2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ama kaç milyon kere uyanıyorsun adam da yataktan kaçıp gidiyor bizim odada beşiği vardı kızımın emzirir geri koyardım yanımda yatınca daha çok uyanıyordum dönmesine hareket etmesine
Bence çok bile dayandı adam ya yazık Bence de anne yani besikler o yüzden daha iyi canım, yatakta ben de istemem şu anki fikrime göre tabiki

Olabilir canım, peki bu demir ilacı kabızlık yaptı mı bir de son olarak onu sorayım
Daha önce yapıyordu da magnezyum kullandığımdan zannedersem yapmadı bu defa
Bence çok bile dayandı adam ya yazık Bence de anne yani besikler o yüzden daha iyi canım, yatakta ben de istemem şu anki fikrime göre tabiki
Heves edip veya hasta iken birkaç defa yanımızda yatırdık onun dışında kendi yatağında yattı odasını ayırmakta zorlanmadık hiç

doktor size neden demir ignesi yapmadi acaba?

doktor bana direkt demir ignesi yapacak, mideni ve sindirim sistemini hapla bosuna zorlamayalim dedi
Demir iğnesi o kadar yaygın değil bence canım, emin olmamakla birlikte. Çünkü onun morlugu ve acısı bir yıl geçmeyenleri duydum, baya bildiğin bir yıl

doktor size neden demir ignesi yapmadi acaba?
Bilmem ben zaten genel itibariyle düşük Demir problemi yaşıyorum ilaç kullanmaya alışığım hiç sormadım da bahsettiğiniz iğne doğum öncesi tek veya birkaç dozda Demir yüklemesi mi yapacak ? Bilmediğim için soruyorum

Tabii ki de sorun, ben de bildigim kadari ile paylasayim, tek doz halinde yapacak. Benim demirim de cok dusuktu ama belki ciddi problem varsa birkac doz olabilir baska kisilerde. Bebege herhangi bir yan etkisi yokmus.

Ben 2 tane demir hapı içtim değiştirerek. Biri microfer ocean biri gynoferon. Doktor mideni bulandırıyor mu diye sorunca yoo demiştim şaşırmıştım ama siz de bulantıdan bahsedince daha da şaşırdım. Bana böyle bi etkisi yok hatta gynoferon tatlı draje gibi. Benim içtiklerim demir değil mi yahu Hgb değeri 11.3 çıkmış bu arada.

Herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyor canım tok karnına içince midemi bulandırmıyor evet fakat hiç etki etmiyor bu defa doktor aç karnına iç ve en az 2 saat bir şey yiyip içme demişti uyanık olunca o iki saat çekilmez oluyor o yüzden gece içiyorum uykuda fark etmiyorum

Bu arada ben Biontech aşımı olduğum için doktorum ikinci doz tetanozun acelesi yok araya 4 hafta koy demişti. E o zaman da 2. doz Biontech geliyor deyince o zaman daha sonra yaparız tetanozu dedi. Biontech aşısı olan arkadaşlar tetanoz 2. dozu yaptırdı mi?

Ben de aç içiyorum limonlu suyla birlikte. 1 saat sonra da kahvaltı ediyorum. Etkisi farklı galiba

Canim ben sinovac asimi oldum tetenozdan 14 gun sonra
Saglik ocaginda ki tetenoz asimi yapan doktor iki asi arasi 14 gun bekleyelim ne olur ne olmaz dedi
Evet bana da önce 14 gün dedi sonra 4 hafta bekle dedi. Daha sonra da yaparız tetanozu sorun değil dedi

Tetanoz ve biontech asilarim arasında 2 hafta ara verdim.

Kızlar size 27. Haftadan bildiriyorum. Cok kötü durumdayım ama yine de Allah beterinden korusun diyorum. Yaklaşık 10-12 gündür çok kötü bel ve legen kemiği ağrım var. Yerimden kalkamıyorum, eğilip dogrulamiyorum, yürüyemiyorum.1 gün hafif bel ağrım vardı, ertesi gün yerimden kalkamaz oldum.bacaklarim gövdeye birleştiği yerden kopuyor sanki öyle bi ağrı. Bir de siyatik agrisi gibi yürütmeyen bir ağrı. Wc ye bile oturup kalkamıyorum.94 kg ile hamile kaldım. 6. Ay bitti sadece 3 kg aldim. Yarin beyin ve sinir cerrahide gideceğim.. fıtık fln başlamış olabilir mi? Aranızda bu ağrıları yaşayan var mı?bölüm bi cevap verin. Ağrıdan açıdan agliyorum

28.haftadayim bel agrilari bende de basladi bel agrisi sizi seklinde arada yokliyor asil sorun sirt ve kaburgamda bir kac gun sonra randevum var kendi doktoruma danisacagim ilk oturamaz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…