2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İnanki farkettigimden beri ne zaman oluyor diye bakıyorum hiç anlamadım. Evde gram toz yoktur annem sağolsun geldiğimizden beri temizlik yapıyor, evi supurmekten helak oldum bu halimle. Suyundan olabilir bilmiyorum. Suyu çok kötü buranın. İstanbul'a döneyim ilk isim doktora gitmek olacak birde dün gece birsey isirmis kasinmaktan uyuyamıyorum artık evime donmek istiyorum sanırım ((

Kızlar ya hamileyken ete dokunmakla alakalı batıl bir inanç var ya , bebekte leke olur vs diye sizce doğruluk payı var mıdır

Arkadaşlar evde kendi cihazıyla şekerini ölçenler var mı?
Açlık şekerimi ölçtüm ama tokluk bilemedim nasıl yapmam lazım?

Yemeğe başladığın andan bir saat sonra ölçüyorsunuz. 13.00te yemeğe oturduysam, 14.00te ölçüyorum (yemek 13.20 de bitmiş olabilir mesela, problem değil, başlangıcından 1 saat sonra ölçülüyor)

Kızlar ya hamileyken ete dokunmakla alakalı batıl bir inanç var ya , bebekte leke olur vs diye sizce doğruluk payı var mıdır
Batıl degılde sunu biliyorum annenin elinde yara vs varsa etdekı mikroorganizmalar hızla anneye gecebiliyormus, ben eldivenle yapmaya çalışıyorum genelde yani dr lar önermiyor çiğ et yemek yada dokunmak

Canım yemekten 1 saat sonra ölçmen gerekiyor ölçüm sonucu 140 altı olması gerekiyor .
2. Saat de ölçüm yapılıyor mu?
2. Saat de ölçüm yapmak gerekiyor mu ?

Evet var ama bildigim kadari ile soyle kanli ciger elleyip yuzune veya vucuduna dokunmak diye biliyorum. Yani kendini cekmis etten ziyade taze sicak ve kanli. Ay cok fena anlattim kusura bakmayin
Ben olcuyorum canim. Dahiliye uzmani aclik 90 alti tokluk 140 alti olmasi gerek dedi. Yemege basladigin itibaren 1 saat sonra olcuyorsun. Bitince degil. 2.saat ile alakali olcmem hakkinda birsey demedi. Sadece ana ogunlerden 1 saat sonra

hannel in gittigi doktor 2.saat sonrasini da istiyor sanirim bir yakinim oyle takip ediyordu belki bu konuda bilgisi vardir hannel in.

H Hafsa canim naptin bebek hareketlerini hissedebildinmi

Açlık şekeri 85
Tokluk 1 saat sonrası 159
2 saat sonrası 127 çıktı kızlar. İyi mi sizce?

Teşekkür ederim canım

Fazla ölçümden zarar gelmez
Benim doktorum sadece bir gün, her öğün için hem açlık hem tokluk şekerimi ölçmemi istedi, ama daha yapamadım.
Aynen aleti buldum nasılsa diye her türlüsünü yiyerek ölçtürdüm (kayınvalidemde varmış)
Haftaya da baktırcam bakalım, şeker yüklemesi yaptırmak içime sinmiyor da birkaç kez böyle baktırayım bakalım diyorum yüksek çıkarsa yükleme yaptırırım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…