Bence çok bile dayandı adam ya yazıkAma kaç milyon kere uyanıyorsun adam da yataktan kaçıp gidiyorbizim odada beşiği vardı kızımın emzirir geri koyardım yanımda yatınca daha çok uyanıyordum dönmesine hareket etmesine
Daha önce yapıyordu da magnezyum kullandığımdan zannedersem yapmadı bu defaOlabilir canım, peki bu demir ilacı kabızlık yaptı mı bir de son olarak onu sorayım
Heves edip veya hasta iken birkaç defa yanımızda yatırdık onun dışında kendi yatağında yattı odasını ayırmakta zorlanmadık hiçBence çok bile dayandı adam ya yazıkBence de anne yani besikler o yüzden daha iyi canım, yatakta ben de istemem şu anki fikrime göre tabiki
Masallah canımDaha önce yapıyordu da magnezyum kullandığımdan zannedersem yapmadı bu defa
Heves edip veya hasta iken birkaç defa yanımızda yatırdık onun dışında kendi yatağında yattı odasını ayırmakta zorlanmadık hiç
doktor bana direkt demir ignesi yapacak, mideni ve sindirim sistemini hapla bosuna zorlamayalim dediBen Dr Banu Çiftçi nin kitabını okuyorum, o demir ilaçlarının çok önemli olduğunu yazmış, aşağıda resmini çekip koydum. Demir ilacınızı doktora da sorup alın isterseniz
doktor size neden demir ignesi yapmadi acaba?Tetanozda ilk birkaç saat kolunu çok oynatmazsan çok ağrı olmuyor canım benim ilki daha çok ağrıdı ev süpürüp duş almıştım
Demir ilacını ne kadar tok içersen o kadar az etki ediyor ben gece yatmadan içiyorum veya defalarca uyandığım için baş ucuma koyup içip geri yatıyorum inanılmaz bulantı yapıyor bende başka türlü dayanamıyorum
Demir iğnesi o kadar yaygın değil bence canım, emin olmamakla birlikte. Çünkü onun morlugu ve acısı bir yıl geçmeyenleri duydum, baya bildiğin bir yıldoktor bana direkt demir ignesi yapacak, mideni ve sindirim sistemini hapla bosuna zorlamayalim dedi
Bilmem ben zaten genel itibariyle düşük Demir problemi yaşıyorum ilaç kullanmaya alışığım hiç sormadım da bahsettiğiniz iğne doğum öncesi tek veya birkaç dozda Demir yüklemesi mi yapacak ? Bilmediğim için soruyorumdoktor size neden demir ignesi yapmadi acaba?
Allaaaaaaaah! Haftaya randevum var :)Demir iğnesi o kadar yaygın değil bence canım, emin olmamakla birlikte. Çünkü onun morlugu ve acısı bir yıl geçmeyenleri duydum, baya bildiğin bir yıl
Tabii ki de sorun, ben de bildigim kadari ile paylasayim, tek doz halinde yapacak. Benim demirim de cok dusuktu ama belki ciddi problem varsa birkac doz olabilir baska kisilerde. Bebege herhangi bir yan etkisi yokmus.Bilmem ben zaten genel itibariyle düşük Demir problemi yaşıyorum ilaç kullanmaya alışığım hiç sormadım da bahsettiğiniz iğne doğum öncesi tek veya birkaç dozda Demir yüklemesi mi yapacak ? Bilmediğim için soruyorum
Şifa olsun canımAllaaaaaaaah! Haftaya randevum var :)
Ben 2 tane demir hapı içtim değiştirerek. Biri microfer ocean biri gynoferon. Doktor mideni bulandırıyor mu diye sorunca yoo demiştim şaşırmıştım ama siz de bulantıdan bahsedince daha da şaşırdım. Bana böyle bi etkisi yok hatta gynoferon tatlı draje gibi. Benim içtiklerim demir değil mi yahuTetanozda ilk birkaç saat kolunu çok oynatmazsan çok ağrı olmuyor canım benim ilki daha çok ağrıdı ev süpürüp duş almıştım
Demir ilacını ne kadar tok içersen o kadar az etki ediyor ben gece yatmadan içiyorum veya defalarca uyandığım için baş ucuma koyup içip geri yatıyorum inanılmaz bulantı yapıyor bende başka türlü dayanamıyorum
Herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyor canım tok karnına içince midemi bulandırmıyor evet fakat hiç etki etmiyor bu defa doktor aç karnına iç ve en az 2 saat bir şey yiyip içme demişti uyanık olunca o iki saat çekilmez oluyor o yüzden gece içiyorum uykuda fark etmiyorumBen 2 tane demir hapı içtim değiştirerek. Biri microfer ocean biri gynoferon. Doktor mideni bulandırıyor mu diye sorunca yoo demiştim şaşırmıştım ama siz de bulantıdan bahsedince daha da şaşırdım. Bana böyle bi etkisi yok hatta gynoferon tatlı draje gibi. Benim içtiklerim demir değil mi yahuHgb değeri 11.3 çıkmış bu arada.
Ben de aç içiyorum limonlu suyla birlikte. 1 saat sonra da kahvaltı ediyorum. Etkisi farklı galibaHerkeste aynı etkiyi yapmayabiliyor canım tok karnına içince midemi bulandırmıyor evet fakat hiç etki etmiyor bu defa doktor aç karnına iç ve en az 2 saat bir şey yiyip içme demişti uyanık olunca o iki saat çekilmez oluyor o yüzden gece içiyorum uykuda fark etmiyorum
Olabilir canım ben uzun zamandır ara ara kullanıyorum yıldım artık çocuk doğsun bırakacağım direktBen de aç içiyorum limonlu suyla birlikte. 1 saat sonra da kahvaltı ediyorum. Etkisi farklı galiba
Canim ben sinovac asimi oldum tetenozdan 14 gun sonraBen de aç içiyorum limonlu suyla birlikte. 1 saat sonra da kahvaltı ediyorum. Etkisi farklı galiba
Evet bana da önce 14 gün dedi sonra 4 hafta bekle dedi. Daha sonra da yaparız tetanozu sorun değil dediCanim ben sinovac asimi oldum tetenozdan 14 gun sonra
Saglik ocaginda ki tetenoz asimi yapan doktor iki asi arasi 14 gun bekleyelim ne olur ne olmaz dedi
Tetanoz ve biontech asilarim arasında 2 hafta ara verdim.Bu arada ben Biontech aşımı olduğum için doktorum ikinci doz tetanozun acelesi yok araya 4 hafta koy demişti. E o zaman da 2. doz Biontech geliyor deyince o zaman daha sonra yaparız tetanozu dedi. Biontech aşısı olan arkadaşlar tetanoz 2. dozu yaptırdı mi?
28.haftadayim bel agrilari bende de basladi bel agrisi sizi seklinde arada yokliyor asil sorun sirt ve kaburgamda bir kac gun sonra randevum var kendi doktoruma danisacagim ilk oturamaz oldumKızlar size 27. Haftadan bildiriyorum. Cok kötü durumdayım ama yine de Allah beterinden korusun diyorum. Yaklaşık 10-12 gündür çok kötü bel ve legen kemiği ağrım var. Yerimden kalkamıyorum, eğilip dogrulamiyorum, yürüyemiyorum.1 gün hafif bel ağrım vardı, ertesi gün yerimden kalkamaz oldum.bacaklarim gövdeye birleştiği yerden kopuyor sanki öyle bi ağrı. Bir de siyatik agrisi gibi yürütmeyen bir ağrı. Wc ye bile oturup kalkamıyorum.94 kg ile hamile kaldım. 6. Ay bitti sadece 3 kg aldim. Yarin beyin ve sinir cerrahide gideceğim.. fıtık fln başlamış olabilir mi? Aranızda bu ağrıları yaşayan var mı?bölüm bi cevap verin. Ağrıdan açıdan agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?