2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayirli bayramlar canim.

Ben tip fakultesinde tekrarlayan dusukler servisi vardi oradan almistim.

Mide yanmasi icin neler yapiyorsunuz arkadaslar. Ilac kullanan varmi

İlaç kullanıyorum gebeliğin ilk başından beri. Tamamen kesmiyor ama gittiği yere kadar. Bulantınız yoksa sık sık ve azar azar yiyerek ilacı destekleyebilirsiniz.

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar bugün ayağıma saç düşmesiyle hafif kesik oldu ve az kanadı. Kolonya ile temizledim bantladım. Tetanoz olmuştum ama o korur değil mi ekstra hastaneye gitmeme gerek var mı acaba

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar bugün ayağıma saç düşmesiyle hafif kesik oldu ve az kanadı. Kolonya ile temizledim bantladım. Tetanoz olmuştum ama o korur değil mi ekstra hastaneye gitmeme gerek var mı acaba
Derin bi kesi degilse gerek yok bence. Asini olmussun cunku

Merhaba arkadaşlar. Iyi bayramlar herkese.2 gündür karnında aniden bir sertleşme oluyor özellikle ayakta iken yatınca pek sorun olmuyor sanki orta yerimden 2 ye ayrılacağım .böyle bir durum yaşayan var mi acaba

Kızlar bu kadar ileri haftada olup gün boyu bebeğin hareketini hissetmeyen oldu mu? Karnım taş gibi Bugün yoğundu bir iş yapmadım ama şu saat oldu hiç hissetmiyorum

Merhaba arkadaşlar. Iyi bayramlar herkese.2 gündür karnında aniden bir sertleşme oluyor özellikle ayakta iken yatınca pek sorun olmuyor sanki orta yerimden 2 ye ayrılacağım .böyle bir durum yaşayan var mi acaba
Ben yaşıyorum diğer çocuğumda da öyleydi yinede doktorunuza bir sorun

Kızlar bu kadar ileri haftada olup gün boyu bebeğin hareketini hissetmeyen oldu mu? Karnım taş gibi Bugün yoğundu bir iş yapmadım ama şu saat oldu hiç hissetmiyorum
Yani bazen uzun sure hareket hissetmedigim oldu ya pozisyonu ile alakali veya cok sert tepki bekledigim icin olabilir. Elini karnina koyup sessizce bekledigin de hareket hissetmiyormusun veya tatli yediginde. Maden suyu icincede hareketli oluyorlar sanirim

Valla tatlı da yedim sola da yattım Normalde çok hareketli bu saate kadar ilk defa hissetmedim eve yeni geldim şöyle rahat pijemaları giyip uzanayım bakalım inşallah hareket eder

Ben yatmadan once hissediyorum daha cok. Bir de sabah kalkmadan once. Gun icinde bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum o yuzden hic takilmadim simdiye kadar. Bi yat bakalim yine hissetmezsen acile gidersin ama stres yapma yorulduysan ondan olmustur. Hissedince bize de haber ver Allahin izniyle hersey yolundadir

Evet ben de normalde öyleyim ama ilk defa bu kadar hissedemiyorum sabah ola hayrola teşekkür ederim hayırlı geceler cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…