Merhaba canım hayırlı olsun inşallah.transfer ne zaman?Merhaba benimde aynı şekilde 2 adet 5 AA transfer
Ben varım ama kasımın sonunda olucak embriyo 1. Kalite dediler artık nasip bakalımKısmetse ekim sonunda dondurulmuş embriyo transferim olacak.5aa kalitesinde embriyo.var mı benim gibi transfer sürecinde olanlar
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah.hangi hastanede kaçıncı tedavin? Benim bir oğlum var o da tüp bebekle oldu şimdi kardeş için hazırlanıyorumBen varım ama kasımın sonunda olucak embriyo 1. Kalite dediler artık nasip bakalım
Ne güzel benim ilk deneme medical park pendikteMerhaba canım hayırlısı olsun inşallah.hangi hastanede kaçıncı tedavin? Benim bir oğlum var o da tüp bebekle oldu şimdi kardeş için hazırlanıyorum
Yaş kaç sorun neydi canım?Ne güzel benim ilk deneme medical park pendikte
26 yaşım pcos var bende canım senin neydiYaş kaç sorun neydi canım?
Bizde eşimin sperm sayısında sıkıntı var canım.tedavi sonunda 4 embriyom oluştu 1 tanesi transfer edildi oğlum oldu.şimdi yine tek embriyo transferi yapılacak yaklaşık 2 hafta sonra transfer olur tahminim26 yaşım pcos var bende canım senin neydi
İnşallah oğlunuza bir kardeş gelir bende oğlum istiyorum ama rabbim en iyisini bilirBizde eşimin sperm sayısında sıkıntı var canım.tedavi sonunda 4 embriyom oluştu 1 tanesi transfer edildi oğlum oldu.şimdi yine tek embriyo transferi yapılacak yaklaşık 2 hafta sonra transfer olur tahminim
Allah gönlüne göre versin inşallah canımİnşallah oğlunuza bir kardeş gelir bende oğlum istiyorum ama rabbim en iyisini bilir
Benimki de o tarihlere denk gelecek büyük ihtimal çok heyecanlı yabir aksilik çıkmazsa 27 si olacam
Merhaba canım inşallah hayırlısı olsun.hangi hastane de tedavi oldu kaçıncı deneme ?Merhabalar ben de dün yani 14 ekimde 1 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfwr oldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Merhaba, bende transfere hazırlık aşamasındayım bugün yarın Adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için ilk denemem olacak umarım güzel sonuçlar alırız emeklerimiz boşa çıkmasın isteyen herkese nasip olsunKısmetse ekim sonunda dondurulmuş embriyo transferim olacak.5aa kalitesinde embriyo.var mı benim gibi transfer sürecinde olanlar
Bahçeci de tedavi oluyorum 9. Yumurta toplamaydı ama 4. Transferdi bir kez boş gebelik geçirdim rahimde yapışıklıklar oldu 3 kez histeroskopi oldum baya uzun ve yorucu bir süreç yaşadıkMerhaba canım inşallah hayırlısı olsun.hangi hastane de tedavi oldu kaçıncı deneme ?
Sonu güzel olsun inşallah.benim de ilk tedavim bahçelide olumsuz oldu.2.tedaviyi Memorial’da yaptırdım bi oğlum oldu.şimdi 2.transfer için başladım dondurulmuşlarlaBahçeci de tedavi oluyorum 9. Yumurta toplamaydı ama 4. Transferdi bir kez boş gebelik geçirdim rahimde yapışıklıklar oldu 3 kez histeroskopi oldum baya uzun ve yorucu bir süreç yaşadık
Hangi merkezde ilk denemeniz mi sorun neydi.ilk denemenizde mutlu sonuca ulaşırsınız inşallahMerhaba, bende transfere hazırlık aşamasındayım bugün yarın Adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için ilk denemem olacak umarım güzel sonuçlar alırız emeklerimiz boşa çıkmasın isteyen herkese nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?