Tüp Bebek Merkezleri 2021 ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar kimler?gelin beraber bekleyelim🤩

Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?

Hangi merkezde ilk denemeniz mi sorun neydi.Bahçeci
Hangi merkezde ilk denemeniz mi sorun neydi.ilk denemenizde mutlu sonuca ulaşırsınız inşallah
Doktorum İstanbul Florya da bahçeciyle anlaşması olduğu için dondurma işlemlerini orada yaptırdık transfer işlemleri de orada olacak. Çikolata kisti vardı ameliyat oldum ameliyat sonrası bekledik kendiliğinden olmayınca transfer işlemi yapılacak. Umarım ilk denemede güzel sonuçlar alırım

Benim de 2.adetim gecikmişti çoğu kişinin gecikiyor ama sizinki nasıl olur bilemedim

Merhaba bende haplara basladim bu ay sonuna kadar transfer im olur inşallah

Benim de 2.adetim gecikmişti çoğu kişinin gecikiyor ama sizinki nasıl olur bilemedim
Benimde gecikti işlemlerden sonra hormon iğneleri vs oluyor ya rahim dinlendirmenin amacı o demisti doktorum ilaçlardan temizlemek biraz ara vermek diye

Yumurta toplamadan sonra uzuyor adet döngüsü ya da bir çoğumuz da oyle demek ki herkes bir olmaz tabii

Transfer öncesi hap kullanılıyor? Benim opu yeni yapıldığı için bilmiyorum o yüzden soruyorum
Evet internetten baktim yumurta toplama islemiymis opu evet toplandikdan sonra rahim dinlendirme sürecine geçiyorsunuz sonra yine adet döneminde gidiyorsunuz hap başladılar transfer le beraber iğnelere geri donucez dediler

Evet internetten baktim yumurta toplama islemiymis opu evet toplandikdan sonra rahim dinlendirme sürecine geçiyorsunuz sonra yine adet döneminde gidiyorsunuz hap başladılar transfer le beraber iğnelere geri donucez dediler
Offff çok can sıkıcıymış 20 gün iğne kullanmaktan göbek dediğimin etrafı iyice hassaslaştı iğne değince kanama başlıyordu son iğnelerde...

Merhabalar ben de dün yani 14 ekimde 1 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfwr oldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
MERHABA bende transfer için ilaç kullanımına başladım önümüzdeki hafta gibi planlayabiliriz dediler transferi . transfer nasıl yapılıyor dinlendirmeye alıyorlar mı yumurta toplama işleminde ki gibi süreci merak ettim

Transferden sonra en az 1.5 saat dinlendiriliyorsunuz idrara sıkışık bir şekilde transfer yapılıyor ve transferden sonrada kendinizi tutmanız gerekiyor eğer idrarınızı tutamayacak gibi olursanız sakın kalkmayın lazımlık isteyin çünkü ilk 45 dk çok önemli inşallah bebeğiniz size sıkı sıkı tutunuz dualarım seninle bende temmuz ayında transfer yaptırdım ve idrara çok sıkış olduğum için daha sonrasında tutmakta zorlandım ama kalkmadım lazımlık istedim çünkü gerçekten o an çok zor oluyor tutmak ve şuan 18 haftalık olduk darısı sizin başınıza

Anaaaamm altımıza bez baglasak olmaz mı. Dualarınız için teşekkür ederim. Sizinde sorunsuz bitsin sürecinin Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Özetle anladığım Kadının çilesi bitmiyorduuu

Kesinlikle bu yolda kadın olarak çok yıpranıyoruz ama olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsinde gerisi boş

Merhaba bende 11 ekimde oldum transfer hiç belirtim yok diyebilirim yarın test günüm çok heyecanlıyım sizin var mı belirtileriniz
Benim aslında kasık ağrım var bugün de biraz midem bulanıyor onun haricinde pek bir belirtim yok ben olmadı gibi hissediyorum Siz direk test gününüzü mü beklediniz erken test yapmadınız mı hiç

Benim aslında kasık ağrım var bugün de biraz midem bulanıyor onun haricinde pek bir belirtim yok ben olmadı gibi hissediyorum Siz direk test gününüzü mü beklediniz erken test yapmadınız mı hiç
Yaptım 6. Gün 1.70 çıktı maalesef bende bir umut bekliyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…