- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Diyet yapmıyorum ilk kez ölçtürdüm hiç dikkat etmeden bilerek canım en fazla kaç çıkabilecek diye baya bişey yedim. Sigara böreği, patates salatası, bal kavun, bal, reçel filan tükettim bilerek normalde hepsini bir arada tüketen biri değilim.159 yüksek bayağı, en çok 135-140 gibi olması lazım.
Ne yemiştiniz? Ekmek makarna pilav tatlı, bunlar yüksek çıkarıyor. Diyet yapıyor musunuz?
1 saat sonrasi icin yuksek sanirim canim. Cok yuksek degilde 140 alti olsun demisti doktorum bana. Ne yemistin acaba ?Açlık şekeri 85
Tokluk 1 saat sonrası 159
2 saat sonrası 127 çıktı kızlar. İyi mi sizce?
Yalniz soyle de olabilir her cihaz dogru olcmuyor. Bende annemin cihazi ile olctgumde daha yuksek cikarmisti.Aynen aleti buldum nasılsa diye her türlüsünü yiyerek ölçtürdüm(kayınvalidemde varmış)
Haftaya da baktırcam bakalım, şeker yüklemesi yaptırmak içime sinmiyor da birkaç kez böyle baktırayım bakalım diyorum yüksek çıkarsa yükleme yaptırırım diye düşündüm
Bence sizde de gebelik şekeri olabilir, şeker yüklemesi yaptırın kesin emin olmak için. Yükleme yapmıyorsanız da, o zaman direkt diyete başlayın. Diyet dediğime bakmayın, un ekmek hamur pasta pilav tatlı yasak, normal yemeklerden yiyorsun istediğin kadar, meyve günde 2 porsiyon. Aslında sağlıklı beslenmeDiyet yapmıyorum ilk kez ölçtürdüm hiç dikkat etmeden bilerek canım en fazla kaç çıkabilecek diye baya bişey yedim. Sigara böreği, patates salatası, bal kavun, bal, reçel filan tükettim bilerek normalde hepsini bir arada tüketen biri değilim.2. Saatki iyi geldi ama 127 ye düşmüştü bana iyi gibi geldi değil mi ki ?
Arkadaş doğru söylüyor, her cihaz doğru ölçmüyor. Ben roche un aldım, memnunum. Striplerin de skt si varYalniz soyle de olabilir her cihaz dogru olcmuyor. Bende annemin cihazi ile olctgumde daha yuksek cikarmisti.
Bana sadece roche bayar abbot markalarinin cihazini onerdi. Ben roche aldim hem onunla olctum, hem annemin cihazi ile arada fark cikiyor bazi cihazlarda.
Cunku o striblerinde acildiktan sonra kullanim omru varmis sanirim.
Birde doktor sey demisti bazen kendi cihazinda sa yuksek cikabilir hatali da olabilir endise yapma demisti.
Ya canim benim doktor. Hiç ölç takip et demedi bana159 yüksek bayağı, en çok 135-140 gibi olması lazım.
Ne yemiştiniz? Ekmek makarna pilav tatlı, bunlar yüksek çıkarıyor. Diyet yapıyor musunuz?
Evet canım ev tipi aletlerde 10 a kadar sonuç yüksek gösteriyormuş kayınvalidem öyle dedi laborantlara sormuş onlar öyle söylemiş. Fikir vermesi açısından bakmış oldum sürekli takip gerekirse senin dediğinden alırım kendime ben deYalniz soyle de olabilir her cihaz dogru olcmuyor. Bende annemin cihazi ile olctgumde daha yuksek cikarmisti.
Bana sadece roche bayar abbot markalarinin cihazini onerdi. Ben roche aldim hem onunla olctum, hem annemin cihazi ile arada fark cikiyor bazi cihazlarda.
Cunku o striblerinde acildiktan sonra kullanim omru varmis sanirim.
Birde doktor sey demisti bazen kendi cihazinda sa yuksek cikabilir hatali da olabilir endise yapma demisti.
İyi bayramlar canım bence sen yine git ne olur ne olmazHerkese iyi bayramlararkadaşlar bugün ayağıma saç düşmesiyle hafif kesik oldu ve az kanadı. Kolonya ile temizledim bantladım. Tetanoz olmuştum ama o korur değil mi ekstra hastaneye gitmeme gerek var mı acaba
Bakalım canım doktoruma söyleyeceğim o nasıl derse artık. Zaten ben hamur işi ve tatlı sevmem dikkat ederim normalde de sağlıklı yaşam tarzına takığım. Abartayım bakalım ne olacak dedimBence sizde de gebelik şekeri olabilir, şeker yüklemesi yaptırın kesin emin olmak için. Yükleme yapmıyorsanız da, o zaman direkt diyete başlayın. Diyet dediğime bakmayın, un ekmek hamur pasta pilav tatlı yasak, normal yemeklerden yiyorsun istediğin kadar, meyve günde 2 porsiyon. Aslında sağlıklı beslenme
Bilemedim ki canımYa canim benim doktor. Hiç ölç takip et demedi banasadece hamur işi tatlı kes dedi
Bayramdan sonra kontrolüm var . O zaman sorarım. Doktorumun eşide dahiliye doktoru aynı zmanda muhtemelen birbirlerine bu konuları danışıyorlardirBilemedim ki canım
Aslında ölçüm şöyle önemli, eğer diyete rağmen şekerimiz düşmüyorsa, insülin almamız gerekecek. Sen canım bence bir sor doktora, ama istersen sormayı beklemeden roche un ölçüm cihazını al, ölçmende bi zarar yok, kendini görmüş olursun
Hiç bilmiyorum ama ben yaptırmam canım. Saçımı da boyamıyorum, oje de sürmüyorumKızlar doğumdan önce kaş ve kirpik yaptırmak istiyorum ama microbladingi hamilelere yapmıyolar mı acaba bi bilgisi olan var mı?
Yaptırmanı öneririm canım ya nolur nolmaz. Ben de yaptirmiycam diyordum ama yaptırdım geçen gün. Çok şükür iyi çıktı ve rahat hareket ediyorum şimdi, yoksa bir şeyler yerken çok tedirgin oluyordumKızlar hiç şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranızdaYaptırmadıysanız neden yaptırmadınız
O güzel olmuş ya kimi doktorlar pıhtılaşma çıktığı halde vermiyorlarmış ilaç falan bende oraya gideyim. Bildiğiniz bir doktor var mı tıp fakültesinde yoksa polikilinik olarak mı varAma yine de bende pihtilasma cikmadigi halde belki bakilmayan bir test veya hamilelikte de ortaya cikabilen birsey olabilir diye aspirin 100 mg ve oksapar 4000 lik kullaniyorum. Kalp atisini gordukten sonra baslattilar.
Ben tip fakultesinde devam etmedim ama. Bursadayim ben ama burda gittigim nornal sartlarda tum doktorlar da hamile kalirsan kullandircam diye yorum yapmisti.O güzel olmuş ya kimi doktorlar pıhtılaşma çıktığı halde vermiyorlarmış ilaç falan bende oraya gideyim. Bildiğiniz bir doktor var mı tıp fakültesinde yoksa polikilinik olarak mı var
Canım bende de pıhtılaşma var .Oksapar kullanıyorum .Raporunla gittiğinde normal kadın doğumcu da sana yardımcı olacaktır .Ama tekrarlayan kayıpların olduğu için infertilite bölümüne gitmende de fayda olabilir.Sana gelişi güzel kullandırmayız kan sulandırıcıları diyemezler .Bana bırakabiliriz demişti kadın doğum doktorum12. Hafta da ben o riski alamam diyince beni hematoloğa yönlendirdi .O da doğuma kadar kullanacağız dedi .Bu arada ankara da doktor Selen Sakar Ecemiş var .çok iyi bir doktor.ön görüşmeler ücretsiz diye biliyorum .Zaten sen kendi kendine hamile kalabildiğin için sana normal bir protokol izleyip gebeliğin devamı için yardımcı olabilir .Muayene ücretleri biraz pahalı olabilir .İstersen araştır canım .instagram dan da bakabilirsinO güzel olmuş ya kimi doktorlar pıhtılaşma çıktığı halde vermiyorlarmış ilaç falan bende oraya gideyim. Bildiğiniz bir doktor var mı tıp fakültesinde yoksa polikilinik olarak mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?