Tüp Bebek Merkezleri 2021 ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar kimler?gelin beraber bekleyelim🤩

sedef8634

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
703
865
103
39
Kısmetse ekim sonunda dondurulmuş embriyo transferim olacak.5aa kalitesinde embriyo.var mı benim gibi transfer sürecinde olanlar

Bizde eşimin sperm sayısında sıkıntı var canım.tedavi sonunda 4 embriyom oluştu 1 tanesi transfer edildi oğlum oldu.şimdi yine tek embriyo transferi yapılacak yaklaşık 2 hafta sonra transfer olur tahminim
İnşallah oğlunuza bir kardeş gelir bende oğlum istiyorum ama rabbim en iyisini bilir

Evet çok heyecanlı ve stresli bir süreç gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Merhabalar ben de dün yani 14 ekimde 1 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfwr oldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Kısmetse ekim sonunda dondurulmuş embriyo transferim olacak.5aa kalitesinde embriyo.var mı benim gibi transfer sürecinde olanlar
Merhaba, bende transfere hazırlık aşamasındayım bugün yarın Adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için ilk denemem olacak umarım güzel sonuçlar alırız emeklerimiz boşa çıkmasın isteyen herkese nasip olsun

Merhaba canım inşallah hayırlısı olsun.hangi hastane de tedavi oldu kaçıncı deneme ?
Bahçeci de tedavi oluyorum 9. Yumurta toplamaydı ama 4. Transferdi bir kez boş gebelik geçirdim rahimde yapışıklıklar oldu 3 kez histeroskopi oldum baya uzun ve yorucu bir süreç yaşadık

Bahçeci de tedavi oluyorum 9. Yumurta toplamaydı ama 4. Transferdi bir kez boş gebelik geçirdim rahimde yapışıklıklar oldu 3 kez histeroskopi oldum baya uzun ve yorucu bir süreç yaşadık
Sonu güzel olsun inşallah.benim de ilk tedavim bahçelide olumsuz oldu.2.tedaviyi Memorial’da yaptırdım bi oğlum oldu.şimdi 2.transfer için başladım dondurulmuşlarla

Hangi merkezde ilk denemeniz mi sorun neydi.ilk denemenizde mutlu sonuca ulaşırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…