Tüp Bebek Merkezleri 2021 ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar kimler?gelin beraber bekleyelim🤩

Merhabalar; Bende 11 Ekimde transfer oldum. Bugün 10. günüm. 5 günlük çift embryo konuldu.

Merhaba ben de yarın dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi olucam. Pkos olduğum için 10 embriyo dondurduk. 3 ay önce opu yapıldı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Merhaba ben de yarın dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi olucam. Pkos olduğum için 10 embriyo dondurduk. 3 ay önce opu yapıldı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Benim nde yarın dondurulmuş embriyo transferim var rabbim hakkimizda hayırlısını versin

Benimde transferim salı günü inşallah...
Allah hepimizin çabalarını güzel sonuclara vardirsin inşallah

Amin inşallah. Hayırlı evlatlar nasip etsin. İşallah burda güzel haberler veririz birbirimize. Bu arada nerde yaptırdınız tedaviyi ?
Bahçeci deyim bende ama daha sona gelmedik bakalim başarılı ileryecek miyiz hayirlisi ... bir arkadaşımın önerisi ile gitmiştim şuana kadar memnunum

POzitif alan arkadaşlar için çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsinnegatif alanlarda çok üzülmesin mutlu sona kadar devam rabbim inşallah nasip edecektir bir günBaban gelince transfer tarihim 25 Ekim bakalım hayırlısı olsun inşallah

Benimde 26 si güzel haberler alalim inşallah

Prednol hapi bugun son yani
Prednolu biraktirtmadi cnm sabah akşam devam transferden sonra 1 tane içeceksin dedi tadı en kötü olan bu ilac bide iğnelerden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…