Ben varımKızlar size 27. Haftadan bildiriyorum. Cok kötü durumdayım ama yine de Allah beterinden korusun diyorum. Yaklaşık 10-12 gündür çok kötü bel ve legen kemiği ağrım var. Yerimden kalkamıyorum, eğilip dogrulamiyorum, yürüyemiyorum.1 gün hafif bel ağrım vardı, ertesi gün yerimden kalkamaz oldum.bacaklarim gövdeye birleştiği yerden kopuyor sanki öyle bi ağrı. Bir de siyatik agrisi gibi yürütmeyen bir ağrı. Wc ye bile oturup kalkamıyorum.94 kg ile hamile kaldım. 6. Ay bitti sadece 3 kg aldim. Yarin beyin ve sinir cerrahide gideceğim.. fıtık fln başlamış olabilir mi? Aranızda bu ağrıları yaşayan var mı?bölüm bi cevap verin. Ağrıdan açıdan agliyorum
Ben varımben de 95 ile hamile kaldım şuan 97yim. Ailem de dahil herkes 6.ayda bu kadar ağrının olamayacağını, benim abarttığımı söylediği için sessiz sakin yaşıyorum ağrılarımı :) dediğiniz gibi yürüyemeyen, yatırmayan, hareket bile ettirmeyen bir ağrı. Sanırım bu da yüksek vücut kitle indeksi ile hamile kalmanın dezavantajı :) sırf bu yuzden 1 aydır raporluyum çünkü imkansız bu durumda 10 saat hastanede hastalarla ilgilenmem.
Beyin ve sinirin dediklerini de paylaşır mısınız? Çalıştığım ve takipi olduğum hastane başka bir ilçede, ona göre cuma şeker yüklemeye gittiğimde ben de bir görünürüm.
Daha 3 ayımız var, size de sabir yatarken uzanırken hiçbir şeyim yok, ama sağdan sola dönemiyorum. Yarin sabah doktora randevu aldım. Fıtık fln olup 3 ay yatirmasin beni. Mutlaka bilgi vereceğim doktordan sonra.
Hoşgeldin canım .Merhaba ekim anneleri,
Benim doğum kasımın ilk haftası gorunuyor ama belki 40 haftayı beklemezse ekim annesi de olabilirimo yuzden sizlere de bir merhaba diyeyim dedim
Hoşgeldin canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğiniMerhaba ekim anneleri,
Benim doğum kasımın ilk haftası gorunuyor ama belki 40 haftayı beklemezse ekim annesi de olabilirimo yuzden sizlere de bir merhaba diyeyim dedim
Hoş geldin canım Allah sağ Salim kucağına aldırsın inşallah
Hoşgeldin canım .
HosbuldukHoşgeldin canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Olabilir canım, peki bu demir ilacı kabızlık yaptı mı bir de son olarak onu sorayım
AminHosbuldukhepimiz saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza
Anladım canım. Ben zaten güne 5-5.30 gibi başladığım için ne ara kalkıp içip geri yatarım pek emin olamadım, alarm kurup belki öncesinde yapabilirim dediğini. İnşallah bugün deneyecegim bakalım, bulantıdan çok çektim çünkü eski günlerime dönmek istemiyorumBana doktor da eczaci da sabah ac karna icmemi soyledi. Yatmadan once mide tam bos olmadigi icin sonrasinda bisey yemesen bile emilim orani azaliyor. Ben sabah 7 bucuk 8 bucuk gibi uyanip demirimi icip geri yatiyorum. En az 1 saat sonra kalkip normal gune devam ediyorum. Hem bulantim olmuyo hem de oncesinde ve sonrasinda bisey yememis oluyorum. Kabizlik yapmadi bende. Sadece diskinin rengi koyulasiyo siyaha yakin bi renk oluyoki bu da demirin iyi emildiginin bi gostergesi
Ben tetanozdan 11 gün sonra biontech oldum doktor sorun olmaz demişti banaBu arada ben Biontech aşımı olduğum için doktorum ikinci doz tetanozun acelesi yok araya 4 hafta koy demişti. E o zaman da 2. doz Biontech geliyor deyince o zaman daha sonra yaparız tetanozu dedi. Biontech aşısı olan arkadaşlar tetanoz 2. dozu yaptırdı mi?
Decavit gibi bir şey alıyor musunuz? Alıyorsanız, onu ne zaman içiyorsunuz, o da mı sabah aç karnına?Bana doktor da eczaci da sabah ac karna icmemi soyledi. Yatmadan once mide tam bos olmadigi icin sonrasinda bisey yemesen bile emilim orani azaliyor. Ben sabah 7 bucuk 8 bucuk gibi uyanip demirimi icip geri yatiyorum. En az 1 saat sonra kalkip normal gune devam ediyorum. Hem bulantim olmuyo hem de oncesinde ve sonrasinda bisey yememis oluyorum. Kabizlik yapmadi bende. Sadece diskinin rengi koyulasiyo siyaha yakin bi renk oluyoki bu da demirin iyi emildiginin bi gostergesi
Gel bana sor demir kan ilacı kabız yaptı beni hala da yapıyorMaşallah canım sen kendin de bilinçliymissin galiba o yüzden de sana iyi davranmislarsabah 10dan 4e kadar sürekli mi sancin oldu? Ne zaman ikinmaya başladın Ay ne çok soru sordum ama gerçekten merak ediyorum
Düşünsene senin bebek de böyle yapacak sanaHahah çok hoş ya ama yataktan kalkmamislar ki bebek kendi kendine emip durmuş masallah
Hazır olun kızlar çok eğleneceğukhele benim gibi ikinci olanlar tam huni mod
Canım bende senin gibiyim bacak aram çok ağrır önceleri günde 1 olan kasılma sertlik artık hwrgun her saat oluyor cuma günü randevum var soracam doktora magnezyum U degistirsin vajinam çok ağrıyor kasilmalardan , sabah yataktan çıkamıyorum bacak ve sırt ağrısı vsrKızlar size 27. Haftadan bildiriyorum. Cok kötü durumdayım ama yine de Allah beterinden korusun diyorum. Yaklaşık 10-12 gündür çok kötü bel ve legen kemiği ağrım var. Yerimden kalkamıyorum, eğilip dogrulamiyorum, yürüyemiyorum.1 gün hafif bel ağrım vardı, ertesi gün yerimden kalkamaz oldum.bacaklarim gövdeye birleştiği yerden kopuyor sanki öyle bi ağrı. Bir de siyatik agrisi gibi yürütmeyen bir ağrı. Wc ye bile oturup kalkamıyorum.94 kg ile hamile kaldım. 6. Ay bitti sadece 3 kg aldim. Yarin beyin ve sinir cerrahide gideceğim.. fıtık fln başlamış olabilir mi? Aranızda bu ağrıları yaşayan var mı?bölüm bi cevap verin. Ağrıdan açıdan agliyorum
Merhaba canımMerhaba ekim anneleri,
Ay hemen hemen aynı şeyi yaşamız ilkinde de hemen hastaneye gitmemiştim bunda da acele etmeyeceğim darlandım cihaza bağlı rahat hareket yok sancılarımı takip edip ona göre gideceğimGel bana sor demir kan ilacı kabız yaptı beni hala da yapıyor
Benim gece 2.30 da kanlı akıntılı nisanim geldi hasteneye gittik o gece dogumhaneye alındım yeme içme yasaklandı açılma yoktu gelen geçen parmakl yapıp gidiyorlardı açılma yok derlerditakı sbah olana kadar biraz 3,4 cm açıldı öğlen 12 olunca geldiler yine parmakla olctuler dediler 7 cm güzel gidiyot dedi sonra ayrı odaya aldılar çatala çıktım erkek doktor geldi parmağını ileri götürdü suyumu patlattı o su bir geldi sonrası kıyamet o 1.30 saat sancılar kasılmalar çoğaldı öldüm ya eni sonunda acilmam öldü dediler hadi gel sıra sende öyle bir sevindim ki sorana geldi die kurtulacsktim yani bu Agridan neyseki çatal a çıktım bağırdım çağırdım ikindim 5 dk içinde çıktı kızım bir şaşırdım ki dedim ne kadar kolay oldu ama kestiler alttan 9 dikişim vardı yani o su patlamadan önceki kasılmalarım küçüktü ağrı yapmıyordu ama o su patlayınca gördüm anyayi konyayi yani vikarmak bana kolay geldi ama sancılar kötüsü , bebek dünyaya gelince unuttum gitti o ağrılar
Decaviti kahvvaltidan sonra iciyorum. Decaviti istedigin zaman icebilirsin dedi doktor sadece hergun ayni zamanlarda ic demistiDecavit gibi bir şey alıyor musunuz? Alıyorsanız, onu ne zaman içiyorsunuz, o da mı sabah aç karnına?
Ah canım benim de ilk doz çok ağrımıştı ağrısından uyuyamamıştım bugün biraz daha hafifler inşallahKızlar neymiş bu tetanoz ağrısı yaa. Sabahtan beri çekiyorum ve şu an hat safhada. Asla uyutmuyor
İnşallah canımAh canım benim de ilk doz çok ağrımıştı ağrısından uyuyamamıştım bugün biraz daha hafifler inşallah
Salatayla alın diyorlarya ben hep yemek yerken ya da tok karnına içiyordum, acaba hiç faydası olmadı mı?
decaviti de kahvaltıdan sonra içiyordum, bi baktım prospektüse, tahıl gibi bazı yiyecekler emilimini engeller, yemekten 2 saat sonra tüketin diyoro decavitler de mi boşa gitti acep, ağlıycam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?