vardı yani o su patlamadan önceki kasılmalarım küçüktü ağrı yapmıyordu ama o su patlayınca gördüm anyayi konyayi yani vikarmak bana kolay geldi ama sancılar kötüsü , bebek dünyaya gelince unuttum gitti o ağrılar

Hazır olun kızlar çok eğleneceğuk hele benim gibi ikinci olanlar tam huni mod

Anneler neler çekiyor ya vallahi bende böyleydim ikinci doğumdan sonra azcik emer yatar tekrrar uyanır
Canım bende senin gibiyim bacak aram çok ağrır önceleri günde 1 olan kasılma sertlik artık hwrgun her saat oluyor cuma günü randevum var soracam doktora magnezyum U degistirsin vajinam çok ağrıyor kasilmalardan , sabah yataktan çıkamıyorum bacak ve sırt ağrısı vsr
Merhaba ekim anneleri,

Benim doğum kasımın ilk haftası gorunuyor ama belki 40 haftayı beklemezse ekim annesi de olabilirim o yuzden sizlere de bir merhaba diyeyim dedim
Merhaba canım bende Ekim annesiyim ama Eylül son haftası doğum yaparım sezeryen ile Rabb'im bağışlasın bebegini

Ay hemen hemen aynı şeyi yaşamız ilkinde de hemen hastaneye gitmemiştim bunda da acele etmeyeceğim darlandım cihaza bağlı rahat hareket yok sancılarımı takip edip ona göre gideceğim

Kızlar neymiş bu tetanoz ağrısı yaa. Sabahtan beri çekiyorum ve şu an hat safhada. Asla uyutmuyor

Kızlar eğitimlerde o kadar dinledim ama hepsi uçup gitti aklımdan bu doğum kasılmasını nasıl ayırt edeceğiz ya?

Midem çok bulanıyor, gazım da var biraz. Bebeğim de çok hareketli içerde vurup duruyor. Bazen kasıklarıma vuruyor sanırım acıtıyor, anlık sancı gibi acılar oluyor böyle. Tüm karnım ağrıyor sonra gazdan. Halsizim de, başım da dönüyor. Birşey olur mu diye korkuyorum.

Salatayla alın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…