İlk denemen mi?Merhabalar ben de dün yani 14 ekimde 1 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfwr oldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Merhabaa.. bende 11 ekimde oldum. test yaptın mı?Merhaba bende 11 ekimde oldum transfer hiç belirtim yok diyebilirim yarın test günüm çok heyecanlıyım sizin var mı belirtileriniz
Benim nde yarın dondurulmuş embriyo transferim var rabbim hakkimizda hayırlısını versinMerhaba ben de yarın dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi olucam. Pkos olduğum için 10 embriyo dondurduk. 3 ay önce opu yapıldı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hadi inşallah.. Bende kan verdim az önce çıktı değerim 800. Hamileyim.. Ama değer yüksek geldi banaBenimde transferim salı günü inşallah...
Allah hepimizin çabalarını güzel sonuclara vardirsin inşallah
Ay maşallahHadi inşallah.. Bende kan verdim az önce çıktı değerim 800. Hamileyim.. Ama değer yüksek geldi bana
Amin inşallah. Hayırlı evlatlar nasip etsin. İşallah burda güzel haberler veririz birbirimize. Bu arada nerde yaptırdınız tedaviyi ?Benim nde yarın dondurulmuş embriyo transferim var rabbim hakkimizda hayırlısını versin
Çok teşekkürler..Ay maşallahnormaldir inşallah değer sonucu sağlıcakla alırsınız kucağınıza
Sakarya özel adatip hastanesinde canımAmin inşallah. Hayırlı evlatlar nasip etsin. İşallah burda güzel haberler veririz birbirimize. Bu arada nerde yaptırdınız tedaviyi ?
Bahçeci deyim bende ama daha sona gelmedik bakalim başarılı ileryecek miyiz hayirlisi ... bir arkadaşımın önerisi ile gitmiştim şuana kadar memnunumAmin inşallah. Hayırlı evlatlar nasip etsin. İşallah burda güzel haberler veririz birbirimize. Bu arada nerde yaptırdınız tedaviyi ?
Benimde 26 siPOzitif alan arkadaşlar için çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsinnegatif alanlarda çok üzülmesin mutlu sona kadar devam rabbim inşallah nasip edecektir bir gün Baban gelince transfer tarihim 25 Ekim bakalım hayırlısı olsun inşallah
Prednol hapi bugun son yaniKızlar bende 25.ekim p.tesi transferimmm çok heyecanliyimm
Prednolu biraktirtmadi cnm sabah akşam devam transferden sonra 1 tane içeceksin dedi tadı en kötü olan bu ilac bide iğnelerden korkuyorumPrednol hapi bugun son yani
Banada 5 gün dedi sadecePrednolu biraktirtmadi cnm sabah akşam devam transferden sonra 1 tane içeceksin dedi tadı en kötü olan bu ilac bide iğnelerden korkuyorum
Jel yada fitil kullanmıyor musunuz?Banada 5 gün dedi sadece
İğne estrofem ve coraspin devam
Hayir ... simdilik yok o neden kullandiriliyor acaba transfer sonra ki verirJel yada fitil kullanmıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?